کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
سلام دوستان
من می خواهم از بانک تجارت گواهی تمکن بگیرم این بانک مشکلی نداره ؟ بعد برای یک نفر چقدر کافیه ۶٠ میلیون کم نیست؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-29 ساعت 11:36)irn22 نوشته:  سلام دوستان
من می خواهم از بانک تجارت گواهی تمکن بگیرم این بانک مشکلی نداره ؟ بعد برای یک نفر چقدر کافیه ۶٠ میلیون کم نیست؟
سلام
این بانک هیچ مشکلی نداره مثل اکثر بانکها و مبلغ 60میلیون هم کاملا کفایت میکنهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: storagemeter ، ffrfar ، H Pier ، irn22 ، rezahoorjandi ، asher ، hamid_fs3
سلام دوستان عزيز من يك سوال داشتم مي خواستم بدونم اگه از بانك تات ( آينده ) تمكن مالي بگيرم سفارت ايرادي نميگيره ؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، mahdibashoma
دوستان اگه حدودا 5 هفته قبل مصاحبه گواهی تمکن بگیریم مشکلی نیست؟یا باید حتما نزدیک تر به تارخ مصاحبه باشه؟
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان:
(2013-12-30 ساعت 13:00)sepehr.t نوشته:  سلام دوستان عزيز من يك سوال داشتم مي خواستم بدونم اگه از بانك تات ( آينده ) تمكن مالي بگيرم سفارت ايرادي نميگيره ؟
سلام
دوست خوبم هیچ موردی نداره و اصلا جای نگرانی نیست فقط بانک باشه بقیه ش مهم نیستSmile

تشکر کنندگان: EKAM ، mahdibashoma ، rezahoorjandi ، hamid_fs3
(2013-12-30 ساعت 13:18)pv-n نوشته:  دوستان اگه حدودا 5 هفته قبل مصاحبه گواهی تمکن بگیریم مشکلی نیست؟یا باید حتما نزدیک تر به تارخ مصاحبه باشه؟
سلام
دوست خوبم هیچ مشکلی نداره اما هر چه نزدیکتر به زمان مصاحبه تون برگه تمکن مالی رو بگیرید بهترهSmile

تشکر کنندگان: amin arefi ، rezahoorjandi ، H Pier ، pv-n ، EKAM ، azadeh2014 ، hamid_fs3
(2013-12-30 ساعت 13:00)sepehr.t نوشته:  سلام دوستان عزيز من يك سوال داشتم مي خواستم بدونم اگه از بانك تات ( آينده ) تمكن مالي بگيرم سفارت ايرادي نميگيره ؟

دوست عزيز من هم از بانك تات تمكن گرفتم و بعد از دو روز خيلي تميز و شيك توي پاكت تحويلم داد.همان روز پولهامو ريختم تو بانك سامان و نيم ساعت بعد هم يه تمكن از سامان گرفتم و بلافاصله دوباره پولهامو برگردوندم توي بانك تات.موفق باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: EKAM ، shadi79 ، H Pier ، محبت ، storagemeter ، ghafari88 ، mahdibashoma ، azadeh2014 ، hamid_fs3
سلام
اگر کسی 50 میلیون + سند زمین + سند ماشین داشته باشه واسه ابوظبی کافی هست؟Coolیا باید بیشتر بشه؟
تشکر کنندگان: ghafari88 ، قصه گو
(2013-12-31 ساعت 14:12)mr art نوشته:  سلام
اگر کسی 50 میلیون + سند زمین + سند ماشین داشته باشه واسه ابوظبی کافی هست؟Coolیا باید بیشتر بشه؟

برای یک نفر بله. بهتر هست که بیشتر روی پول نقد در حساب مانور کنید تا سند و اینا ...
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، azadeh2014 ، EKAM ، محبت ، hamid_fs3
(2013-12-31 ساعت 14:24)ghafari88 نوشته:  

برای یک نفر بله. بهتر هست که بیشتر روی پول نقد در حساب مانور کنید تا سند و اینا ...

دوست عزيز سفرنامه ها رو بخوني ميبيني من خودم تمكن 47 ميليون و سند خونه به سفارت دادم...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، قصه گو ، hamid_fs3
(2014-01-01 ساعت 12:09)EKAM نوشته:  

دوست عزيز سفرنامه ها رو بخوني ميبيني من خودم تمكن 47 ميليون و سند خونه به سفارت دادم...
سلام مرسی از راهنماییتون میشه لینک سفر نامه تون رو بزاری یا بگید مال کدوم تاریخ بوده؟مرسی
تشکر کنندگان: محبت ، hamid_fs3
(2014-01-01 ساعت 18:00)mr art نوشته:  
(2014-01-01 ساعت 12:09)EKAM نوشته:  

سلام مرسی از راهنماییتون میشه لینک سفر نامه تون رو بزاری یا بگید مال کدوم تاریخ بوده؟مرسی
سلام
دوست خوبم سفرنامه های ابوظبی2014کلا 3صفحه ست اما سفرنامه ایشون رو اینجا مطالعه کنیدSmile

تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، rezahoorjandi ، EKAM ، amin arefi ، قصه گو
(2014-01-02 ساعت 17:09)hamid_nazanin نوشته:  با تبریک سال نو میلادی به همهٔ دوستانم

سوالی در ارتباط با تمکن مالی دارم که ممنون میشم راهنمایی کنین

من ۱ سال هست که در اروپا زندگی‌ می‌کنم مقدار مبلغی که اینجا می‌شه در بانک گذشت زیر ۱۰۰۰ یورو باید باشد و در ایران من حسابی‌ که دارم برای اینکه بتونم مبلغی به حساب ایران بگذارم باید وکالت نامه به خانواده‌ام بدم که متاسفانه چون به یاد ندارم که موقع افتتاح حساب چه طور امضا کردم این امر میسر نیست،آیا من می‌تونم موجودی حساب را به اسم پدرم بگیرم که پدرم من رو ساپورت می‌کنن.؟ لطفا راهنمائی کنین که باید چی‌ کار کنم
ممنون
سلام
دوست خوبم سوالتون رو در یک تاپیک مطرح کنید و جوابتون در اینجا دادم Smile موفق باشی

تشکر کنندگان: H Pier ، rezahoorjandi
برای مصاحبه در آنکارا باید تمکن مالی رو همراه مدارک 15 روز قبل بفرستیم حالا سوال من اینه که برای روز مصاحبه هم باید یک نسخه دیگه ببرم؟
اگه 1 ماه قبل مصاحبه در یک روز 2 تا نسخه تمکن مالی بگیریم و یکیش رو بفرستیم و یکی رو هم روز مصاحبه ببریم و پول رو برگردونیم مشکلی پیش نمی یاد؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: محبت ، lilasafa
(2014-01-04 ساعت 15:30)rastashah نوشته:  برای مصاحبه در آنکارا باید تمکن مالی رو همراه مدارک 15 روز قبل بفرستیم حالا سوال من اینه که برای روز مصاحبه هم باید یک نسخه دیگه ببرم؟
اگه 1 ماه قبل مصاحبه در یک روز 2 تا نسخه تمکن مالی بگیریم و یکیش رو بفرستیم و یکی رو هم روز مصاحبه ببریم و پول رو برگردونیم مشکلی پیش نمی یاد؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید

یکی کافیه و میتونید ازش کپی بگیرید!
خیر مشکلی پیش نمیاد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، محبت ، lilasafa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان