موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، در خصوص مبلغ بانكي خيلي سخت نگيرين ، چون شرط لاتاري كه داشتن تمكن مالي بالا نيست. انقدر به خودتون استرس وارد نكنيد. در خصوص اسپانسر هم بگم كه يك كار اضافي داريد انجام ميديد. چون اگه اسپانسر بياريد دو حالت حتما پيش مياد:
1- آوردن اسپانسر براي كسي كه در لاتاري برنده شده اتوماتيك وار نشان دهنده اين ميتونه باشه كه اصلا طرف تمكن مالي نداره و يا با كار كردن در آمريكا مشكل داره (به هردليلي)
2- ممكنه اسپانسر شما مشكل مالياتي داشته باشه و يا درآمدش كم باشه كه به شما ميگن بايد يك اسپانسر ديگه هم بياريد كه ميشه قوز بالا قوز.
لاتاري تنها حالتي از حالتهاي مهاجرت هست كه نياز به اسپانسر نداره. آوردن اسپانسر مشكلي نداره اما ميتونه پروسه كار شما رو كاملا" مختل كنه.
يادتون باشه در روز مصاحبه هيچ حرف اضافي نزنيد. تا زماني كه از شما سوالي نپرسيدن حرف نزنيد و اگر سوالي پرسيدن جوابهاتون كوتاه و كامل باشه.
من خيلي ها رو ميشناختم كه كسي رو توي آمريكا نداشتن ، اينجا هم كار و بار درست و حسابي نداشتن و خيلي راحت ويزاي مهاجرتيشون (از طريق لاتاري) رو گرفتن.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-27 ساعت 11:24)alireza001 نوشته: سلام ، در خصوص مبلغ بانكي خيلي سخت نگيرين ، چون شرط لاتاري كه داشتن تمكن مالي بالا نيست. انقدر به خودتون استرس وارد نكنيد. در خصوص اسپانسر هم بگم كه يك كار اضافي داريد انجام ميديد. چون اگه اسپانسر بياريد دو حالت حتما پيش مياد:
1- آوردن اسپانسر براي كسي كه در لاتاري برنده شده اتوماتيك وار نشان دهنده اين ميتونه باشه كه اصلا طرف تمكن مالي نداره و يا با كار كردن در آمريكا مشكل داره (به هردليلي)
2- ممكنه اسپانسر شما مشكل مالياتي داشته باشه و يا درآمدش كم باشه كه به شما ميگن بايد يك اسپانسر ديگه هم بياريد كه ميشه قوز بالا قوز.
لاتاري تنها حالتي از حالتهاي مهاجرت هست كه نياز به اسپانسر نداره. آوردن اسپانسر مشكلي نداره اما ميتونه پروسه كار شما رو كاملا" مختل كنه.
يادتون باشه در روز مصاحبه هيچ حرف اضافي نزنيد. تا زماني كه از شما سوالي نپرسيدن حرف نزنيد و اگر سوالي پرسيدن جوابهاتون كوتاه و كامل باشه.
من خيلي ها رو ميشناختم كه كسي رو توي آمريكا نداشتن ، اينجا هم كار و بار درست و حسابي نداشتن و خيلي راحت ويزاي مهاجرتيشون (از طريق لاتاري) رو گرفتن.
دوستان گرامی با عرض ادب و احترام
ضمن تأیید فرمایشات alireza001 و پیرو اینکه بحث و تبادل نظر بر سر مبلغ تمکن مالی در این تاپیک بسیار گسترده بوده و اعداد و ارقام بسیار متفاوتی مطرح شده که گاهاً حتی باعث سر درگمی است ، چند نکته را من باب توصیه به عرضتان می رسانم:
1- لینک جدول حداقل تمکن مالی در سال 2013 که بطور رسمی از طرف دولت آمریکا اعلام شده (در سایت U.S. Departement of Homeland Security ) در امضای خودم گذاشتم.
2- توصیه می شود حداقل را رعایت کنید ( حالا یک مقداری بالاتر) . یعنی اینکه تمکن مالی خیلی زیاد ممکنه نتیجه عکس بده و سوال برانگیز بشه . (آ م ر ی ک ا ی ی ها مثل ما فکر نمی کنند که هرچی بیشتر داشته باشی یعنی کارت درست تره . در اینگونه موارد کار از محکم کاری ممکنه عیب کنه!!!!)
3- در هرحال هرکسی مختاره هر طور صلاحشه عمل کنه ولی خواهشاً راهنمایی دوستان برای مبلغ تمکن بر اساس مستندات معتبر انجام بشه نه ایده و نظر شخصی.
4- ملاحظات و تجربیات گرانقدر دوستان را در این ارتباط در تاپیک های 2014 و همچنین سال های قبل از نظر دور نداریم چون خیلی با ارزش و کارسازه.
سلامت و پاینده باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. این تمکن مالی برای یک نفر که کار هم تا حالا نکرده چقدره و باید چند روز قبل از پست کردنش به آنکارا موجودی حساب گرفت.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
اگر من و همسرم بخواییم هر کدوم یک نامه تمکن مالی بگیریم آیا لزوما باید در یک روز باشه؟ و از بانک های مختلف؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-27 ساعت 21:09)masuodrh نوشته: اگر من و همسرم بخواییم هر کدوم یک نامه تمکن مالی بگیریم آیا لزوما باید در یک روز باشه؟ و از بانک های مختلف؟
سلام
مسعود جان لزوما نه اما برای این که شک برانگیز نباشه اینکار رو میکنن که گفته بشه هر دو حساب موجودی داره و انتقالی در کار نبوده برای افزایش سوری میزان تمکن مالی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-27 ساعت 22:25)محبت نوشته: (2013-10-27 ساعت 21:09)masuodrh نوشته: اگر من و همسرم بخواییم هر کدوم یک نامه تمکن مالی بگیریم آیا لزوما باید در یک روز باشه؟ و از بانک های مختلف؟
سلام
مسعود جان لزوما نه اما برای این که شک برانگیز نباشه اینکار رو میکنن که گفته بشه هر دو حساب موجودی داره و انتقالی در کار نبوده برای افزایش سوری میزان تمکن مالی
ممنون
بانک پاسارگاد مثل اینکه اکثر شعب گواهی تمکن رو میدن
برای بانک پارسیان چیه؟ باید در شعب خاصی حساب باز کنیم؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-28 ساعت 13:20)masuodrh نوشته: (2013-10-27 ساعت 22:25)محبت نوشته: (2013-10-27 ساعت 21:09)masuodrh نوشته: اگر من و همسرم بخواییم هر کدوم یک نامه تمکن مالی بگیریم آیا لزوما باید در یک روز باشه؟ و از بانک های مختلف؟
سلام
ممنون
بانک پاسارگاد مثل اینکه اکثر شعب گواهی تمکن رو میدن
برای بانک پارسیان چیه؟ باید در شعب خاصی حساب باز کنیم؟
سلام
اکثر شعب انجام میدن و با کارمزد کم اما بهتره به شعبه مرکزی مراجعه بشه معمولا سریعتر صادر میشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من واسه مصاحبه رفتم.اسپانسر هم ندارم.گواهی هم بردم.22000000 تومن.اف بی ای چک هم نشدم.باز هم اسپانسر خواستن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز از بانک پاسارگاد دوتا گواهی تمکن مالی بمبلغ هرکدام 60 میلیون تومان برای خودم و همسرم گرفتم ولی در این گواهی معادل دلار ذکر نشده . مسئول بانک گفت از 20 روز پیش به شعبه ها اعلام شده که دیگه معادل دلار ذکر نشه و سفارتخانه ها خودشان معادل دلاری را محاسبه می کنند . آیا این گواهی مشکلی نداره؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من حساب ارزى در بانک پارسيان باز کردم 20هزار د-ل-ار وپرينت گرفتم اين موجودى براى 3 نفر کافيه يا پرينت حساب ريالى هم بگيريم؟ چون موجودى ريالى زياد ندارم وتبديل دلار همش ضرره,لطفا منو راهنمايى کنيد.