موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پدر من از طیق پدر و مادرشون برای گرفتن گرین کارت اقدام کردن بعد از حدود 10 سال نوبت به پرونده ی ما رسید.. همه چیز رو پیش بردیم تا رسیدیم به قسمت اسپانسر و کسی که برای ما اقدام کرده به دلیل سن و نداشتن کار مناسب نمی تواند اسپانسر ما شود..
در حال حاضر موفق به پیدا کردن اسپانسر نشدیم و زمان را هم از دست میدیم.. میشه راهنمایی کنید که ما چه کاری میتونیم انجام بدیم؟
آیا راه دیگه ای هست مثلاً از طریق حساب بانکی در ایران؟!!
یا آیا راهی هست که ما اسپانسر پیدا کنیم؟!
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه ي عزيزان
سوال من از شما اينست كه كيس نامبرم ***2014AS00007 مي باشد . اسپانسري ندارم . حال چه مبلغ پول بايد در حسابم جهت اخذ موجودي داشته باشم؟ و چه موقع اين پول بايد در حسابم گذاشته شود و چه موقع مي تونم برداشتش كنم ؟ و آيا به بانك بگم براي كجا مي خام و چه مدت بايد اين پول در حساب گردش داشته باشد ؟
و كدام بانكها بهتر و مورد قبول آنهاست ؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اگه اسپانسر نداشته باشیم، یه پرینت لاتین از گردش مالی از حساب های بانک های خود ایران، با سند خونه و ماشین و سهام ترجمه کنیم ببریم کافیه؟ یا باید کار دیگه ای کرد؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
فاصله زمانی گرفتن موجودی حساب تا روز مصاحبه چقدر می تونه باشه؟ حداکثر . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد