کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-09-09 ساعت 22:46).YAS نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:28)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته:  سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
(2013-09-09 ساعت 10:16)nasim نوشته:  طبق کیس های مشابه شما در سال های گذشته آفیسر غیر از تمکن مالی یا داشتن اسپانسر ، هیچ گونه سند ملک یا ماشین، اجاره نامه ، اوراق بهادار و ... را قبول نداشته و حتی نگاه هم نکرده
من منظور شما رو از "طبق کیس های مشابه شما (ایشون)" متوجه نشدم. ولی برای کیس ما هم گواهی تمکن مالی رو گرفتن و هم ترجمه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری رو. خیلی هم تاکید داشتند که برای هر عضو خانواده باید یک کپی از مدارک مالی در پرونده اش موجود باشه و من دفعه دوم که برای گرفتن ویزاها رفتم سه سری کپی از روی مدارک مالی به همراه پاسپورت ها به سفارت تحویل دادم.
برای بچه 5 ساله هم باید تمکین مالی داد؟
مسئله اینه که شما که برنده اصلی هستین دارایی که دارین زیر خط فقر آمریکا برای یک سال برای مثلا 3 نفر نباشه .پس حالا که شما فرزند دارین باید برای تمکن مالیتون مبلغ بیشتری در نظر بگیرین . و همچنین تمکن مالی برای همسرتون .دوستان دیگه در این باره اگه چیزی می دونین بگین ممنون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، آلیس-1980 ، behfaza
امروز از بانک سامان (در تهران) سوال کردم،گفت همون روزی که پول رو واریز کنی هم گواهی تمکن لاتین رو در شعبه صادر می کنه. در ضمن من قبلا گواهی تمکن صادره از سامان رو به سفارت انگلیس ارائه دادم و مورد قبول بود.
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
تشکر کنندگان: ghafari88 ، H Pier ، noobnoobi ، omid05 ، ffrfar ، محبت ، EKAM ، behfaza ، Sam2014 ، amin arefi
(2013-09-10 ساعت 14:23)nasim نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 22:46).YAS نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:28)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 15:09)navid1054 نوشته:  سلام به همه دوستان من هم منتظر مصاحبه هستم به نظر اساتيد غير از پرينت از بانك ايا نياز هست ملك رو هم ضمن براورد مالي توسط كارشناس رسمي دادگستري ترجمه كنيم و به افيسر ارايه بديم ممنون
(2013-09-09 ساعت 10:16)nasim نوشته:  طبق کیس های مشابه شما در سال های گذشته آفیسر غیر از تمکن مالی یا داشتن اسپانسر ، هیچ گونه سند ملک یا ماشین، اجاره نامه ، اوراق بهادار و ... را قبول نداشته و حتی نگاه هم نکرده
من منظور شما رو از "طبق کیس های مشابه شما (ایشون)" متوجه نشدم. ولی برای کیس ما هم گواهی تمکن مالی رو گرفتن و هم ترجمه ارزشگذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری رو. خیلی هم تاکید داشتند که برای هر عضو خانواده باید یک کپی از مدارک مالی در پرونده اش موجود باشه و من دفعه دوم که برای گرفتن ویزاها رفتم سه سری کپی از روی مدارک مالی به همراه پاسپورت ها به سفارت تحویل دادم.
برای بچه 5 ساله هم باید تمکین مالی داد؟
مسئله اینه که شما که برنده اصلی هستین دارایی که دارین زیر خط فقر آمریکا برای یک سال برای مثلا 3 نفر نباشه .پس حالا که شما فرزند دارین باید برای تمکن مالیتون مبلغ بیشتری در نظر بگیرین . و همچنین تمکن مالی برای همسرتون .دوستان دیگه در این باره اگه چیزی می دونین بگین ممنون
سلام
با توجه به بررسی و درصد ها به ازای یه خانواده3نفره رقمی معادل18000دلار در قالب تمکن مالی به دلار یا ریال ارائه کنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان:
(2013-09-10 ساعت 16:42)محبت نوشته:  با توجه به بررسی و درصد ها به ازای یه خانواده3نفره رقمی معادل18000دلار در قالب تمکن مالی به دلار یا ریال ارائه کنید.

محبت عزیز 18000 دلار واسه کیس 3 نفری کم هستش حدود 25 تا 30 تا کفایت میکنه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، amin arefi ، pari pariaaa
(2013-09-10 ساعت 19:25)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 16:42)محبت نوشته:  با توجه به بررسی و درصد ها به ازای یه خانواده3نفره رقمی معادل18000دلار در قالب تمکن مالی به دلار یا ریال ارائه کنید.

سلام
علی جان بر اساس خط فقر 12000دلاری و 25درصد گفتم اما هر چه بیشتر بهتر سایت قبل آپدیت نشده بود الانم رفتم پیداش نکردم اسمش هم یادم رفته
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88 ، behfaza
سلام دوستان، من یه سوالی دارم : من از بانک صادرات برگ تمکن مالی‌ گرفتم. اولا که بهم گفتن اگه می‌خوای معادل دلار رو برات بنویسیم باید گردش مالی‌ هم چاپ بشه. البته این برگ گردش مالی‌ جدا هستش و می‌شه که اصلا در روز مصاحبه ارائه نشه. ولی‌ موضوع اینجاست که مقدار پولی‌ که من از قبل تو حسابم داشتم رو ذکر کردن و گفتن در چه تاریخی‌ ، چه مبلغی به دلار اضافه شده. بنظرتون یکم بد نشده؟ اینکه یهو در یک تاریخی‌ یک مبلغ زیاد اضافه شده ؟؟؟ Rolleyes
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-10 ساعت 21:19)محبت نوشته:  

سلام
علی جان بر اساس خط فقر 12000دلاری و 25درصد گفتم اما هر چه بیشتر بهتر سایت قبل آپدیت نشده بود الانم رفتم پیداش نکردم اسمش هم یادم رفته

محبت جان واسه یکنفر درسته فرموده شما ولی براساس جدول خط فقر 2013 برای 3 نفر حدود 20000 دلاردر نظر گرفته شده که با احتساب 25 درصد مبلغ 25000 دلار بدست میاد .
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-09-10 ساعت 21:19)محبت نوشته:  

سلام

صفحه ٢٩ پست ٤٢١ عمو سعيد زحمت كشيدو جدول رو برام فرستاد كه با احتساب ٢٥ درصد براي يكنفر حدود ١٥٠٠٠ تا ميشه ... ٣ نفر حدود ٢٣٠٠٠ تا ميشه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، H Pier ، amin arefi

بزرگوار 30 هزار برای خانواده 4 نفره است.Wink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-09-11 ساعت 00:24)Sam2014 نوشته:  

بزرگوار 30 هزار برای خانواده 4 نفره است.Wink

دوست عزیز مقداری بیشتر در نظرگرفته بشه (البته نه خیلی زیاد که باعث دردسر بشه ) خیالتون از هر نظر راحته Big Grin
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، EKAM ، ffrfar ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-09-10 ساعت 21:40)ali1089198 نوشته:  سلام دوستان، من یه سوالی دارم : من از بانک صادرات برگ تمکن مالی‌ گرفتم. اولا که بهم گفتن اگه می‌خوای معادل دلار رو برات بنویسیم باید گردش مالی‌ هم چاپ بشه. البته این برگ گردش مالی‌ جدا هستش و می‌شه که اصلا در روز مصاحبه ارائه نشه. ولی‌ موضوع اینجاست که مقدار پولی‌ که من از قبل تو حسابم داشتم رو ذکر کردن و گفتن در چه تاریخی‌ ، چه مبلغی به دلار اضافه شده. بنظرتون یکم بد نشده؟ اینکه یهو در یک تاریخی‌ یک مبلغ زیاد اضافه شده ؟؟؟ Rolleyes

دوست عزیز یه حساب تو بانک پارسیان یا پاسارگاد باز کنید مبلغ مورد نظر رو 24 ساعت بخوابونید,تاییدیه حساب بگیرید به زبان خارجی و نیازی به گردش مالی نیست!!!Rolleyes
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-09-11 ساعت 21:57)ffrfar نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 21:40)ali1089198 نوشته:  سلام دوستان، من یه سوالی دارم : من از بانک صادرات برگ تمکن مالی‌ گرفتم. اولا که بهم گفتن اگه می‌خوای معادل دلار رو برات بنویسیم باید گردش مالی‌ هم چاپ بشه. البته این برگ گردش مالی‌ جدا هستش و می‌شه که اصلا در روز مصاحبه ارائه نشه. ولی‌ موضوع اینجاست که مقدار پولی‌ که من از قبل تو حسابم داشتم رو ذکر کردن و گفتن در چه تاریخی‌ ، چه مبلغی به دلار اضافه شده. بنظرتون یکم بد نشده؟ اینکه یهو در یک تاریخی‌ یک مبلغ زیاد اضافه شده ؟؟؟ Rolleyes

دوست عزیز یه حساب تو بانک پارسیان یا پاسارگاد باز کنید مبلغ مورد نظر رو 24 ساعت بخوابونید,تاییدیه حساب بگیرید به زبان خارجی و نیازی به گردش مالی نیست!!!Rolleyes
روی بانک های خصوصی تمرکز کن دوست عزیز.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، EKAM ، noobnoobi ، ffrfar ، محبت ، ali1089198 ، آلیس-1980
من مي خوام از بانك تاييديه بگيرم ، ولي مي خوام بعد از مشخص شدن وقت ويزام تاييديه بگيرم (البته كارنت شدم ولي تا حالا نامه دوم نگرفتم) تصميمي كه گرفتم خوبه يا نه؟ در ضمن براي يه نفر ١٠٠ ميليون تو حسابم باشه خوبه يا كمه؟ در ضمن تو فرمام نوشتم قصد ادامه تحصيل دارم .
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: محبت ، آلیس-1980
(2013-09-12 ساعت 23:03)Niyousha نوشته:  من مي خوام از بانك تاييديه بگيرم ، ولي مي خوام بعد از مشخص شدن وقت ويزام تاييديه بگيرم (البته كارنت شدم ولي تا حالا نامه دوم نگرفتم) تصميمي كه گرفتم خوبه يا نه؟ در ضمن براي يه نفر ١٠٠ ميليون تو حسابم باشه خوبه يا كمه؟ در ضمن تو فرمام نوشتم قصد ادامه تحصيل دارم .
تاییدیه گرفتن خوب و البته از اوجب واجباته Smile وبهترین زمان یک ماه یا بیبست روز قبل از مصاحبه .
پس تصمیم درستی گرفتید.
تشکر کنندگان: محبت ، Niyousha ، ghafari88 ، noobnoobi ، EKAM
(2013-09-08 ساعت 17:03)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 16:42)noobnoobi نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 09:17)KIMIA2005 نوشته:  حسن اقا درسته ولی برای اینکه خیالتون از هرجهت راحت باشه و نگرانی نداشته باشید از این بابت با توجه به اینکه شما فرصت هم دارید از الان یک حساب باز کنید بهتر هستش ...
آقا علی بابت اشاره به این موضوع ممنونم.
منم فکر کنم بهتره که افتتاح حساب چند ماه قبل باشه چون این گواهی 1 روزه فرمالیته است دلیل نمیشه به نکات ریزش توجه نشه.
فقط سوال بنده اینکه از چه نوع حسابی باید باشه؟قرض الحسنه یا ....؟
مرسی

نوع حساب مهم نیست میلاد جان. یه حساب قرض الحسنه یا کوتاه مدت باز کنید.

من از بانک قوامین که چند تا حساب توش داشتم برگه تمکن مالی گرفتم که خیلی سریع کار من رو انجام دادند.کلا ۱۰ دقیقه نشد.میتونستم ترجمه نشدشو بگیرم و ببرم شعبه مرکزی بانک قوامین که ۲ ساعته واسم ترجمه میکردند یا اینکه خود بانک میفرستاد شعبه مرکزی که من این کار رو کردم و دو روز طول کشید ، نکته قابل توجه این بود که تاریخ افتتاح حساب رو درج کرده بود.
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، behfaza ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان