کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-09-12 ساعت 23:03)Niyousha نوشته:  من مي خوام از بانك تاييديه بگيرم ، ولي مي خوام بعد از مشخص شدن وقت ويزام تاييديه بگيرم (البته كارنت شدم ولي تا حالا نامه دوم نگرفتم) تصميمي كه گرفتم خوبه يا نه؟ در ضمن براي يه نفر ١٠٠ ميليون تو حسابم باشه خوبه يا كمه؟ در ضمن تو فرمام نوشتم قصد ادامه تحصيل دارم .
سلام
تصمیم درستی گرفتید و مبلغ هم مناسبه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Niyousha ، H Pier ، behfaza
سلام به همه دوستان مهاجر
من متاهل هستم و ٢ نفريم، كل داراييم ١ خونه حدود ١٠٠ مليون و ١ ماشين حدود ١٥ مليون، حساب بانكيم هم خاليه، اگه امكانش هست راهنماييم كنيد. از همه ممنونم
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان:
(2013-09-13 ساعت 10:53)peymanpakd نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجر
من متاهل هستم و ٢ نفريم، كل داراييم ١ خونه حدود ١٠٠ مليون و ١ ماشين حدود ١٥ مليون، حساب بانكيم هم خاليه، اگه امكانش هست راهنماييم كنيد. از همه ممنونم

سلام آقا پیمان عزیز ...
البته که بهتر بود قبل از مطرح کردن سوالتون قدری همین تاپیک رو مطالعه می کردید تا به پاسختون می رسیدید.
در هر صورت؛
شما باید زحمت بکشید و حسابتون رو با مبلغی حول و حوش هفتاد میلیون تومان یا بیشتر پر کنید ( می تونید قرض بگیرید از کسی ) و گواهی تمکن مالی ( موجودی حساب لاتین ) بگیرید.
با توجه به اینکه گرفتن گواهی تمکن مالی عملاً با موجود بودن پول در حساب حداکثر به مدت 24 ساعت امکان پذیر هست عرض کردم می تونید قرض بگیرید.
درخصوص منزلتون هم می تونید سند خونه ترجمه کنید و همراه خودتون داشته باشید. البته خیلی کم پیش اومده که از کسی ترجمه سند بگیرن.
صد در صد بهتر هست که پول در حساب رو بهشون نشون بدید و اصلاً ترجمه سند رو به تنهایی به عنوان پشتوانه مالی با خودتون نبرید.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، آلیس-1980 ، H Pier ، behfaza ، محبت ، ffrfar
(2013-09-13 ساعت 11:47)ghafari88 نوشته:  

سلام آقا پیمان عزیز ...
البته که بهتر بود قبل از مطرح کردن سوالتون قدری همین تاپیک رو مطالعه می کردید تا به پاسختون می رسیدید.
در هر صورت؛
شما باید زحمت بکشید و حسابتون رو با مبلغی حول و حوش هفتاد میلیون تومان یا بیشتر پر کنید ( می تونید قرض بگیرید از کسی ) و گواهی تمکن مالی ( موجودی حساب لاتین ) بگیرید.
با توجه به اینکه گرفتن گواهی تمکن مالی عملاً با موجود بودن پول در حساب حداکثر به مدت 24 ساعت امکان پذیر هست عرض کردم می تونید قرض بگیرید.
درخصوص منزلتون هم می تونید سند خونه ترجمه کنید و همراه خودتون داشته باشید. البته خیلی کم پیش اومده که از کسی ترجمه سند بگیرن.
صد در صد بهتر هست که پول در حساب رو بهشون نشون بدید و اصلاً ترجمه سند رو به تنهایی به عنوان پشتوانه مالی با خودتون نبرید.
موفق باشید.

دوستان میخواستم ببینم اگه گواهی تمکن مالی مثلا یک یا دوهفته به مصاحبه بگیریم فرقی نمیکنه که ؟
چون من اینجا خیلی 20 روز تا یکماه قبل مصاحبه دیدم پرسیدم و محدودیتی برای گرفتن تو تاریخ مشخص نداره دیگه!؟!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، EKAM ، محبت
(2013-09-13 ساعت 19:15)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 11:47)ghafari88 نوشته:  

سلام آقا پیمان عزیز ...
در هر صورت؛
موفق باشید.

دوستان میخواستم ببینم اگه گواهی تمکن مالی مثلا یک یا دوهفته به مصاحبه بگیریم فرقی نمیکنه که ؟
چون من اینجا خیلی 20 روز تا یکماه قبل مصاحبه دیدم پرسیدم و محدودیتی برای گرفتن تو تاریخ مشخص نداره دیگه!؟!!

معمولا هر چي به مصاحبه نزديك تر باشه بهتره... 20 روز بيشتر گفته ميشه چون كسايي كه ميرن آنكارا مداركشون بايد 15 روز قبل مصاحبه اونجا باشه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، محبت ، ali99sh
سلام به تمام دوستان مهاجر
ما ١ كيس ٢ نفره هستيم ، زن و شوهر
ميخواستم بدون حساب بانكي حتما بايد به نام همسرم باشه كه برنده اصليه يا اين كه به نام خودم هم باشه ميشه؟
براي ٢ نفر حداقل چقدر بايد تو حساب باشه؟
قبلا از راهنماييتون ممنونم.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان:
(2013-09-14 ساعت 18:26)peymanpakd نوشته:  سلام به تمام دوستان مهاجر
ميخواستم بدون حساب بانكي حتما بايد به نام همسرم باشه كه برنده اصليه يا اين كه به نام خودم هم باشه ميشه؟

ميتونه حساب مشترك باشه و حداقل براي ٢ نفر ٢٣٠٠٠ دلار
UAE→USA
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، noobnoobi

براي ٢ نفر ٢٣ تا ٢٥٠٠٠ دلار تو حسابتون بايد باشه.
UAE→USA
تشکر کنندگان:
(2013-09-15 ساعت 11:58)EKAM نوشته:  

حساب بايد به نام متقاضي اصلي باشه. اول صبر كنيد نامه دوم را بگيريد بعد براي گرفتن نامه بانك اقدام كنيد. من هفته پيش از بانك پاسارگاد گرفتم كلاً 10 دقيقه طول كشيد. موفق باشيد
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: EKAM
(2013-09-15 ساعت 12:01)farazz نوشته:  

حساب بايد به نام متقاضي اصلي باشه. اول صبر كنيد نامه دوم را بگيريد بعد براي گرفتن نامه بانك اقدام كنيد. من هفته پيش از بانك پاسارگاد گرفتم كلاً 10 دقيقه طول كشيد. موفق باشيد

دوست عزیز الزامی نیست که حتما گواهی بنام فرد برنده باشد میتونه بنام همسر فرد برنده نیز گواهی تمکن مالی صادر گردد . دوست عزیز گواهی که از پاسارگاد گرفتید موجودی رو بر اساس دلار چقدر محاسبه کردند ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، pari pariaaa
(2013-09-15 ساعت 12:52)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 12:01)farazz نوشته:  

دوست عزیز الزامی نیست که حتما گواهی بنام فرد برنده باشد میتونه بنام همسر فرد برنده نیز گواهی تمکن مالی صادر گردد . دوست عزیز گواهی که از پاسارگاد گرفتید موجودی رو بر اساس دلار چقدر محاسبه کردند ؟
بر اساس نرخ دلار مبادلاتي حدود 24800 ريال
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، KIMIA2005 ، pari pariaaa
تا اینجا فهمیدم که برای ۲ نفر ۲۵۰۰۰ دلار کافیه .... ولی دلار چند تومنی ؟!؟!؟ پایه ؟‌ مبادلاتی ؟ آزاد یا چی ؟‌ Big Grin
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-15 ساعت 15:27)kooshamostofi نوشته:  تا اینجا فهمیدم که برای ۲ نفر ۲۵۰۰۰ دلار کافیه .... ولی دلار چند تومنی ؟!؟!؟ پایه ؟‌ مبادلاتی ؟ آزاد یا چی ؟‌ Big Grin

مبناي محاسبه بانك، نرخ بانك مركزي در همان روز است كه در حال حاضر اين نرخ از 1226 تومن به حدود 2500 تومن تبديل شده يعني براي اينكه توو نامه تون 25000 دلار ثبت بشه بايد 62 ميليون و پانصد هزار تومن موجودي داشته باشين. همين

تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، محبت
(2013-09-15 ساعت 15:33)farazz نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 15:27)kooshamostofi نوشته:  تا اینجا فهمیدم که برای ۲ نفر ۲۵۰۰۰ دلار کافیه .... ولی دلار چند تومنی ؟!؟!؟ پایه ؟‌ مبادلاتی ؟ آزاد یا چی ؟‌ Big Grin

مبناي محاسبه بانك، نرخ بانك مركزي در همان روز است كه در حال حاضر اين نرخ از 1226 تومن به حدود 2500 تومن تبديل شده يعني براي اينكه توو نامه تون 25000 دلار ثبت بشه بايد 62 ميليون و پانصد هزار تومن موجودي داشته باشين. همين

واسه افیسر برا مصاحبه قیمت دلار آزاد ملاک هستش واسه موجودی حساب
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، محبت ، ojee
(2013-09-15 ساعت 15:36)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 15:33)farazz نوشته:  

واسه افیسر برا مصاحبه قیمت دلار آزاد ملاک هستش واسه موجودی حساب

انقدر سختش نكنيد تو بسياري از موارد آفيسر حتي نامه رو نگاهم نكرده چه برسه به اينكه بخواد ماشين حساب در بياره و مبلغ رو به نرخ آزاد حساب كنه. اينو تو خيلي از سفرنامه ها ديدم. اينا فقط به خاطر استرسه.

تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان