موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی با سلام و عرض خسته نباشید و سپاس از پست های عالیتون.
در پست های قبلی خواندم که مدارک دارایی افراد کیس مجموعاً در نظر گرفته می شود نه فقط برنده . لطفاً اساتید فن این موضوع را تأیید بفرمایند.بنابراین بطور مثال بنده می توانم ترجمه سند قیمت گذاری شده ملک و همسرم گواهی بانک ارائه کند؟
ضمناً Poverty guideline برای 4 نفر در سال 2013 مبلغ 23550 $ اعلام شده که با احتساب 25% اضافی = 29500$ ~ 30 هزارتا. حالا سوال این هست که اگر زمان مصاحبه 2014 باشه ، بر اساس جدول جدید محاسبه خواهد شد ؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-05 ساعت 20:19)Saeedv13 نوشته: (2013-09-05 ساعت 19:16)Sam2014 نوشته: دوستان گرامی با سلام و عرض خسته نباشید و سپاس از پست های عالیتون.
در پست های قبلی خواندم که مدارک دارایی افراد کیس مجموعاً در نظر گرفته می شود نه فقط برنده . لطفاً اساتید فن این موضوع را تأیید بفرمایند.بنابراین بطور مثال بنده می توانم ترجمه سند قیمت گذاری شده ملک و همسرم گواهی بانک ارائه کند؟
ضمناً Poverty guideline برای 4 نفر در سال 2013 مبلغ 23550 $ اعلام شده که با احتساب 25% اضافی = 29500$ ~ 30 هزارتا. حالا سوال این هست که اگر زمان مصاحبه 2014 باشه ، بر اساس جدول جدید محاسبه خواهد شد ؟
با سلام و عرض خسته نباشید متقابل خدمت شما دوست گرامی. بنده جزو اساتید فن نیستم ولی تایید می کنم که تاکنون "مجموع دارایی های افراد کیس" در نظر گرفته می شده. با این وجود گواهی تمکن مالی اهمیت بیشتری نسبت به اسپانسر و ارزشگذاری ملک داره و ارجح آن است که این گواهی برای برنده اصلی صادر شود. در زمان مصاحبه جدیدترین آمار خط فقر ملاک خواهد بود ولی ارقام جدول مربوطه از سالی به سال دیگه تغییرات اندکی دارند. تاریخ صدور گواهی تمکن مالی شما از بانک هم هر چه به زمان مصاحبه نزدیکتر باشه بهتر هست. بنابراین برای گرفتن گواهی تمکن مالی تعجیل نفرمایین. موفق باشید.
عموسعید بزرگوار و فروتن اولاً سلام از بنده است.شکسته نفسی نفرمایید . من شما را به عنوان استاد و پیشکسوت قبول دارم و مطمئنم که همه همین نظر رو دارند.
از اینکه شما و سایر دوستان حوصله می کنند و موضوعات را دنبال می کنند و راهنمایی های گرانقدر را در اختیار دوستان قرار می دهند ،کمال تشکر را دارم و آرزوی موفقیت و بهروزی برایتان دارم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-05 ساعت 15:18)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته: سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
پست موقت
دوست عزیز نیازی نیست ولی میتونید فقط ترجمه سند ملک رو هم با خودتون ببرید البته گفتم شاید اصلا نیازی به ان هم نباشد .. جهت اطلاع دوست عزیزهزینه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس متناسب با قیمت ملک هستش و جهت اینکار بایستی هزینه بالایی را متقبل شوید..
بنظر بنده ترجمه سند ملکی بدون ارزش گذاری ممکنه مورد پذیرش قرار نگیره.لطفاً به این جمله توجه کنید:مربوط به
INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS
APPLICANT’S OWN FUNDS
Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the equivalent, and a letter from a lawyer, banker or responsible real estate agent showing its present value (any
mortgages or loans against the property must be stated);
2014AS47XX ــ ساکنDFW