کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
اگر کسی که امسال شرکت کرده و مدرک رو زده دبیرستان بدون دیپلم و تا زمان اعلام نتیجه مدرکش حاضر میشه،مشکلی براش پیش میاد?
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
تشکر کنندگان: lighter
(2013-11-20 ساعت 08:13)fazila نوشته:  اگر کسی که امسال شرکت کرده و مدرک رو زده دبیرستان بدون دیپلم و تا زمان اعلام نتیجه مدرکش حاضر میشه،مشکلی براش پیش میاد?

خیر.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: fazila ، nedaba
من همسرم برنده اصلی است..ما رفتیم برای مصاحبه ویزاهامون هم گرفتیم..فقط یه مشکلی هست روز مصاحبه به افیسر اعلام کردیم که اسم همسرم به همراه اسم پدرش اومده..اونجا هم یه لحظه افیسر پرسید که پرهام امیر چیه همسرم گفت که امیر اسم پدرمه که گفت آها...نمیدونم فکر کنم متوجه نشد..که حتی توی ویزا هم اسم همسرم همراه اسم پدر وارد شده ولی اسم من نه..میخوام ببینم اشتباه شده یا برای بقیه هم اینطوره? نریم توی فرودگاه دستگیرمون کنن :-(
تشکر کنندگان: aghaghia ، nedaba
(2013-11-20 ساعت 20:15)h..h نوشته:  من همسرم برنده اصلی است..ما رفتیم برای مصاحبه ویزاهامون هم گرفتیم..فقط یه مشکلی هست روز مصاحبه به افیسر اعلام کردیم که اسم همسرم به همراه اسم پدرش اومده..اونجا هم یه لحظه افیسر پرسید که پرهام امیر چیه همسرم گفت که امیر اسم پدرمه که گفت آها...نمیدونم فکر کنم متوجه نشد..که حتی توی ویزا هم اسم همسرم همراه اسم پدر وارد شده ولی اسم من نه..میخوام ببینم اشتباه شده یا برای بقیه هم اینطوره? نریم توی فرودگاه دستگیرمون کنن :-(
سلام
بهتون تبریک می گم. Smileقبلا توی یکی از ارسالها یه همچین چیزی خونده بودم،فکر کنم باید بدید درستش کنن.
تشکر کنندگان: ffrfar ، h..h ، nedaba
(2013-11-20 ساعت 20:15)h..h نوشته:  من همسرم برنده اصلی است..ما رفتیم برای مصاحبه ویزاهامون هم گرفتیم..فقط یه مشکلی هست روز مصاحبه به افیسر اعلام کردیم که اسم همسرم به همراه اسم پدرش اومده..اونجا هم یه لحظه افیسر پرسید که پرهام امیر چیه همسرم گفت که امیر اسم پدرمه که گفت آها...نمیدونم فکر کنم متوجه نشد..که حتی توی ویزا هم اسم همسرم همراه اسم پدر وارد شده ولی اسم من نه..میخوام ببینم اشتباه شده یا برای بقیه هم اینطوره? نریم توی فرودگاه دستگیرمون کنن :-(

دوست عزیز تا برنگشتین ببرین سفارت براتون درست کنند که با مشکل مواجه نشین...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: h..h ، nedaba
(2013-11-20 ساعت 23:35)aghaghia نوشته:  

دوست عزیز تا برنگشتین ببرین سفارت براتون درست کنند که با مشکل مواجه نشین...

مشکل اینجاست که وقتی برگشتیم ایران متوجه شدیم..یعنی الان میشه کاری کرد یا باید خودمونو بسپاریم دست خدا??
تشکر کنندگان:
(2013-11-21 ساعت 03:11)h..h نوشته:  مشکل اینجاست که وقتی برگشتیم ایران متوجه شدیم..یعنی الان میشه کاری کرد یا باید خودمونو بسپاریم دست خدا??

خب ایمیل بزنید و تماس تلفنی بگیرید با سفارت ببینید چه کاری باید انجام بدین، چون توی پاستون خورده و با پاستون مطابقت داده میشه ممکنه براتون مشکل پیش بیاد!
تشکر کنندگان: h..h ، nedaba
سلام ذوستان. چون من درخواست پاسپورت جدید منطبق با شناسنامه دادم اطلاعات فرم های ارسالی به KCC در مورد نام خودم تغییر کرده. لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه من در ایروان مشخص شده باید این تغییرات رو از طریق ایمیل هم به KCC اطلاع بدم یا فقط فرم هارو اصلاح کنم و روز مصاحبه با خودم ببرم سفارت؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-22 ساعت 03:53)smsk نوشته:  سلام ذوستان. چون من درخواست پاسپورت جدید منطبق با شناسنامه دادم اطلاعات فرم های ارسالی به KCC در مورد نام خودم تغییر کرده. لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه تاریخ مصاحبه من در ایروان مشخص شده باید این تغییرات رو از طریق ایمیل هم به KCC اطلاع بدم یا فقط فرم هارو اصلاح کنم و روز مصاحبه با خودم ببرم سفارت؟

سلام دوست عزیز، چون تاریخ مصاحبه تون مشخص شده دیگه سر و کار شما به سفارت هست و اگر هم برای کی سی سی بفرستید، بهتون میگن که با سفارت هماهنگ کنید...
تشکر کنندگان: nedaba
با سلام به همگی
من یه سوال داشتم
موقع ثبت نام چون هنوز همسرم پاسپورتشو نگرفته بود.مطابق پیش بینی خودمون اسم و فامیلو به لاتین زدیم.ولی در فرمها صحیحشو طبق پاسپورتش پر کردیم.فامیلی دو قسمتی بود که تو قسمت اول آخرش یه h اضافه کردیم .و قسمت دومش یه u موقع ثبت نام زیاد گذاشته بودیم که در فرمها .حذفش کردیم
الان که نامه دوم و دعوت به مصاحبه اومده .فامیلی همسرم و طبق ثبت نام وارد کرده .در صورتی که ما فرمها رو طبق پاسپورتی که بعداگرفت پر کردیم
این مسئله مشکل ساز نمی شه ؟چطور عنوان کنیم.همون روز مصاحبه بگیم.مشکلی نیست.؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2013-11-06 ساعت 14:06)aghaghia نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 13:09)philadelphia نوشته:  با سلام
ما چند سال پیش پسوند فامیل خانواده را برداشتیم و همسرم هم اسمش دو کلمه ای بود که قسمت اولش را همون موقع حذف کرد و پاسپورتهامون را هم بعدش گرفتیم . اما متاسفانه توی فرم هایی که باپست فرستادیم فراموش کردیم توی قسمت دوم فرم ۲۳۰ اسمهایی که قبلا استفاده کرده ایم را ذکر کنیم. به نظر شما مشکلی برای ما پیش میاد? و چه باید بکنیم?

سلام دوست عزیز،
فرم ها رو آپدیت کنید و بفرستید و یا اگر استرس نمی گیرید تا روز مصاحبه، همون روز مصاحبه فرم های آپدیت شده رو ارائه بدین...

با سلام
برای جلوگیری از کلیرنس خوردن در زمان مصاحبه دو هفته پیش فرمهای آپدیت شده را ارسال کردیم ولی هیچ پاسخی هنوز نگرفتیم. حتی پاسخ اتوماسیون kcc را هم که بصورت اتوماتیک ارسال میشه دریافت نکردیم. متن نامه مون هم طوری نوشتیم که دریافتش را اطلاع بدهند. به نظرتون یه نامه جدید با متن جدید بفرستیم و از رسیدن نامه قبلی پرسش کنیم یا همون قبلی را دوباره بفرستیم? مرسی
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
تشکر کنندگان:
(2013-11-22 ساعت 23:22)philadelphia نوشته:  با سلام
برای جلوگیری از کلیرنس خوردن در زمان مصاحبه دو هفته پیش فرمهای آپدیت شده را ارسال کردیم ولی هیچ پاسخی هنوز نگرفتیم. حتی پاسخ اتوماسیون kcc را هم که بصورت اتوماتیک ارسال میشه دریافت نکردیم. متن نامه مون هم طوری نوشتیم که دریافتش را اطلاع بدهند. به نظرتون یه نامه جدید با متن جدید بفرستیم و از رسیدن نامه قبلی پرسش کنیم یا همون قبلی را دوباره بفرستیم? مرسی

سلام دوست عزیز، یکم دیگه صبر کنید خبری نشد 2بازه پیگیری کنید...
تشکر کنندگان: philadelphia
با سلام به همگی
من یه سوال داشتم
موقع ثبت نام چون هنوز همسرم پاسپورتشو نگرفته بود.مطابق پیش بینی خودمون اسم و فامیلو به لاتین زدیم.ولی در فرمها صحیحشو طبق پاسپورتش پر کردیم.فامیلی دو قسمتی بود که تو قسمت اول آخرش یه h اضافه کردیم .و قسمت دومش یه u موقع ثبت نام زیاد گذاشته بودیم که در فرمها .حذفش کردیم
الان که نامه دوم و دعوت به مصاحبه اومده .فامیلی همسرم و طبق ثبت نام وارد کرده .در صورتی که ما فرمها رو طبق پاسپورتی که بعداگرفت پر کردیم
تشکر کنندگان:
(2013-11-23 ساعت 00:36)hotbasic نوشته:  با سلام به همگی
من یه سوال داشتم

خیر مشکلی نیست، مهم فرم هاست که شما درست پر کردید، البته همون موقع که فرم ها رو پر می کردید باید این موضوع رو هم اطلاع می دادین ولی حالا روز مصاحبه هم می تونید قبل از سوگند موضوع رو مطرح کنید...
تشکر کنندگان: majid7
سلام دوستان، من قبلاً هم یه بار این سئوالو پرسیدم اما جواب نگرفتم.Sad من روز تولد مادرم رو تو فرم 230 اشتباه وارد کردم از اونجایی که تاریخ تولد مادرم نه تو شناسنامم هست و نه تو پاسپورتم، لازمه قبل از مصاحبه چیزی رو تغییر بدم یا نه؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان