کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-09-09 ساعت 03:30)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 14:35)EKAM نوشته:  ميشه لطفا لينك جدول ٢٠١٣ رو بزارين چون براي يكنفر تو پستا مبلغ ١٥٠٠٠ تا ١٨٠٠٠ گفته شده كه تفاوت زيادي دارن!!!
2013 POVERTY GUIDELINES

مرسي من اين 250 % متوجه نشدم ولي اگه 100 % ($11490) در نظر بگيريم با افزايش 25 % همون 15000 كافيه ؟!!! درست ميگم؟!!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت
(2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته:  سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
(2013-09-09 ساعت 10:16)nasim نوشته:  طبق کیس های مشابه شما در سال های گذشته آفیسر غیر از تمکن مالی یا داشتن اسپانسر ، هیچ گونه سند ملک یا ماشین، اجاره نامه ، اوراق بهادار و ... را قبول نداشته و حتی نگاه هم نکرده
من منظور شما رو از "طبق کیس های مشابه شما (ایشون)" متوجه نشدم. ولی برای کیس ما هم گواهی تمکن مالی رو گرفتن و هم ترجمه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری رو. خیلی هم تاکید داشتند که برای هر عضو خانواده باید یک کپی از مدارک مالی در پرونده اش موجود باشه و من دفعه دوم که برای گرفتن ویزاها رفتم سه سری کپی از روی مدارک مالی به همراه پاسپورت ها به سفارت تحویل دادم.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، nasim ، amin arefi ، noobnoobi ، H Pier
(2013-09-09 ساعت 08:53)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 23:38)rainyboy نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 23:11)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 22:48)نسرین ظ نوشته:  سلام
این که بعضی از دوستان گفتند که برگه موجودی حساب از بانکهایی مثل ملت و ملی (بانک های دولتی) که تحت تحریم هستند در مصاحبه مورد پذیرش قرار نگرفته، درسته؟ کسی در این مورد اطلاع موثق داره؟

ببینید نسرین خانوم ... من نظر شخصیم رو عرض می کنم ...
موضوع ت ح ر ی م بحثی هست که موردش کاملاً شفاف و مشخص هست. ت ح ر ی م یعنی عدم تبادل پولی و بانکی ( با توجه به ت ح ر ی م ریال ) بین ایران و دیگر کشورها. اگر بخوایم منطقی به قضیه نگاه کنیم، بهرحال این دو بانک در کشور ما فعال هستند و دارند کار می کنند. آ م ر ی ک ا هم این دو بانک رو در اصلش ( یعنی بانک بودنشون ) رو قبول داره که حالا ت ح ر ی م کرده. طبیعی هست که فردی در ایران در یکی از این دو بانک حساب داشته باشد و با آن ها کار کنند.
تصور می کنم که این حرف که آفیسر ها به این دو بانک ( و یا هر بانک تائید شده ایرانی ) ایراد می گیرند حرف درستی باشه.
اگر موردی رو دیدید ممنون می شم منبعش رو معرفی کنید.
دوست عزیز منبع شما واسه این حرف چیه؟ آخه من اقتصاد نوین حساب دارم ولی باهاشون صحبت کردم اصلا نمیدونستن چی میخوام و تازه گفتن نمیدیم. شهرستانه دیگه SadSad پاسارگاد هم حساب ندارم میترسم باز کنم و دردسر شه. بانک ملی آشنا دارم و کارم راه میوفته. خود جور کردن پولش یه دردسره SadSad پیدا کردن بانکم اضافه شده Sad

منبع بنده تجربیات دیگر دوستان و خودم هستش. البته از بانکی مثل اقتصاد نوین بعید هست که اظهار بی اطلاعی کرده باشند. به نظر من باید به رییس شعبه مراجعه می کردید. اگر باز هم گفتند نمی دیم با مرکز پشتیبانیشون تماس می گرفتید و شکایت می کردید ( شماره تماس : 48031000 - 021 ) کما اینکه بسیاری از دوستان از همین بانک گواهی گرفتند.
اما در مورد پاسارگاد مطمئن باشید که نه تنها مشکلی پیدا نخواهید کرد بلکه سریع هم کارتون رو انجام می دن.
به خودتون استرس وارد نکنید. با پیگیری می تونید انجام بدید کارتون رو.
باز اگر کمکی از دست من بر میومد پیام خصوصی بدید. موفق باشید.

سلام
در مورد بانک خصوصی ایران زمین چطور؟ اطلاع دارید گواهی میدن یا نه؟
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-09 ساعت 10:32)نسرین ظ نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 23:11)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 22:48)نسرین ظ نوشته:  سلام
این که بعضی از دوستان گفتند که برگه موجودی حساب از بانکهایی مثل ملت و ملی (بانک های دولتی) که تحت تحریم هستند در مصاحبه مورد پذیرش قرار نگرفته، درسته؟ کسی در این مورد اطلاع موثق داره؟

ببینید نسرین خانوم ... من نظر شخصیم رو عرض می کنم ...
موضوع ت ح ر ی م بحثی هست که موردش کاملاً شفاف و مشخص هست. ت ح ر ی م یعنی عدم تبادل پولی و بانکی ( با توجه به ت ح ر ی م ریال ) بین ایران و دیگر کشورها. اگر بخوایم منطقی به قضیه نگاه کنیم، بهرحال این دو بانک در کشور ما فعال هستند و دارند کار می کنند. آ م ر ی ک ا هم این دو بانک رو در اصلش ( یعنی بانک بودنشون ) رو قبول داره که حالا ت ح ر ی م کرده. طبیعی هست که فردی در ایران در یکی از این دو بانک حساب داشته باشد و با آن ها کار کنند.
تصور می کنم که این حرف که آفیسر ها به این دو بانک ( و یا هر بانک تائید شده ایرانی ) ایراد می گیرند حرف درستی باشه.
دوست عزیز منبع شما واسه این حرف چیه؟ آخه من اقتصاد نوین حساب دارم ولی باهاشون صحبت کردم اصلا نمیدونستن چی میخوام و تازه گفتن نمیدیم. شهرستانه دیگه SadSad پاسارگاد هم حساب ندارم میترسم باز کنم و دردسر شه. بانک ملی آشنا دارم و کارم راه میوفته. خود جور کردن پولش یه دردسره SadSad پیدا کردن بانکم اضافه شده Sad

منبع بنده تجربیات دیگر دوستان و خودم هستش. البته از بانکی مثل اقتصاد نوین بعید هست که اظهار بی اطلاعی کرده باشند. به نظر من باید به رییس شعبه مراجعه می کردید. اگر باز هم گفتند نمی دیم با مرکز پشتیبانیشون تماس می گرفتید و شکایت می کردید ( شماره تماس : 48031000 - 021 ) کما اینکه بسیاری از دوستان از همین بانک گواهی گرفتند.
اما در مورد پاسارگاد مطمئن باشید که نه تنها مشکلی پیدا نخواهید کرد بلکه سریع هم کارتون رو انجام می دن.

سلام

مشخصاً در مورد این بانک اطلاعی ندارم که رویه کارشون به چه صورت هست. اینکه می دن یا نمی دن، به نظر غیر منطقی میاد که ندن. چون چیز خاصی نیست. اما خودم اطلاع دارم که بانک شهر برای دادنش افراد رو پاس می ده برن امور بین المللشون و داخل شعبه این کار رو نمی کنند. ( این بانک رو به لحاظ جایگاهش در مقایسه با بانک ایران زمین که فرمودید مثال زدم )
برای همین عرض کردم که سعی کنید به بانک های خصوصی که سیستماتیک تر و شناخته شده تر هستند مراجعه کنید تا براتون زحمت تراشیده نشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، noobnoobi ، محبت
(2013-09-09 ساعت 10:28)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته:  سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
(2013-09-09 ساعت 10:16)nasim نوشته:  طبق کیس های مشابه شما در سال های گذشته آفیسر غیر از تمکن مالی یا داشتن اسپانسر ، هیچ گونه سند ملک یا ماشین، اجاره نامه ، اوراق بهادار و ... را قبول نداشته و حتی نگاه هم نکرده
من منظور شما رو از "طبق کیس های مشابه شما (ایشون)" متوجه نشدم. ولی برای کیس ما هم گواهی تمکن مالی رو گرفتن و هم ترجمه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری رو. خیلی هم تاکید داشتند که برای هر عضو خانواده باید یک کپی از مدارک مالی در پرونده اش موجود باشه و من دفعه دوم که برای گرفتن ویزاها رفتم سه سری کپی از روی مدارک مالی به همراه پاسپورت ها به سفارت تحویل دادم.
معذرت ! منظورم کیس های مشابه خودمون ( یعنی لاتاری ) بود . اینی که شما می گین خیلی جالبه چون من درباره نداشتن اسپانسر و ... که در همین سایت خوندم دوستان نوشتن که سند ملک رو ازشون نگرفتن ! که خیلی ها در پاسخ براشون زده بودن که پس ما که نمی خوایم خوونه یه ماشین و بفروشیم په جوری 50 ملیون توی حساب بریزیم . ( که گفتن یه روزه حساب و پر کنین و فرداش تمکن مالی بگیرین )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behfaza
(2013-09-09 ساعت 10:54)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:32)نسرین ظ نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 23:11)ghafari88 نوشته:  ببینید نسرین خانوم ... من نظر شخصیم رو عرض می کنم ...

سلام

مشخصاً در مورد این بانک اطلاعی ندارم که رویه کارشون به چه صورت هست. اینکه می دن یا نمی دن، به نظر غیر منطقی میاد که ندن. چون چیز خاصی نیست. اما خودم اطلاع دارم که بانک شهر برای دادنش افراد رو پاس می ده برن امور بین المللشون و داخل شعبه این کار رو نمی کنند. ( این بانک رو به لحاظ جایگاهش در مقایسه با بانک ایران زمین که فرمودید مثال زدم )
برای همین عرض کردم که سعی کنید به بانک های خصوصی که سیستماتیک تر و شناخته شده تر هستند مراجعه کنید تا براتون زحمت تراشیده نشه.

سلام.. یک ساعت پیش رفتم به دو بانک ایران زمین و توسعه تعاون که در شهرمون بود. ایران زمین که اصلا این سیستم رو ندارند.. و در مورد توسعه تعاون هم که دوست قبلیمون حق داشتند.. رئیس بانک بعد از یک ساعت زنگ زدن به شعبات ارزی گفتند که این سیستم رو فعلا ندارند. می خواست با تهران هماهنگ کنه ببینه قضیه چیه که در آینده در موردش برنامه ریزی کنند.. پس پرونده دو تاشون دست کم برای من بسته شد پس باید برم یک شهر دیگه ... Sad
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
سلام به همگی
دوستان من یه مبحثی رو در امر مهاجرت متوجه نشدم
اسم این تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها است
یعنی چی ؟
ببینید به عنوان مثال اینکه من الان اسپانسر تو آمریکا ندارم ، چجور میتونم پیدا کنم ؟؟
آیا مراکزی به این منظور هستند ؟؟ (که آگهی اسپانسرشیپ بدن)
در کل اگه من لاتاری مهاجرت برنده بشم ، و هیچ تمکن مالی ای هم نداشته باشم ، و تنها سرمایه ی من دانش و سابقه کارم باشد ، میتونم اقدام به مهاجرت بکنم ؟؟
سوال 2
اگر Job Offer بگیرم بازم نیازی به اسپانسر دارم ؟؟؟

ممنونم از جواباتون
(2013-09-09 ساعت 12:10)نسرین ظ نوشته:  سلام.. یک ساعت پیش رفتم به دو بانک ایران زمین و توسعه تعاون که در شهرمون بود. ایران زمین که اصلا این سیستم رو ندارند.. و در مورد توسعه ...
من از بانک ایران زمین گواهی گرفتم خود شعبه صادر نمیکنه, فرستاد تهران امور بین الملل که گواهی صادر بشه . حدود یک هفته طول کشید.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، EKAM
(2013-09-09 ساعت 13:54)عشق رفتن نوشته:  سلام به همگی
دوستان من یه مبحثی رو در امر مهاجرت متوجه نشدم
اسم این تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها است
یعنی چی ؟
ببینید به عنوان مثال اینکه من الان اسپانسر تو آمریکا ندارم ، چجور میتونم پیدا کنم ؟؟
آیا مراکزی به این منظور هستند ؟؟ (که آگهی اسپانسرشیپ بدن)
در کل اگه من لاتاری مهاجرت برنده بشم ، و هیچ تمکن مالی ای هم نداشته باشم ، و تنها سرمایه ی من دانش و سابقه کارم باشد ، میتونم اقدام به مهاجرت بکنم ؟؟
سوال 2
اگر Job Offer بگیرم بازم نیازی به اسپانسر دارم ؟؟؟

ممنونم از جواباتون
1. اگر بخواین کسی رو پیدا کنید خب حتما اون فرد یه پولی ازتون میگیره تا اسپانسرتون بشه که این مسئله منتفی میشه!
2. را حل نداشتن اسپانسر داشتن تمکن مالی و یا داشتن آفر شغلی هست، پس اگر 2 مورد اول رو ندارید بچسبید به مورد سوم چون حتما یکیش رو باید داشته باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، noobnoobi ، محبت ، ffrfar ، behfaza ، KIMIA2005 ، afshinghwink ، عشق رفتن
(2013-09-09 ساعت 11:35)nasim نوشته:  
معذرت ! منظورم کیس های مشابه خودمون ( یعنی لاتاری ) بود . اینی که شما می گین خیلی جالبه چون من درباره نداشتن اسپانسر و ... که در همین سایت خوندم دوستان نوشتن که سند ملک رو ازشون نگرفتن ! که خیلی ها در پاسخ براشون زده بودن که پس ما که نمی خوایم خوونه یه ماشین و بفروشیم په جوری 50 ملیون توی حساب بریزیم . ( که گفتن یه روزه حساب و پر کنین و فرداش تمکن مالی بگیرین )
ما روز مصاحبه بهمون گفتن برگه تمکن مالی و اگه سند ملک یا ماشین هم دارید بدید ،ک ما سند ماشینو داده بودیم ترجمه و بهشون دادیم...سند خونه‌ای ک ساکن بودیم توش ولی‌ به اسممون هم نبود برده بودیم گفت اونو نمی‌خوایم اگه چیزی به اسم خودتون دارین رو بدین...ک ما هم ارائه دادیم...شما هم اگه سندی چیزی دارین حتما ترجمه شده ‌اش همراهتون باشه ک اگه یهو خواستن غافلگیر نشید...
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behfaza ، EKAM ، noobnoobi ، nasim ، محبت
(2013-09-09 ساعت 19:46)arash bon نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 11:35)nasim نوشته:  
ما روز مصاحبه بهمون گفتن برگه تمکن مالی و اگه سند ملک یا ماشین هم دارید بدید ،ک ما سند ماشینو داده بودیم ترجمه و بهشون دادیم...سند خونه‌ای ک ساکن بودیم توش ولی‌ به اسممون هم نبود برده بودیم گفت اونو نمی‌خوایم اگه چیزی به اسم خودتون دارین رو بدین...ک ما هم ارائه دادیم...شما هم اگه سندی چیزی دارین حتما ترجمه شده ‌اش همراهتون باشه ک اگه یهو خواستن غافلگیر نشید...
با سلام
سند خودرو را با ارزش گذاری ترجمه کردین یا فقط خود سند را ؟ آفیسر قیمت اتومبیل را از کجا داره؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
برای بچه 5 ساله هم باید تمکین مالی داد؟
**CN:2014AS000027
(2013-09-09 ساعت 22:46).YAS نوشته:  من منظور شما رو از "طبق کیس های مشابه شما (ایشون)" متوجه نشدم. ولی برای کیس ما هم گواهی تمکن مالی رو گرفتن و هم ترجمه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری رو. خیلی هم تاکید داشتند که برای هر عضو خانواده باید یک کپی از مدارک مالی در پرونده اش موجود باشه و من دفعه دوم که برای گرفتن ویزاها رفتم سه سری کپی از روی مدارک مالی به همراه پاسپورت ها به سفارت تحویل دادم.
برای بچه 5 ساله هم باید تمکین مالی داد؟
[/quote]

خیر نیازی نیست فرزند زیر مجموعه فرد برنده هست بنابراین گواهی موجودی به میزان لازم بنام فرد برنده کفایت میکنه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: free-tomorrow ، noobnoobi ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa
دوستان عزيزم آيا براي تمكن مالي بانك سامان هم مورد قبوله يا نه؟
(2013-09-10 ساعت 12:42)omid05 نوشته:  دوستان عزيزم آيا براي تمكن مالي بانك سامان هم مورد قبوله يا نه؟

بله موردقبوله
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi ، omid05 ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان