موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-12 ساعت 23:52)mehdi16 نوشته: با سلام
من تو فرمهايي ارسالي واسه كي سي سي نوشتم مغازه دارم ولي مغازه بصورت قولنامه است ايا براي مصاحبه لازم اين موضوع را ثابت كنم چون قولنامه را كه ترجمه نميكنند ولي برگه هاي مالياتي رو كه پرداخت كردم دارم كه ثابت ميكند من مغازه دارم ايا اصلاً لازم اين كارو انجام بدم با سپاس از جواب دوستان
سند سیم سرب رو برمیگردونن چه برسه به قولنامه
شما پول نقد بذار تو حساب دنبال هیچ چیز دیگه هم نرو و بیخودی پول ترجمه و کارشناسی ملک رو نده اونا منطقشون اینه که ملک سخت به پول نقد تبدیل میشه و روش نمیشه حساب کرد -نفر جلوی ما یک چمدون سند ترجمه کرده بود با کارشناسی همه رو پسش داد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 08:13)Ramin geologist نوشته: (2014-04-12 ساعت 22:59)sahar66 نوشته: دوستان عزیز:
کسی از بانک پارسیان خبر داره؟ یک روزه تمکن می ده یا اونم یک ماهه شده؟
من پرسیدم گفت چند روز طول می کشه
اما شعبش ارزی نبود
از ملت گرفتم
مگه تمکن 1 ماهه شده؟؟؟؟
دوست عزیز بانک ملت گردش حسابم میزنه تو برگه تمکن؟
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-13 ساعت 14:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-13 ساعت 14:56 توسط siolishe.)
سلام
داشتم پستای این تاپیکو مطالعه می کردم دیدم که اکثر دوستان سوالات و مشکلاتشون تکراریه و بعضا یه سری از سوالا هم بدون جواب روشن به نتیجه نمیرسن برای همین با اجازه اقاقیای عزیز و با توجه به سردرگمی عزیزان مهاجرسرایی گفتم مطالب مهم رو که تا حالا خوندم و مواردی که از بانکها سوال کردم رو برای استفاده دوستان تو این پست بنویسم که شاید یه ادای دین بسیار ناچیز کرده باشم به عزیران مهاجرسرایی:
خوب مورد اول اینکه همه بانکهای ایران که مجوز از بانک مرکزی دارن نامه تمکن مالی رو به زبان انگلیسی و با درج معادل دلاری و بعضا یورویی ارائه می دن عمدتا هم یک روزه تا نهایتا سه روزه این گواهی رو صادر میکنن از نظر سفارت هم هــــــــیچ فرقی نداره گواهی شما از کدوم بانک باشه تاکید میکنم هیچ فرقی بعضی از بانکها یه نامه به شما می دن و میگن برین شعبه مرکزی تا اونجا گواهی تمکن براتون صادر بشه مثل بانک قوامین بعضی از بانکها گواهی رو به شما میدن اما میگن برین یکی از شعب ارزی همون بانکها تا مهر لاتین رو روش براتون بزنن که عمدتا شعبی که فقط خدمات ریالی ارائه میدن اینطورین مثل بانک ملت و پارسیان بعضی از بانکها هم مستقیما به شما گواهی ارزی رو با مهر لاتین میدن البته مشروط بر اینکه شعبه ارزی-ریالی باشن مثل بانک ملی و سامان و ملت و ... (عموما کلیه بانکها)
خوب حالا اینکه گواهی تمکن موسسات اعتباری هم مورد قبوله یا نه بین علما اختلافه ولی من تاحالا ندیدم کسی این نوع گواهی رو برده باشه و ازش قبول نکنن یا به این خاطر نقص مدارک بخوره ولی خوب ارجحیت با بانکه مسلما
نکته دیگه اینکه عموما توی گواهی تمکن تاریخ افتتاح حساب، نام صاحب حساب , موجودی فعلی به ریال و معادل موجودی حساب به دلار و بعضی موارد یورو درج میشه حالا یه سری از بانکها مثل بانک ملت علاوه بر اینا میان گردش حساب شش ماهه یا یکساله حساب رو هم درج میکنن ولی عمدتا این مرسوم نیست
اما قسمت مهم ماجرا و یه راهکار برای اون کسایی که موجودیشون به اون مقدار لازم نیست (مثل خودم) که خودم این کار رو انجام دادم و به همین دلیل مطمئنم که شدنیه:
اگه موجودی شما کمتر از رقم مورد نظرتونه اول برین تو یکی از بانکهای خصوصی یه حساب سپرده حالا کوتاه مدت یا بلند مدت (یه فرق کوچولو داره که آخر پست میگم) باز کنین و روش درخواست وام بدین تقریبا همه بانکایی که اسمشونو میگم تو همون روز یا نهایتا یک هفته ای و بدون ضامن به شما تا تقریبا 90% موجودیتون رو وام میدن حالا شاید سوال پیش بیاد که مگه میشه همچین چیزی؟ و چطوری بدون ضامن و یه روزه به همین راحتی وام میدن؟!! نکته اینجاس که درواقع پول سپرده خود شماس که ضامن وام گرفتنتون میشه و تا وقتی که وامتون رو تسویه نکنین نمیتونین اصل پولتون رو از بانک بگیرین البته سود وامهایی که میدن بین 27 تا 28درصده ولی با توجه به اینکه به سپرده و وامی هم کی میگیرینت سود تلعق میگیره مابه التفاوت مبلغی که پرداخت می کنین 4 تا 8 درصده اینم بگم که برای برداشت پول بعد از اینکه نامه تمکنتون رو از بانک گرفتین می تونین وامتونو تسویه کنین (وام رو به بانک برگردونین) که نهایتها باید قسط 1 ماه رو پرداخت کنین!
باز برای کسایی که پولشون با این مورد هم جور نمیشه یه راهکار دیگه هم هست اونم اینه که بعد از اینکه این کارای بالا رو که گفتم انجام دادن و گواهی رو از بانک گرفتن وامشونو بردارن و تو همون روز ببرن تو یه بانک دیگه یه گواهی دیگه هم بگیرن این مورد از طرف سفارت مشکلی نداره و جدید بودن حساب افتتاح شده هم مشکلی به وجود نخواهد آورد
جالب بود نه؟
من خودم به بانکای سینا-سامان-پارسیان-پاسارگاد-قوامین-شهر-اقتصاد نوین-ملت-ملی-گردشگری و آینده سر زدم و به غیر از ملی و ملت و پارسیان و پاسارگاد بقیشون با همون شرایطی که گفتم بهتون وام میدن البته اینم بگه که شعبه به شعبه فرق داره ها اگه رفتین یه شعبه بهتون گفت نه نمیشه و وام نمیدیم و هرچیز دیگه نگین فلانی دروغ گفته!
من خودم تو بانک سینا اینکار رو کردم چون از همه بانکای دیگه ای که گفتم مبلغ بیشتری وام می داد و تفاوت سود پرداختی به سپرده با سود دریافتی وامش از همه کمتر بود (4%)
تفاوت سپرده کوتاه مدت و بلند مدت هم در اینه که تو بلند مدت خوب سود بیشتری به پولتون تعلق میگیره ولی تو بعضی از بانکا اگه زودتر از موعد مقرر پولتون رو برداشت کنین کل سودی که تا حالا بهتون داده ازتون پس میگیره (بانک قوامین) پیشنهاد من سپرده روز شماره که با اینکه سود کمتری از اون دوتا بهتون میده ولی هر لحظه که بخواین می تونین پولتون رو برداشت کنین و سودتونم سر جاشه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 12:54)poem نوشته: (2014-04-13 ساعت 08:13)Ramin geologist نوشته: (2014-04-12 ساعت 22:59)sahar66 نوشته: دوستان عزیز:
کسی از بانک پارسیان خبر داره؟ یک روزه تمکن می ده یا اونم یک ماهه شده؟
من پرسیدم گفت چند روز طول می کشه
اما شعبش ارزی نبود
از ملت گرفتم
مگه تمکن 1 ماهه شده؟؟؟؟
دوست عزیز بانک ملت گردش حسابم میزنه تو برگه تمکن؟
پست های قبلی بچه ها نوشته بودن ملت گردش حساب رو میزنه. پارسیان رو امروز رفتم شعبه شهرک غرب نزدیک بیمارستان آتیه گفت اگر یک روزه بخواهید یک روزه میده و اگه گردش بخواهید گردش حساب میده.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای یک نفر تمکن 45 تومن کافیه؟ من می خوام از موسسه قوامین بگیرم کسی بوده که از اونجا گواهی گرفته باشه و به مشکل برخورده باشه؟ ممنون میشم زود جواب بدید
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاي گلم . ممنون ميشم جوابمو بدين : سند ماشين براي ترجمه توفيقي داره ؟ و اينكه اگر بانك ملت حساب باز كنيم چند روز پولو بذاريم بهتره ؟؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تمکن مالی از بانک ملی گرفتم وقتی برگه تمکن را دیدم فقط یک مهره انگلیسی زده بود ولی مهره برجسته نزده آیا مشکلی هست ؟
و اینکه از بانک ملی گرفتم سفارت گیر نمیده ؟ ممنون
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 13:52)m_yek نوشته: سلام دوستان من تمکن مالی از بانک ملی گرفتم وقتی برگه تمکن را دیدم فقط یک مهره انگلیسی زده بود ولی مهره برجسته نزده آیا مشکلی هست ؟
و اینکه از بانک ملی گرفتم سفارت گیر نمیده ؟ ممنون
باسلام ببخشيد منم ميخوام از ملي تمكن بگيرم معادل دلاري حسابتون را هم زده و اينكه فقط موجودي گرفتيد يا گردشم زده با تشكر
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-15 ساعت 16:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-15 ساعت 16:04 توسط mehdi16.)
(2014-04-15 ساعت 12:32)negarin60 نوشته: دوستان برای یک نفر تمکن 45 تومن کافیه؟ من می خوام از موسسه قوامین بگیرم کسی بوده که از اونجا گواهی گرفته باشه و به مشکل برخورده باشه؟ ممنون میشم زود جواب بدید
بله براي يكنفر 11670$ضربدر 125% يعني 14587ميشه كه با ضرب در قيمت دلار ٣١٠٠توماني ميشه45.221.000تومان پس مبلغ شما قابل قبوله ولي من پستهاهي قبلي رو كه ميخوندم همه دوستان بانك رو توصيه كردن
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،