کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
سلام دوستان
این مواردی که تو این تاپیک در موردش بحث شد در مورد حساب بانکی که به جای اسپانسر قابل قبول هست، آیا فقط برای کسانی که لاتاری قبول شدند معتبر هست؟
من سیتیزن هستم ولی در ایران زندگی می کنم و برای همسر ،فرزند و پدر و مادرم می خوام اقدام کنم،آیا من هم می تونم برگه تمکن مالی نشون بدم یا اینکه حتما باید اسپانسر معرفی کنم.ممنون می شم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-31 ساعت 21:04)سارینا79 نوشته:  سلام دوستان
این مواردی که تو این تاپیک در موردش بحث شد در مورد حساب بانکی که به جای اسپانسر قابل قبول هست، آیا فقط برای کسانی که لاتاری قبول شدند معتبر هست؟
من سیتیزن هستم ولی در ایران زندگی می کنم و برای همسر ،فرزند و پدر و مادرم می خوام اقدام کنم،آیا من هم می تونم برگه تمکن مالی نشون بدم یا اینکه حتما باید اسپانسر معرفی کنم.ممنون می شم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.

بله ظاهرا در مورد لاتاري به اين شكل هست. شما بهتره در اين انجمن يا اين انجمن و به خصوص اين تاپيـــــك سوالتون رو مطرح كنيد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: سارینا79 ، H Pier ، behfaza ، EKAM ، noobnoobi ، afshinghwink ، محبت
سلام
تاريخ نامه بانك چقدر بايد نزديك زمان مصاحبه باشه؟
سابقه كار هم ميتونه به عنوان تمكن مالي مطرح بشه؟
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

(2013-09-01 ساعت 11:36)farazz نوشته:  سلام

تا 10 روز قبل مصاحبه ميتونيد نامه بگيرين مگر انكارا باشين كه بعلت پست مدارك 20 روز قبل بگيرين...
سابقه كار جزو تمكن مالي نيست...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-09-01 ساعت 11:42)EKAM نوشته:  

تا 10 روز قبل مصاحبه ميتونيد نامه بگيرين مگر انكارا باشين كه بعلت پست مدارك 20 روز قبل بگيرين...

سلام
اگه 2 ماه قبل از مصاحبه برگه تمکن بگیریم، مشکلی پیش میاد؟
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

(2013-09-01 ساعت 12:32)نسرین ظ نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 11:42)EKAM نوشته:  

سلام
اگه 2 ماه قبل از مصاحبه برگه تمکن بگیریم، مشکلی پیش میاد؟

اگه مجبوري 2 ماه قبل بگيري خوب همون موقع بگير فكر نميكنم مثل سفارتاي ديگه به تاريخو حتي مقدار خيلي گير بدن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: نسرین ظ ، behfaza ، H Pier ، noobnoobi ، mechanicalengineer ، ffrfar ، محبت
دوستان خوبم، ما هفته ی اول اکتبر مصاحبه داریم.. می خواستم ببینم نامه تمکن مالی رو از الان بگیرم یا یه کم دیگه؟؟
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
(2013-09-05 ساعت 08:56)sharifian نوشته:  دوستان خوبم، ما هفته ی اول اکتبر مصاحبه داریم.. می خواستم ببینم نامه تمکن مالی رو از الان بگیرم یا یه کم دیگه؟؟
هنوز زوده . تقریباً سه یا چهار روز قبل از عزیمت اقدام کنید . البته من نمیدونم که شما حسابتون توی کدوم بانک هستش . اگه بانکی مثل پاسارگاد باشه ، سه یا چهار روز قبل از موعد مصاحبه تهیه میشه و بصورت دلاری و معادل ریالی ، تحویلتون میشه . بازم بستگی به بانک داره . لطف کنید ازشون دو چیز رو سوال کنید ؛
1- اینکه آیا بصورت دلاری و معادل ریالی و به زبان انگلیسی صادر میشه .
2- چند روز وقت لازمه تا صادر و تحویل بشه .
موفق باشید .
تشکر کنندگان: sharifian ، Aryan2014 ، noobnoobi ، زری وحدتی ، behfaza ، H Pier
(2013-09-05 ساعت 09:07)afshin4749 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 08:56)sharifian نوشته:  دوستان خوبم، ما هفته ی اول اکتبر مصاحبه داریم.. می خواستم ببینم نامه تمکن مالی رو از الان بگیرم یا یه کم دیگه؟؟
هنوز زوده . تقریباً سه یا چهار روز قبل از عزیمت اقدام کنید . البته من نمیدونم که شما حسابتون توی کدوم بانک هستش . اگه بانکی مثل پاسارگاد باشه ، سه یا چهار روز قبل از موعد مصاحبه تهیه میشه و بصورت دلاری و معادل ریالی ، تحویلتون میشه . بازم بستگی به بانک داره . لطف کنید ازشون دو چیز رو سوال کنید ؛
موفق باشید .
اتفاقا همین یک ساعت پیش بانک پاسارگاد بودم. گفتش همون لحظه این کار رو انجام میدن ولی در مورد معادل دلاری یادم رفت بپرسم.... ما یه حساب مشترک اونجا داریم ولی میخوام یه حساب به نام خانومم که برنده اصلی هست باز کنم برای اون تمکن بیشتری بگیرم. منم مصاحبم هفته اول هستش و تصمیم دارم آخر هفته بعد یا اوایل هفته بعدش این کار رو بکنم( 2 تا 3 هفته قبل از مصاحبه).
راستی من 2 سال پیش از همین بانک یه نامه موجودی گرفتم به لاتین که اولا اون موقع 2-3 روز طول کشید ولی الان آنی میدن دوما اون موقع معادل دلاری نمیزدن حالا نمودونم!
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان: noobnoobi ، azadeh2014 ، زری وحدتی ، behfaza ، H Pier
(2013-09-05 ساعت 10:36)Aryan2014 نوشته:  
موفق باشید .
اتفاقا همین یک ساعت پیش بانک پاسارگاد بودم. گفتش همون لحظه این کار رو انجام میدن ولی در مورد معادل دلاری یادم رفت بپرسم.... ما یه حساب مشترک اونجا داریم ولی میخوام یه حساب به نام خانومم که برنده اصلی هست باز کنم برای اون تمکن بیشتری بگیرم. منم مصاحبم هفته اول هستش و تصمیم دارم آخر هفته بعد یا اوایل هفته بعدش این کار رو بکنم( 2 تا 3 هفته قبل از مصاحبه).
راستی من 2 سال پیش از همین بانک یه نامه موجودی گرفتم به لاتین که اولا اون موقع 2-3 روز طول کشید ولی الان آنی میدن دوما اون موقع معادل دلاری نمیزدن حالا نمودونم!
این تمکن مالی رو می شه واسه هر 2 نفر با یه حساب گرفت دیگه درسته؟ یا اینکه هر کی جدا؟
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، afshin4749 ، behfaza ، mehran.re
موفق باشید .
دوست عزیز ازبانک پارسیان این موارد رو استعلام گرفتم
1- گواهی موجودی به انگلیسی و بصورت دلاری یا یورو بسته به اعلام مشتری معادل موجودی ریالی شما صادر میشه
2- همون موقع واستون صادر میکنند و چند ساعت بعد هم میتونی پولتون رو بردارید..

نمونه گواهی موجودی حساب لاتین بانک پاسارگاد

[عکس: 15982162075865123458.jpg]

هر دلار اون موقع معادل equivalent to = 2358
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، sharifian ، زری وحدتی ، alimarmar ، behfaza ، amin arefi ، H Pier
با سلام و تبریک به همه اونهایی که مصاحبه دارن
من میخواستم بدونم که اگه یه اسپانسر خیلی عالی توی آمریکا داشته باشیم ولی حساب بانکیمون زیر 50میلیون باشه-میتونه مشکلی درست کنه؟
سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
(2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته:  سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
پست موقت
دوست عزیز نیازی نیست ولی میتونید فقط ترجمه سند ملک رو هم با خودتون ببرید البته گفتم شاید اصلا نیازی به ان هم نباشد .. جهت اطلاع دوست عزیزهزینه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس متناسب با قیمت ملک هستش و جهت اینکار بایستی هزینه بالایی را متقبل شوید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، behfaza ، aghaghia ، ffrfar ، noobnoobi ، EKAM
(2013-09-05 ساعت 10:56)sharifian نوشته:  این تمکن مالی رو می شه واسه هر 2 نفر با یه حساب گرفت دیگه درسته؟ یا اینکه هر کی جدا؟
بله میشه گرفت و مشکلی نیست . بنده هم همین شرایط رو داشتم . البته سعی کنید دو نسخه تهیه کنید که یه نسخه رو با مدارک به سفارت ارسال کنید و یه نسخه رو روز مصاحبه همراه ببرید . این در مورد سفارتهایی صدق میکنه که باید 15 روز قبل مدارکتون رو براشون پست کنید . موفق باشید .
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، sharifian ، poopak16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان