کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-10-13 ساعت 12:06)hometown نوشته:  سلام دوستان
من هم برای گرفتن برگه تمکن مالی از طریق بانک ملی اقدام کردم اگر دوستان ساکن اصفهان هستند و از طریق بانک ملی می خواهند اقدام کنند بهترین شعبه برای این کار شعبه خیابان سپه می باشد به تمام مراحل کار اشنا هستند و کار را سریع راه می اندازند و هزینه صدور تمکن مالی به لاتین 6200 می باشد
با تشکر

حسسسنننن!!!!! Big Grin
کجایی ببینی بانک ملی هم 6200 می گیره! ... هی گیر دادی به این پاسارگاد ما گفتی گرون فروشه! Tongue
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، محبت ، pari pariaaa ، behfaza
برای بار دوم این سوالو مطرح می کنم.شمارو به خدا منو ببخشید بس که نگرانم! روزهای آخر آبان مصاحبه دارم.به نظر شما دقیقا"کی واسه تمکن مالی اقدام کنم؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2013-10-13 ساعت 14:32)قصه گو نوشته:  برای بار دوم این سوالو مطرح می کنم.شمارو به خدا منو ببخشید بس که نگرانم! روزهای آخر آبان مصاحبه دارم.به نظر شما دقیقا"کی واسه تمکن مالی اقدام کنم؟

بستگي داره مصاحبتون كجا باشه اگه آنكاراست كه بايد ٢٠ روز قبلش بگيرين چون بايد پست كنيد وگرنه تا يك هفته قبل مصاحبه ميشه گرفت
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، pari pariaaa ، behfaza ، قصه گو
(2013-10-13 ساعت 14:32)قصه گو نوشته:  برای بار دوم این سوالو مطرح می کنم.شمارو به خدا منو ببخشید بس که نگرانم! روزهای آخر آبان مصاحبه دارم.به نظر شما دقیقا"کی واسه تمکن مالی اقدام کنم؟

شما 17-18 آبان اقدام کن
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، pari pariaaa ، behfaza ، قصه گو
سلام دوستان.من ١٧ روز قبل از مصاحبه حسابم رو گرفتم.خوبه به نظرتون؟زود نبوده؟
تشکر کنندگان: ffrfar
(2013-10-13 ساعت 19:05)abiha نوشته:  سلام دوستان.من ١٧ روز قبل از مصاحبه حسابم رو گرفتم.خوبه به نظرتون؟زود نبوده؟

مشكلي نداره دوست عزيز .نگران نباشيد .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، H Pier ، behfaza ، ffrfar
سلام یه سوال داشتم
تمکن مالی از بانک ملت مشکلی داره یا حتما باید از بانک هایی مثل پارسیان و پاسارگاد باشه؟
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 09:49)mehran.re نوشته:  سلام یه سوال داشتم
تمکن مالی از بانک ملت مشکلی داره یا حتما باید از بانک هایی مثل پارسیان و پاسارگاد باشه؟

بانكش مهم نيست اگه بانك ملت بشما پرينت به انگليسي بده بهتره وگرنه بايد اضافه كاري ترجمه انجام بدين.
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza

عزیز من هر موقع که پول داشتی اقدام کن . من مصاحبه ام هفته پیش بود و تمکن مالیم هم مال سه ماه پیش که یه پول قلمبه دستم بود گرفتم اصلا هیچ سوالی نکرد .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: نسرین ظ ، ghafari88 ، محبت ، azadeh2014 ، behfaza ، ffrfar ، H Pier ، shadi79 ، قصه گو ، pari pariaaa ، maryam_a
سلام
من گواهي انگليسي از بانك ملت گرفتم . ولي نه معادل دلاري و نه قيمت دلار رو توش وارد نكرده . به نظرتون مهم است اين امر با توجه به اينكه ميگيد اونا قيمت دلار رو ميدونند
لطفا راهنمايي كنيد من مصاحبه ام نزديكه
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-14 ساعت 15:29)htity نوشته:  سلام
من گواهي انگليسي از بانك ملت گرفتم . ولي نه معادل دلاري و نه قيمت دلار رو توش وارد نكرده . به نظرتون مهم است اين امر با توجه به اينكه ميگيد اونا قيمت دلار رو ميدونند

هیچ مشکلی نداره . خیالتون راحت.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: storagemeter ، ffrfar ، htity ، محبت ، H Pier ، behfaza ، EKAM ، pari pariaaa
اینکه بعضی از دوستان هم به نام خودشون و هم همسرشون تمکن میگیرن دلیل خاصی داره؟
یعنی با اینکار با پول کمتر دو تا تمکن میگیرن که جمعش بیشتر بشه؟ یا دلیل دیگه ای هم هست؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، قصه گو
(2013-10-15 ساعت 00:03)masuodrh نوشته:  اینکه بعضی از دوستان هم به نام خودشون و هم همسرشون تمکن میگیرن دلیل خاصی داره؟
یعنی با اینکار با پول کمتر دو تا تمکن میگیرن که جمعش بیشتر بشه؟ یا دلیل دیگه ای هم هست؟

دلیل خاصی نداره. بیشتر همین مورد هست که شما گفتی. یعنی بالا بردن سطح تمکن.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، masuodrh ، H Pier ، mehdieb ، EKAM ، ffrfar ، KIMIA2005 ، behfaza ، pari pariaaa ، قصه گو
(2013-10-14 ساعت 15:33)mehdieb نوشته:  

با تشکر از mehdieb
لطفا اگه دوستان دیگه هم نظری بدند ممنون میشم
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، pari pariaaa
(2013-10-16 ساعت 13:29)htity نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 15:33)mehdieb نوشته:  

با تشکر از mehdieb
لطفا اگه دوستان دیگه هم نظری بدند ممنون میشم

دوست عزيزمون mehdieb تازه مصاحبه بوده بهتر ميدونه شرايطو خيالتون راحت باشه فقط خودتون هم حضور ذهن داشته باشين افيسر پرسيد به دلار بگين
UAE→USA
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، محبت ، H Pier ، ffrfar ، pari pariaaa ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان