کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-11-27 ساعت 09:51)manamilad نوشته:  سلام دوستان، من قبلاً هم یه بار این سئوالو پرسیدم اما جواب نگرفتم.Sad من روز تولد مادرم رو تو فرم 230 اشتباه وارد کردم از اونجایی که تاریخ تولد مادرم نه تو شناسنامم هست و نه تو پاسپورتم، لازمه قبل از مصاحبه چیزی رو تغییر بدم یا نه؟

بله در روز مصاحبع اعلام کنید که موردی رو
اشتباه وارد کردین تا اصلاح بشه
درست بودن شخص اصل خواسته اونهاست
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: سیمین راد ، manamilad
سلام دوستان عزیز ..من احتمال میدم که زمان ثبت نام اولیه درجه تحصیلی رو اشتباه علامت زدم..و زمان فرستادن فرمها اشتباه احتمالی خودم را تصحیح کردم اما بابت این تصحیح هیچ توضیحی همراه ارسال فرم ها ندادم .چون از اشتباه خودم مطمئن نبودم ..حالا خیلی نگرانم .ایا امکان بازیابی این گزینه از طریق فرمی وجود دارد ؟ (فقط جهت دیدن وتطبیق و اطمینان خاطر از انچه که وارد کردم)و اگر نه ..به نظر شما با وجود اینکه از تاریخ ارسال فرمها زمان زیادی میگذرد و به مصاحبه نزدیک شده ارسال توضیحی مبنی اشتباه احتمالی در فرم ثبت نام اولیه برای kcc قابل قبول است ؟ متن پیشنهادی شما در این مورد ؟ لطفا راهنمایی کنید .
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
از طریق وب سایت بالا مشخصات لازمه را برای بازیابی اطلاعات مورد نظر وارد کردم اما بعد از زدنsubmit
error:not valid information میدهد..ولی بقیه سایتهای مرتبط برای چک کردن روز مصاحبه و.. درست کار میکنند !!
نگرانی من از این است که بدون توضیح خواستن متهم به دروغگویی کنند. لطفا راهنمایی کنید .
تشکر کنندگان:
(2013-11-28 ساعت 02:02)mehrnaz binazir نوشته:  سلام دوستان عزیز ..من احتمال میدم که زمان ثبت نام اولیه درجه تحصیلی رو اشتباه علامت زدم..و زمان فرستادن فرمها اشتباه احتمالی خودم را تصحیح کردم اما بابت این تصحیح هیچ توضیحی همراه ارسال فرم ها ندادم .چون از اشتباه خودم مطمئن نبودم ..حالا خیلی نگرانم .ایا امکان بازیابی این گزینه از طریق فرمی وجود دارد ؟ (فقط جهت دیدن وتطبیق و اطمینان خاطر از انچه که وارد کردم)و اگر نه ..به نظر شما با وجود اینکه از تاریخ ارسال فرمها زمان زیادی میگذرد و به مصاحبه نزدیک شده ارسال توضیحی مبنی اشتباه احتمالی در فرم ثبت نام اولیه برای kcc قابل قبول است ؟ متن پیشنهادی شما در این مورد ؟ لطفا راهنمایی کنید .
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
از طریق وب سایت بالا مشخصات لازمه را برای بازیابی اطلاعات مورد نظر وارد کردم اما بعد از زدنsubmit
error:not valid information میدهد..ولی بقیه سایتهای مرتبط برای چک کردن روز مصاحبه و.. درست کار میکنند !!
نگرانی من از این است که بدون توضیح خواستن متهم به دروغگویی کنند. لطفا راهنمایی کنید .
دوست عزیز اطلاعات ثبت نام اولیه قابل بازیابی نیستند. ولی نگران نباشید درجه ی تحصیلی شما باید بالای دیپلم باشد یعنی دیپلم 12 ساله داشته باشید حتی اگه موقع ثبت نام اولیه زده باشید زیر دیپلم یا بالاتر با مدارکی که موقع مصاحبه می برید این قابل حله.اینگونه اشتباهات قابل حل شدن هستند . توی ثبت نام اولیه هم برای تحصیلات گزینه های کاملا مشخص و محدودی بودند که نمی شد توش اشتباه فاحش داشته باشین مگه اینکه فکر کرده باشید اگه دیپلم دارید بجاش بزنید دکترا به نفعتونه.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، manamilad ، nedaba
سلام دوستان گلم

من چند روز پیش متوجه شدم که Foreign State Chargeability توی فرم قبولی همسرم زده شده UNITED ARAB EMIRATES که متوجه شدم این اشتباهی بود که من در موقع ثبت نام مرتکب شدم.بدین معنی که من از سهمییه ی کشور امارت استفاده کردم. من فکر میکردم که منظور از Foreign State Chargeability کشوری است که ما قراره در آن مصاحبه بشیم. به همین دلیل ایمیلی برای KCC فرستادم به شرح زیر :

کیس نامبر همسرم :
2014AS000090XX
Hereby I would like to inform you, there is a mistakes in my lottery registration form.
I must make this clear to you that I filled Foreign State Chargeability of the registration form wrongly. I put the name of another country (United Arab Emirates) instead of my own country which is Iran.
I believed that Foreign State Chargeability is the country , we would have to be interviewed and now in the item 5 of DSP122 form , I filled my country (IRAN) as the Foreign State Chargeability which i sent it as an email,
If you open attached file you will see the Ankara is the place of post and i think KCC has already found my mistake and made it correct.Is it right?

if you please confirm that you have received all the forms which they are valid and acceptable for further processing.
Your swift response will be highly appreciated
Sincerely yours,

بعد از 3 روز KCC به ایمیل من پاسخ داد :
Thank you for your inquiry.

A "Native" is someone born in a particular country, regardless of the individual’s current country or residence or nationality. But for immigration purposes "native" means someone who is entitled to be "charged" to a country other than the one in which he/she was born under the provisions of Section 202 (b) of the Immigration and Nationality Act.

For example, if a principal applicant was born in a country that is not eligible for this year’s DV program, he/she may claim "chargeability" to the country where his/her derivative spouse was born, but he/she will not be issued a DV-1 unless the spouse is also eligible for and is issued a DV-2, and both must either enter the U.S. together on the DVs. In a similar manner, a minor dependent child can be "charged" to a parent’s country of birth.

Finally, any applicant born in a country ineligible for this year’s DV program can be "charged" to the country of birth of either parent as long as neither parent was a resident of the ineligible country at the time of the applicant’s birth. In general, people are not considered residents of a country in which they were not born or legally naturalized if they are only visiting the country temporarily or stationed in the country for business or professional reasons on behalf of a company or government.

An applicant who claims alternative chargeability must include information to that effect on the application for registration. Please contact us again if you need further assistance.

من منظور جوابی که واسم اومد رو نفهمیدم

میتونید به من بگید که منظورش چیه ؟ یا آیا کسی میتونه که کمکم کنه که بتونم قانعشون کنم ؟
آیا امیدی هست که بخوام ادامه بدم یا کنسلش کنم ؟

دوست دارم نظر دوستان گلمو بدونم
مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-12-03 ساعت 03:09)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان گلم

من چند روز پیش متوجه شدم که Foreign State Chargeability توی فرم قبولی همسرم زده شده UNITED ARAB EMIRATES که متوجه شدم این اشتباهی بود که من در موقع ثبت نام مرتکب شدم.بدین معنی که من از سهمییه ی کشور امارت استفاده کردم. من فکر میکردم که منظور از Foreign State Chargeability کشوری است که ما قراره در آن مصاحبه بشیم. به همین دلیل ایمیلی برای KCC فرستادم به شرح زیر :

کیس نامبر همسرم :
2014AS000090XX
Hereby I would like to inform you, there is a mistakes in my lottery registration form.
I must make this clear to you that I filled Foreign State Chargeability of the registration form wrongly. I put the name of another country (United Arab Emirates) instead of my own country which is Iran.
I believed that Foreign State Chargeability is the country , we would have to be interviewed and now in the item 5 of DSP122 form , I filled my country (IRAN) as the Foreign State Chargeability which i sent it as an email,
If you open attached file you will see the Ankara is the place of post and i think KCC has already found my mistake and made it correct.Is it right?

if you please confirm that you have received all the forms which they are valid and acceptable for further processing.
Sincerely yours,

A "Native" is someone born in a particular country, regardless of the individual’s current country or residence or nationality. But for immigration purposes "native" means someone who is entitled to be "charged" to a country other than the one in which he/she was born under the provisions of Section 202 (b) of the Immigration and Nationality Act.

For example, if a principal applicant was born in a country that is not eligible for this year’s DV program, he/she may claim "chargeability" to the country where his/her derivative spouse was born, but he/she will not be issued a DV-1 unless the spouse is also eligible for and is issued a DV-2, and both must either enter the U.S. together on the DVs. In a similar manner, a minor dependent child can be "charged" to a parent’s country of birth.

Finally, any applicant born in a country ineligible for this year’s DV program can be "charged" to the country of birth of either parent as long as neither parent was a resident of the ineligible country at the time of the applicant’s birth. In general, people are not considered residents of a country in which they were not born or legally naturalized if they are only visiting the country temporarily or stationed in the country for business or professional reasons on behalf of a company or government.

An applicant who claims alternative chargeability must include information to that effect on the application for registration. Please contact us again if you need further assistance.

میتونید به من بگید که منظورش چیه ؟ یا آیا کسی میتونه که کمکم کنه که بتونم قانعشون کنم ؟

مرسی
بهتره با کی سی سی تماس بگیرید و این مشکل رو پی گیری کنید چون اینطور که من متوجه شدم جوابشون یه مقدار بی ربطه و فقط در ارتباط با این موضوع توضیحاتی دادند
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: pouria.narimisa
(2013-12-03 ساعت 03:09)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان گلم

کیس نامبر همسرم :
2014AS000090XX

Sincerely yours,

مرسی

اونها متوجه سوال شما نشدند،بهتره کوتاه تر و واضح تر بپرسید
تشکر کنندگان: aghaghia ، pouria.narimisa ، nedaba ، manamilad
با سلام
من طبق فرم 230 نمونه در سايت بند 10 و 11 (آدرس محلي در آمريكا جهت زندگي و ارسال گرين كارت ) را بعلت در نظر نداشتن جايي در آمريكا و همچنين بند 39 (name and address of petitioner) را چون نوشته بود مربوط به برندگان لاتاري نيست خالي گذاشتم اما دوستي مي گفت بايد اين 3 بند هم پر مي شد . لطفا راهنمايي فرماييد.
تشکر کنندگان:
برندگان لاتاری باید اسم برنده اصلی را در قسمت Name of petitioner بنویسند.

(2013-12-10 ساعت 17:32)masoud92 نوشته:  با سلام
من طبق فرم 230 نمونه در سايت بند 10 و 11 (آدرس محلي در آمريكا جهت زندگي و ارسال گرين كارت ) را بعلت در نظر نداشتن جايي در آمريكا و همچنين بند 39 (name and address of petitioner) را چون نوشته بود مربوط به برندگان لاتاري نيست خالي گذاشتم اما دوستي مي گفت بايد اين 3 بند هم پر مي شد . لطفا راهنمايي فرماييد.
تشکر کنندگان:
برایه آپدیت کردن اطلاعات باید فرمرو پر کنم ا فقط تویدبر بفرستم ؟ یا فقط توی ایمیل بگم فلان چیز اشتباه هست لطفا اصلاح کنید؟

( محل زندگی‌ من تغییر کرد از کشوری به کشور دیگر می‌خوام بدونم اصلا لازمه اینو اطلاع بدم؟ )
خوشحالم.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان لطفاً كمك كنيد . من در فرم هاي اوليه خودم چند تا مشكل دارم كه بعد از ارسال متوجه شدم . تاريخ شروع و پايان دوره ديپلمم رو اشتباه نوشتم (10 ساله به جاي 11 سال ، البته تاريخ دوره دانشگاهم درسته) ، همچنين تاريخ تولدم در ثبت نام اوليه با پاسپرت و فرم هام يك روز اختلاف داره ، به كي سي سي ميل زدم و توضيح دادم كه اينجوري جواب دادن
It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while
completing your forms. If you have detected an error on a form you have
already submitted, you can send the corrected information to KCC through
regular mail or email. If there are more than one or two minor
corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use
photocopied forms or you can download them from
http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
حالا بايد چيكار كنم ؟ آيا فرمارو دوباره بفرستم يا همون روز مصاحبه كفايت ميكنه؟ آيا امكان داره اين اشتباه ها باعث شه كه نامه دومم نياد؟Sad
كيس نامبر : ***6
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان:
(2013-12-10 ساعت 23:22)milad.m1986 نوشته:  سلام دوستان لطفاً كمك كنيد . من در فرم هاي اوليه خودم چند تا مشكل دارم كه بعد از ارسال متوجه شدم . تاريخ شروع و پايان دوره ديپلمم رو اشتباه نوشتم (10 ساله به جاي 11 سال ، البته تاريخ دوره دانشگاهم درسته) ، همچنين تاريخ تولدم در ثبت نام اوليه با پاسپرت و فرم هام يك روز اختلاف داره ، به كي سي سي ميل زدم و توضيح دادم كه اينجوري جواب دادن

حالا بايد چيكار كنم ؟ آيا فرمارو دوباره بفرستم يا همون روز مصاحبه كفايت ميكنه؟ آيا امكان داره اين اشتباه ها باعث شه كه نامه دومم نياد؟Sad
كيس نامبر : ***6

این قابل قبول است که استفاده از غلط گیر برای اصلاح اشتباهات ساخته شده است در حالی که
تکمیل فرم های خود را. اگر شما یک خطا بر روی یک فرم شما را تشخیص داده اند
در حال حاضر را مشاهده کنید، شما می توانید اطلاعات اصلاح شده به KCC از طریق ارسال
پست معمولی یا پست الکترونیک. اگر بیش از یک یا دو جزئی وجود دارد
اصلاحات، شما ممکن است یک نسخه اصلاح شده از فرم را ارسال کنید. شما می توانید استفاده کنید
فرم های فتوکپی و یا شما می توانید آنها را از دانلود کنید
این پاسخ به ایمیل شماست این طور که من فهمیدم برای بیشتر از یک اشتباه باید دوباره فرم هارو ارسال کنید.
دوستان اگر اشتباه میگم تصیح کنن.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:
متاسفانه بعلت نمونه فرم غلط در سایت من برخی اطلاعات فرم ها را غلط پر و ارسال کردم. کیس نامبرم 5XXX است آیا اگر الان فرم ها را تصحیح و ارسال کنم امیدی به دعوت به مصاحبه هست؟
تشکر کنندگان: manamilad
(2013-12-11 ساعت 03:58)masoud92 نوشته:  متاسفانه بعلت نمونه فرم غلط در سایت من برخی اطلاعات فرم ها را غلط پر و ارسال کردم. کیس نامبرم 5XXX است آیا اگر الان فرم ها را تصحیح و ارسال کنم امیدی به دعوت به مصاحبه هست؟

چه اشتباهی دوست عزیز ؟کدام مورد در فرمی که در سایت آمده غلط بوده؟
در ضمن شما می توانید یک فرم دیگر پر کرده و مواردی را که می خواهید تغییر بدهید و با عنوان update form.... برای kcc ارسال نمایید و این موضوع ربطی به اینکه شما را به مصاحبه دعوت نکنند نداردWink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
من هم دو تا اشتباه دارم، يكي زمان شروع و پايان خدمتم رو يك سال عقب تر زدم ولي روز و ماهش درسته ، يكي ديگه هم زمان ورود و خروج از دبيرستانه. شما فكر ميكنيد اگر فرم آپديت شده رو روز مصاحبه بدم خيلي ديره؟
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان:
(2013-12-11 ساعت 09:55)morteza88 نوشته:  من هم دو تا اشتباه دارم، يكي زمان شروع و پايان خدمتم رو يك سال عقب تر زدم ولي روز و ماهش درسته ، يكي ديگه هم زمان ورود و خروج از دبيرستانه. شما فكر ميكنيد اگر فرم آپديت شده رو روز مصاحبه بدم خيلي ديره؟

به نظر من مشکلی نیست و همون روز مصاحبه می تونید فرم هاتون رو تغییر بدید ...
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: morteza88

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان