موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان من یه مبحثی رو در امر مهاجرت متوجه نشدم
اسم این تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها است
یعنی چی ؟
ببینید به عنوان مثال اینکه من الان اسپانسر تو آمریکا ندارم ، چجور میتونم پیدا کنم ؟؟
آیا مراکزی به این منظور هستند ؟؟ (که آگهی اسپانسرشیپ بدن)
در کل اگه من لاتاری مهاجرت برنده بشم ، و هیچ تمکن مالی ای هم نداشته باشم ، و تنها سرمایه ی من دانش و سابقه کارم باشد ، میتونم اقدام به مهاجرت بکنم ؟؟
سوال 2
اگر Job Offer بگیرم بازم نیازی به اسپانسر دارم ؟؟؟
ممنونم از جواباتون
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-09 ساعت 19:46)arash bon نوشته: (2013-09-09 ساعت 11:35)nasim نوشته: (2013-09-09 ساعت 10:28)Saeedv13 نوشته: (2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته: سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
(2013-09-09 ساعت 10:16)nasim نوشته: طبق کیس های مشابه شما در سال های گذشته آفیسر غیر از تمکن مالی یا داشتن اسپانسر ، هیچ گونه سند ملک یا ماشین، اجاره نامه ، اوراق بهادار و ... را قبول نداشته و حتی نگاه هم نکرده
من منظور شما رو از "طبق کیس های مشابه شما (ایشون)" متوجه نشدم. ولی برای کیس ما هم گواهی تمکن مالی رو گرفتن و هم ترجمه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری رو. خیلی هم تاکید داشتند که برای هر عضو خانواده باید یک کپی از مدارک مالی در پرونده اش موجود باشه و من دفعه دوم که برای گرفتن ویزاها رفتم سه سری کپی از روی مدارک مالی به همراه پاسپورت ها به سفارت تحویل دادم.
معذرت ! منظورم کیس های مشابه خودمون ( یعنی لاتاری ) بود . اینی که شما می گین خیلی جالبه چون من درباره نداشتن اسپانسر و ... که در همین سایت خوندم دوستان نوشتن که سند ملک رو ازشون نگرفتن ! که خیلی ها در پاسخ براشون زده بودن که پس ما که نمی خوایم خوونه یه ماشین و بفروشیم په جوری 50 ملیون توی حساب بریزیم . ( که گفتن یه روزه حساب و پر کنین و فرداش تمکن مالی بگیرین )
ما روز مصاحبه بهمون گفتن برگه تمکن مالی و اگه سند ملک یا ماشین هم دارید بدید ،ک ما سند ماشینو داده بودیم ترجمه و بهشون دادیم...سند خونهای ک ساکن بودیم توش ولی به اسممون هم نبود برده بودیم گفت اونو نمیخوایم اگه چیزی به اسم خودتون دارین رو بدین...ک ما هم ارائه دادیم...شما هم اگه سندی چیزی دارین حتما ترجمه شده اش همراهتون باشه ک اگه یهو خواستن غافلگیر نشید...
با سلام
سند خودرو را با ارزش گذاری ترجمه کردین یا فقط خود سند را ؟ آفیسر قیمت اتومبیل را از کجا داره؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم آيا براي تمكن مالي بانك سامان هم مورد قبوله يا نه؟