کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
من امروز رفتم بانک پارسیان و گفتم میخوام حساب باز کنم واسه گواهی تمکن مالی ولی رییس بانک ازم پرسید می خوای حسابت جاری باشه یا بلند مدت یا کوتاه مدت؟ .و گفت نوع حساب بستگی به سفارت داره
حالا من باید چه حسابی باز کنم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید منو .. مصاحبه ام نزدیکه
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، storagemeter ، بازگشت
(2013-10-17 ساعت 13:00)parinaz1 نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
من امروز رفتم بانک پارسیان و گفتم میخوام حساب باز کنم واسه گواهی تمکن مالی ولی رییس بانک ازم پرسید می خوای حسابت جاری باشه یا بلند مدت یا کوتاه مدت؟ .و گفت نوع حساب بستگی به سفارت داره

هیچ فرقی نداره اما به نظرم شما بهشون بگین براتون حساب کوتاه مدت باز کنه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، storagemeter
(2013-10-17 ساعت 13:00)parinaz1 نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیزحساب کوتاه مدت باز کن البته فرقی هم نمیکنه

[عکس: 86803358012878127460.png]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، BirdMan ، EKAM ، aghaghia ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، ffrfar ، storagemeter
یه سوال فنی Smile
به نظر شما میشه اگر سهام داشته باشیم گواهی از کارگزاری بگیریم که به ارزش ریالی فلان ..سهام داریم؟
واقعیت اینه که دلم نمیاد خیلی از سهام هام رو الان بفروشم..حیفه..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: قصه گو
سلام دوستان
میخواستم بپرسم که من چقدر قبل از مصاحبه میتونم تمکن مالی رو بگیرم
شماره ی کیسم : 9xxx
میتونم الان گواهی رو بگیرم و نگه دارم تا زمان مصاحبه؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-10-18 ساعت 19:49)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم اگه جواب بدید
دوستان با تجربه تر توصیه میکنن که به مصاحبه نزدیک باشه گواهی تمکن مالی یعنی بین یک ماه تا دوهفته مونده به مصاحبه..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza ، storagemeter ، pouria.narimisa ، قصه گو
(2013-10-18 ساعت 19:49)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم اگه جواب بدید

دوست عزیز با توجه به کیس نامبرتون برا گرفتن گواهی از الان خیلی زودهستش اقدام کنید شما هرچه نزدیکتر به زمان مصاحبه گواهی تمکن رو بگیرید بهترهستش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، storagemeter ، pouria.narimisa ، قصه گو
(2013-10-18 ساعت 19:38)masuodrh نوشته:  یه سوال فنی Smile
به نظر شما میشه اگر سهام داشته باشیم گواهی از کارگزاری بگیریم که به ارزش ریالی فلان ..سهام داریم؟

اگه بتونيد از كسي يه روزه قرض بگيرين بهتره و اين گواهي هم بگيرين موجودي بيشتر ميشهWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: masuodrh ، ffrfar ، behfaza ، قصه گو
(2013-10-18 ساعت 21:04)EKAM نوشته:  

اگه بتونيد از كسي يه روزه قرض بگيرين بهتره و اين گواهي هم بگيرين موجودي بيشتر ميشهWink
اگر دلار داشته باشم چی؟ امکان باز کردن حساب ارزی و گرفتن گواهی تمکن به دلار دارم؟
تشکر کنندگان: EKAM ، storagemeter ، قصه گو
(2013-10-18 ساعت 21:40)masuodrh نوشته:  

اگر دلار داشته باشم چی؟ امکان باز کردن حساب ارزی و گرفتن گواهی تمکن به دلار دارم؟

چرا که نه ؟ خیلی هم خوبست.
تشکر کنندگان: masuodrh ، EKAM ، storagemeter ، قصه گو
(2013-10-18 ساعت 21:48)behfaza نوشته:  
(2013-10-18 ساعت 21:40)masuodrh نوشته:  

چرا که نه ؟ خیلی هم خوبست.

خوبه فقط بانك تضميني براي برگردوندن دلار بهتون نميده ... اگه تنها راحلتونه تا وضع خوبه انجام بدين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: masuodrh ، storagemeter ، behfaza ، محبت ، قصه گو
(2013-10-16 ساعت 13:48)EKAM نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 13:29)htity نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 15:33)mehdieb نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 15:29)htity نوشته:  سلام
من گواهي انگليسي از بانك ملت گرفتم . ولي نه معادل دلاري و نه قيمت دلار رو توش وارد نكرده . به نظرتون مهم است اين امر با توجه به اينكه ميگيد اونا قيمت دلار رو ميدونند
لطفا راهنمايي كنيد من مصاحبه ام نزديكه

هیچ مشکلی نداره . خیالتون راحت.
با تشکر از mehdieb
لطفا اگه دوستان دیگه هم نظری بدند ممنون میشم

دوست عزيزمون mehdieb تازه مصاحبه بوده بهتر ميدونه شرايطو خيالتون راحت باشه فقط خودتون هم حضور ذهن داشته باشين افيسر پرسيد به دلار بگين

دوست عزیز به نظر من اگه پول دستتونه هنوز ببرید بانک پاسارگاد و از اونا بگیرید که با هولوگرتم ودلارم داره توش ! من خودم از مو س س م ه ر گرفتم ولی راستش اینقدر....... بود که بردم از پاسارگادم گرفتم واونو به افیسر نشون دادم که هیچ گیری نداد ! کلا برای این موضوع ازتون میپرسه که این پول رو از کجا آوردید و مال خودتونه یا ....... شاید اینقدر حساسیت روش لازم نباشه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، htity ، ffrfar ، azadeh2014 ، Sam2014 ، amin arefi ، masuodrh ، mahbube
بانک پاسارگاد حساب ارزی کوتاه مدت فکر کنم بدون سود و به صورت امانت دلار میتونید بذارید.. چندبار فقط واسش توضیح بدید و چندبار تایید پس گرفتن دلاراتون رو ازش بگیرین برای اطمینان Smile
مثلا من امروز حساب باز کردم پس فرداش از یه شعبه دیگه پرینت گرفتم و فردای پرینت رفتم همون شعبه اول حساب رو بستم و دلار رو تحویل گرفتم.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، masuodrh ، behfaza
دوستانی که می خوان حساب ارزی باز کنند؛ در جریان باشید؛ اینکه بعداً پولتون رو دوباره به ارز تحویل بدن یا به ریال چیزی نیست که دست کارمند بانک باشه که الان بتونه بهتون تضمین بده ریال پس نمی دن. این موردی هست که بستگی به شرایط اقتصادی م م ل ک ت داره. به نظر من ( کاملاً نظر شخصی ) اگر لزومی برای باز کردن حساب ارزی ندارید این کار رو نکنید چون به سیستم بانکی اینجا هیچ اطمینانی وجود نداره ....
موفق و پایدار باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، masuodrh ، sepideh_ ، mahbube ، behfaza ، 3rip ، amin arefi ، بازگشت
(2013-10-21 ساعت 09:50)ghafari88 نوشته:  دوستانی که می خوان حساب ارزی باز کنند؛ در جریان باشید؛ اینکه بعداً پولتون رو دوباره به ارز تحویل بدن یا به ریال چیزی نیست که دست کارمند بانک باشه که الان بتونه بهتون تضمین بده ریال پس نمی دن. این موردی هست که بستگی به شرایط اقتصادی م م ل ک ت داره. به نظر من ( کاملاً نظر شخصی ) اگر لزومی برای باز کردن حساب ارزی ندارید این کار رو نکنید چون به سیستم بانکی اینجا هیچ اطمینانی وجود نداره ....
موفق و پایدار باشید.

من منظورم این نبود که دست کارمند بانک باشه.. گفتم واسش کامل مکررا توضیح بدید که نوع حسابی که باز میکنه واستون همون حساب به صورت امانات (خود کارمند بانک اینو گفت ) باشه. نه بلند مدتی که سود میگیره و درانتها هم خیلی تضمینی برای برگردوندن دلارها نیست. ذکر هم کردم که نهایتا دو سه روزه ان کار را انجام دهید و حساب رو ببندید. درکل این راه برای دوستانی که موجودیشون رو به دلار تبدیل کردن گفته شد.والی منطقا کسی که ریال کافی داره که نیازی به این اضافه کاری ها نیست.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، masuodrh ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان