کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-10-21 ساعت 11:43)sejz نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 09:50)ghafari88 نوشته:  دوستانی که می خوان حساب ارزی باز کنند؛ در جریان باشید؛ اینکه بعداً پولتون رو دوباره به ارز تحویل بدن یا به ریال چیزی نیست که دست کارمند بانک باشه که الان بتونه بهتون تضمین بده ریال پس نمی دن. این موردی هست که بستگی به شرایط اقتصادی م م ل ک ت داره. به نظر من ( کاملاً نظر شخصی ) اگر لزومی برای باز کردن حساب ارزی ندارید این کار رو نکنید چون به سیستم بانکی اینجا هیچ اطمینانی وجود نداره ....
موفق و پایدار باشید.

من منظورم این نبود که دست کارمند بانک باشه.. گفتم واسش کامل مکررا توضیح بدید که نوع حسابی که باز میکنه واستون همون حساب به صورت امانات (خود کارمند بانک اینو گفت ) باشه. نه بلند مدتی که سود میگیره و درانتها هم خیلی تضمینی برای برگردوندن دلارها نیست. ذکر هم کردم که نهایتا دو سه روزه ان کار را انجام دهید و حساب رو ببندید. درکل این راه برای دوستانی که موجودیشون رو به دلار تبدیل کردن گفته شد.والی منطقا کسی که ریال کافی داره که نیازی به این اضافه کاری ها نیست.

منم نگفتم شما همچین چیزی فرمودین! Big Grin
کلی عرض کردم. جهت اطلاع!
بیشتر نکته کنکوری بود! Tongue
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: sejz ، محبت ، Sam2014 ، mahbube ، behfaza
سلام
در DV Visa Instruction صفحه 2 بند 6 نوشته:
FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be prepared as one set for each family member.
و زیر Financial documents must be prepared as one set for each family member خط کشیده به چه کلفتی!!!!
آیا این بدان معنا است که جهت هریک از اعضای خانواده می بایست گواهی تمکن مالی جدا اخذ کرد و یا دو سری تمکن مالی جدا برای هر نفر باید گرفت یا یک سری با هم یا دو سری با هم یا .... گیج شدم! !!!
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 17:27)ali99sh نوشته:  سلام
FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be prepared as one set for each family member.
و زیر Financial documents must be prepared as one set for each family member خط کشیده به چه کلفتی!!!!
آیا این بدان معنا است که جهت هریک از اعضای خانواده می بایست گواهی تمکن مالی جدا اخذ کرد و یا دو سری تمکن مالی جدا برای هر نفر باید گرفت یا یک سری با هم یا دو سری با هم یا .... گیج شدم! !!!
سلام
خیر نیازی نیست برای هر شخص خانواده بصورت جداگانه تمکن مالی گرفت چون دارائی خانواده مهمه و نه هر شخص.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: masuodrh ، mahbube ، behfaza ، lilac ، ali99sh ، amin arefi
سلام دوستان

میخواستم بدونم که برای 2 نفر چه مقدار پول باید توی بانک گذاشت ؟

و اینکه چه مدت زمان باید پول تو حساب باشه؟

یه سوال دیگه ؟

این پول باید تو حساب فرد برنده باشه یا اینکه تو حساب هر دو نفر باید باشه؟

ممنون میشم جواب بدین
تشکر کنندگان: mahbube ، محبت
(2013-10-21 ساعت 20:06)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

میخواستم بدونم که برای 2 نفر چه مقدار پول باید توی بانک گذاشت ؟

و اینکه چه مدت زمان باید پول تو حساب باشه؟

یه سوال دیگه ؟

این پول باید تو حساب فرد برنده باشه یا اینکه تو حساب هر دو نفر باید باشه؟

ممنون میشم جواب بدین

اگر لطف کنید و حدود ده پانزده صفحه اول همین تاپیک رو بخونید جواب همه سوال هاتون رو می گیرید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-10-21 ساعت 18:30)محبت نوشته:  
سلام
خیر نیازی نیست برای هر شخص خانواده بصورت جداگانه تمکن مالی گرفت چون دارائی خانواده مهمه و نه هر شخص.
پس Financial documents must be prepared as one set for each family member یعنی چی؟
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 14:54)ali99sh نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 18:30)محبت نوشته:  
سلام
پس Financial documents must be prepared as one set for each family member یعنی چی؟
شما به این توجه نکن یه نگاهی بندازی به سفرنامه ها میبینی که تا بحال یا فقط فرد رنده تمکن مالی ارائه داده و یا نهایتا زوجین اونم بیشتر دلیلش کم بودن پول نقدشون بوده تا با ارائه 2 حساب مبلغ رو بالا ببرنSmile نگران این موضوع اصلا نباش همین الانم دوستانی که رفتن مصاحبه به همین شکل تمکن مالی برا هر سه سفارت بردن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، ali99sh
ما یه مشکلی داریم توی شهرمون هرجایی میرم که پرینت تمکن مالی رو بگیرم یا اصلا نمیدونن چیه یا اینکه میگن این کار غیر قانونیه یا هم میگن پولت رو باید سه تا شش ماه به حسابت بزاری.حالا دوستانی که اصفهان هستن ممنون میشم یه بانک به من معرفی کنن یه روزه پرینت حساب رو به دلاری به ما بده.ممنون میشم زودتر کمک کنین چون مصاحبم خیلی نزدیکه
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-23 ساعت 13:16)kage.omid نوشته:  ما یه مشکلی داریم توی شهرمون هرجایی میرم که پرینت تمکن مالی رو بگیرم یا اصلا نمیدونن چیه یا اینکه میگن این کار غیر قانونیه یا هم میگن پولت رو باید سه تا شش ماه به حسابت بزاری.حالا دوستانی که اصفهان هستن ممنون میشم یه بانک به من معرفی کنن یه روزه پرینت حساب رو به دلاری به ما بده.ممنون میشم زودتر کمک کنین چون مصاحبم خیلی نزدیکه

ترجیحاً بانک های خصوصی تشریف ببرید. من پاسارگاد رو پیشنهاد می کنم.
ضمناً واژه " تمکن مالی " رو به کار نبرید و بگید گواهی موجودی حساب لاتین با ذکر معادل دلاریش رو می خوام.
موفق باشید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، kage.omid ، بازگشت
(2013-10-23 ساعت 13:16)kage.omid نوشته:  ما یه مشکلی داریم توی شهرمون هرجایی میرم که پرینت تمکن مالی رو بگیرم یا اصلا نمیدونن چیه یا اینکه میگن این کار غیر قانونیه یا هم میگن پولت رو باید سه تا شش ماه به حسابت بزاری.حالا دوستانی که اصفهان هستن ممنون میشم یه بانک به من معرفی کنن یه روزه پرینت حساب رو به دلاری به ما بده.ممنون میشم زودتر کمک کنین چون مصاحبم خیلی نزدیکه

دوست عزیز ترجیحا بانکهای خصوصی بهتر هستش بنده امروز گواهی موجودی به لاتین رو از بانک پاسارگاد به مبلغ 40000 دلار گرفتم و کلا زمانی که صرف واریز پول به حساب و صدور گواهی موجودی هولوگرام دار و برداشت مجدد پول شد 1 ساعت بود این هم چون بانک شلوغ بود وگرنه همه اینکارها توی 15 تا 10 دقیقه انجام شد ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، kage.omid ، amin arefi ، Tabassomshojaat ، melina132

دوست عزیز بانک پاسارگاد و پارسیان واقع در خیابان توحید به راحتی براتون انجام میدند
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، kage.omid ، محبت ، بازگشت
(2013-10-23 ساعت 14:51)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز ترجیحا بانکهای خصوصی بهتر هستش بنده امروز گواهی موجودی به لاتین رو از بانک پاسارگاد به مبلغ 40000 دلار گرفتم و کلا زمانی که صرف واریز پول به حساب و صدور گواهی موجودی هولوگرام دار و برداشت مجدد پول شد 1 ساعت بود این هم چون بانک شلوغ بود وگرنه همه اینکارها توی 15 تا 10 دقیقه انجام شد ...
همه شعب بانک پاسارگاد این خدمت رو ارایه میکنند؟ برای شما با چه نرخی تبدیل کردن به دلار؟
من و همسر و پسر سه ساله چقدر تمکن کفایت میکنه؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-23 ساعت 17:48)masuodrh نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 14:51)KIMIA2005 نوشته:  

همه شعب بانک پاسارگاد این خدمت رو ارایه میکنند؟ برای شما با چه نرخی تبدیل کردن به دلار؟
من و همسر و پسر سه ساله چقدر تمکن کفایت میکنه؟

والا تمامی شعب پاسارگاد موظف به انجام این کار هستند البته اگر سلیقه ای عمل نکنند
برمبنای دلار 2500 تومان تبدیل شد .
برای 3 نفر حداقل25000 دلار هستش
تشکر کنندگان: behfaza ، masuodrh ، محبت

دوست عزیز میری بانک پاسارگاد خیابان فردوسی . نزدیک چهارراه فلسطین.
من سه ماه پیش پرسیدم و میدونستن دقیقا.
یه کوتاه مدت باز کردم تا بعد که یه روزه پولی بگیرم و ...
تشکر کنندگان: kage.omid ، amin arefi ، محبت ، mohamadir
دوستان بانك اقتصاد نوين مبلغ رو به ريال نوشت و در آخر نامه نوشت كه مبلغ هر يك دلار فلان قيمته......... معادل كل پولم رو به دلار ننوشت.. اين درسته ايشالا؟؟؟؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، محبت ، EKAM ، amohammadiazar ، بازگشت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان