موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-21 ساعت 20:12)alirezanz نوشته: سلام دوستان من اسمم سید داره ولی SEYED نوشتم
بنظرتون مشکلی پیش میاد؟
من هنوز برنده نشدم اما...
نه مشکلی پیش نمیاد. منم پسوند اسممو نزده بودم وقتی فرمای اصلی رو بعد از قبولی فرستادم اصلاح کردم و اونا هم تا زمان مصاحبه اعمال کرده بودن.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام:
من مدرکم لیسانسه هم قسمت مربوط به سوابق تحصیلیمو پر کردم توی فرمها هم چند سال سوابق کاریم ،ذر صورتیکه یا سابفه تحصیلیو میخواستن یا سابقه کار، میحواستم بذونم برا مصاحبه مشکلی پیش نمیاد یا کارم سختتر نمیشه چون هر 2رو ذکر کردم تو فرمها؟ اونجا ازم سوابق کاری کامل بخوان؟ چون سابقه کاری 2سال به بالا جورکردم اما بیمه 2سال به بالا نیست و جزو سوابق مورد نیازشونشون که توی سایت رسمیشون اعلام کردن نیست یا همون مدرک لیسانسمو ملاک میذارن؟؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
سلام بزرگواران
من تو فرم ثبت نام ادرسمو بد نوشتم ولی کد پستی داره بنظرتون مشکلی پیش میاد؟
peymanmohajer عزیز خیلی ممنون. فقط یه سوال باید به KCC هم قبلش ایمیل بدم که اشتباه شده؟
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ،، دیروز که مدارکمو از دارالترجمه گرفتم متوجه چند تا اشتباه شدم که توی فرمهای اولیه که برای خودم و خانمم پر کردم ، مرتکب شدم ،،اولیش که خیلی خنده داره اینه که تو فرمهای اولیه تاریخ ازدواج رو تاریخ روز مراسم عروسیمون نوشتم در صورتی که تاریخ عقدمون ۴ ماه قبلش بود و بالطبع دارالترجمه تاریخ عقد رو واسمون ترجمه کرده ، این یه اشتباه از طرف من و دیگه اینکه تاریخ پایان خدمت رو بجای ژوئن ماه جولای نوشتم و دیگه اینکه پدر خانم من متولد منطقهٔ عمارلو هست ولی من محل تولدشونو رودبار نوشتم که البته تو شناسنامه خانمم محل تولد پدرشون عمارلو هست ،،
حالا به نظر اساتید عزیز من این اشتباهتو قبل از رفتن به مصاحبه از طریق ایمیل اصلاح کنم؟ روز مصاحبه فرم آپدیت شده ارائه بدم ؟ یا اینکه همون روز مصاحبه شفاهاً به آفیسر توضیح بدم ؟
پیشاپیش از همتون چه پاسخ دهندگان ، و چه خوانندگان تشکر میکنم
نیت بکنید و یه نگاه به این بندازید
http://fal.alamto.com/hafez/images/fals/36.gif
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر.
من یه سوالی دارم. من رشته ی دبیرستانم علوم تجربی بوده که توی فرمهای اولیه زدم: natural science ولی توی مدرک دیپلمم که دادم دارالترجمه اینجوری ترجمه شده: experimental science حالا به نظرتون فرمها را آپدیت کنم و روز مصاحبه ببرم یا اینکه فقط قبل از قسم خوردن واسه آفیسر توضیح بدم و تصحیحش کنم؟ در ضمن من مصاحبم خیلی نزدیکه و دیگه امکان مکاتبه با kcc را ندارم.
ممنون
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشید
یه سوالی داشتم
میخواستم بدونم ایمیلی که باهاش ثبت نام میکنیم باید با ایمیلی که مدارک رو باهاش ارسال میکنیم یکی باشه یا میشه موقع ثبت نام یه ایمیل دیگه ای داد؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها توی فرمهایی که بعد قبولی پر کردم فرستادم و توی فرمهایی که زمان ثبت نام اولیه پر کردم , مدرک کاردانی رو که آخرین مدرک تحصیلیم هست رو زدم University degree ولی انگار باید میزدم Assosiate degree چون دارالترجمه زده Assosiate degree .حالا اصلاح کنم دوباره فرم هارو با خودم به مصاحبه ببرم یا نه ول کنم و چیزی نگم روز مصاحبه ?????
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-01 ساعت 22:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-01 ساعت 22:29 توسط kamranh.)
(2014-01-31 ساعت 11:37)honeybal2014 نوشته: بچهها توی فرمهایی که بعد قبولی پر کردم فرستادم و توی فرمهایی که زمان ثبت نام اولیه پر کردم , مدرک کاردانی رو که آخرین مدرک تحصیلیم هست رو زدم University degree ولی انگار باید میزدم Assosiate degree چون دارالترجمه زده Assosiate degree .حالا اصلاح کنم دوباره فرم هارو با خودم به مصاحبه ببرم یا نه ول کنم و چیزی نگم روز مصاحبه ?????
سلام
توی فرم ثبت نامی و فرم های ازسالی University degree داره و شما هم الان یک مدرک دانشگاهی دارید پس موردی نداره .
http://8pic.ir/images/50972610581170812687.jpg
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ی سوال دارم میشه ی نفر لاتاری بنویسه اما تا قبل قرعه کشی انصراف بده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-03 ساعت 05:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-03 ساعت 05:44 توسط sun shine.)
سلام من موقع ارسال فرم ها کشور دیگه ای دانشجو بودم و فرم ها را طبق شرایطی که اون موقع داشتم پر کردم و پست کردم (آدرس و اینکه دانشجوی ترم آخر هستم) ولی الان 6 ماهه که درسم تمام شده و برگشتم ایران می خواستم بپرسم باید فرم ها را آپدیت کنم با آدرس ایران و ایمیل کنم به KCC یا فقط قبل از مصاحبه به آفیسر بگم کافیه؟
اگر باید آپدیت شه باید توی ایمیل فرم ها را دوباره پر کنم یا فقط توضیح بدم که آدرسم عوض شده؟
ممنونم
case number: 2014AS000048XX
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما کمتر از یک ماه دیگه در ارمنستان مصاحبه داریم ولی تاریخ تولد پدرم رو توی همه ی فرم ها اشتباه وارد کردم حالا سوال من اینه ک اگه الان برای kcc ایمیل بزنم و جریان رو بگم قبول میکنن یا ممکنه به خاطر این که دیر اقدام کردم کلا مصاحبه رو هم کنسل کنن؟؟؟؟ اصلا عاقلانه هست الان ایمیل بفرستم یا بهتره همون روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بهش اشاره کنم؟؟
ممنون میشم اگه جوابم رو بدین چون خیلی نگرانشم