کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-06-15 ساعت 13:45)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 15:40)nina22 نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 15:25)kingrokh نوشته:  من به هر دري زدم و نتونستم اسپانسر پيدا كنم. چي ميشه الان ؟؟!؟؟ بايد بيخيال مصاحبه و آمريكا بشم ؟!!؟؟
شما تمكن مالي كافي داشته باشي و يك سند ملكي هم بنامتون باشه كافيه دوست عزيز.احتياجي نيست حتما اسپانسر داشته باشي مثل خيلي از دوستان Smile
پول چند روز باید تو حساب بمونه؟
گردش مالی میگیرن یا موجودی آخرین حساب؟

درود
خیلی از دوستا بودن که تو یک روز حساب باز کردن و تو همون روز هم پرینت حساب گرفتن و مشکلی هم نداشتن,پس قانونه خاصی واسه اینکه چند روز پول تو حساب باشه وجود نداره.در مورد سوال دوم هم بستگی به این داره که مامور مصاحبه تو سفارت از کدوم دنده از خواب بیدار شده باشه,ولی معمولا همه موجوذی میگیرن,شما هم موجودی بگیر.

(2013-06-10 ساعت 15:25)kingrokh نوشته:  من به هر دري زدم و نتونستم اسپانسر پيدا كنم. چي ميشه الان ؟؟!؟؟ بايد بيخيال مصاحبه و آمريكا بشم ؟!!؟؟
شما تمكن مالي كافي داشته باشي و يك سند ملكي هم بنامتون باشه كافيه دوست عزيز.احتياجي نيست حتما اسپانسر داشته باشي مثل خيلي از دوستان Smile

درود
خیلی از دوستا بودن که تو یک روز حساب باز کردن و تو همون روز هم پرینت حساب گرفتن و مشکلی هم نداشتن,پس قانونه خاصی واسه اینکه چند روز پول تو حساب باشه وجود نداره.در مورد سوال دوم هم بستگی به این داره که مامور مصاحبه تو سفارت از کدوم دنده از خواب بیدار شده باشه,ولی معمولا همه موجوذی میگیرن,شما هم موجودی بگیر.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: NarCssuS ، Hadi2014 ، زری وحدتی

یکی 2 روز هم کافیه و فقط موجودی حساب میخواد، با بردن گردش مالی هم کارِ خودتون رو سخت می کنید هم باقی دوستان رو. تا به حال هم از کسی گردش مال نخواستن، پس لطفا این قضیه رو باب نکنید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، azadeh2014 ، 3rip ، زری وحدتی

بایستی حداقل تا ساعت 24 همان روزی که گواهی موجودی حساب (نه گردش حساب ) را از بانک میگیرید پول توی حساب بمونه ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، shekari ، ojee ، زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 20:14)KIMIA2005 نوشته:  

بایستی حداقل تا ساعت 24 همان روزی که گواهی موجودی حساب (نه گردش حساب ) را از بانک میگیرید پول توی حساب بمونه ..
چند وقت قبل مصاحبه باید باشه ؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-17 ساعت 09:00)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 20:14)KIMIA2005 نوشته:  

چند وقت قبل مصاحبه باید باشه ؟؟
حداکثر یک ماه قبل از مصاحبه
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: NarCssuS ، زری وحدتی
دوستان بهترین راه مطالعه سفرنامه های قبل هست.
اکثرا فقط موجودی حساب خواستن.مواردی دیدم 50 میلیون و بعضی هم خیلی بالاتر.
من خودم اسپانسر پیدا کردم اونم دو تا اما فکر میکنم موضوع حمایت ضمنی شماست و زیاد سخت نگیرن.
تشکر کنندگان: H Pier
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی،من از برندگان لاتاری 2014 هستم،خوشحال میشم از تجرباتت ارزشمندتتون استفاده کنم،
اگر وقت مصاحبم در ترکیه باشه، برای گواهی تمکن مالی از بانک آیا گردش حساب لازم هست و سفارت ترکیه گردش حساب رو می خواد یا موجودی حساب رو؟
من هم مثل خیلی از بچه های دیگه می خوام 1 ماه مانده به وقت مصاحبم از آشنایی مقداری پول قرض بگیرم و ظرف 24 ساعت گواهی تمکن مالی از بانک بگیرم،سوالم از شما اینه که من 2 روز پیش رفتم بانک ملی و نمونه گواهی تمکن مالی لاتین رو از بانک گرفتم که ببینم چطور فرمی هستش؟ در نمونه گواهی تمکن مالی بانک ملی یک جدولی هست که نوشته: TURNOVER DATE: FROM......... TO
Credit Turnover , Debit Turnover , Balance , Today's Credit Turnover
و در پایین برگه هم نوشته:
Banking rate per ..... is Iranian Rials... as of today
از کارمندای بانک ملی پرسیدم و اونها گفتن که گواهی تمکن بانک ملی این جوری هستش و قابل تغیییر نیست،موندم الان چیکار کنم،آیا لازم هست با حسابم هر ماه بازی کنم تا گردش حساب داشته باشم یا برم بانک خصوصی حساب باز کنم و همون موجودی که یکدفعه به حساب میریزم کافی هستش؟
در ضمن حساب بانک ملی من واسه 4 سال پیش هست،آیا مشکلی ایجاد میشه یک حساب جدید در بانک پارسیان باز کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
رضا
تشکر کنندگان: amohammadiazar
با سلام دوستان
در سایت رسمی مربوط به برندگان لاتاری که مدارک لازم رو نوشته هیچ اشاره ای به اسپانسر نشده؟ آیا اسپانسر حتماً لازم هست؟ یا سند ملکی یا حساب بانکی و این جور چیزها؟ چون در سایت اصلی هیچ اشاره ای به این مدارک نشده است.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-06-22 ساعت 09:58)farzadsmile نوشته:  با سلام دوستان
در سایت رسمی مربوط به برندگان لاتاری که مدارک لازم رو نوشته هیچ اشاره ای به اسپانسر نشده؟ آیا اسپانسر حتماً لازم هست؟ یا سند ملکی یا حساب بانکی و این جور چیزها؟ چون در سایت اصلی هیچ اشاره ای به این مدارک نشده است.
با تشکر

شما حتما بایستی یا اسپانسر جور کنید یا گواهی موجودی حساب چون واسه زمان مصاحبه لازم هستش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، shekari ، ojee ، زری وحدتی
(2013-06-22 ساعت 09:48)shekari نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی،من از برندگان لاتاری 2014 هستم،خوشحال میشم از تجرباتت ارزشمندتتون استفاده کنم،
اگر وقت مصاحبم در ترکیه باشه، برای گواهی تمکن مالی از بانک آیا گردش حساب لازم هست و سفارت ترکیه گردش حساب رو می خواد یا موجودی حساب رو؟
من هم مثل خیلی از بچه های دیگه می خوام 1 ماه مانده به وقت مصاحبم از آشنایی مقداری پول قرض بگیرم و ظرف 24 ساعت گواهی تمکن مالی از بانک بگیرم،سوالم از شما اینه که من 2 روز پیش رفتم بانک ملی و نمونه گواهی تمکن مالی لاتین رو از بانک گرفتم که ببینم چطور فرمی هستش؟ در نمونه گواهی تمکن مالی بانک ملی یک جدولی هست که نوشته: TURNOVER DATE: FROM......... TO
از کارمندای بانک ملی پرسیدم و اونها گفتن که گواهی تمکن بانک ملی این جوری هستش و قابل تغیییر نیست،موندم الان چیکار کنم،آیا لازم هست با حسابم هر ماه بازی کنم تا گردش حساب داشته باشم یا برم بانک خصوصی حساب باز کنم و همون موجودی که یکدفعه به حساب میریزم کافی هستش؟
در ضمن حساب بانک ملی من واسه 4 سال پیش هست،آیا مشکلی ایجاد میشه یک حساب جدید در بانک پارسیان باز کنم؟
رضا

من قبلا واسه پذیرش دانشگاه این کار را بوسیله بانک ملی انجام دادم، اصلا گردش حساب لازم نیست، من با اینکه حساب ملی بازم داشتم ولی  همون روز همون بانک حساب باز کردم، مبلغی که باید می ذاشتم گذاشتم، بعد اونها طبق موجودی من بهم نامه لاتین دادند یه تاییدیه که ایشون این بانک حساب داره و اینقدر ریال هم موجودی داره، دقیقا همین نامه ای که نمونه اش را اشاره کردی گرفتم، ازم پرسیدند می خوای ریال را به چی برات تبدیل کنیم گفتم دلار، و بانک خط آخر نامه را نوشت این مبلغ موجودی معادل اینقدر دلار هست. فقط گفت بذار 24 ساعت این پول به حساب باشه

فقط نکته ای که من الان برام ابهام هست بانکهای تحریم شده است. که نامه از اونها ایراد داره یا نه، که منطقی اگر فکر کنیم نباید ایراد داشته باشه چونکه ما که قرار نیست ارتباط مالی با بانکمون داشته باشیم فقط یه تاییدیه است برای موجودی
تشکر کنندگان: shekari ، زری وحدتی ، amohammadiazar
(2013-06-22 ساعت 09:48)shekari نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی،من از برندگان لاتاری 2014 هستم،خوشحال میشم از تجرباتت ارزشمندتتون استفاده کنم،
رضا

اصلا لازم نیست که گردش حساب داشته باشید و تا بحال هم از کسی خواسته نشده، شما همین الان در بانک پارسیان حساب باز کنید که تا موقف مصاحبه جند ماهی ازش گذشته باشه ولی در کل فکر نکنم روی این موضوع سختگیری کنند ولی برای احتیاط این کار رو الان بکنید و بعد هم پول رو بگیرید و طی 24 ساعت تو حسابتون بزارید و گواهیش رو بگیرید این کار دردسرش از گردش مالی گرفتن راحتتره و این که اصلا این قضیه هم باب نمیشه که از فرداش از همه گردش مالی بخوان. در ضمن در مورد بانک های تحریمی هم مشکلی نیست دوستان 2013 که هنوز هم در حال مصاحبه رفتن هستن که تا بحال مشکلی نداشتن، پس مشکلی نیست.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: shekari ، ojee ، زری وحدتی ، amohammadiazar
کدوم بانک برای تملک مالی خوبه؟
بیشتر بچه های سال های قبل از کروم بانک استفاده کردن؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-22 ساعت 15:21)noobnoobi نوشته:  کدوم بانک برای تملک مالی خوبه؟
بیشتر بچه های سال های قبل از کروم بانک استفاده کردن؟

آمار خاصی که در این زمینه نیست از همه بانک ها بوده ولی من بانک پارسیان رو در چند سفرنامه خوندم. ولی در کل فکر نمی کنم فرقی بکنه.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، KIMIA2005 ، ojee
سلام دوستان به نظر شما بانک ملت بهتر نیست با توجه به اینکه تحریم این بانک لغو شده ؟ یه سوال دیگه بچه های 2013 هم گردش مالی ارائه نکردند؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-22 ساعت 21:38)irn22 نوشته:  سلام دوستان به نظر شما بانک ملت بهتر نیست با توجه به اینکه تحریم این بانک لغو شده ؟ یه سوال دیگه بچه های 2013 هم گردش مالی ارائه نکردند؟

من اکثر سفرنامه های 2013 رو خوندم تا به حال کسی گردش مالی نبرده، لطفا گردش مالی رو فراموش کنید چون ممکنه این کار افیسر ها رو حساس کنه و از اون به بعد از همه این گردش مالی رو بخوان و خب همه هم این توان مالی رو ندارن.
در ضمن فرقی نمیکنه بانک های ایران پارسال هم تحریم بودند ولی تمکن مالی همه رو قبول کردن ولی شما برای اطمینان بیشتر از بانک ملت تمکن مالی بگیرید.
تشکر کنندگان: ojee ، shekari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان