کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-09-08 ساعت 17:24)rainyboy نوشته:  از بانک ملی کسی نگرفته؟ اگه گرفتین لطفا عکس بزارین . من ملی حساب دارم و پاسارگاد امروز رفتم بهشون نمیخورد همکاری کنن. راستی من تو سایت همسایه Big Grin دیدم که اونایی که واسه دانشگاه می گرفتن صاحب حساب کس دیگه ای بود. این اشکال نداره؟ مثلا به اسم پدرم باشه حساب
دوست عزیز با سلام
ظاهراً بنا بر شنیده ها گواهی از دو بانک ملی و صادرات مورد پذیرش سفارت نمی باشد .(موثق بودن این موضوع مورد پرسش است)
بهتر است از بانک های خصوصی تهیه شود .مثلاً پاسارگاد و پارسیان .در پست های قبلی همین تاپیک بیشتر این دو بانک توصیه شده است.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: behfaza ، H Pier ، rainyboy ، noobnoobi
(2013-09-08 ساعت 16:42)noobnoobi نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 09:17)KIMIA2005 نوشته:  حسن اقا درسته ولی برای اینکه خیالتون از هرجهت راحت باشه و نگرانی نداشته باشید از این بابت با توجه به اینکه شما فرصت هم دارید از الان یک حساب باز کنید بهتر هستش ...
آقا علی بابت اشاره به این موضوع ممنونم.
منم فکر کنم بهتره که افتتاح حساب چند ماه قبل باشه چون این گواهی 1 روزه فرمالیته است دلیل نمیشه به نکات ریزش توجه نشه.
فقط سوال بنده اینکه از چه نوع حسابی باید باشه؟قرض الحسنه یا ....؟
مرسی

میلاد جان همونطور که اقااحسان هم اشاره کردند نوع حساب فرقی نمیکنه کوتاه مدت و یا قرض الحسنه و....
دوستان فقط ترجیحا بانکهای خصوصی و بهتره که اگر فرصت دارید افتتاح حساب چند ماه قبل از گرفتن گواهی موجودی باشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: EKAM ، Soap McTavish ، behfaza ، H Pier ، rainyboy ، noobnoobi
(2013-09-08 ساعت 10:26)EKAM نوشته:  اين مدت زمان گشايش حساب براي سفارتايي كه گردش حساب چند ماه ميخوان براي كار ما الان يه نامه مشابه نامه پاسارگاد kimia2005 كافيه همون روزي كه حساب باز كنيد پولتون بريزين فرداش هم پرينت موجودي تمام.... منم نامه از پارسيان دارم ميخواستم بزارم نشد Sadkimia 2005 چطوري گذاشتين Cool

دوست عزیز گواهی موجودی رو بتازگی گرفتید و در صورت امکان نمونه گواهی موجودی رو که از بانک پارسیان گرفتید بگذارید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi
(2013-09-08 ساعت 17:53)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 10:26)EKAM نوشته:  اين مدت زمان گشايش حساب براي سفارتايي كه گردش حساب چند ماه ميخوان براي كار ما الان يه نامه مشابه نامه پاسارگاد kimia2005 كافيه همون روزي كه حساب باز كنيد پولتون بريزين فرداش هم پرينت موجودي تمام.... منم نامه از پارسيان دارم ميخواستم بزارم نشد Sadkimia 2005 چطوري گذاشتين Cool

دوست عزیز گواهی موجودی رو بتازگی گرفتید و در صورت امکان نمونه گواهی موجودی رو که از بانک پارسیان گرفتید بگذارید ...

من ماه مي براي پذيرش گرفتم كه بخواين بزارم ولي اگه ٣ هفته صبر كنيد براي لاتاري ميگيرم اونو بزارم كه به دلار هم باشه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، rainyboy ، noobnoobi
(2013-09-08 ساعت 17:38)Sam2014 نوشته:  دوست عزیز با سلام
ظاهراً بنا بر شنیده ها گواهی از دو بانک ملی و صادرات مورد پذیرش سفارت نمی باشد .(موثق بودن این موضوع مورد پرسش است)
بهتر است از بانک های خصوصی تهیه شود .مثلاً پاسارگاد و پارسیان .در پست های قبلی همین تاپیک بیشتر این دو بانک توصیه شده است.
موفق باشید.

Sam2014 عزیز .. تا جایی که من می دونم بانک با بانک فرقی نداره و من نشنیدم که به این دو بانک ایرادی گرفته باشن. فقط نکته ای که هست اینه که بانک های خصوصی ( البته نه همه بانک های خصوصی؛ منظور بانک های خصوصی خوب و قدیمی هست نه تازه کار ها) به نسبت بانک های دولتی سریعتر و شسته و رفته تر کار رو انجام می دن و روی اعصاب پیاده روی نمی کنن! Tongue
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، rainyboy ، amin arefi ، behfaza ، noobnoobi
(2013-09-08 ساعت 22:38)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 17:38)Sam2014 نوشته:  دوست عزیز با سلام
موفق باشید.

Sam2014 عزیز .. تا جایی که من می دونم بانک با بانک فرقی نداره و من نشنیدم که به این دو بانک ایرادی گرفته باشن. فقط نکته ای که هست اینه که بانک های خصوصی ( البته نه همه بانک های خصوصی؛ منظور بانک های خصوصی خوب و قدیمی هست نه تازه کار ها) به نسبت بانک های دولتی سریعتر و شسته و رفته تر کار رو انجام می دن و روی اعصاب پیاده روی نمی کنن! Tongue

سلام
این که بعضی از دوستان گفتند که برگه موجودی حساب از بانکهایی مثل ملت و ملی (بانک های دولتی) که تحت تحریم هستند در مصاحبه مورد پذیرش قرار نگرفته، درسته؟ کسی در این مورد اطلاع موثق داره؟
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: H Pier ، rainyboy ، behfaza
(2013-09-08 ساعت 22:48)نسرین ظ نوشته:  سلام
این که بعضی از دوستان گفتند که برگه موجودی حساب از بانکهایی مثل ملت و ملی (بانک های دولتی) که تحت تحریم هستند در مصاحبه مورد پذیرش قرار نگرفته، درسته؟ کسی در این مورد اطلاع موثق داره؟

ببینید نسرین خانوم ... من نظر شخصیم رو عرض می کنم ...
موضوع ت ح ر ی م بحثی هست که موردش کاملاً شفاف و مشخص هست. ت ح ر ی م یعنی عدم تبادل پولی و بانکی ( با توجه به ت ح ر ی م ریال ) بین ایران و دیگر کشورها. اگر بخوایم منطقی به قضیه نگاه کنیم، بهرحال این دو بانک در کشور ما فعال هستند و دارند کار می کنند. آ م ر ی ک ا هم این دو بانک رو در اصلش ( یعنی بانک بودنشون ) رو قبول داره که حالا ت ح ر ی م کرده. طبیعی هست که فردی در ایران در یکی از این دو بانک حساب داشته باشد و با آن ها کار کنند.
تصور می کنم که این حرف که آفیسر ها به این دو بانک ( و یا هر بانک تائید شده ایرانی ) ایراد می گیرند حرف درستی باشه.
اگر موردی رو دیدید ممنون می شم منبعش رو معرفی کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، amin arefi ، behfaza ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-09-08 ساعت 08:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 22:48)azadeh2014 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 11:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 09:07)afshin4749 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 08:56)sharifian نوشته:  دوستان خوبم، ما هفته ی اول اکتبر مصاحبه داریم.. می خواستم ببینم نامه تمکن مالی رو از الان بگیرم یا یه کم دیگه؟؟
هنوز زوده . تقریباً سه یا چهار روز قبل از عزیمت اقدام کنید . البته من نمیدونم که شما حسابتون توی کدوم بانک هستش . اگه بانکی مثل پاسارگاد باشه ، سه یا چهار روز قبل از موعد مصاحبه تهیه میشه و بصورت دلاری و معادل ریالی ، تحویلتون میشه . بازم بستگی به بانک داره . لطف کنید ازشون دو چیز رو سوال کنید ؛
1- اینکه آیا بصورت دلاری و معادل ریالی و به زبان انگلیسی صادر میشه .
2- چند روز وقت لازمه تا صادر و تحویل بشه .
موفق باشید .
دوست عزیز ازبانک پارسیان این موارد رو استعلام گرفتم
1- گواهی موجودی به انگلیسی و بصورت دلاری یا یورو بسته به اعلام مشتری معادل موجودی ریالی شما صادر میشه
2- همون موقع واستون صادر میکنند و چند ساعت بعد هم میتونی پولتون رو بردارید..

نمونه گواهی موجودی حساب لاتین بانک پاسارگاد

[عکس: 15982162075865123458.jpg]

هر دلار اون موقع معادل equivalent to = 2358
دوست عزیز تصویری که گذاشتید قابل مشاهده نیست لطفآ اصلاح کنید که بتونیم استفاده کنیم. تشکر

[عکس: 59514770222121145567.jpg]
دوست عزیز یه سوالی داشتم: بانک نرخ دلار رو به قیمت آزاد می زنه یا ارز مرجع؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان:
(2013-09-08 ساعت 23:29)rtt نوشته:  دوست عزیز یه سوالی داشتم: بانک نرخ دلار رو به قیمت آزاد می زنه یا ارز مرجع؟؟؟؟؟؟؟؟

خود آفیسر تو مصاحبه به قیمت نرخ ارز آزاد مصاحبه میکنه. البته خیلی هم سختگیر نیستند.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: 5ina ، rtt ، behfaza
(2013-09-08 ساعت 23:11)ghafari88 نوشته:  

موضوع ت ح ر ی م بحثی هست که موردش کاملاً شفاف و مشخص هست. ت ح ر ی م یعنی عدم تبادل پولی و بانکی ( با توجه به ت ح ر ی م ریال ) بین ایران و دیگر کشورها. اگر بخوایم منطقی به قضیه نگاه کنیم، بهرحال این دو بانک در کشور ما فعال هستند و دارند کار می کنند. آ م ر ی ک ا هم این دو بانک رو در اصلش ( یعنی بانک بودنشون ) رو قبول داره که حالا ت ح ر ی م کرده. طبیعی هست که فردی در ایران در یکی از این دو بانک حساب داشته باشد و با آن ها کار کنند.
تصور می کنم که این حرف که آفیسر ها به این دو بانک ( و یا هر بانک تائید شده ایرانی ) ایراد می گیرند حرف درستی باشه.
دوست عزیز منبع شما واسه این حرف چیه؟ آخه من اقتصاد نوین حساب دارم ولی باهاشون صحبت کردم اصلا نمیدونستن چی میخوام و تازه گفتن نمیدیم. شهرستانه دیگه SadSad پاسارگاد هم حساب ندارم میترسم باز کنم و دردسر شه. بانک ملی آشنا دارم و کارم راه میوفته. خود جور کردن پولش یه دردسره SadSad پیدا کردن بانکم اضافه شده Sad

تشکر کنندگان:
(2013-09-08 ساعت 23:35)H Pier نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 23:29)rtt نوشته:  دوست عزیز یه سوالی داشتم: بانک نرخ دلار رو به قیمت آزاد می زنه یا ارز مرجع؟؟؟؟؟؟؟؟

خود آفیسر تو مصاحبه به قیمت نرخ ارز آزاد مصاحبه میکنه. البته خیلی هم سختگیر نیستند.

موجودی حساب 25 میلیونه که 23 هزار دلار حساب شده ... پس به قیمت نرخ مرجع محاسبه شده ، البته افسیر از قیمت دلار در بازار آزاد کاملا مطلع هست
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: rtt ، behfaza ، H Pier
(2013-09-07 ساعت 14:35)EKAM نوشته:  ميشه لطفا لينك جدول ٢٠١٣ رو بزارين چون براي يكنفر تو پستا مبلغ ١٥٠٠٠ تا ١٨٠٠٠ گفته شده كه تفاوت زيادي دارن!!!
2013 POVERTY GUIDELINES
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، EKAM ، behfaza ، amin arefi ، Soap McTavish ، aghaghia
(2013-09-08 ساعت 23:38)rainyboy نوشته:  

دوست عزیز منبع شما واسه این حرف چیه؟ آخه من اقتصاد نوین حساب دارم ولی باهاشون صحبت کردم اصلا نمیدونستن چی میخوام و تازه گفتن نمیدیم. شهرستانه دیگه SadSad پاسارگاد هم حساب ندارم میترسم باز کنم و دردسر شه. بانک ملی آشنا دارم و کارم راه میوفته. خود جور کردن پولش یه دردسره SadSad پیدا کردن بانکم اضافه شده Sad

باسلام به شما دوست عزیز
شما فقط به بانک مربوطه مراجعه می فرمائید و به مسئول صندوق می فرمائید فقط موجودی حساب شما را اعلام فرمایند در ضمن فقط بگوئید این موجودی حساب را برای سفارت می خواهین و می بایست به لاتین باشد اگر هم گفت ما نمی توانیم به لاتین بدهیم اشکالی ندارد همان فارسی را گرفته و بادیگر مدارکتان ترجمه کنید قابل قبول می باشد لازم به توضیح اضافه به مسئولین بانک نیست تا انها اعلام فرمایند ما تاحالا چنین چیزی صادر نکرده ایم فقط بگوید موجودی حساب شما که دارای نام و نام خانوادگی، شماره حساب و کوجودی حساب شما باشد کفایت می کند
موفق وپیروز باشید Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، EKAM ، behfaza ، noobnoobi ، محبت ، rainyboy ، pari pariaaa
(2013-09-08 ساعت 23:38)rainyboy نوشته:  

منبع بنده تجربیات دیگر دوستان و خودم هستش. البته از بانکی مثل اقتصاد نوین بعید هست که اظهار بی اطلاعی کرده باشند. به نظر من باید به رییس شعبه مراجعه می کردید. اگر باز هم گفتند نمی دیم با مرکز پشتیبانیشون تماس می گرفتید و شکایت می کردید ( شماره تماس : 48031000 - 021 ) کما اینکه بسیاری از دوستان از همین بانک گواهی گرفتند.
اما در مورد پاسارگاد مطمئن باشید که نه تنها مشکلی پیدا نخواهید کرد بلکه سریع هم کارتون رو انجام می دن.
به خودتون استرس وارد نکنید. با پیگیری می تونید انجام بدید کارتون رو.
باز اگر کمکی از دست من بر میومد پیام خصوصی بدید. موفق باشید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi ، noobnoobi ، محبت ، pari pariaaa
(2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته:  سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون

طبق کیس های مشابه شما در سال های گذشته آفیسر غیر از تمکن مالی یا داشتن اسپانسر ، هیچ گونه سند ملک یا ماشین، اجاره نامه ، اوراق بهادار و ... را قبول نداشته و حتی نگاه هم نکرده
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، ماتیتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان