کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-10-23 ساعت 20:34)maryam_a نوشته:  دوستان بانك اقتصاد نوين مبلغ رو به ريال نوشت و در آخر نامه نوشت كه مبلغ هر يك دلار فلان قيمته......... معادل كل پولم رو به دلار ننوشت.. اين درسته ايشالا؟؟؟؟

با توجه به تجربه دوستان و خیلی عذر میخوام به صورت کوچه بازاری بگم.. :: >>> آره بابا همینو بده ترجمه آفیسر هم خودش یک دودوتا چهارتا کنه دستش میاد. دوستای پارسالی هم که همچین تمکنی برده بودن مشکلی براشون پیش نیومده بود.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: masuodrh ، azadeh2014 ، amin arefi ، Tabassomshojaat ، maryam_a ، behfaza ، محبت ، EKAM
نامه تمکن مالی که نیاز به مهری از دادگستری یا جای دیگه که نداره؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 02:10)pooyan1920 نوشته:  نامه تمکن مالی که نیاز به مهری از دادگستری یا جای دیگه که نداره؟؟

خیر، مهر و هولوگرام بانک کافیه... البته نمیدونم همه بانک ها هولوگرام دارند یا نه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، گل نهال ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-24 ساعت 02:10)pooyan1920 نوشته:  نامه تمکن مالی که نیاز به مهری از دادگستری یا جای دیگه که نداره؟؟

دوست عزیزم هیچ یک از مدارک برای مصاحبه نیاز به تایید دادگستری ندارد. .. اگر تمکن مالی شما به انگلیسی میباشد که دیگر به ترجمه هم نیاز ندارد. بارها به این مسئله اشاره شده است.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2013-10-24 ساعت 02:35)aghaghia نوشته:  

خیر، مهر و هولوگرام بانک کافیه... البته نمیدونم همه بانک ها هولوگرام دارند یا نه...

خیر اقاقیا عزیز همه بانکها گواهی هولوگرام دار ندارند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، H Pier ، محبت ، aghaghia ، زری وحدتی ، بازگشت
ممنون میشم اگه منو راهنمای کنید...
نامه ای که من از بانک گرفتم به لاتین نوشتن و فقط مهر بانک ملت با شماره شعبه خورده و امضا( مهر فارسی خورده فقط) ..فقط همین..مبلغ هم به ریال نوشتن.. نامه هم هیچ سربرگی نداره و کاملا شبیه یک نامه معمولی که هر کسی میتونه اونو تایپ کنه
آیا این نامه اعتباری داره؟
نامه رو از یکی از بانکهای شهرستان گرفتم..هیچ نرخ دلاری هم در آن نوشته نشده
دوستان خواهش میکنم منو زود راهنمایی کنید مصاحبه من نزدیکه این چند روز هم تعطیلیه میخوام سفرمو یکروز عقب بندازم بخاطر این موضوع..لطفا کمکم کنید....
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، amin arefi ، بازگشت
(2013-10-24 ساعت 11:04)h..h نوشته:  ممنون میشم اگه منو راهنمای کنید...
نامه ای که من از بانک گرفتم به لاتین نوشتن و فقط مهر بانک ملت با شماره شعبه خورده و امضا( مهر فارسی خورده فقط) ..فقط همین..مبلغ هم به ریال نوشتن.. نامه هم هیچ سربرگی نداره و کاملا شبیه یک نامه معمولی که هر کسی میتونه اونو تایپ کنه
دوستان خواهش میکنم منو زود راهنمایی کنید مصاحبه من نزدیکه این چند روز هم تعطیلیه میخوام سفرمو یکروز عقب بندازم بخاطر این موضوع..لطفا کمکم کنید....

ببینید .... این گواهی یک گواهی رسمی از سوی بانک به حساب میاد و باید در سربرگ بانک باشه قاعدتاً ( البته من گواهی های بانک ملت رو ندیدم ) .. اما بالاخره باید آرم بانک مثل سربرگ بالای برگه باشه.
باز بهتر هست دوستانی که از این بانک گواهی گرفتند راهنمایی بیشتری کنند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، زری وحدتی
برای هر نفر چقدر باید داشته باشیم...
برای یک نفر چقدر؟؟؟
برای چهار نفر چقدر؟؟ به تومن لطفا؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 11:04)h..h نوشته:  ممنون میشم اگه منو راهنمای کنید...

دوست عزيز پيام خصوصي داده بودي براي تمكن مالي من اميدوارم خيلي دير جواب نداده باشم و نمونش صفحه 38 هست
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، storagemeter ، زری وحدتی
سلام
برای 4 نفر چه مقدار تمکن مالی نیاز هست و ایا اینکه بانک خصوصی باشه یا دولتی فرقی داره یا خیر
ممنون
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 11:50)آرادایمان نوشته:  برای هر نفر چقدر باید داشته باشیم...
برای یک نفر چقدر؟؟؟

(2013-10-26 ساعت 20:27)navid1054 نوشته:  سلام
برای 4 نفر چه مقدار تمکن مالی نیاز هست و ایا اینکه بانک خصوصی باشه یا دولتی فرقی داره یا خیر
ممنون

پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید... $ رو هم بطور متوسط 3 تومن در نظر بگیرید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی
(2013-10-26 ساعت 20:45)aghaghia نوشته:  
برای یک نفر چقدر؟؟؟

ممنون

دوست عزیز می شه لطفا بگید این جدول از کجا تهیه شده ضمنا فقط برای 3 نفر نوشته شده و برای 4 نفر مشخص نیست به هر حال خیلی کمک کرد ممنون
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-26 ساعت 20:57)navid1054 نوشته:  
برای یک نفر چقدر؟؟؟

ممنون

دوست عزیز می شه لطفا بگید این جدول از کجا تهیه شده ضمنا فقط برای 3 نفر نوشته شده و برای 4 نفر مشخص نیست به هر حال خیلی کمک کرد ممنون
برای 4 نفر به نظر من با توجه به جدول، 30000 دلار یعنی حدود 90 میلیون کافی هست
این جدول هم احیاناً خطر فقر رو نشون میده
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-10-26 ساعت 21:05)masuodrh نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 20:57)navid1054 نوشته:  
برای یک نفر چقدر؟؟؟

ممنون

برای 4 نفر به نظر من با توجه به جدول، 30000 دلار یعنی حدود 90 میلیون کافی هست
این جدول هم احیاناً خطر فقر رو نشون میده
اگر مبلغ دو برابر باشه و من هم شغلم ازاد باشه با 10 سال سابقه کار به نظرتون اشکالی ایجاد میکنه
ممنون
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-10-26 ساعت 21:09)navid1054 نوشته:  اگر مبلغ دو برابر باشه و من هم شغلم ازاد باشه با 10 سال سلبقه کار به نظرتون اشکالی ایجاد میکنه
ممنون

بله این جدول نشون دهنده خطر فقر برای هر نفره که نباید زیر این مقدار داشته باشید، حدود 140-150 میلیون برای خانواده 4 نفره کافی هست و کلا خیلی ربطی به سابقه کاری تون نداره مگه این که تمکن مالی که نشون میدین زیاد باشه و ازتون بپرسن که از کجا این همه پول بدست اوردین که خب باید یه توضیحی برای منبع درآمدتون داشته باشید...
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، azadeh2014 ، ffrfar ، Sam2014 ، محبت ، زری وحدتی ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان