موضوعها: 0
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امروز رقتم بانک پاسارگاد حساب بانکی برای تمکن مالی که ماهها بعد قصدشو دارم انجام بدم باز کنم.
صبر کردم تا نوبتم بشه. پس از اینکه نوبتم شد اونور باجه 1 خانم بی حالی که انگار چند روزه نخوابیده بهم نگاه کرد تا حرف بزنم. نا نداشت بگه کارتون چیه. در مورد همین تمکن مالی پرسیدم چیکار کنم گفت سپرده کوتاه مدت باز کن و زمان مقرر تمکن مالی بگیر. ولی بعدش گفت که بانک پاسارگاد 2 یا 3 هفته است که پرینت مالی فقط به صورت ریالی میده. حالا نمیدونم تا چه حد حرفش صحت داره... و البته بعید میدونم آفیسر به پرینت ریالی ایراد بگیره.
منم گفتم حالا که بانک پارسیان نزدیکه اونجا هم 1 سر برم.
این بار شانس خوبی داشتم. کارمند به حدی با انرژی و خوش برخورد بود که وسط کار میخواستم بگم آقا توروخدا انقد زحمت نکش....دی
و تمام کارها رو حتی پرینت لاتین رو هم 1 روزه همون شعبه که حساب باز کردین بهتون میده. به هر حال هدفم از این همه پرحرفی این بود که به شما پیشنهاد بدم اگه تو بانک پاسارگاد حساب دارین این موضوع رو در نظر داشته باشین و اگه هیچ بانکی رو برای تمکن درنظر نگرفتین... بانک پارسیان میتونه گزینه مناسبی باشه.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 11:19)ghafari88 نوشته: (2013-09-16 ساعت 11:02)EKAM نوشته: (2013-09-16 ساعت 10:39)nedafarsi نوشته: (2013-09-16 ساعت 01:12)EKAM نوشته: (2013-09-16 ساعت 00:50)H Pier نوشته: سلام امروز رقتم بانک پاسارگاد حساب بانکی برای تمکن مالی که ماهها بعد قصدشو دارم انجام بدم باز کنم.
صبر کردم تا نوبتم بشه. پس از اینکه نوبتم شد اونور باجه 1 خانم بی حالی که انگار چند روزه نخوابیده بهم نگاه کرد تا حرف بزنم. نا نداشت بگه کارتون چیه. در مورد همین تمکن مالی پرسیدم چیکار کنم گفت سپرده کوتاه مدت باز کن و زمان مقرر تمکن مالی بگیر. ولی بعدش گفت که بانک پاسارگاد 2 یا 3 هفته است که پرینت مالی فقط به صورت ریالی میده. حالا نمیدونم تا چه حد حرفش صحت داره... و البته بعید میدونم آفیسر به پرینت ریالی ایراد بگیره.
این بار شانس خوبی داشتم. کارمند به حدی با انرژی و خوش برخورد بود که وسط کار میخواستم بگم آقا توروخدا انقد زحمت نکش....دی
و تمام کارها رو حتی پرینت لاتین رو هم 1 روزه همون شعبه که حساب باز کردین بهتون میده. به هر حال هدفم از این همه پرحرفی این بود که به شما پیشنهاد بدم اگه تو بانک پاسارگاد حساب دارین این موضوع رو در نظر داشته باشین و اگه هیچ بانکی رو برای تمکن درنظر نگرفتین... بانک پارسیان میتونه گزینه مناسبی باشه.
افيسر حتما به پرينت ريالي گير ميده بهترين گزينه بانك پارسيانه اونم شعبه مركزي كه چند دفعه هم بگيري نه حرفي نه هزينه اي ... من ماه مي مجبور بودم بعلت گير سفارت ديگه اي چند دفعه پرينت بگيرم دفعه آخر رفتم شعبه اي كه حسابمو اونجا باز كردم باهاش كار ميكنم منو شارژ كرد ولي شعبه زرافشان دريغ از يقرون اونم با برخورد عالي
والا فکر نکنم افیسر گیر بده چون من توی خیلی از سفرنامه ها خصوصاً ابوظبی خوندم که یکی از سوال های افیسر این بوده که این مبلغ که توی حسابتونه معادل چند دلار میشه؟ ضمناً گواهی هایی که موجودی رو به دلار میگه دلار رو به قیمت ارز مرجع محاسبه میکنه که افیسر قبول نداره چون شما این همه پول رو با قیمت آزاد خواهد خرید.
خيلي خوبه اگه گير نده ولي قانوناشون ممكن عوض بشه و نبايد ريسك كرد حتي ممكنه ١٥٠٠٠ حداقل دلارو با نرخ آزاد تو حسابت بخواد اين مشكل براي من پيش اومده كه ميگم سفارت هاي اروپايي الان ميگن مگه شما يورو رو با دولتي ميخرين كه تو پرينتتون دولتي حساب بشه!!!
البته از این نکته نگذریم که پول رایج مملکت ما ریال هست و طبیعیه که من ایرانی پولم ریال باشه. تا جایی هم که من دیدم طبق نمونه ای که دوستان قبلا گذاشتند بانک پاسارگاد قبلاً هم موجودی رو به ریال می نوشت فقط پایینش یه گزینه اضافه داشت که تبدیل به دلارش رو هم می نوشت. حالا شاید اون رو دیگه نمی نویسند. البته من از یکی از دوستانم می پرسم ( اگر پیداش کنم ) و بهتون خبر موثقش روی می دم که این چیزی که این خانوم گفته صحت داره یا نه.
اما در کل به نظر من خیلی مهم نیست که دلار توش نوشته بشه یا نه. در نهایت آفیسر ممکنه بپرسه چقدر دلار میشه که باید براساس نرخ آزاد جوابش رو داد ...
سلام
من به هر دو بانک سامان و پاسارگاد رفتم و شعبه های مرکزیشون اعلام کردن که بر اساس نرخ ارز مبادله ای به دلار و لاتین موجودی رو اعلام میکنن اما بهتون بگم آفیسرها شاید واکنشی نشون ندن اما نرخ لحظه ای ارز آزاد رو قطعا دارن و شما ملاک موجودی رو برا خودتون به دلار آزاد محاسبه کنبد هر چند با نرخ24787ریال ارز مبادله ای مبلغ دلار بیشتری در حساب به نظر میاد و با نرخ ارز آزاد و با قیمت 31350ریال ارز آزاد البته در امروز و این لحظه قطعا موجودی دلار کمتری ارائه خواهد شد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-16 ساعت 22:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-17 ساعت 03:51 توسط محبت.)
(2013-09-16 ساعت 20:10)H Pier نوشته: (2013-09-16 ساعت 14:12)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-16 ساعت 00:50)H Pier نوشته: سلام امروز رقتم بانک پاسارگاد حساب بانکی برای تمکن مالی که ماهها بعد قصدشو دارم انجام بدم باز کنم.
اگر بگید واسه سفارت میخواید بانک پاسارگاد گواهی موجودی لاتین رو به دلار صادر میکنه ...
من دقیقا گفتم برای سفارت میخوام.
البته شاید هم اون کارمند به من اشتباه گفته باشه. بنده هیچ اصراری ندارم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم.
سلام
در تایید گفته حسن آقا بگم من اول از شعبه پرسیدم گفت بصورت ریالی میدیم باید به شعبه مرکزی مراجعه کنید و در شعبه مرکزی گفتن لاتین و با نرخ دلار مرجع بهتون میدیم اما یک روز زمان میبره البته به بانک سینا هم یه سر زدم گفت ما هم به ریال صادر میکنیم و در همون زمان افتتاح حساب.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.دوستان من ۴۵میلیون ۱روز مثل ۵شنبه گذاشتم و شنبه پرینت لاتین از بانک پاسارگاد گرفتم.۲ماه قبل از مصاحبم .سفارت هم هیچ مشکلی نگرفت.
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویو.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀