موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-15 ساعت 14:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-15 ساعت 14:34 توسط hossien_501.)
(2013-06-15 ساعت 13:45)mechanicalengineer نوشته: (2013-06-10 ساعت 15:40)nina22 نوشته: (2013-06-10 ساعت 15:25)kingrokh نوشته: من به هر دري زدم و نتونستم اسپانسر پيدا كنم. چي ميشه الان ؟؟!؟؟ بايد بيخيال مصاحبه و آمريكا بشم ؟!!؟؟
شما تمكن مالي كافي داشته باشي و يك سند ملكي هم بنامتون باشه كافيه دوست عزيز.احتياجي نيست حتما اسپانسر داشته باشي مثل خيلي از دوستان
پول چند روز باید تو حساب بمونه؟
گردش مالی میگیرن یا موجودی آخرین حساب؟
درود
خیلی از دوستا بودن که تو یک روز حساب باز کردن و تو همون روز هم پرینت حساب گرفتن و مشکلی هم نداشتن,پس قانونه خاصی واسه اینکه چند روز پول تو حساب باشه وجود نداره.در مورد سوال دوم هم بستگی به این داره که مامور مصاحبه تو سفارت از کدوم دنده از خواب بیدار شده باشه,ولی معمولا همه موجوذی میگیرن,شما هم موجودی بگیر.
(2013-06-15 ساعت 13:45)mechanicalengineer نوشته: (2013-06-10 ساعت 15:40)nina22 نوشته: (2013-06-10 ساعت 15:25)kingrokh نوشته: من به هر دري زدم و نتونستم اسپانسر پيدا كنم. چي ميشه الان ؟؟!؟؟ بايد بيخيال مصاحبه و آمريكا بشم ؟!!؟؟
شما تمكن مالي كافي داشته باشي و يك سند ملكي هم بنامتون باشه كافيه دوست عزيز.احتياجي نيست حتما اسپانسر داشته باشي مثل خيلي از دوستان
پول چند روز باید تو حساب بمونه؟
گردش مالی میگیرن یا موجودی آخرین حساب؟
درود
خیلی از دوستا بودن که تو یک روز حساب باز کردن و تو همون روز هم پرینت حساب گرفتن و مشکلی هم نداشتن,پس قانونه خاصی واسه اینکه چند روز پول تو حساب باشه وجود نداره.در مورد سوال دوم هم بستگی به این داره که مامور مصاحبه تو سفارت از کدوم دنده از خواب بیدار شده باشه,ولی معمولا همه موجوذی میگیرن,شما هم موجودی بگیر.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان بهترین راه مطالعه سفرنامه های قبل هست.
اکثرا فقط موجودی حساب خواستن.مواردی دیدم 50 میلیون و بعضی هم خیلی بالاتر.
من خودم اسپانسر پیدا کردم اونم دو تا اما فکر میکنم موضوع حمایت ضمنی شماست و زیاد سخت نگیرن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی،من از برندگان لاتاری 2014 هستم،خوشحال میشم از تجرباتت ارزشمندتتون استفاده کنم،
اگر وقت مصاحبم در ترکیه باشه، برای گواهی تمکن مالی از بانک آیا گردش حساب لازم هست و سفارت ترکیه گردش حساب رو می خواد یا موجودی حساب رو؟
من هم مثل خیلی از بچه های دیگه می خوام 1 ماه مانده به وقت مصاحبم از آشنایی مقداری پول قرض بگیرم و ظرف 24 ساعت گواهی تمکن مالی از بانک بگیرم،سوالم از شما اینه که من 2 روز پیش رفتم بانک ملی و نمونه گواهی تمکن مالی لاتین رو از بانک گرفتم که ببینم چطور فرمی هستش؟ در نمونه گواهی تمکن مالی بانک ملی یک جدولی هست که نوشته: TURNOVER DATE: FROM......... TO
Credit Turnover , Debit Turnover , Balance , Today's Credit Turnover
و در پایین برگه هم نوشته:
Banking rate per ..... is Iranian Rials... as of today
از کارمندای بانک ملی پرسیدم و اونها گفتن که گواهی تمکن بانک ملی این جوری هستش و قابل تغیییر نیست،موندم الان چیکار کنم،آیا لازم هست با حسابم هر ماه بازی کنم تا گردش حساب داشته باشم یا برم بانک خصوصی حساب باز کنم و همون موجودی که یکدفعه به حساب میریزم کافی هستش؟
در ضمن حساب بانک ملی من واسه 4 سال پیش هست،آیا مشکلی ایجاد میشه یک حساب جدید در بانک پارسیان باز کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
رضا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان
در سایت رسمی مربوط به برندگان لاتاری که مدارک لازم رو نوشته هیچ اشاره ای به اسپانسر نشده؟ آیا اسپانسر حتماً لازم هست؟ یا سند ملکی یا حساب بانکی و این جور چیزها؟ چون در سایت اصلی هیچ اشاره ای به این مدارک نشده است.
با تشکر
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
کدوم بانک برای تملک مالی خوبه؟
بیشتر بچه های سال های قبل از کروم بانک استفاده کردن؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به نظر شما بانک ملت بهتر نیست با توجه به اینکه تحریم این بانک لغو شده ؟ یه سوال دیگه بچه های 2013 هم گردش مالی ارائه نکردند؟