کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
سلام به دوستان

شاید تکراری باشه اما 60 میلیون برای تمکن مالی خوبه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو
(2013-11-05 ساعت 19:28)vistac نوشته:  سلام به دوستان

خیلی هم عالی.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، vistac ، محبت ، قصه گو ، زری وحدتی
(2013-11-05 ساعت 19:28)vistac نوشته:  سلام به دوستان

برای دو نفر شاید کمی کم باشد..میتوانید از همان پول مقداری را به حساب همسرتان ریخته و یک تمکن هم به نام ایشان بگیرید.. 25000 دلار به نظر منطقی است برای خانواده دو نفره
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: زری وحدتی
با سلام این سئوال قبلا هم اینجا پرسیده شده ولی به خاطر دیدن یک خط تو مدارک لازم برای ارسال دوباره میپرسم.تمکن اگه فقط از یک نفر افراد کیس باشه مشکلی نداره؟من نفر اصلی کیس هستم ولی تمکن رو به نام خانومم گرفتم.
این نوشته هم این بود که منو تو شک برد:
financial documents must be prepared as one set for each family member.
راهنمایی کنید ممنون میشم.
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، Saeedv13
با سلام به این سوال چه جوابهایی میشه داد که آفیسر بپرسد که این پولی که در تمکن مالیتون هست را چطوری با خودتون میبرید اونور. آیا تابحال از کسی پرسیدند؟
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
با سلام
یه سوال داشتم. من هفته اول دسامبر مصاحبه دارم.اگه الان برگه تمکن مالی بگیرم .زود نیست؟یا باید صبرکنم.یه کم بگذره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-11-05 ساعت 21:41)hotbasic نوشته:  با سلام
یه سوال داشتم. من هفته اول دسامبر مصاحبه دارم.اگه الان برگه تمکن مالی بگیرم .زود نیست؟یا باید صبرکنم.یه کم بگذره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد.Rolleyesلطف کنید با بیش از 65 ارسال که دارید در اسرع وقت امضا درست کنید!!!!!! آخه بنده های خدا از کجا بدونند حدود شمارتون چیه و کجا مصاحبه دارید ؟؟؟؟دیگه فوق سری نباشید!!!!Cool
با آرزوی موفقییت براتون....Smile
تشکر کنندگان: masuodrh ، محبت ، زری وحدتی
(2013-11-05 ساعت 21:40)علی1369 نوشته:  با سلام به این سوال چه جوابهایی میشه داد که آفیسر بپرسد که این پولی که در تمکن مالیتون هست را چطوری با خودتون میبرید اونور. آیا تابحال از کسی پرسیدند؟
بله سوال میشه..البته این سوال من هم هست
جوابی که درنظر دارم بگم اینه: یک مقدار با خودم میبرم
و مقداری هم از طریق صرافی به حساب دوستم در ایالتی که میرم.. میفرستم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، maryam_a ، زری وحدتی
(2013-11-05 ساعت 22:25)masuodrh نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 21:40)علی1369 نوشته:  با سلام به این سوال چه جوابهایی میشه داد که آفیسر بپرسد که این پولی که در تمکن مالیتون هست را چطوری با خودتون میبرید اونور. آیا تابحال از کسی پرسیدند؟
صرافی یعنی روش قانونیه؟
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 23:05)علی1369 نوشته:  
صرافی یعنی روش قانونیه؟
نمیدونم..خب قانونیش چی میشه؟ اگر دوستان باتجربه کمک کنند ممنون میشیم
تشکر کنندگان:
سلام به همه
من و همسرم با یه تمکن مالی در حد 25 میلیون تومان ویزا گرفتیم.
یعنی با حساب این که دلار 3.000 تومان باشه میشه حدود 8.000 دلار.
به هرکی میگم از تعجب شاخ درمیاره.
با آرزوی ویزای یه ضزب واسه همتون.
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
(2013-11-05 ساعت 23:32)nika نوشته:  سلام به همه
من و همسرم با یه تمکن مالی در حد 25 میلیون تومان ویزا گرفتیم.
یعنی با حساب این که دلار 3.000 تومان باشه میشه حدود 8.000 دلار.
به هرکی میگم از تعجب شاخ درمیاره.
با آرزوی ویزای یه ضزب واسه همتون.

می تونه به خیلی چزا بستگی داشته باشه مثلا نوع کیس شما
و مهمتر این که زمان مصاحبه تمکن مال چقر بوده
وشاید حال افیسر خوب بوده Big Grin
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، maryam_a ، khder
(2013-11-05 ساعت 16:14)basi2014 نوشته:  دوستان عزیز از من میشنوید تا دیر نشده برید اول از همه تو یه بانک خصوصی حساب باز کنید تا وقتی که میخواهید پرینت موجودی بگیرید مث من نشید که از بانک صادرات پرینت گرفتم والا من خودم خجالت میکشم اون کاغذ A3 در به داغونو به افسر نشون بدم. بدتر از همه بصورت پیش فرض با اینکه من بهشون گفته بودم گردش ندید ولی بصورت اتوماتیک گردش 3و6و12 ماهه رو واسه من زده که اگر افسر این گردشو با آخرین موجودی حسابو مقایسه کنه و منو از ترکیه نندازه بیرون باید کلاهمو بندازم هوا !!!!!!!!!!! انقد که تابلوئه
گردشا یه چیز حدود 500 تا 700 هزار تومنه. آخرین موجودی صد میلیون و پانصد هزار تومن
اگه از ترکیه بیرونم نکنه صد درصد FBI Check میخورم

از امور بین الملل بانک گرفتید، یا از یک شعبه؟ معمولا شعب با اون چیزی که مورد نیاز و مناسب برای شرایط ماست، آشنایی درستی ندارند.
اگر فرصت دارید، هنوز هم می تونید از امور بین الملل همون بانک؛ یا از بانک دیگری بگیرید.

اما نکتۀ مهمتر:
اون چکی که شما با این عنوان خاص مطرح می کنید، یه اصطلاح عامیانه و غیردقیق است که بین برخی دوستان باب شده. البته اون چیزی که خود آنها ازش به عنوان "مراحل اداری" نام می برند، شامل چندین نوع بررسی میشود (از جمله یکیش همونی که شما نام بردید)، که بنا بر شرایط هر فرد تعیین میشوند.
ضمن این که نقص یا ناکافی بودن مدارک (مثل تمکن مالی)، اصلا ارتباطی به این به اصطلاح "مراحل اداری" ندارد.
تشکر کنندگان: masuodrh ، ffrfar ، محبت ، storagemeter ، khder
(2013-11-05 ساعت 23:19)masuodrh نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 23:05)علی1369 نوشته:  
صرافی یعنی روش قانونیه؟
نمیدونم..خب قانونیش چی میشه؟ اگر دوستان باتجربه کمک کنند ممنون میشیم
سلام
به غیر از حقه های تجاری و از طریق شرکتهای خاص تنها 3 راه داره1- توسط ق ا چا ق چیان ارزی 2-صرافی 3- خود شخص ریسک کنه و بیش از 5000دلار همراهش ببره
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، majid7 ، storagemeter ، khder ، Danoosh
(2013-11-06 ساعت 00:33)immi-2014 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 16:14)basi2014 نوشته:  دوستان عزیز از من میشنوید تا دیر نشده برید اول از همه تو یه بانک خصوصی حساب باز کنید تا وقتی که میخواهید پرینت موجودی بگیرید مث من نشید که از بانک صادرات پرینت گرفتم والا من خودم خجالت میکشم اون کاغذ A3 در به داغونو به افسر نشون بدم. بدتر از همه بصورت پیش فرض با اینکه من بهشون گفته بودم گردش ندید ولی بصورت اتوماتیک گردش 3و6و12 ماهه رو واسه من زده که اگر افسر این گردشو با آخرین موجودی حسابو مقایسه کنه و منو از ترکیه نندازه بیرون باید کلاهمو بندازم هوا !!!!!!!!!!! انقد که تابلوئه
گردشا یه چیز حدود 500 تا 700 هزار تومنه. آخرین موجودی صد میلیون و پانصد هزار تومن
اگه از ترکیه بیرونم نکنه صد درصد FBI Check میخورم

از امور بین الملل بانک گرفتید، یا از یک شعبه؟ معمولا شعب با اون چیزی که مورد نیاز و مناسب برای شرایط ماست، آشنایی درستی ندارند.
اگر فرصت دارید، هنوز هم می تونید از امور بین الملل همون بانک؛ یا از بانک دیگری بگیرید.

اما نکتۀ مهمتر:
اون چکی که شما با این عنوان خاص مطرح می کنید، یه اصطلاح عامیانه و غیردقیق است که بین برخی دوستان باب شده. البته اون چیزی که خود آنها ازش به عنوان "مراحل اداری" نام می برند، شامل چندین نوع بررسی میشود (از جمله یکیش همونی که شما نام بردید)، که بنا بر شرایط هر فرد تعیین میشوند.
ضمن این که نقص یا ناکافی بودن مدارک (مثل تمکن مالی)، اصلا ارتباطی به این به اصطلاح "مراحل اداری" ندارد.

دوست عزیز ممنون از راهنماییت. من از شعبه گرفتم و کپیش رو دیروز با بقیه مدارک فرستادم آنکارا. اینی که شما میگید امور بین الملل چیه؟ اگه میبینید لازمه من اصل پرینت دستمه هنوز اونو میتونم ببرم همین امور بین الملل و بعد با خودم روز مصاحبه ببرم
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان