کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
من نفهمیدم این اسپانسر خوبه یا دردسره !!
میشه دوستان با تجربه راهنمایی جامع بکنن مارو در این مورد ؟!
( باور کنید صفحات قبل و تاپیک های پارسال و ... رو خوندم ة، ولی هر کی یه چیزی میگه !! )
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان:
(2013-08-17 ساعت 22:26)ibehnam نوشته:  من نفهمیدم این اسپانسر خوبه یا دردسره !!
( باور کنید صفحات قبل و تاپیک های پارسال و ... رو خوندم ة، ولی هر کی یه چیزی میگه !! )

دوست عزیز اگه اسپانسر داشته باشی باید اون کلی فرم پر کنه و کل مدارک و مالیاتهای اونم چک میکنن که اگه مشکلی داشته باشه مسلما روی پروسه شماهم تاثیر میذاره ولی اگر خودت تو بانک پول بذاری و پرینت حساب ببری از شر این داستانها و پروسه ها راحت میشی !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ibehnam ، ffrfar
(2013-08-17 ساعت 22:26)ibehnam نوشته:  من نفهمیدم این اسپانسر خوبه یا دردسره !!
سلام
دوست خوبم تمکن مالی خود شخص بهتره و کم دردسر تره حتی،به روایتی نداشتن اسپانسر پروسه کلیرنس رو هم کوتاهتر میکنه اما اگر بتونید در اونجا (آمریکا)افتتاح حساب مشترک داشته باشید خودش بازم یه نکته مثبته و دلارتونم راحتتر خارج میکنید چون شما مجوز خروج5000دلار رو بیشتر ندارید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ibehnam ، noobnoobi ، ffrfar
نداشتن اسپانسر به معنای پایین امدن شانس دریافت ویزا نیست!. فقط باید ثابت کنید تمکن مالی دارید. ارائه صورت وضعیت حساب بانکی در 99 درصد موارد برای ایرانیان کفایت میکند. سند ملک و زمین هم باشد بهتر است، نداشتید هم استرسی نشوید مشکلی نیست
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، noobnoobi ، sadeghi897 ، ffrfar
دوستان سلام، من برای مصاحبه باید برم سفارت کوالا لامپور. دیروز به سفارت میل زدم که برای تمکن مالی کدوم روش بهتره؟ اینکه من از خودم نامهٔ بانک نشون بدم یا یک اسپانسر در آمریکا رو معرفی‌ کنم. برعکس توصیه دوستان، بهم گفت که اگر اسپانسر تو آمریکا باشه بهتره. بنظرتون حالا چه کنم؟ اینم جوابشه که فرستاده :

Your own financial evidence will be sufficient. However, having an US co-sponsor will be better. Thank you.

Regards,
Immigrant Visa Unit
US Embassy Kuala Lumpur
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ffrfar ، gema
سلام
من می خواستم توسط یکی از بستگان نزدیک که وضع مالی خوبی هم تو اون ینگه دنیا داره ساپورت بشم و ایشون اسپانسر بنده و همسرم بشن ولی به دلایل ذیل الان دچار سردرگمی هستم :
1- در صورت داشتن اسپانسر پروسه کلیرنس طولانی تر می شود
2- در صورت بروز مشکل با اسپانسر ممکن است برای شما هم مشکلات مهاجرتی ایجاد شود
3- در صورت داشتن اسپانسر در آینده دولت به شما کمکهای مالی نظیر کمک هزینه تحصیلی و اجاره خانه و درآمد کم و اینها را نخواهد کرد و شما را به اسپانسر محترم حواله خواهد داد
4- یک عمر منت اسپانسر محترم حتی اگر یک سنت هم خرج شما نکند
با توجه به این موارد لطفا دوستان قدیمی تر ، پیشکسوتان،مدیران و عزیزان مقیم اون ور آبی راهنمایی کنن مزایا و معایب اسپانسر داشتن رو
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ffrfar ، 5ina ، noobnoobi ، gema
(2013-08-14 ساعت 13:35)aghaghia نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 11:08)maryam_dr نوشته:  سلام دوستان
اسپانسر باید مدارک رو برای من بفرسته یا مستقیم به سفارت؟
مرسی

برای خودتون بفرستن، البته اگر وقت کافی نداشته باشید مستقیما هم میتونند اونجا بفرستن...

آیا اگر اسپانسر داشته باشیم و اسپانسر اسکن مدارک رو برای ما بفرسته به مشکلی بر نمی خوریم ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان:
(2013-08-20 ساعت 11:28)amiekin نوشته:  سلام
من می خواستم توسط یکی از بستگان نزدیک که وضع مالی خوبی هم تو اون ینگه دنیا داره ساپورت بشم و ایشون اسپانسر بنده و همسرم بشن ولی به دلایل ذیل الان دچار سردرگمی هستم :
3- در صورت داشتن اسپانسر در آینده دولت به شما کمکهای مالی نظیر کمک هزینه تحصیلی و اجاره خانه و درآمد کم و اینها را نخواهد کرد و شما را به اسپانسر محترم حواله خواهد داد
با توجه به این موارد لطفا دوستان قدیمی تر ، پیشکسوتان،مدیران و عزیزان مقیم اون ور آبی راهنمایی کنن مزایا و معایب اسپانسر داشتن رو

دوست عزیز ما هم دقیقا"مشکل شما رو داریم ,به همین دلیل فعلا"تصمیم قطعی برای داشتن اسپانسر نگرفتیم؟؟؟؟؟!!!!! میخوام بدونم کمکهای مالی نظیر کمک هزینه تحصیلی و اجاره خانه و درآمد کم و .....را از کجا می دونید و آیا اطلاعاتتون موثقه؟؟؟؟چون اینطور که من فهمیدم مهمترین موضوع برای ما بیمه پزشکی و درمانیه.......ممنون از راهنمایی دوستان مطلع می شوم.....
تشکر کنندگان: ali1089198 ، gema
(2013-08-20 ساعت 13:11)mattin نوشته:  با سلام
می خواستم بدونم تاریخ افتتاح حساب در نامه تمکن مالی برای آفیسر مهم هست یا خیر چون من یک حساب صادرات دارم ولی می خواستم یک حساب توی بانک خصوص باز کنم بع تاریخ مثلا شهریور ماه 92

با سلام
من خودم برنده اصلی هستم و حساب بانک صادرات دارم ولی همسرم حساب بانک پارسیان داره می خواستم بدونم اگه نامه تمکن مالی به نام همسرم باشه مشکلی ایجاد ممیشه از نظر آفیسر

جواب هر 2 سوالتون اینه که خیر، هیچ مشکلی وجود نداره نه از بابت تاریخ افتتاح حساب نه از بابت تمکن مالی که به نام همسرتون هست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ffrfar ، godot ، رژین
سلام

دوستان لطفا مدارک و فرم های مورد نیاز اسپانسر لاتاری راکامل توضیح میدین با توجه به اینکه میگن فرم تغییر کرده

تشکر کنندگان:
(2013-08-21 ساعت 13:20)rainyboy نوشته:  چند تا سوال درباره این گواهی مالی دارم
من میخوام از بانک ملی این مدرکو بگیرم .
۱- دقیقا باید چی ازشون بخوام؟ گواهی موجودی حساب ارزی؟
۲- با چه ارزی حساب می کنن ؟ مرجع یا بازار؟
۳- چطوری میتونم ۵۰ میلیون رو انتقال بدم بین بانک ها ؟

1. دقیقا اسمش اینه، گواهی تمکن مالی به لاتین (اطلاعاتش شامل: تاریخ افتتاح حساب و موجودی حساب در اون روز خاص) با حساب ارزی فرق داره.
2.با مرجع حساب میکنند. ولی اگر آفیسر بپرسه باید مقدارش رو به به نرخ آزاد بهش بگی چون اونا هم میدونن بین بازار آزاد و نرخ بانکیِ ارز تفاوت هست...
3. معمولا چک بین بانکی میدن که پارسال هزینه اش 4 هزار خورده ای بود دقیقا خاطرم نیست. احتمالا روش های دیگه ای م باید باشه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، afshinghwink ، rainyboy ، Natasha9 ، ffrfar ، gema
(2013-08-20 ساعت 13:02)maryam_fo نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 13:35)aghaghia نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 11:08)maryam_dr نوشته:  سلام دوستان
اسپانسر باید مدارک رو برای من بفرسته یا مستقیم به سفارت؟
مرسی

برای خودتون بفرستن، البته اگر وقت کافی نداشته باشید مستقیما هم میتونند اونجا بفرستن...

آیا اگر اسپانسر داشته باشیم و اسپانسر اسکن مدارک رو برای ما بفرسته به مشکلی بر نمی خوریم ؟

دوست عزیز حتمن باید اصل مدارک رو امضا کنه و با پست برای شما یا سفارت بفدسته.
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi ، ffrfar ، gema
(2013-08-20 ساعت 13:18)ffrfar نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 11:28)amiekin نوشته:  سلام

دوست عزیز ما هم دقیقا"مشکل شما رو داریم ,به همین دلیل فعلا"تصمیم قطعی برای داشتن اسپانسر نگرفتیم؟؟؟؟؟!!!!! میخوام بدونم کمکهای مالی نظیر کمک هزینه تحصیلی و اجاره خانه و درآمد کم و .....را از کجا می دونید و آیا اطلاعاتتون موثقه؟؟؟؟چون اینطور که من فهمیدم مهمترین موضوع برای ما بیمه پزشکی و درمانیه.......ممنون از راهنمایی دوستان مطلع می شوم.....

دوست عزیز چرا اطلاعات را دقیق نمیدید و بقیه را دچار گمراهی میکنید.
اولا اسپانسر فقط هزینه خورد و خوراک شما را تقبل میکنه که گشنه نمونید. والا کی گفته که اگه اسپانسر داشتید دیگه دولت بهتون وام خرید خونه و تحصیل نمیده. این که میگید منت اسپانسرو خواهید داشت در مورد افراد مختلف فرق میکنه. به نظر من با توجه به تمام شرایط اگر کسی بتونه یه اسپانسر برا خودش جور کنه خیلی بهتره. چون ما ایرانی هستیم و ممکنه در خصوص مدارک توانایی مالیمون شک و شبهه ایجاد کنن گرچه خیلیها با همون مدارک هم اقدام کردن و مشکلی پیش نیومده. بنابراین در کل بنده فکر میکنم که اسپانسر روش مطمئنتریه.
تشکر کنندگان: Natasha9 ، ffrfar ، gema
(2013-08-20 ساعت 07:23)ali1089198 نوشته:  دوستان سلام، من برای مصاحبه باید برم سفارت کوالا لامپور. دیروز به سفارت میل زدم که برای تمکن مالی کدوم روش بهتره؟ اینکه من از خودم نامهٔ بانک نشون بدم یا یک اسپانسر در آمریکا رو معرفی‌ کنم. برعکس توصیه دوستان، بهم گفت که اگر اسپانسر تو آمریکا باشه بهتره. بنظرتون حالا چه کنم؟ اینم جوابشه که فرستاده :
Your own financial evidence will be sufficient. However, having an US co-sponsor will be better. Thank you.
Regards,
Immigrant Visa Unit
US Embassy Kuala Lumpur
بهتری وجود نداره
ببین اینها سه تا چیزه
1- تمکن مالی
2- اسپانسر
3- داشتن یک آفر شغلی در امریکا
این اخری که خیلی سخت و تا حدودی تا پات به امریکا نرسه غیر ممکنه
اولی از همه راحت تره جور کردنش
و اسپانسر هم درد سرهای خودش رو داره
خیلی ها اصلا ندارن ، بعد خیلی از اسپانسر ها دقیقه 90 می زنن زیرش
چون تعهد می ده طرف در هر صورت مشکل برای شما پیش اومد تا یک سال خرج خورد و خوراک و جای شما رو تامین کنه، این تعهد کمی نیست. Smile
ما که بدون اسپانسر اومدیم مشکلی هم نداشتیم اکثر بچه های 2013 هم اسپانسر نداشتن.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، 5ina ، noobnoobi ، ffrfar ، قصه گو ، gema
(2013-08-27 ساعت 11:48)sadeghi897 نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 07:23)ali1089198 نوشته:  دوستان سلام، من برای مصاحبه باید برم سفارت کوالا لامپور. دیروز به سفارت میل زدم که برای تمکن مالی کدوم روش بهتره؟ اینکه من از خودم نامهٔ بانک نشون بدم یا یک اسپانسر در آمریکا رو معرفی‌ کنم. برعکس توصیه دوستان، بهم گفت که اگر اسپانسر تو آمریکا باشه بهتره. بنظرتون حالا چه کنم؟ اینم جوابشه که فرستاده :
Regards,
Immigrant Visa Unit
US Embassy Kuala Lumpur
بهتری وجود نداره
ببین اینها سه تا چیزه
1- تمکن مالی
2- اسپانسر
3- داشتن یک آفر شغلی در آمریکا
این اخری که خیلی سخت و تا حدودی تا پات به آمریکا نرسه غیر ممکنه
اولی از همه راحت تره جور کردنش
و اسپانسر هم درد سرهای خودش رو داره
خیلی ها اصلا ندارن ، بعد خیلی از اسپانسر ها دقیقه 90 می زنن زیرش
چون تعهد می ده طرف در هر صورت مشکل برای شما پیش اومد تا یک سال خرج خورد و خوراک و جای شما رو تامین کنه، این تعهد کمی نیست. Smile
ما که بدون اسپانسر اومدیم مشکلی هم نداشتیم اکثر بچه های 2013 هم اسپانسر نداشتن.

سلام

من هم که قبلا محل مصاحبتم تو آنکارا بود و بعد KCC خودش تغییرش داد اونو به ایروان، قبلا از آنکارا همین موضوع رو پرسیدم و این طور جواب دادند:
Ankara-Consular-Public-MB
Dear Sir / Madam,

If you have enough funds to sponsor yourself, you need to provide us your bank letters. If you do not have enough funds, you need to provide an I-134 from your cosponsor who is a Green Card Holder or US Citizen.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: ffrfar ، noobnoobi ، mpas89 ، قصه گو ، gema

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان