موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برنده اصلی خانوم بنده هستن. آیا پرینت حساب باید فقط ایشون داشته باشن یا هر دو باید داشته باشیم؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-06 ساعت 01:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-06 ساعت 01:15 توسط محبت.)
(2014-01-05 ساعت 22:08)farzadsmile نوشته: سلام دوستان
برنده اصلی خانوم بنده هستن. آیا پرینت حساب باید فقط ایشون داشته باشن یا هر دو باید داشته باشیم؟
سلام
فقط برگه تمکن مالی خانمتون کفایت میکنه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-06 ساعت 12:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-06 ساعت 12:45 توسط arshia_danesh.)
سلام دوستان و اساتید
برادر بنده میخاد برام مبلغ تمکن مالی رو در بانک بذاره که من بتونم پرینت اون رو بگیرم .
در مورد مبلغ اون در صفحات اول ای تاپیک خوندم که برای یک نفر حدود 23 هزار دلار و خورده ای میشه با محاسباتی که دوستان کرده بودند .
برادرم از من خواسته که اون قسمت که راجع به این مطلب (یعنی مقدار هزینه تمکن مالی برای یک نفر و روش محاسبه آن و اینجور چیزا رو ) میشه در خود سایت لاتاری رو بهش نشون بدم.
حالا از اساتید محترم کسی آدرس صفحه یا اون قسمت از سایتو میدونه به من کمک کنه؟
با تشکر فراوان
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کمک فوری
من صورتحساب ریالی به زبان فارسی از بانک ملت دارم می تونم ببرم ترجمه کنند به لاتین.یکی ازدوستان گفته بودند ترجمه کردند و مشکلی نبوده اگر بخواهم دوباره پرینت لاتین از بانک بگیرم به خاطر اینکه پول برداشت کردم کارم خیلی سخت می شه.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-06 ساعت 12:49)irn22 نوشته: سلام دوستان کمک فوری
من صورتحساب ریالی به زبان فارسی از بانک ملت دارم می تونم ببرم ترجمه کنند به لاتین.یکی ازدوستان گفته بودند ترجمه کردند و مشکلی نبوده اگر بخواهم دوباره پرینت لاتین از بانک بگیرم به خاطر اینکه پول برداشت کردم کارم خیلی سخت می شه.
همون پرینت رو ترجمه کنید کفایت میکنه.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من شنيدم كسايي كه از نامه تمكن مالي به جاي اسپانسر استفاده ميكنن شانس كمتري براي گرفتن ويزا دارن...
اين درسته؟يعني من كه شرايط هر دو تا شونو دارم كدوم رو انتخاب كنم برام مطمئن تر هستش؟؟؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تشکر لطفا دوستان مطلع من را راهنمایی کنند:
من امروز بالاخره تونستم نامه تمکن مالی از بانک ملت بگیرم توی متن نامه ایتدا موجودیم را آورده مبلغ 70 میلیون بعد در ادامه نوشته طی سه روز از افتتاح حساب میلغ 140 میلیون واریز و 70 میلیون برداشت کردم با توجه به اینکه دوستان گفته بودند گردش حساب نباشه در متن نامه من خیلی اصرار کردم منتهی گفتند نمی تونیم متن نامه را تغییر دهیم . ضمنا یک پرینت لاتین هم از صورتحساب با موجودی به مبلغ 70 میلیون گرفتم . لطفا من را راهنمایی کنید آیا مشکلی دارد یا خیر با توجه به اینکه گردش حسابم بد نیست.
( می خواستم عکس دو نامه را در پایین متن بیارم که نمی دانم چه جوری میشه گذاشت )
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-06 ساعت 20:29)irn22 نوشته: ضمن تشکر لطفا دوستان مطلع من را راهنمایی کنند:
من امروز بالاخره تونستم نامه تمکن مالی از بانک ملت بگیرم توی متن نامه ایتدا موجودیم را آورده مبلغ 70 میلیون بعد در ادامه نوشته طی سه روز از افتتاح حساب میلغ 140 میلیون واریز و 70 میلیون برداشت کردم با توجه به اینکه دوستان گفته بودند گردش حساب نباشه در متن نامه من خیلی اصرار کردم منتهی گفتند نمی تونیم متن نامه را تغییر دهیم . ضمنا یک پرینت لاتین هم از صورتحساب با موجودی به مبلغ 70 میلیون گرفتم . لطفا من را راهنمایی کنید آیا مشکلی دارد یا خیر با توجه به اینکه گردش حسابم بد نیست.
( می خواستم عکس دو نامه را در پایین متن بیارم که نمی دانم چه جوری میشه گذاشت )
سلام
1- شما کیستون چند نفره ست؟
2-چه زمانی مصاحبه دارید؟
3-آیا میتونید حسابتون رو منتقل کنید به بانک دیگه مثل پاسارگاد و یکروزه مو جودی بگیرید یا خیر؟
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بنده در بانک پاسارگاد حساب ندارم. 4 هفته دیگه مصاحبه داریم. اگه الان بریم بانک حساب باز کنیم و موجودی بگیریم مشکل ساز نمی شه؟
تو بانک های دیگه حساب داریم ولی مشکل اینجاست که اونجا چند تا گردش آخر رو هم می دن.
در ضمن برای 2 نفر 70 میلیون کافیه؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب