کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-10-08 ساعت 19:00)ELHAMKHALILI نوشته:  دوستانی که تمکن مالی از بانک اقتصاد نوین گرفتن لطفا من را راهنمایی کنند. من در این بانک چند میلیونی به صورت گواهی سپرده سرمایه گذاری بلند مدت دارم و 2تا اوراق جداگانه دارم و امروز که ازشون تمکن مالی خواستم شروع کرد در فرم در خواستی من به ترتیب این 3 نوع حساب را وارد کرد و گفت این ها را باهم جمع میکنیم و به نرخ ارز مرجع برایت به دلار میزنیم. این که 3 تا حساب میزنه اشکالی نداره؟

نخیر خانم. چه ایرادی داره؟
بانک من هم گفت می خواید همه حساب هاتون ( کلاً دو تا حساب بیشتر ندارما! Big Grin ) بزنم توی گواهی که خودم گفتم نه همین یه دونه حسابم رو لحاظ کنید.
مشکلی نیست در هر صورت.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، ELHAMKHALILI ، محبت ، behfaza ، azadeh2014 ، noobnoobi ، EKAM ، artam2
بچه هايي كه از پاسارگاد تمكن گرفتين ... به شما هم گفتن همون روزي كه پول ميريزيد گواهي ميدن اما پولتون بايد ١٠ روز بمونه تو حساب؟!!!
و بچه هايي كه از پارسيان تمكن گرفتين ... به شما هم گفتن كه فرداي روزي كه پول ميريزين نامه ميدن و ميتونيد برداشت كنيد؟
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-10-08 ساعت 20:37)pari pariaaa نوشته:  بچه هايي كه از پاسارگاد تمكن گرفتين ... به شما هم گفتن همون روزي كه پول ميريزيد گواهي ميدن اما پولتون بايد ١٠ روز بمونه تو حساب؟!!!
و بچه هايي كه از پارسيان تمكن گرفتين ... به شما هم گفتن كه فرداي روزي كه پول ميريزين نامه ميدن و ميتونيد برداشت كنيد؟

بنده از پاسارگاد گرفتم. نه. همچین چیزی به ما نگفتند. کلاً نگران برداشت پولتون نباشید. اون هم راه داره.
اگر خواستید بگید تو پیام خصوصی براتون کامل توضیح بدم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، H Pier ، behfaza ، noobnoobi ، EKAM
سلام
شماره کیس من ۱۵۰۰۰ هست و خوشبینانه تابستان اینده باید مصاحبه بشم اگر مدارک اسپانسر را بخواهم بگیرم بهتره تاریخش چند ماه قبل از مصاحبه باشه و ایا باید مدارکش را خودم ببرم یا به سفارت ارسال بشه؟ سفارت من ابوظبی هست
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-08 ساعت 21:57)hamid7700 نوشته:  سلام
شماره کیس من ۱۵۰۰۰ هست و خوشبینانه تابستان اینده باید مصاحبه بشم اگر مدارک اسپانسر را بخواهم بگیرم بهتره تاریخش چند ماه قبل از مصاحبه باشه و ایا باید مدارکش را خودم ببرم یا به سفارت ارسال بشه؟ سفارت من ابوظبی هست

سلام دوست عزیز... اول اینکه چطور با قاطعیت میگید تابستان؟ ... ایشالا زودتر مصاحبه بشید...
طبق فرمایشات بعضی دوستان خود اسپانسر هم ممکنه منجر به طولانی تر شدن کلیرنس بشه... به نظرم اینکارو نکنین و تمکن مالی ببرین... (کیس نامبرتون هم بالاست و از کیس های 2013 باید درس گرفت)
ضمن اینکه افرادی که اسپانسر دارند از بعضی کمک های دولت آمریکا در اینده محروم میشن...
تا آنجا که ذهن من یاری میکند ابوظبی نیاز به ارسال مدارک ندارد.
این بود انشای امروز منBig Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، godot ، studpk ، Sam2014 ، behfaza ، noobnoobi ، محبت ، EKAM ، maryam_a
دوستان من گواهی گرفتم ام نمیدونم چقدر اعتبار زمان قبل از نظر آفیسر مشکلی نداره
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-09 ساعت 11:54)feel نوشته:  دوستان من گواهی گرفتم ام نمیدونم چقدر اعتبار زمان قبل از نظر آفیسر مشکلی نداره
سلام
شما که هنوز نامه دومتون نیومده و زمان مصاحبه تون مشخص نیست فکر کنتم یه مقدار زود اقدام کردید بهتر بود صبر میکردید تا زمان مصاحبه تون مشخص میشدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: feel ، aghaghia ، behfaza ، EKAM ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-09 ساعت 01:27)azadeh2014 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 20:49)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 20:37)pari pariaaa نوشته:  بچه هايي كه از پاسارگاد تمكن گرفتين ... به شما هم گفتن همون روزي كه پول ميريزيد گواهي ميدن اما پولتون بايد ١٠ روز بمونه تو حساب؟!!!

بنده از پاسارگاد گرفتم. نه. همچین چیزی به ما نگفتند. کلاً نگران برداشت پولتون نباشید. اون هم راه داره.
اگر خواستید بگید تو پیام خصوصی براتون کامل توضیح بدم.
سلام دوستان...فکر میکنم دستورالعمل شعبه ها با هم فرق میکنه...مثلا من از شعبه ای که حساب دارم پرسیدم گفت باید چند روز در حساب باشه البته گواهی رو همون روز میدن...اما اقواممون در شعبه ی دیگه یکروزه ریختن به حساب گواهی گرفتن و برداشتن...البته اونا چند ماه پیش بودن من که برای اطلاع خودم دو هفته پیش پرسیدم اینو گفتن بهم...موفق باشید.

خیر دوست عزیز. دستورالعمل ها یکسان هست. در هیچ بخشنامه ای هم نیومده که فرد باید پول رو برداشت کنه. اما به صورت سلیقه ای رئیس و معاونین شعب در شعبه خودشون قوانین داخلی وضع می کنند که مثلاً باید پول چند روز بمونه و از این حرفا. در کل شما اگر بخواهید می تونید پول رو اصلاً همون روز که تمکن گرفتید از طریق سامانه های مجازی برداشت کنید.
موفق باشید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، Sam2014 ، aghaghia ، behfaza ، EKAM ، pari pariaaa ، محبت ، azadeh2014 ، noobnoobi
بچه ها امروز از یه شعبه ی دیگه ی بانک پاسارگاد پرسیدم و گفتن همون روزی که پول میریزی نامه میدیم و میتونی برداشت کنی پولو بلافاصله .
عمو احسان راست میگن،شعبه ها دارن سلیقه ای عمل میکنن !!!
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، H Pier ، azadeh2014 ، behfaza ، noobnoobi
Tongue
(2013-10-09 ساعت 17:18)pari pariaaa نوشته:  بچه ها امروز از یه شعبه ی دیگه ی بانک پاسارگاد پرسیدم و گفتن همون روزی که پول میریزی نامه میدیم و میتونی برداشت کنی پولو بلافاصله .
عمو احسان راست میگن،شعبه ها دارن سلیقه ای عمل میکنن !!!

از سلیقه به در شده!!!!
منم از پاسارگاد گرفتم، دوستم اونجا کار میکنه و همه کارامو برام انجام داد
من پولها رو روز قبلش ریختم به حساب بعد از این که که دوستم گواهی رو میگرفت منم یه قسمتی از پولم رو قرض گرفته بودم از حساب کشیدم بیرون
تازه اصلاً هم ازم کارمزد نگرفتن Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، EKAM ، behfaza ، ffrfar ، pari pariaaa ، noobnoobi ، maryam_a
دوستان من امروز تمكن رو هم گرفتم.خيلي راحت بود.تا روز چهارشنبه حساب پارسيانمو پر كردم و صبح پنجشنبه اول از شعبه زرافشان بانك پارسيان تمكن گرفتم و بعد چك رمزدار گرفتم از همون شعبه براي پاسارگاد همسرم و رفتم شعبه فلامك بانك پاسارگاد ،هم پول رو ريختم به حساب و هم همون لحظه تمكن گرفتم.بعد هم از يه شعبه ي ديگه ي بانك پاسارگاد برداشت كردم.به قول عمو احسان،خيلي هم شيك و مجلسيSmile
هزينه صدور تمكن:
بانك پارسيان ٥٠٠٠٠ريال
بانك پاسارگاد ٦٢٠٠٠ريال
سلام دوست عزیز
یا تعداد صفر ها را کم گذاشتید یا مبلغ شما به نظر برای تمکن مالی نا کافی می باشد
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 10:49)hometown نوشته:  سلام دوست عزیز
یا تعداد صفر ها را کم گذاشتید یا مبلغ شما به نظر برای تمکن مالی نا کافی می باشد
با تشکر

سلام
دوست عزیز.. مبلغ رو که نگفتن. .. هزینه صدور برگه رو گفتن... شما اشتباه متوجه شدیدSmile
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، H Pier ، aghaghia ، محبت ، pari pariaaa ، behfaza ، maryam_a ، artam2
سلام دوستان
من هم برای گرفتن برگه تمکن مالی از طریق بانک ملی اقدام کردم اگر دوستان ساکن اصفهان هستند و از طریق بانک ملی می خواهند اقدام کنند بهترین شعبه برای این کار شعبه خیابان سپه می باشد به تمام مراحل کار اشنا هستند و کار را سریع راه می اندازند و هزینه صدور تمکن مالی به لاتین 6200 می باشد
با تشکر
تشکر کنندگان: EKAM ، H Pier ، ghafari88 ، محبت ، pari pariaaa ، behfaza
(2013-10-13 ساعت 12:06)hometown نوشته:  سلام دوستان
من هم برای گرفتن برگه تمکن مالی از طریق بانک ملی اقدام کردم اگر دوستان ساکن اصفهان هستند و از طریق بانک ملی می خواهند اقدام کنند بهترین شعبه برای این کار شعبه خیابان سپه می باشد به تمام مراحل کار اشنا هستند و کار را سریع راه می اندازند و هزینه صدور تمکن مالی به لاتین 6200 می باشد
با تشکر
سلام شعبه ای که تشریف بردین شعبه ارزی و ریالی بوده؟
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان