کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
دوستان گرامی با سلام و عرض خسته نباشید و سپاس از پست های عالیتون.
در پست های قبلی خواندم که مدارک دارایی افراد کیس مجموعاً در نظر گرفته می شود نه فقط برنده . لطفاً اساتید فن این موضوع را تأیید بفرمایند.بنابراین بطور مثال بنده می توانم ترجمه سند قیمت گذاری شده ملک و همسرم گواهی بانک ارائه کند؟
ضمناً Poverty guideline برای 4 نفر در سال 2013 مبلغ 23550 $ اعلام شده که با احتساب 25% اضافی = 29500$ ~ 30 هزارتا. حالا سوال این هست که اگر زمان مصاحبه 2014 باشه ، بر اساس جدول جدید محاسبه خواهد شد ؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-05 ساعت 19:16)Sam2014 نوشته:  دوستان گرامی با سلام و عرض خسته نباشید و سپاس از پست های عالیتون.
در پست های قبلی خواندم که مدارک دارایی افراد کیس مجموعاً در نظر گرفته می شود نه فقط برنده . لطفاً اساتید فن این موضوع را تأیید بفرمایند.بنابراین بطور مثال بنده می توانم ترجمه سند قیمت گذاری شده ملک و همسرم گواهی بانک ارائه کند؟
ضمناً Poverty guideline برای 4 نفر در سال 2013 مبلغ 23550 $ اعلام شده که با احتساب 25% اضافی = 29500$ ~ 30 هزارتا. حالا سوال این هست که اگر زمان مصاحبه 2014 باشه ، بر اساس جدول جدید محاسبه خواهد شد ؟
با سلام و عرض خسته نباشید متقابل خدمت شما دوست گرامی. بنده جزو اساتید فن نیستم ولی تایید می کنم که تاکنون "مجموع دارایی های افراد کیس" در نظر گرفته می شده. با این وجود گواهی تمکن مالی اهمیت بیشتری نسبت به اسپانسر و ارزشگذاری ملک داره و ارجح آن است که این گواهی برای برنده اصلی صادر شود. در زمان مصاحبه جدیدترین آمار خط فقر ملاک خواهد بود ولی ارقام جدول مربوطه از سالی به سال دیگه تغییرات اندکی دارند. تاریخ صدور گواهی تمکن مالی شما از بانک هم هر چه به زمان مصاحبه نزدیکتر باشه بهتر هست. بنابراین برای گرفتن گواهی تمکن مالی تعجیل نفرمایین. موفق باشید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، KIMIA2005 ، behfaza ، aghaghia ، azadeh2014 ، محبت ، H Pier ، Aryan2014 ، آلیس-1980 ، artam2
(2013-09-05 ساعت 20:19)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 19:16)Sam2014 نوشته:  دوستان گرامی با سلام و عرض خسته نباشید و سپاس از پست های عالیتون.
با سلام و عرض خسته نباشید متقابل خدمت شما دوست گرامی. بنده جزو اساتید فن نیستم ولی تایید می کنم که تاکنون "مجموع دارایی های افراد کیس" در نظر گرفته می شده. با این وجود گواهی تمکن مالی اهمیت بیشتری نسبت به اسپانسر و ارزشگذاری ملک داره و ارجح آن است که این گواهی برای برنده اصلی صادر شود. در زمان مصاحبه جدیدترین آمار خط فقر ملاک خواهد بود ولی ارقام جدول مربوطه از سالی به سال دیگه تغییرات اندکی دارند. تاریخ صدور گواهی تمکن مالی شما از بانک هم هر چه به زمان مصاحبه نزدیکتر باشه بهتر هست. بنابراین برای گرفتن گواهی تمکن مالی تعجیل نفرمایین. موفق باشید.
عموسعید بزرگوار و فروتن اولاً سلام از بنده است.شکسته نفسی نفرمایید . من شما را به عنوان استاد و پیشکسوت قبول دارم و مطمئنم که همه همین نظر رو دارند.
از اینکه شما و سایر دوستان حوصله می کنند و موضوعات را دنبال می کنند و راهنمایی های گرانقدر را در اختیار دوستان قرار می دهند ،کمال تشکر را دارم و آرزوی موفقیت و بهروزی برایتان دارم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، محبت ، tenese ، Saeedv13
(2013-09-05 ساعت 15:18)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته:  سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
پست موقت
دوست عزیز نیازی نیست ولی میتونید فقط ترجمه سند ملک رو هم با خودتون ببرید البته گفتم شاید اصلا نیازی به ان هم نباشد .. جهت اطلاع دوست عزیزهزینه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس متناسب با قیمت ملک هستش و جهت اینکار بایستی هزینه بالایی را متقبل شوید..
بنظر بنده ترجمه سند ملکی بدون ارزش گذاری ممکنه مورد پذیرش قرار نگیره.لطفاً به این جمله توجه کنید:مربوط به

INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS

APPLICANT’S OWN FUNDS
Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the equivalent, and a letter from a lawyer, banker or responsible real estate agent showing its present value (any
mortgages or loans against the property must be stated);
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
تشکر کنندگان: behfaza ، Morteza1350
(2013-09-05 ساعت 23:13)Sam2014 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:18)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته:  سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
پست موقت
دوست عزیز نیازی نیست ولی میتونید فقط ترجمه سند ملک رو هم با خودتون ببرید البته گفتم شاید اصلا نیازی به ان هم نباشد .. جهت اطلاع دوست عزیزهزینه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس متناسب با قیمت ملک هستش و جهت اینکار بایستی هزینه بالایی را متقبل شوید..
بنظر بنده ترجمه سند ملکی بدون ارزش گذاری ممکنه مورد پذیرش قرار نگیره.لطفاً به این جمله توجه کنید:مربوط به

INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS

APPLICANT’S OWN FUNDS
Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the equivalent, and a letter from a lawyer, banker or responsible real estate agent showing its present value (any
mortgages or loans against the property must be stated);

پست موقت
دوست عزیز پست شما ربطی به این تاپیک نداره منبعد رعایت بفرمایید ولی با این وجود جواب شما :همانطور که در پست قبل نیز خدمت دوستمون عرض کردم اگر گواهی موجودی شما به میزان مورد لزوم و کافی باشد نیازی به سند و ارزشگذاری ملک و اینجو چیزا نیست . چه بسا بودند دوستانی که بنظر خودشون واسه محکم کاری این کار رو کردند و هزینه اضافی رو هم متحمل شدند و اصلا هم نیازی به انها نشده و افیسرهم ازشون این مدارک رو نخواسته . در هر صورت شما به هرشکلی که صلاح میدونید عمل کنید چرا که از قدیم گفتند : صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
الان خانم مدیر سر میرسه میگه نظم تاپیک رو به هم زدید اینجا رو با تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها اشتباه گرفتید خانم اقاقیا با عرض معذرت فقط خواستم سوال این دوستمون بی جواب نمونه هر زمان صلاح دونستید پست بنده رو عدم تایید بفرمایید...Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: afshin4749 ، aghaghia ، ماتیتی ، behfaza ، ghafari88 ، ffrfar ، Morteza1350
(2013-08-31 ساعت 10:07)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 01:09)H Pier نوشته:  دوست عزیز اگه میخواید از ملی یا ملت بگیرید
من بانک ملت رو پرسیدم میگفت باید سه ماه پولات بمونه تا برای سفارت گواهی بدن بپرس که تایمت دیر نشه !!

بهترین کار اینه که با یکی از کارمندای بانک صمیمی بشین و ازشون بخواین که براتون کاری که میخواین انجام بدن... و باز به نظرم گفته این و اون رو رها کنید. من به شخصه تا حالا حضورا از چند تا بانک پرسیدم.
Shy

سلام. ممنون.. پس من میرم بررسی کنم ببینم چه خبره.. تا الان خیالم راحت بود!! نتیجه رو می گم..
[/quote]

سلام. اما من رفتم بانک ملت رو بررسی کردم، گفتند مشکلی نیست، زود می دن، گفتند قضیه 3 ماه موندن وقتی هستش که شما کارکرد حساب بخواین اما اگه موجودی بخواین یک روز و یا زودتر میدن.. حالا ببینیم در عمل چه می کنند!
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، noobnoobi ، behfaza
(2013-09-06 ساعت 00:16)نسرین ظ نوشته:  سلام. اما من رفتم بانک ملت رو بررسی کردم، گفتند مشکلی نیست، زود می دن، گفتند قضیه 3 ماه موندن وقتی هستش که شما کارکرد حساب بخواین اما اگه موجودی بخواین یک روز و یا زودتر میدن.. حالا ببینیم در عمل چه می کنند!
ما گواهی موجودی رو از بانک ملت گرفتیم هر روزی که پول را واریز کنید فردا موجودی میدن فقط این گواهی از لحاظ ظاهر اصلا مثل گواهی که اقتصاد نوین میده نیست. یه برگه پرینت سیاه و سفید (لوگو بانک به صورت سیاه و سفید پرینت شده) بدون مهر برجسته ولی مهر بانک رو داره. البته ما باز هم پرسیدیم ظاهرا فرمت بانک ملت همین هست و مشکلی نداره
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: نسرین ظ ، ghafari88 ، H Pier ، محبت ، shadi79 ، noobnoobi ، behfaza ، Aryan2014
(2013-08-31 ساعت 15:26)zepehr1 نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 01:09)H Pier نوشته:  دوست عزیز اگه میخواید از ملی یا ملت بگیرید
من بانک ملت رو پرسیدم میگفت باید سه ماه پولات بمونه تا برای سفارت گواهی بدن بپرس که تایمت دیر نشه !!

بهترین کار اینه که با یکی از کارمندای بانک صمیمی بشین و ازشون بخواین که براتون کاری که میخواین انجام بدن... و باز به نظرم گفته این و اون رو رها کنید. من به شخصه تا حالا حضورا از چند تا بانک پرسیدم.
Shy

سلام.
بانک پارسیان همون روزی که حساب باز کردم بهم مانده به زبان لاتین داد بدون هیچ حرف اضافی .بانک های خصوصی بهترین گزینه هستند.
بانکهای خصوصی کمتر از نیم ساعت صادر میکنن من قبلا از بانک سرمایه وپاسیان و پارسادگاد گرفتم.
[/quote]
مانده حساب تا روز قبلو بهتون داده كسايي كه پولشونو زياد ميكنن به هر طريق بايد حواسشون اين موضوع باشه كه فرداش ميشه مانده حساب اصليو گرفت بعد پولو بر داشت
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-09-05 ساعت 20:19)Saeedv13 نوشته:  

ميشه لطفا لينك جدول ٢٠١٣ رو بزارين چون براي يكنفر تو پستا مبلغ ١٥٠٠٠ تا ١٨٠٠٠ گفته شده كه تفاوت زيادي دارن!!!
UAE→USA
(2013-09-07 ساعت 14:29)EKAM نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 15:26)zepehr1 نوشته:  

Shy

سلام.
بانک پارسیان همون روزی که حساب باز کردم بهم مانده به زبان لاتین داد بدون هیچ حرف اضافی .بانک های خصوصی بهترین گزینه هستند.

مانده حساب تا روز قبلو بهتون داده كسايي كه پولشونو زياد ميكنن به هر طريق بايد حواسشون اين موضوع باشه كه فرداش ميشه مانده حساب اصليو گرفت بعد پولو بر داشت

دوست عزیز بنابراین باتوجه به گفته شما کسی که همون روز پول واریز میکنه بایستی فرداش برا گرفتن گواهی موجودی اصلی مراجعه کنه مطمئنی اشتباه نمیکنی عزیز ؟؟ Cool
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، noobnoobi
(2013-09-07 ساعت 14:38)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز بنابراین باتوجه به گفته شما کسی که همون روز پول واریز میکنه بایستی فرداش برا گرفتن گواهی موجودی اصلی مراجعه کنه مطمئنی اشتباه نمیکنی عزیز ؟؟ Cool

من بانک پاسارگاد رو مطمئنم که همون موقع که بریزید می تونید گواهی رو بگیرید و نیازی نیست یک روز باقی بمونه. بانک های دیگه رو اطلاعی ندارم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، EKAM ، artam2
(2013-09-07 ساعت 14:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 14:38)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز بنابراین باتوجه به گفته شما کسی که همون روز پول واریز میکنه بایستی فرداش برا گرفتن گواهی موجودی اصلی مراجعه کنه مطمئنی اشتباه نمیکنی عزیز ؟؟ Cool

من بانک پاسارگاد رو مطمئنم که همون موقع که بریزید می تونید گواهی رو بگیرید و نیازی نیست یک روز باقی بمونه. بانک های دیگه رو اطلاعی ندارم.

احسان جان خودم هم از بانک پاسارگاد پرسیدم همین رو گفتند و حتی گفتند که همون موقع هم میتونید پول را بردارید حالا شاید بانک ها شرایط و قوانینشون باهم فرق کنه به هرحال به دوستان توصیه میکنم از بانکهای خصوصی مانند پاسارگاد پارسیان اقتصاد نوین و... گواهی رو بگیرند توی یکی از پستهای سال قبل خوندم یکی از دوستان که گواهی موجودی که ارائه داده بودند سیاه و سفید بود و افیسر گیر داده بود جهت اطلاع دوستان گفتم که در جریان باشند ...
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ffrfar ، H Pier ، behfaza ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-09-07 ساعت 14:52)KIMIA2005 نوشته:  

احسان جان خودم هم از بانک پاسارگاد پرسیدم همین رو گفتند و حتی گفتند که همون موقع هم میتونید پول را بردارید حالا شاید بانک ها شرایط و قوانینشون باهم فرق کنه به هرحال به دوستان توصیه میکنم از بانکهای خصوصی مانند پاسارگاد پارسیان اقتصاد نوین و... گواهی رو بگیرند توی یکی از پستهای سال قبل خوندم یکی از دوستان که گواهی موجودی که ارائه داده بودند سیاه و سفید بود و افیسر گیر داده بود جهت اطلاع دوستان گفتم که در جریان باشند ...

با سلام؛
دوستان در هرشعبه ای از بانک پاسارگاد حساب داشته باشن میتونن به بانک پاسارگاد شعبه میدان فردوسی سرکار خانم محمدی مراجعه کنن و در همون لحظه گواهی انگلیسی دریافت کنن و بعد حسابشون رو خالی کنن.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، EKAM ، H Pier ، behfaza ، noobnoobi ، pari pariaaa ، artam2

ولي بانك پارسيان روزي كه پولو به حد نصاب رسوندي فرداش ميتوني نامه رو براي همون مقدار بگيري ولي ميتوني بعد گرفتن نامه پولو بر داري
UAE→USA
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-09-07 ساعت 17:56)rainolf نوشته:  

با سلام؛
دوستان در هرشعبه ای از بانک پاسارگاد حساب داشته باشن میتونن به بانک پاسارگاد شعبه میدان فردوسی سرکار خانم محمدی مراجعه کنن و در همون لحظه گواهی انگلیسی دریافت کنن و بعد حسابشون رو خالی کنن.

سلام
اما آیا تو پست های قبلی دوستانی نبودند که از ملت پرینت گواهی موجودی سیاه و سفید گرفته باشند و افسر گیر نداده باشه؟!
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان