کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-06-10 ساعت 15:25)kingrokh نوشته:  من به هر دري زدم و نتونستم اسپانسر پيدا كنم. چي ميشه الان ؟؟!؟؟ بايد بيخيال مصاحبه و آمريكا بشم ؟!!؟؟

سلام دوست عزيز تاريخ مصاحبت كيه تو پيام خصوصي من بيا
تشکر کنندگان:
سلام: ببخشد میخواستم بدونم من هنوز جدی دنبال این نبودم که کسی تو آمریکااسپانسرم شه چون تصمیم گرفتم تمکن مالی بگیرم راحت تره، ولی بعضیا که خودشون اونجا هستن میگن حتما اسپانسر اونجا بگیر آفیسر بیشتر روت حساب میکنه. از یه طرفم بعضیا میگن اگه اونجا کسی اسپانسر شه ممکنه اونجا یه سری خدمات اجتماعی (وام،بیمه....) ندن بهت. حالا واقعا کدومش بهتره؟؟ مرسی
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت
(2014-01-04 ساعت 22:34)amir rad نوشته:  سلام: ببخشد میخواستم بدونم من هنوز جدی دنبال این نبودم که کسی تو آمریکااسپانسرم شه چون تصمیم گرفتم تمکن مالی بگیرم راحت تره، ولی بعضیا که خودشون اونجا هستن میگن حتما اسپانسر اونجا بگیر آفیسر بیشتر روت حساب میکنه. از یه طرفم بعضیا میگن اگه اونجا کسی اسپانسر شه ممکنه اونجا یه سری خدمات اجتماعی (وام،بیمه....) ندن بهت. حالا واقعا کدومش بهتره؟؟ مرسی
دوست عزیز با توجه به تجارب دوستان خوب در پروسه ی 2013 بهتره تمکن مالی ببرید واز خیر اسپانسر بگذری .........Rolleyes ضمنا چون ارسالهاتون از 10 بیشتر شده لطف کنید امضا بسازید .
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، amin arefi
سلام دوستان یه سوال اینکه پرینت حساب مربوط به چند ماه قبل باید باشه ؟ ممنون
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان:
سلام
پرینت حساب 6 ماه اعتبار داره ولی ما یک ماه قبل مصاحبه گرفتیم در مورد اسپانسر یا تمکن مطمئنا تمکن بی دردسر تره خیلی دوستان با تمکن یک ضرب گرفتن خیلی ها هم بدلیل کامل نبودن مدارک اسپانسر نقص مدرک خوردن که البته هیچی اصل کلی در کار نیست یک سوالی که افیسر میپرسه اینه که ایا اون جایی که میخواهید برید کسی رو دارید خوب به نظر من در این موقع میشه اون افراد رو معرفی کرد تا افیسر قانع بشه
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، EKAM ، ffrfar
(2014-01-05 ساعت 01:00)mohsenmb نوشته:  سلام دوستان یه سوال اینکه پرینت حساب مربوط به چند ماه قبل باید باشه ؟ ممنون
با سلام
پرینت موجودی حساب کفایت میکنه دوست عزیزSmile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: محبت
دوستان من چون بانک صادرات حساب داشتم برا گواهی موجودی از همون جا اقدام کردم،گفتن گردش حسابم توش هست و اینکه نسخه اصلی فارسیه یه لاتین ضمیمشه!یکم نگران شدمSad ولی گفتن ما قبلا انجام دادیم مشکلی نیست و مهم مانده حسابه و بودن کسایی که مثلا سالها حسابشون خالی بوده یه روزه ریختن و گواهی گرفتن و پولو برداشتن!!
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یه کمک فوری
من پرینت موجودی حساب از بانک ملت گرفتم به فارسیه چطور می تونم اون پرینت ارزی به انگلیسی بگیرم
تشکر کنندگان: pv-n
(2014-01-05 ساعت 10:00)pv-n نوشته:  دوستان من چون بانک صادرات حساب داشتم برا گواهی موجودی از همون جا اقدام کردم،گفتن گردش حسابم توش هست و اینکه نسخه اصلی فارسیه یه لاتین ضمیمشه!یکم نگران شدمSad ولی گفتن ما قبلا انجام دادیم مشکلی نیست و مهم مانده حسابه و بودن کسایی که مثلا سالها حسابشون خالی بوده یه روزه ریختن و گواهی گرفتن و پولو برداشتن!!
سلام
دوست خوبم بهتره یکروز انتقال حساب بدید به یکی از بانکهای خصوصی مثل پاسارگاد و پارسیان و براتون موجودی رو صرفا لاتین و به دلار مرجع صادر میکنن و بهتره گردش مالیتون داخل برگه تمکن مالی نباشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: pv-n
(2014-01-05 ساعت 13:53)irn22 نوشته:  سلام دوستان یه کمک فوری
من پرینت موجودی حساب از بانک ملت گرفتم به فارسیه چطور می تونم اون پرینت ارزی به انگلیسی بگیرم
سلام
من تمکن مالی بانک ملت رو دیدم اصلا جالب نیست اگه میتونی با یه انتقال ساده از بانک دیگه بگیر و اگر نمیتونی ببر همون شعبه و بخواه که بدنش به شعبه ارزیشون که برات لاتین صادر کنه با مبلغ دلاریشSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، pv-n ، H Pier ، Lemony
سلام

من نامه تمکن واسه ابوظبی از بانک ملی گرفتم لاتین هم بود اما معادل ارزی نداشت از پاسارگاد هم داشتم اما مبلغش کمتر بود و البته ظاهر مطلوبتری داشت و معادل ارزی درش نوشته شده بود شب مصاحبه تصمصم گرفتم ملی رو بدم و افیسر سوالی نکرد
تشکر کنندگان: محبت ، storagemeter ، ffrfar ، pv-n ، H Pier ، قصه گو
سلام دوستان
من امروز پرینت موجودی حساب گرفتم منتهی ریالیه فردا می خوام برم شعبه ارزی ببینم می تونم پرینت لاتین بگیرم . اگر نشد آیا امکانش هست همین پرینت و بدم ترجمه کنند .اونجا قابل قبول هست؟
تشکر کنندگان:
(2014-01-05 ساعت 20:43)irn22 نوشته:  سلام دوستان
من امروز پرینت موجودی حساب گرفتم منتهی ریالیه فردا می خوام برم شعبه ارزی ببینم می تونم پرینت لاتین بگیرم . اگر نشد آیا امکانش هست همین پرینت و بدم ترجمه کنند .اونجا قابل قبول هست؟

از چه بانکی گرفتید؟ .. ریالی بودنش مهم نیست و خود بانک معادل دلارش رو باید بزنه توی برگه. اما باید لاتین باشه. البته فکر می کنم بشه ترجمه کرد اما بهتره روزه شک دار نگیرید و از بانکی بگیرید که بهتون گواهی موجودی لاتین بده.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: قصه گو ، irn22
موجودی حساب من به فارسی بود و همراه سایر مدارک ترجمه کرده بودمش.
تشکر کنندگان: irn22 ، H Pier ، pv-n ، محبت ، amin arefi ، rezahoorjandi
(2014-01-05 ساعت 21:15)ghafari88 نوشته:  

از چه بانکی گرفتید؟ .. ریالی بودنش مهم نیست و خود بانک معادل دلارش رو باید بزنه توی برگه. اما باید لاتین باشه. البته فکر می کنم بشه ترجمه کرد اما بهتره روزه شک دار نگیرید و از بانکی بگیرید که بهتون گواهی موجودی لاتین بده.
سلام دوست عزیز من از بانک ملت گرفتم سوال کردم گفتن برم شعبه ارزی به من پرینت لاتین می دن حالا من فردا می خوام برم ببینم چی می شه امیدوارم مشکلی نباشه
تشکر کنندگان: قصه گو ، H Pier ، rezahoorjandi ، ghafari88

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان