موضوعها: 0
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال دارم کسایی که بهشون کلیر میخوره ظاهراً بعد از مشخص شدن وضعیت و وقتی میخوان برن برای گرفتن ویزا جزء مدارکی که باید ببرن مدارک مالی هم هست، درسته؟؟
خوب اون موقع همین گواهی تمکن که نزدیک مصاحبه گرفتیم رو میشه ارائه داد، اخه با توجه به اینکه فرایند کلیر شده به طور معمول 1-2 ماه طول میکشه به تبع همین مدت از تاریخ گواهی تمکن میگذره، تو این شرایط باید گواهی جدید گرفت عایا؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من می خوام هفته آینده پول تو حساب بذارم و موجودی حساب بگیرم به نظر شما با توجه به اینکه جزء سری اول مصاحبه ها هستم ، اینکه از الان موجودی حساب بگیرم و 3 ماه بعد برم برای مصاحبه مشکلی به وجود نمی یاد؟؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه دوستان
با توجه به تحریم شدن ریال به نظرتون تاثیری روی این قضیه داره که دیگه گواهی تمکن مالی از ایران رو قبول نکنند و ما مجبور باشیم به دنباله اسپانسر باشیم؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
اگه حساب ارزی داشته باشیم برای یک نفر چقدرلازم است
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان راهنمای عزیز
از دوستانی که تجربه ارزش گذاری ملک را دارند خواهش می کنم راهنمائی کنید که چه باید کرد و به کجا مراجعه کنیم؟
چون من مبلغی را که باید بعنوان تمکن مالی تهیه کنم کم است.
خیلی ممنونم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست