موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
دوست من اسبانسر دو نفر شده ايا ميتونه الان هم واسه من اقدام كنه ؟
شرايط لازم اسبانسر شدن واسه نفر سوم رو ميشه راهنمايي كنيد؟
ايا معرفي اين اسبانسر كمكي به كيس من ميكنه در حاليكه مي تونم تمكن مالي حسابم رو با موجودي كافي داشته باشم
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستای گلم،
خلاصه یک ماه دیگه نوبت مصاحبه ما میشه و درگیر کارا هستم شدید دیروز رفتم بانک پاسارگاد و یک تمکن مالی 50 تومنی گرفتم همون لحظه پرداخت کردم موجودی داد و از حساب بیرون کشیدم بعد رفتم سامان این کار رو کنم مرده بم گفت اقا ما 2 روز نگه میداریم یه اقا پسر متشخص که امده بود دلار بگیره گفت اقا پولو حتما یک هفته بعد مصاحبه هم بزبر تو حساب بمونه چون استعلام میکنن بعد نباشه تو حسابت اذیت میکنن خلاصه بچه ها کلی تو دلمو خالی کرد شما چی میگید!!!!؟؟؟
متاسفانه نشد،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. ما امروز رفتيم پاسارگاد و گواهيامونو گرفتيم يه ١٣٠ ميليون و يك پنجاه ميليون. خوبه ديگه؟ زياد يا كم كه نيست ؟ بيشتر هم ميتونم يكم بذارم سرش. حالا نكته اي كه جالب بود از كارمند پرسيديم كه آيا متوجه ميشن كه ما چه قدر تو حساب داريم؟
گفت بله سفارت امريكا پيگيري ميكنه به صورت رندوم و من به نظرم دليل اين سوال آفيسر كه ميپرسه اين پول الان تو حساب شماست مشخص ميشه.
و اينم گفت كه ما به طور معمول اجازه نداريم اطلاعات حساب مشتريارو بديم ولي اگه شما اين فرم رو امضا كنين و به ما اجازه بدين كه به سفارت اطلاعات شمارو بديم . سفارت ازشون اين دو تا سوالو ميپرسه كه اون زمان چه قدر داشتن و الان چه قدر دارن ؟ حالا ما كه اين اجازرو داديم و يه فرم جدا امضا كرديم اگه شما هم ميخواين تا زمان مصاحبه ٧،٨ روز رو بزارين باشه اين اجازرو بدين بد نيست.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 06:14)Saeedv13 نوشته: (2014-02-25 ساعت 16:21)himmlisch نوشته: ممنون. فقط در مورد گردش حساب اینو تو دستورالعمل آنکارا آورده:
1. Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);
یعنی گردش 1ساله رو میخواد. فقط اگر حساب کمتر از 1 سال تاریخ افتتاحش باشه، مشکلی پیش میاد؟
بله. حق با شماست. اینو تو فایل راهنمای سفارت می نویسن ولی در عمل همه موجودی حساب می برند و تاریخ افتتاح حساب هم اهمیتی نداره.
عذر میخوام آقا سعید اگر احیانا افیسر پرسید این پول الان تو حسابتون هست یا نه چی باید جواب بدیم
ممنون میشم کامل توضیح بدید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 23:25)Saeedv13 نوشته: (2014-02-26 ساعت 11:40)alimomen نوشته: عذر میخوام آقا سعید اگر احیانا افیسر پرسید این پول الان تو حسابتون هست یا نه چی باید جواب بدیم
ممنون میشم کامل توضیح بدید
من تا حالا نشنیدم از کسی همچین سئوالی بکنن. برای لاتاری ها مسایل مالی در اولویت دوم هست. اگر خیلی بخوان گیر بدن نقص مدرک مالی بهتون میزنه که مجبور بشین موجودی حساب رو بالا ببرین یا اسپانسر بگیرین. صحبت مچگیری نیست و اونها هم به اطلاعات حساب شما دسترسی ندارن ولی اگر به فرض محال و یک در میلیون پرسید می تونین بهش بگین نه. در زمان مصاحبه حساب خالی هست چون شما همه موجودی رو دلار خریدین و آماده این که ایشون ویزای شما رو بده و هفته بعد به سلامتی در آمریکا باشین. فقط موقعی که اینجوری بهش میگین لبخند بزنین و صاف تو چشاش نگاه کنید!
ممنون سعید جان بابت رهنمودهای سازندتون-ولی امسال از 2 یا 3 نفری پرسیدن این سوال رو-اگر بگیم پول توی حساب هست مثلا امکانش هست که گواهی تمکن به تاریخ روز مصاحبه رو بخاد که واسش ارسال کنید؟چه مشکلی ممکنه پیش بیاره
بازم ممنونم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug