کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-04-12 ساعت 12:24)majid7 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 09:27)sedighe3336 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 01:50)majid7 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 00:32)sedighe3336 نوشته:  راستی این را فراموش کردم که بپرسم ، من برنده ی لاتاری هستم و در نتیجه این مبلغ در حساب من ریخته خواهد شد ، آیا لازم است مبلغ به حساب دیگری به نام شوهرم بریزم؟ یعنی دو تا تمکن مالی به نام خودم و همسرم بگیرم؟ مرسییی
در مورد مبلغ اون مبلغی رو که باید توی حسابمون داشته باشیم مبلغ خط فقر آمریکاست که هر ساله اعلام میشه و اگر کیس دو یا 3 نفره باشه اومن مبلغ کمی بیشتر میشه، نه اینکه مبلغ رو 2 یا 3 برابر کنن...
2013 که هر 3 نفر 70 میلیون تومن کفایت میکرد
من فکر میکنم بین 60 تا 70 م کافیه ولی بازم تحقیق کنید. نه زیاد نه کم

ولی یه دونه تمکن به حساب برنده باشه کافیه.
سلام ،ممنون واسه پاسختون اما درمورد اون یکی سوالم چی؟ ازونجا که من مبلغ مورد نیاز واسه تمکن مالی را قرض می خواهم بگیرم و بعد از آن حسابم خالیه آیا امکان دارد از طرف سفارت با بانک تماس بگیرند و درخواست موجودی کنند؟ آخه یکی از سوالایی که توی مصاحبه پرسیده بودند این بود که آیا این مبلغ توی حسابتون هنوزم هست؟ باید چی جواب بدیم؟ من میخوام مبلغ را در بانک اقتصاد نوین بذارم ، این بانک که مشکلی نداره؟

این یه ریسکه ممکنه زنگ بزنن ممکنه نزنن.اما
اکثر کسانی که میرن همین کاره شمارو انجام میدن.
سلام و ممنون
مشکل اینجاس که من دیدم توی مصاحبه ی بعضی از بچه ها ازشون پرسیدن این مبلغ الان تو حسابتون هست ؟ اگه از من پرسیدند چی جواب بدم که مشکل ساز نشه Sad
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ebi1988
با سلام .اول میخواستم بدونم سفارت توی انکارا به تمکن بانک صادرات گیر میده؟
و بانک صادرات پرینت یک روزه میده؟
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-04-12 ساعت 19:32)k98k نوشته:  با سلام .اول میخواستم بدونم سفارت توی انکارا به تمکن بانک صادرات گیر میده؟

دوست عزیز اگه امکانش هست بانکتون رو عوض کنید چون طبق گفته بچه ها صادرات دردسر زیاد داره. پاسارگادم تازگیا ناز میکنه میگه اگه سفارت تماس بگیره میگیم حسابت خالیه. 1- سفارت هیچوقت مستقیم با بانک تماس نمیگیره 2-از صادرات و سپه ترجیحاٌ نگیرید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
(2014-04-12 ساعت 15:50)sedighe3336 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 12:24)majid7 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 09:27)sedighe3336 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 01:50)majid7 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 00:32)sedighe3336 نوشته:  راستی این را فراموش کردم که بپرسم ، من برنده ی لاتاری هستم و در نتیجه این مبلغ در حساب من ریخته خواهد شد ، آیا لازم است مبلغ به حساب دیگری به نام شوهرم بریزم؟ یعنی دو تا تمکن مالی به نام خودم و همسرم بگیرم؟ مرسییی
در مورد مبلغ اون مبلغی رو که باید توی حسابمون داشته باشیم مبلغ خط فقر آمریکاست که هر ساله اعلام میشه و اگر کیس دو یا 3 نفره باشه اومن مبلغ کمی بیشتر میشه، نه اینکه مبلغ رو 2 یا 3 برابر کنن...
2013 که هر 3 نفر 70 میلیون تومن کفایت میکرد
من فکر میکنم بین 60 تا 70 م کافیه ولی بازم تحقیق کنید. نه زیاد نه کم

ولی یه دونه تمکن به حساب برنده باشه کافیه.
سلام ،ممنون واسه پاسختون اما درمورد اون یکی سوالم چی؟ ازونجا که من مبلغ مورد نیاز واسه تمکن مالی را قرض می خواهم بگیرم و بعد از آن حسابم خالیه آیا امکان دارد از طرف سفارت با بانک تماس بگیرند و درخواست موجودی کنند؟ آخه یکی از سوالایی که توی مصاحبه پرسیده بودند این بود که آیا این مبلغ توی حسابتون هنوزم هست؟ باید چی جواب بدیم؟ من میخوام مبلغ را در بانک اقتصاد نوین بذارم ، این بانک که مشکلی نداره؟

این یه ریسکه ممکنه زنگ بزنن ممکنه نزنن.اما
اکثر کسانی که میرن همین کاره شمارو انجام میدن.
سلام و ممنون
مشکل اینجاس که من دیدم توی مصاحبه ی بعضی از بچه ها ازشون پرسیدن این مبلغ الان تو حسابتون هست ؟ اگه از من پرسیدند چی جواب بدم که مشکل ساز نشه Sad
جوابتون رو در تاپیک دیگه نوشتم اگز از شما چنین سوالی پرسیده شد بفرمائید خیر الان حسابم خالیه و با توجه به شرایط نرخ ارز در ایران مقداری از پول رو دلار خریدید و مابقی هم واسه سفر کنار گذاشتید.
تشکر کنندگان: sedighe3336 ، ebi1988
(2014-04-12 ساعت 19:41)mohsenmb نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 19:32)k98k نوشته:  با سلام .اول میخواستم بدونم سفارت توی انکارا به تمکن بانک صادرات گیر میده؟

دوست عزیز اگه امکانش هست بانکتون رو عوض کنید چون طبق گفته بچه ها صادرات دردسر زیاد داره. پاسارگادم تازگیا ناز میکنه میگه اگه سفارت تماس بگیره میگیم حسابت خالیه. 1- سفارت هیچوقت مستقیم با بانک تماس نمیگیره 2-از صادرات و سپه ترجیحاٌ نگیرید

حقیقتش من میخواستم امروز این کار رو بکنم ولی بهم گفتن که اگه امروز حساب باز بکنی ما تو پرینت ثبت میکنیم که حساب مال امروزه و اونجا برات مشکل پیش میاد، ایا همین طوره؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 20:31)k98k نوشته:  

حقیقتش من میخواستم امروز این کار رو بکنم ولی بهم گفتن که اگه امروز حساب باز بکنی ما تو پرینت ثبت میکنیم که حساب مال امروزه و اونجا برات مشکل پیش میاد، ایا همین طوره؟
ویک سوال دیگه اینکه اگه من فردا تو بانک پاسارگاد حساب باز بکنم همون فردا بهم پرینت میدن یا نه؟ با تشکر
با سلام
من تو فرمهايي ارسالي واسه كي سي سي نوشتم مغازه دارم ولي مغازه بصورت قولنامه است ايا براي مصاحبه لازم اين موضوع را ثابت كنم چون قولنامه را كه ترجمه نميكنند ولي برگه هاي مالياتي رو كه پرداخت كردم دارم كه ثابت ميكند من مغازه دارم ايا اصلاً لازم اين كارو انجام بدم با سپاس از جواب دوستان
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
(2014-04-12 ساعت 20:35)k98k نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 20:31)k98k نوشته:  

ویک سوال دیگه اینکه اگه من فردا تو بانک پاسارگاد حساب باز بکنم همون فردا بهم پرینت میدن یا نه؟ با تشکر
اگر میخواین حساب جدید باز کنید پیشنهاد من سامان هست
1-از بانک صادرات نمکن بگیرید و همراه خودتون ببرید 2- شما در هر بانکی حساب باز کنید همون روز یا فرداش میتونید تمکن بگیرید و ضمناً تاریخ افتتاح ونوع حساب قید میشه 3- از بانک جدید هم تمکن بگیرید 4- زمان مصاحبه ابتدا تمکن بانک جدیدتون رو به آفیسر اراده بدبد و چنانچه حسب احتمالات از تاریخ حساب سوال شد اونوقت ضمن ارائه تمکن بانک صادرات بفرمائید از ارائه خدمات بانک صادرات راضی نبودم ترجیح دادم بانکم رو عوض کنم. Cool
تشکر کنندگان: محبت ، k98k ، ebi1988
دوستان عزیز:
کسی از بانک پارسیان خبر داره؟ یک روزه تمکن می ده یا اونم یک ماهه شده؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
سلام دوستان من هفته دیگه مصاحبه دارم من برای تمکن مالی 50 میلیون جور کردم و حتی اسپانسر هم جور کردم ولی سر دو راهی موندم که آیا مدارک اسپانسری را ارائه کنم یا تمکن مالی را بدم لطفا اگه میشه یه راهنمایی بکنید ؟؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
با سلام
من تو فرمهايي ارسالي واسه كي سي سي نوشتم مغازه دارم ولي مغازه بصورت قولنامه است ايا براي مصاحبه لازم اين موضوع را ثابت كنم چون قولنامه را كه ترجمه نميكنند ولي برگه هاي مالياتي رو كه پرداخت كردم دارم كه ثابت ميكند من مغازه دارم ايا اصلاً لازم اين كارو انجام بدم با سپاس از جواب دوستان
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 23:52)mehdi16 نوشته:  با سلام

خیر.سند هم قبول نمیکنند.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-12 ساعت 23:22)m_yek نوشته:  سلام دوستان من هفته دیگه مصاحبه دارم من برای تمکن مالی 50 میلیون جور کردم و حتی اسپانسر هم جور کردم ولی سر دو راهی موندم که آیا مدارک اسپانسری را ارائه کنم یا تمکن مالی را بدم لطفا اگه میشه یه راهنمایی بکنید ؟؟

تمکن مالی رو بدید کفایت می کنه،اسپانسر کمی دردسرش بیشتره
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان: m_yek ، محبت ، ebi1988
دوستان من حسابم بانک ملت هست،گردش حساب 6 ماه پیشم خوب بوده ولی نه در حد 50 میلیون!نهایت ماهی ده میلیون رفت و امد می کرده!الان یه روزه 50 تومن بذارمو بردارم شک برانگیز نیست؟!
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان: محبت ، ebi1988
(2014-04-13 ساعت 00:45)Lemony نوشته:  دوستان من حسابم بانک ملت هست،گردش حساب 6 ماه پیشم خوب بوده ولی نه در حد 50 میلیون!نهایت ماهی ده میلیون رفت و امد می کرده!الان یه روزه 50 تومن بذارمو بردارم شک برانگیز نیست؟!

سلام
بهتره این کارو نکنید
پولتونو بذارید یه بانکی مٍثل پارسیان که فقط موجودی بده
من خودم اول از ملت گرفتم بعد دیدم خیلی تابلوه حساب یکدفعه زیاد شده بعد رفتم از پارسیان گرفتم.
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: محبت ، Lemony ، ebi1988

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان