کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-12-22 ساعت 19:08)farzadsmile نوشته:  سلام
دوستان ما ابوظبی مصاحبه داریم. دو نفر هستیم. تمکن چقدر باشه کافیه؟
70 میلیون تومان کافیه؟
می شه امروز حساب باز کنیم و فردا پرینت بگیریم؟
فقط پرینت موجودی رو باید بگیریم دیگه؟ درسته؟
بهترین و سریعترین بانک، کدوم بانکه؟
در ضمن ما شهرستان هستیم. تهران نیستیم.
با تشکر
70تا برای دونفر کافیهBig Grin
اگه تو حسابی که قبلا داشتید بریزید بهترهSmile
فقط هم گواهی موجودی حساب بگیریدRolleyes
معمولا دوستان از بانکهای خصوصی میگیرند چون یکی دو روزه صادر میکنند مثل
پاسارگاد یا پارسیانCool
تو شهرستان هم گواهی موجودی حساب بهتون می دهندSmile
موفق باشیدBig Grin
تشکر کنندگان: aghaghia ، farzadsmile ، ghafari88 ، محبت ، قصه گو ، EKAM ، asher
سلام دوستان یک سوال...
یکی از اقوام نزدیک بنده در بانک قوامین کارمند هستند...
می خواستم بدونم می تونم از بانک قوامین تمکن مالی بگیرم یا نه؟(چونکه این بانک متعلق به نیروی انتظامی هستش برای مصاحبه دردسر نشه...!)

تشکر کنندگان:
(2013-12-25 ساعت 00:52)A10A نوشته:  سلام دوستان یک سوال...
می خواستم بدونم می تونم از بانک قوامین تمکن مالی بگیرم یا نه؟(چونکه این بانک متعلق به نیروی انتظامی هستش برای مصاحبه دردسر نشه...!)

چرا روزه ي شك دار مي گيريد؟!؟Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: taleghani ، EKAM ، محبت
(2013-12-25 ساعت 02:08)قصه گو نوشته:  

سلام
قصه گوی عزیز شاید قراره بواسطه بودن ایشون( اقوام نزدیک در بانک قوامین) تمکن مالی براشون فراهم بشه و دوست خوبم خیر مشکلی نداره این بانک هم مثل تمام بانکهای دیگه ست شما که مالکش نیستید Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، قصه گو
با سلام خدمت دوستان عزیز مهاجرسرا.
تاریخ صدور گواهی تمکن مالی چه مدت قبل از مصاحبه باشه خوبه؟
ممنون می‌شم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-12-25 ساعت 16:55)محبت نوشته:  

سلام
قصه گوی عزیز شاید قراره بواسطه بودن ایشون( اقوام نزدیک در بانک قوامین) تمکن مالی براشون فراهم بشه و دوست خوبم خیر مشکلی نداره این بانک هم مثل تمام بانکهای دیگه ست شما که مالکش نیستید Wink

محبت جان منم فكر ميكنم قصه گو درست ميگه روزه اصلا نگيره Wink اونا همه بانكاي مارو ميشناسن الان ميدونن افراد عادي نميرن بانك قوامين حساب باز كنن حتما يه ارتباطي با نيروي انتظامي دارن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، mahdibashoma
(2013-12-26 ساعت 08:02)arashS نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز مهاجرسرا.
تاریخ صدور گواهی تمکن مالی چه مدت قبل از مصاحبه باشه خوبه؟
ممنون می‌شم راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز، سعی کنید زیر یک ماه باشه....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، EKAM
(2013-12-26 ساعت 09:49)EKAM نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 16:55)محبت نوشته:  

سلام

محبت جان منم فكر ميكنم قصه گو درست ميگه روزه اصلا نگيره Wink اونا همه بانكاي مارو ميشناسن الان ميدونن افراد عادي نميرن بانك قوامين حساب باز كنن حتما يه ارتباطي با نيروي انتظامي دارن
سلام
A10A عزیز فتوای شما صادر شد روزه نگیر خلاص مگر اینکه مجبور بشیWink اما آدمای عادی خداییش چرا نباید برن قوامین ماشالا داره از همشون سود بانکی بیشتری میده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: قصه گو ، حاجی واشنگتن ، Saeedv13 ، EKAM
دوستان من١٥٠ميليون دارم وسند خونه با ماشين ال ٩٠ كافيه.اخه اسبانسر هم ميتونم جور كنم. كدوم به نظرتون بهتره.
تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-12-26 ساعت 16:26)farhoud نوشته:  دوستان من١٥٠ميليون دارم وسند خونه با ماشين ال ٩٠ كافيه.اخه اسبانسر هم ميتونم جور كنم. كدوم به نظرتون بهتره.

سلام.بستگی به تعداد اعضای کیستون داره ولی اگه تا سه نفر هم باشین تمکن مالی بهتر از اسپانسره.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، قصه گو ، EKAM
(2013-12-26 ساعت 17:10)ramin25 نوشته:  
(2013-12-26 ساعت 16:26)farhoud نوشته:  دوستان من١٥٠ميليون دارم وسند خونه با ماشين ال ٩٠ كافيه.اخه اسبانسر هم ميتونم جور كنم. كدوم به نظرتون بهتره.

سلام.بستگی به تعداد اعضای کیستون داره ولی اگه تا سه نفر هم باشین تمکن مالی بهتر از اسپانسره.
با سلام به فرهود عزیز
این مبلغ برای 7 - 8 نفر هم کافیه .Wink
به قول رامین عزیز تمکن مالی یا دارایی نقدی بهترین گزینه است . سند خونه و ماشین را خیلی بعنوان تمکن مالی (دارای نقدی) به حساب نمی آورند ( حداقل ماشین زودتر به پول نزدیک میشه )
و نکته آخر اینکه تمکن مالی را به قدر کفایت ارائه کنید چون زیادیش در این مورد کاری انجام نمی ده .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: storagemeter ، H Pier ، amin arefi ، محبت ، rezahoorjandi ، hamid_fs3
ما امروز رفتیم برای گرفتن تمکن از بانک پاسارگاد. بدون هیچ مشکلی به مبلغ 6200 تمکن دادن. برای نسخه اضافه هم 500 تومن می گیره.
من برای 2 نفر به میزان 99.5 میلیون تومان معادل تقریبا 38 هزار دلار موجودی گرفتم. حسابم هم یک ماه پیش باز کردم ولی پول از دیروز به حساب رفت. مصاحبه هم که تقریبا 20 روز دیگست.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
سلام دوستان عزیز بانک سامان و بانک مسکن به نظرتون خوب است یا نه . لطفا اگر هرکدام از این بانکها خوب نیست و مورد دارد بگید.متشکرم
تشکر کنندگان: قصه گو ، storagemeter ، hamid_fs3
(2013-12-26 ساعت 23:53)powerb نوشته:  سلام دوستان عزیز بانک سامان و بانک مسکن به نظرتون خوب است یا نه . لطفا اگر هرکدام از این بانکها خوب نیست و مورد دارد بگید.متشکرم

من تجربه ي بانك سامان رو دارم ربع ساعت بيشتر طول نكشيد و بلافاصله هم پول رو برداشت كردم.شايد كمتر از يك ساعت پولم توي بانك سامان بود!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: m_yek ، powerb ، elishah ، storagemeter ، H Pier ، amin arefi ، ffrfar ، EKAM ، azadeh2014 ، محبت ، rezahoorjandi ، asher ، hamid_fs3 ، ehsan2012
(2013-12-26 ساعت 13:14)محبت نوشته:  ...اما آدمای عادی خداییش چرا نباید برن قوامین ماشالا داره از همشون سود بانکی بیشتری میده.
منم نظرم به نظر امین نزدیک تره. با این حرف ها کار خودتون رو مشکل نکنین. یک موجودی حساب: هر حسابی در هر بانکی به هر زبانی تهیه کنین و نگران سهامدارهای بانک، دولتی و خصوصی، خوشگلی و زشت بودن گواهی و etc. نباشید.
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، rezahoorjandi ، ghafari88 ، aghaghia ، shatsi ، nedaba ، hamid_fs3 ، pv-n ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان