کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
درود ، يك كاربر قبلا در فرم هاي راهنما ( واقع در آدرس http://cinet.persiangig.com/image/Lottery ) اشاره كرده در بند 2 و 37 (نام مستعار) خانمهاي متاهل فاميل شوهرشون را بنويسند ولي جاهاي ديگر دوستان گفته اند N/A نوشته شود لطفا راهنمايي بفرماييد.
همچنين در بند 31 فرم 230 مربوط به شخص برنده ، مشخصات همراهان برنده درج مي شود . سوال اينكه در فرم 230 مربوط به همراهان برنده در بند 31 مشخصات چه كسي ذكر شود ؟ مشخصات خود برنده يا خالي گذاشته شود.
تشکر کنندگان:
(2013-12-17 ساعت 12:24)masoud92 نوشته:  درود ، يك كاربر قبلا در فرم هاي راهنما ( واقع در آدرس http://cinet.persiangig.com/image/Lottery ) اشاره كرده در بند 2 و 37 (نام مستعار) خانمهاي متاهل فاميل شوهرشون را بنويسند ولي جاهاي ديگر دوستان گفته اند N/A نوشته شود لطفا راهنمايي بفرماييد.
همچنين در بند 31 فرم 230 مربوط به شخص برنده ، مشخصات همراهان برنده درج مي شود . سوال اينكه در فرم 230 مربوط به همراهان برنده در بند 31 مشخصات چه كسي ذكر شود ؟ مشخصات خود برنده يا خالي گذاشته شود.

دوست عزیزم درباره بند 2 و 37 چون در ایران فامیل خانمها بعد از ازدواج تغییر نمی کنه لازم نیست چیزی نوشته بشه و درباره بند 31 هم باید اسم کسی که شخص برنده رو همراهی (در مهاجرت) میکنه ذکر کنید، یعنی اگر خانم برندست و متأهله اسم همسر و اگر بچه زیر 21 سال داره اسم بچه هاش رو تو این بخش بنویسه
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، amin arefi
(2013-12-16 ساعت 23:53)nazanin fatemi نوشته:  دوستان عزیز ومدیران محترم......
در رابطه با فرمها 230 ...سابقه تحصیلی ...ایا باید از مراحل ابتدایی راهنمایی دبیرستان دانشگاه می نوشتیم یا فقط دانشگاه کافی بود...
وسوال دیگر اینکه..
اگر اشتباه یا نقصی در فرمها باشد....همان روز مصاحبه ...قبل از مصاحبه می توان درخواست فرم جدید کرد و موارد اصلاح شده را وارد کنیم ....یا قبل از کارنت شدن ...موارد اصلاح شده را به kcc ایمیل کنیم........

دوست عزیز اطلاعات دبیرستان و دیپلم و پیشدانشگاهی شما هم براشون مهمه، حالا راهنمایی و ابتدایی شاید زیاد مهم نباشه ولی اینمورد رو باید ذکر میکردید، شما باید اگرروز مصاحبه هممیخواید فرم جدید بدید خودتون از قبل کامل کنید و پرینت بگیرین ببرین، اونجا به شما فرم جدید نمیدن پر کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: manamilad ، nazanin fatemi ، amin arefi ، nedaba
(2013-12-17 ساعت 15:00)aghaghia نوشته:  
در رابطه با فرمها 230 ...سابقه تحصیلی ...ایا باید از مراحل ابتدایی راهنمایی دبیرستان دانشگاه می نوشتیم یا فقط دانشگاه کافی بود...
وسوال دیگر اینکه..
اگر اشتباه یا نقصی در فرمها باشد....همان روز مصاحبه ...قبل از مصاحبه می توان درخواست فرم جدید کرد و موارد اصلاح شده را وارد کنیم ....یا قبل از کارنت شدن ...موارد اصلاح شده را به kcc ایمیل کنیم........

دوست عزیز اطلاعات دبیرستان و دیپلم و پیشدانشگاهی شما هم براشون مهمه، حالا راهنمایی و ابتدایی شاید زیاد مهم نباشه ولی اینمورد رو باید ذکر میکردید، شما باید اگرروز مصاحبه هممیخواید فرم جدید بدید خودتون از قبل کامل کنید و پرینت بگیرین ببرین، اونجا به شما فرم جدید نمیدن پر کنید...
تشکر از راهنمایی شما اقاقیای عزیز
فقط من می توانم فرمهامو اپدیت کنم ودوباره ایمیل کنم kcc ...یا بذارم همون روز مصاحبه فرمهای اصلاح شده را تحویل بدم...اشتباه من فقط ننوشتن ابتدایی وراهنمایی در فرمهاست
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-12-17 ساعت 15:41)nazanin fatemi نوشته:  
وسوال دیگر اینکه..

فقط من می توانم فرمهامو اپدیت کنم ودوباره ایمیل کنم kcc ...یا بذارم همون روز مصاحبه فرمهای اصلاح شده را تحویل بدم...اشتباه من فقط ننوشتن ابتدایی وراهنمایی در فرمهاست

نازنین جان این اصلاً اشتباه مهمی نیست و به نظر من بیخودی کاراتو پیچیده نکن و فرمهای آپدیت شده رو همراه خودت ببر اگر لازم بود بده
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، aghaghia ، nedaba
(2013-12-17 ساعت 15:41)nazanin fatemi نوشته:  
وسوال دیگر اینکه..

خواهش میکنم، نه مهم نیست، شما گفتین فقط دانشگاه رو نوشتین، واسه همین من گفتم که باید دبیرستان و پیشدانشگاهی رو هم مینوشتین!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: storagemeter ، nedaba ، manamilad
case no: 2014AS00005XXX
با سلام به دوستان عزیز
من فرم های اولیه رو در ماه june و از طریق DHL پست کردم که ۱ روز بعد متوجه شدم تاریخ تولدم رو اشتباه نوشتم تو فرم... بعد به KCC ایمیل زدم و بابت این مشکل توضیح دادم و اینکه چه کنم؟ مجدد فرم های اصلاح شده رو براشون بفرستم؟
تقریبا ۱ هفته بعد ایمیلی از KCC برام اومد مبنی بر اینکه مجدد براشون بفرستم و من هم به سرعت اصلاح شده ی فرم هارو فرستادم.
اما تا به الان هیچ ایمیلی از KCC مبنی بر تایید فرم ها برام نیومده!
آیا این روند با توجه به کیس نامبرم طبیعی هستش یا نه؟ و اگر نیست چه کاری باید انجام بدم؟
پیشاپیش از لطف دوستان برای راهنمایی بنده سپاسگذارم.
تشکر کنندگان:
دوستان یک سوالی برای من پیش آمده .همسرمن دو شرکت به نام خود ثبت کرده بود والان نیز این شرکته را منحل کرده اند و ما از یکی از آنها برای کانادا درنامه ای برای اشتغال در یکی از این شرکتها استفاده کردیم و دیگری را برای گرفتن ویزا از سفارت آلمان گواهی ثبت شرکت را ارائه دادیم . و از طرفی یک بیمه 20 روزه برای ایشان از یک شرکت دیگری به جز این دوشرکت نامبرده ریخته شدهBig Grin
حالا سوال من اینجاست ،من در فرمهای ارسالی به سفارت قسمت شغل که نوشته:employer را self-employed نوشتم و اسم این دو شرکت را نیاوردم.
الان کاملا گیج شدم که آیا self-employed صحیح است و اگر نا درست هست من اسم شرکتها را با توجه به اینکه به نام همسرم ثبت شده چگونه مطرح کنم؟و در مورد آن 20 روزی که بیمه براش رد شده با توجه به اینکه در این شرکت مشغول نبوده و فقط بیمه رد شده آیا برای سفارت قابل چک هست و من باید مطرح کنم یا خیر ؟
پیشاپیش ممنونم Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-12-24 ساعت 10:03)taleghani نوشته:  دوستان یک سوالی برای من پیش آمده .همسرمن دو شرکت به نام خود ثبت کرده بود والان نیز این شرکته را منحل کرده اند و ما از یکی از آنها برای کانادا درنامه ای برای اشتغال در یکی از این شرکتها استفاده کردیم و دیگری را برای گرفتن ویزا از سفارت آلمان گواهی ثبت شرکت را ارائه دادیم . و از طرفی یک بیمه 20 روزه برای ایشان از یک شرکت دیگری به جز این دوشرکت نامبرده ریخته شدهBig Grin
حالا سوال من اینجاست ،من در فرمهای ارسالی به سفارت قسمت شغل که نوشته:employer را self-employed نوشتم و اسم این دو شرکت را نیاوردم.
الان کاملا گیج شدم که آیا self-employed صحیح است و اگر نا درست هست من اسم شرکتها را با توجه به اینکه به نام همسرم ثبت شده چگونه مطرح کنم؟و در مورد آن 20 روزی که بیمه براش رد شده با توجه به اینکه در این شرکت مشغول نبوده و فقط بیمه رد شده آیا برای سفارت قابل چک هست و من باید مطرح کنم یا خیر ؟
پیشاپیش ممنونم Wink

دوستان گلم
هیچکی جواب منو نمی ده ؟؟نمی دونم چیکار کنم Sad
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

1 سوال داشتم : من در زمان ثبت نام آدرسم فرق داره با زمانی فرمهامو ارسال کردم همچنین آدرس ایمیلم هم فرق داره آیا اینا مغایرت محسوب می شه؟
تشکر کنندگان:
دوستان جاهایی که کار من کار می کردم و تو فرمم نوشتم بیمه نبودم آیا حتما باید بیمه جاهایی که کار می کردم رو ارائه بدم؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-26 ساعت 13:34)REZA KARAMI نوشته:  دوستان جاهایی که کار من کار می کردم و تو فرمم نوشتم بیمه نبودم آیا حتما باید بیمه جاهایی که کار می کردم رو ارائه بدم؟

نه دوست عزیز شما اگه تو فرم ۱۲۲ از طریق مدرک تحصیلی‌ (دیپلم، و دیپلم به بالا اقدام کردین) نیزی به ارائه سابقه کار و سابقه بیمه‌ نخواهید داشت، موفّق باشین
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: REZA KARAMI
(2013-12-26 ساعت 13:16)REZA KARAMI نوشته:  سلام دوستان

1 سوال داشتم : من در زمان ثبت نام آدرسم فرق داره با زمانی فرمهامو ارسال کردم همچنین آدرس ایمیلم هم فرق داره آیا اینا مغایرت محسوب می شه؟

نه نگران نباشید. روز مصاحبه میتونید قبل از قسم خوردن فرمهتون رو آپدیت کنین، یا طیّ ایمیلی به کی‌ سی‌ سی‌ مراتب رو بهشون توضیح بدید و بپرسید که نیاز هست فرم جدید واسشون بفرستین یا نه، البته آدرس ایمیلتون رو کماکان چک کنید چون آدرسی هست که کی‌ سی‌ سی‌ با شما در ارتباط خواهد بود. باز هم دوستان با تجربم نظراتشون رو بگن.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: REZA KARAMI ، manamilad
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من هم چندین اشتباه در پر کردن فرم ها داشتم و قصد دارم به کی سی سی ایمیل بزنم و اشتباهاتم روتصحیح کنم ولی چند سوال برام پیش اومده

1.آیا موقع پر کردن فرم آپدیت شده باید فقط همان بندی راکه اشتباه نوشته بودم پرکنم وبقیه قسمتها رو خالی بذارم؟
2. آیا فقط همان صفحه ای را که اشتباه بوده پر کنم و بفرستم یا دوباره همه فرمهاروبفرستم ؟
ممنون میشم اگرراهنمایی کنید
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: toghrol120
Sad 
یکی به داد من برسه... Sad ....من اسم پدرم برای لاتاری 2014 در اومد...مشکل اینه که موقع ثبت نام برای لاتاری از اونجا که به پاسپورت پدرم دسترسی نداشتم، من تاریخ تولد پدرم را طبق یه سایت مزخرف فارسی(که حالا اسمشو نمیگم) تبدیل کردم به میلادی و متاسفانه اون سایت یک روز جلوتر از واقعیت و اونچه در پاسپورت هست تاریخ را نشون داد....ولی موقع فرم پر کردن تارخ پاس رو زدم...جواب KCC این بود که اطلاعات فرستاده شده مربوط به کیس نمیشه.....من هم زنگ زدم KCC...ماجرا را بش گفتم گفت اطلاعات را بگو...همه را مطابقت داد تا رسیدیم به تاریخ تولد که مطابقت نداشت و گفت نمیتونه مدارک را دستکاری کنه....این شد که فهمیدم اشکال کجاست......رفتم تو همون سایته و دیدم تاریخی که تبدیل میکنه یه روز با پاسش فرق داره.......این شد که منم گفت چه کنم چه نکنم.....که به عقل نا عقلم رسید که خب با همون تاریخ موقع ثبت نام فرم ها را بفرستم..........فرستادم و حالا هم کارنت شده.......حالا میبینم اینجا میگن باید به KCC اشتباه را اعلام میکردین و .....حالا به نظر شما من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایمیل بزنم داستان رو بگم یا برم داستانمو برای آفیسر بگم؟
خلاصه فکر نکنم در طول تاریخ مهاجرت به امریکا کسی تجربه مشابهی داشته باشه!! بهرحال میدونم که اگه اطلاعی داشته باشین دریغ نمیکنین...........سپاس
تشکر کنندگان: farshadm999 ، Prometheus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان