کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-08-26 ساعت 21:33)elvira نوشته:  سلام
ببخشید اگه جای مناسبی ننوشتم........
من در فرم مربوطه اون دو قسمتی که باید ادرس میدادیم ادرسیو نوشتم اما اون ادرس اسپانسر من نمیشن و فقط میتونن در هنگام ورود مدارک مربوطه رو بگیرن.
حالا چیکار کنم؟میشه الان فرم هامو عوض نکنم و بزارم همون روز مصاحبه با نامه تمکن مالی برم؟؟؟
عوض کردن فرم ها و پیگیریش با توجه به شلوغی سفارت انکارا خیلی استرس زا هستSad
میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟

دوست عزیز سوال شما مربوط به این تاپیک نمیشه منبعد سوالاتتون رو در تاپیکهای مربوطه سوال بفرمایید ولی جهت راهنمایی شما باید بگم که اون دوقسمت اصلا ربطی به اسپانسر نداره یکی ادرس واسه ارسال گرین کارت هستش و دیگری جایی که تصمیم دارید در ا م ر ی ک ا زندگی کنید بنابراین جای نگرانی نیستش و نیازی هم به عوض کردن فرمها نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: elvira ، behfaza ، aghaghia ، noobnoobi ، vesal_20x ، reza_top60 ، ماتیتی ، محبت
سلام
اگر بخوایم سند خونه رو ترجمه کنیم حتما باید به تایید کارشناس دادگستری برسه یا همون مهر دارالترجمه کفایت میکنه؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 10:42)hadi472 نوشته:  سلام
اگر بخوایم سند خونه رو ترجمه کنیم حتما باید به تایید کارشناس دادگستری برسه یا همون مهر دارالترجمه کفایت میکنه؟

درستش اينه كه به تاييد كارشناس برسه ولي هزينه زياد داره و ميگن افيسر خيلي اهميت هم نميده من شخصا به مهر دارالترجمه بسنده كردم.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: noobnoobi ، reza_top60 ، behfaza ، shadi79 ، hadi472 ، محبت
(2013-08-27 ساعت 11:39)EKAM نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 10:42)hadi472 نوشته:  سلام
درستش اينه كه به تاييد كارشناس برسه ولي هزينه زياد داره و ميگن افيسر خيلي اهميت هم نميده من شخصا به مهر دارالترجمه بسنده كردم.
حساب بانکی از هر چیزی کار رو راحت تر می کنه و لازم هم نیست پول در حساب خیلی بمونه ،اصولا سند ماشین به دلیل اینکه یافتن قیمتش با توجه به مشخصاتش راحت تر هست ، فکر می کنم بهتر باشه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، H Pier ، storagemeter ، hadi472 ، rezagh ، tenese ، reza_top60 ، EKAM ، محبت
(2013-08-26 ساعت 20:58)5ina نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 20:47)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 19:24)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 16:41)aghaghia نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 16:02)parmisv نوشته:  فقط شما مطمئنید مشترکم موردی نداره چون همه جا رو چک کردم تک تک می گیرن

دوست عزيز شما و همسرتون يك خانواده ايد! پس نبايد مشكلي باشه... اونا فقط ميخوان بدونن كه شما وقتي رفتين اونور ميتونيد خودتون رو ساپورت مالي بكنيد يا نه... ميتونيد منتظر نظر ديگر دوستان هم بمونيد. موفق باشيد.

دوستان موجودی حساب لازم برای یک نقر چقدره ؟
بعضیا میگن14.500دلار که میشه حدود 45 میلگن 18000دلار که 12میلیون بیشتر میشه بالاخره دقیقش برای 2014 چقدره !
اون لینک خط فقرو منم دیدم ولی چون مختلف شنیدم این سوالو کردم !

سلام
ببخشید نمی دونستم میشه تو این تاپیک مطرح کرد یا نه.. من اسپانسر ندارم.. بعضی جاها توی این سایت دیدم که نوشته شده کیس های تک نفره (دختر) حتی با وجود این که تمکن مالی خوبی نشون دادند، باز هم ازشون اسپانسر خواستند. درسته؟! من بعضی سفرنامه ها رو خوندم بیشتر در مورد آقایونه و یا کیس های چند نفره است.
آیا از دوستان 2013 دختر (تک نفر) کسانی بودند که فقط نامه مالی مثلا فقط 20000-18000 دلار نشون داده باشند و ازشون اسپانسر نخواسته باشند و ویزا گرفته باشند؟ Sad
با تشکر

۱۸۰۰۰ - ۲۰۰۰۰ دلار تقریبا می‌شه ۵۵-۶۰ میلیون تومن که واسه کیس یک نفر واقعن مبلغ خوب و متقاعد کننده‌ای هستش. نه دیگه وقتی شما به آفیسر برگه تمکن مالی نشون میدین یعنی‌ اینکه خودتون می‌تونین از پسه هزینه‌های خودتون بر بیاین و سر باره دولت ا مری کا نخواهید بود.

اگه 45 تا بذاریم داستان چطور میشه ومشکل خاصی پیش میاد ؟ واقعیتش پولمو جایی گذاشتم و کارمیکنم که نمیدونم برسه تا اون موقع یا نه و میخوام بدونم اگه نشه تکلیف چیه و چقدر حساسن سر 2یا3هزاردلار؟؟کسی با این رقما رفته مصاحبه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ffrfar ، noobnoobi ، EKAM ، محبت
سلام . دوستان با تجربه میخواستم بدونم اگر برای یک خانواده 4 نفری تمکن 700 میلیون تومانی بگیریم مشکلی نداره ؟( بنا به دلایلی نمیتونم کمش کنم ) گیر نمیدن بگن زیاده ؟
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-08-29 ساعت 10:25)mehdieb نوشته:  سلام . دوستان با تجربه میخواستم بدونم اگر برای یک خانواده 4 نفری تمکن 700 میلیون تومانی بگیریم مشکلی نداره ؟( بنا به دلایلی نمیتونم کمش کنم ) گیر نمیدن بگن زیاده ؟

نه چرا گیر بدن؟ میشه حدودا 200000 دلار... میتونین بفرمایین که میخواین اونجا خونه بخرین.
اصلا مشکلی متوجه شما نخواهد شد... (این نظر شخصی من بود)
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: mehdieb ، EKAM ، محبت
من امروز از بانک موجودی حساب گرفتم. بانکم ملت هست. گواهی رو روی برگه سیاه و سفید پرینت گرفته و مهر برجسته هم نداره و فقط مهر بانک رو داره. این گواهی مشکلی ایجاد نمی کنه آفیسر این و قبول می کنه؟؟؟
به مسول بانک گفتیم گفت فرمت گواهی همین هست
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM
(2013-08-27 ساعت 23:38)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 20:58)5ina نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 20:47)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 19:24)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 16:41)aghaghia نوشته:  دوست عزيز شما و همسرتون يك خانواده ايد! پس نبايد مشكلي باشه... اونا فقط ميخوان بدونن كه شما وقتي رفتين اونور ميتونيد خودتون رو ساپورت مالي بكنيد يا نه... ميتونيد منتظر نظر ديگر دوستان هم بمونيد. موفق باشيد.

دوستان موجودی حساب لازم برای یک نقر چقدره ؟
بعضیا میگن14.500دلار که میشه حدود 45 میلگن 18000دلار که 12میلیون بیشتر میشه بالاخره دقیقش برای 2014 چقدره !
اون لینک خط فقرو منم دیدم ولی چون مختلف شنیدم این سوالو کردم !

سلام
ببخشید نمی دونستم میشه تو این تاپیک مطرح کرد یا نه.. من اسپانسر ندارم.. بعضی جاها توی این سایت دیدم که نوشته شده کیس های تک نفره (دختر) حتی با وجود این که تمکن مالی خوبی نشون دادند، باز هم ازشون اسپانسر خواستند. درسته؟! من بعضی سفرنامه ها رو خوندم بیشتر در مورد آقایونه و یا کیس های چند نفره است.
آیا از دوستان 2013 دختر (تک نفر) کسانی بودند که فقط نامه مالی مثلا فقط 20000-18000 دلار نشون داده باشند و ازشون اسپانسر نخواسته باشند و ویزا گرفته باشند؟ Sad
با تشکر

۱۸۰۰۰ - ۲۰۰۰۰ دلار تقریبا می‌شه ۵۵-۶۰ میلیون تومن که واسه کیس یک نفر واقعن مبلغ خوب و متقاعد کننده‌ای هستش. نه دیگه وقتی شما به آفیسر برگه تمکن مالی نشون میدین یعنی‌ اینکه خودتون می‌تونین از پسه هزینه‌های خودتون بر بیاین و سر باره دولت ا مری کا نخواهید بود.

اگه 45 تا بذاریم داستان چطور میشه ومشکل خاصی پیش میاد ؟ واقعیتش پولمو جایی گذاشتم و کارمیکنم که نمیدونم برسه تا اون موقع یا نه و میخوام بدونم اگه نشه تکلیف چیه و چقدر حساسن سر 2یا3هزاردلار؟؟کسی با این رقما رفته مصاحبه ؟

میتونی تو 2 تا بانک مختلف حساب باز کنی و صبح از یکی تمکن بگیری و بعدش پولت رو جابه جا کنی و بعد از ظهر همون روز هم از یه بانک دیگه بگیری که اونوخت 90 میلیون داری Big Grin
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: behfaza ، mechanicalengineer
يه توصيه كلي اول پول براي سفارت مهمه (تمكين مالي بانك مهر برجسته نميخواد )سند منزل اصلا نيازي به كارشناسي نيست و ترجمه مدارك فقط مهر وسر برگ مترجم كفايت ميكنه ما ٢٠١٣ همه بدون تاييد مداركو تحويل داديم درضمن كساني كه ميخوان ادامه تحصيل بدن حتما پول بيشتري تو حسابشون باشه
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: aghaghia ، amin arefi ، noobnoobi ، tenese ، storagemeter ، KIMIA2005 ، H Pier ، ماتیتی ، محبت ، EKAM ، m.sabet ، afshinghwink
(2013-05-06 ساعت 20:30)Almond نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 19:00)maziar irani نوشته:  سلام دوستان
آیا اگه پول توی حساب بیشتر از مقدار لازم باشه مشکل خاصی پیش نمیاد؟
یا حتما باید همون حدود حداقل باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

همانطور که دوستان گفتند مشکلی نیست که موجودی شما از میزان خواسته شده بیشتر باشه.
بانکهای خصوصی مثل پارسیان و پاسارگاد بخصوص شعبه های مرکزیشون خیلی راحت و سریع حداکثر 2 ساعته براتون گواهی تمکن مالی رو هم به فارسی و هم به لاتین آماده میکنند و گواهی تمکنی هم که صادر میکنند شکیلتر و مرتبتر از دولتیهاست. حتما به ایشان بگویید که لاتین هم میخواهید خودشون با مهر برجسته وا مضا هر چند نسخه بخواهید به شما میدهند و دیگر برای گواهی مالی نیازی به دارترجمه نیست چون خودش نسخه لاتین هم میدهند البته قیمت نسخه اول بیشتره و نسخه های بعدی ارزانتر است.

این گواهی تمکن هم در واقع گواهی موجودی حساب شما است تا تاریخی که شما تقاضای گواهی رو داده اید و آن رو بر اساس نرخ ارز مرجع صادر میکنند. موفق باشید.

سلام
متاسفانه تو شهر ما، نه بانک پاسارگاد داریم نه پارسیان... من تو بانک ملت و ملی حساب دارم. یکی از دوستان می گفت: «اين بانك ها در ليست تحريم هاي اداره خزانه داري آمريكا هستند و به نظرم داشتن تمكن مالي از اين بانك ها براي سفارت آمريكا چندان دلچسب نيست.»
آیا این گفته درسته؟ آیا از دوستان قبول شده پارسال بودند کسانی از ملت برگه تمکن مالی گرفته باشند و ارائه داده باشند.
با تشکر
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: H Pier ، محبت
(2013-08-30 ساعت 23:08)نسرین ظ نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید

همانطور که دوستان گفتند مشکلی نیست که موجودی شما از میزان خواسته شده بیشتر باشه.
بانکهای خصوصی مثل پارسیان و پاسارگاد بخصوص شعبه های مرکزیشون خیلی راحت و سریع حداکثر 2 ساعته براتون گواهی تمکن مالی رو هم به فارسی و هم به لاتین آماده میکنند و گواهی تمکنی هم که صادر میکنند شکیلتر و مرتبتر از دولتیهاست. حتما به ایشان بگویید که لاتین هم میخواهید خودشون با مهر برجسته وا مضا هر چند نسخه بخواهید به شما میدهند و دیگر برای گواهی مالی نیازی به دارترجمه نیست چون خودش نسخه لاتین هم میدهند البته قیمت نسخه اول بیشتره و نسخه های بعدی ارزانتر است.

این گواهی تمکن هم در واقع گواهی موجودی حساب شما است تا تاریخی که شما تقاضای گواهی رو داده اید و آن رو بر اساس نرخ ارز مرجع صادر میکنند. موفق باشید.

سلام
متاسفانه تو شهر ما، نه بانک پاسارگاد داریم نه پارسیان... من تو بانک ملت و ملی حساب دارم. یکی از دوستان می گفت: «اين بانك ها در ليست تحريم هاي اداره خزانه داري آمريكا هستند و به نظرم داشتن تمكن مالي از اين بانك ها براي سفارت آمريكا چندان دلچسب نيست.»
آیا این گفته درسته؟ آیا از دوستان قبول شده پارسال بودند کسانی از ملت برگه تمکن مالی گرفته باشند و ارائه داده باشند.
با تشکر

دوست عزیز.. تمام بانک ها و شرکت های ایرانی تحریم هستند......
برای اونا نوع بانک اهمیت نداره... پول مهمه که شما قراره جابجا کنین.. نه بانک...
به علاوه اینکه اگه دوستان بانک پاسارگاد و پارسیان رو پیشنهاد میدن به خاطر اینه که معمولا بانک های خصوصی پاسخگوتر هستند... اما در کل فرقی نداره... موفق باشین.
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: نسرین ظ ، EKAM ، ماتیتی ، behfaza ، محبت ، aghaghia ، noobnoobi
(2013-08-30 ساعت 23:22)H Pier نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 23:08)نسرین ظ نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
با تشکر

دوست عزیز.. تمام بانک ها و شرکت های ایرانی تحریم هستند......
برای اونا نوع بانک اهمیت نداره... پول مهمه که شما قراره جابجا کنین.. نه بانک...
به علاوه اینکه اگه دوستان بانک پاسارگاد و پارسیان رو پیشنهاد میدن به خاطر اینه که معمولا بانک های خصوصی پاسخگوتر هستند... اما در کل فرقی نداره... موفق باشین.

دوست عزیز اگه میخواید از ملی یا ملت بگیرید
من بانک ملت رو پرسیدم میگفت باید سه ماه پولات بمونه تا برای سفارت گواهی بدن بپرس که تایمت دیر نشه !!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، نسرین ظ ، behfaza ، noobnoobi
دوست عزیز اگه میخواید از ملی یا ملت بگیرید
من بانک ملت رو پرسیدم میگفت باید سه ماه پولات بمونه تا برای سفارت گواهی بدن بپرس که تایمت دیر نشه !!
[/quote]

بهترین کار اینه که با یکی از کارمندای بانک صمیمی بشین و ازشون بخواین که براتون کاری که میخواین انجام بدن... و باز به نظرم گفته این و اون رو رها کنید. من به شخصه تا حالا حضورا از چند تا بانک پرسیدم.
Shy
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: EKAM ، نسرین ظ ، behfaza ، noobnoobi
(2013-08-31 ساعت 01:09)H Pier نوشته:  دوست عزیز اگه میخواید از ملی یا ملت بگیرید

بهترین کار اینه که با یکی از کارمندای بانک صمیمی بشین و ازشون بخواین که براتون کاری که میخواین انجام بدن... و باز به نظرم گفته این و اون رو رها کنید. من به شخصه تا حالا حضورا از چند تا بانک پرسیدم.
Shy
[/quote]

سلام. ممنون.. پس من میرم بررسی کنم ببینم چه خبره.. تا الان خیالم راحت بود!! نتیجه رو می گم..
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، behfaza ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان