کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
سلام

دوستان مطمئن هستید که فقط برای برنده برگه تمکن مالی نیازه؟ و برای همسر واقعا نیازی نیست؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: bshahzamani
(2013-08-27 ساعت 12:43)vistac نوشته:  سلام

دوستان مطمئن هستید که فقط برای برنده برگه تمکن مالی نیازه؟ و برای همسر واقعا نیازی نیست؟

دوست عزیزبه میزان لازم پول توی حساب هر کدوم از افراد کیس باشه و یک گواهی موجودی بگیرید مشکلی نیست و کفایت میکنه چه به حساب فرد برنده گواهی گرفته شود و چه به حساب همسر فرد برنده
بعضی از دوستان هم دو تا گواهی موجودی به حساب خودشون و همسرشون گرفتند که به قول معروف محکم کاری کرده باشند ولی در کل یک گواهی به میزان موجودی لازم (به تعدادنفرات کیس )به اسم هر کدام از افراد کیس گرفته بشه کفایت میکنه والسلام
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، vistac ، godot ، ffrfar ، gema
سلام بچه ها من تو سایت مهاجرت آمریکا رفتم واسه دانلود فرم اسپانسر، اما این فرم 134-i اصلا وجود خارجی نداره می تونید به این آدرس برید ببینید
http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html آخر صفحه فرم های اسپانسر هست اما این 134-i نیست ، بعد من فرم های 864-i و 864p-i را دانلود کردم توی فرم 864-i یه قسمتی هست که فردی که اسپانسر شده باید بگه از چند نفر حمایت میکنه اگه کیس ما من(برنده اصلی) و شوهرم هستیم، اسپانسر باید فقط نام برنده اصلی و بنویسه یا هر دو نفر ؟
تشکر کنندگان:
دوستان سوال دارم اگه امكان داره راهنمايي بفرماييد. مدارك مربوط به اسپانسر ما بدستمون رسيده وليكن متاسفانه به جاي تايپ فرم I-134 دستنويس تكميل گرديده كه آيا دستنويس بودن فرم اشكال دارد يا خير و سوال دوم اينكه تاييده حساب بانكي ايشان مهر بانك را ندارد آيا بدون مهر بانك مورد پذيرش مي باشد . لطفاً راهنمايي فرماييد.
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 16:09)reyk62 نوشته:  سلام بچه ها من تو سایت مهاجرت آمریکا رفتم واسه دانلود فرم اسپانسر، اما این فرم 134-i اصلا وجود خارجی نداره می تونید به این آدرس برید ببینید
http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html آخر صفحه فرم های اسپانسر هست اما این 134-i نیست ، بعد من فرم های 864-i و 864p-i را دانلود کردم توی فرم 864-i یه قسمتی هست که فردی که اسپانسر شده باید بگه از چند نفر حمایت میکنه اگه کیس ما من(برنده اصلی) و شوهرم هستیم، اسپانسر باید فقط نام برنده اصلی و بنویسه یا هر دو نفر ؟

سلام،
از این سایت رسمی http://www.uscis.gov میتونین دانلودش کنید. وقتی تو سایت رفتید، روی گزینه FORM کلیک کنید، انواع فرم ها هست. می تونید فرم i-134 رو توش پیدا کنید و اگه خواستید دستور العمل اون رو هم دانلود کنید و مطالعه کنید.
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: noobnoobi ، ffrfar ، reyk62 ، ghafari88 ، محبت ، Natasha9
دوستان کسی هست بدونه که اگه اسپانسر قبلا هم اسپانسر شخص دیگری شده باشه مشکلی پیش میاد یا نه ؟
تشکر کنندگان: ffrfar
(2013-08-27 ساعت 22:53)Hamid nezam نوشته:  دوستان کسی هست بدونه که اگه اسپانسر قبلا هم اسپانسر شخص دیگری شده باشه مشکلی پیش میاد یا نه ؟

دوست عزیز منظورتون اینه که در حال حاضر همزمان اسپانسر چند خانواده میشوند؟؟؟اگر اینطوره حتما" مشکل پیش میاد مگر اینکه تمکن مالی خیلی بالا داشته باشند!!!!!!!!!!!!!!! ولی اگر سالهای گذشته اسپانسر شدند مشکلی نیست به شرطی که باز هم درامدشون بالاتر از خط فقر اونا باشه....البته باز دوستانی باشند که اطلاع دقیق تر داشته باشند ما هم از نظرشون استفاده می کنیم.Cool
تشکر کنندگان: محبت
مرسی از راهنمایی اما در کل می خواستم بدونم فرم اسپانسر 134-i هست یا 864-i ؟Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-08-28 ساعت 08:25)reyk62 نوشته:  مرسی از راهنمایی اما در کل می خواستم بدونم فرم اسپانسر 134-i هست یا 864-i ؟Rolleyes

I134 دوست عزیز Shy
تشکر کنندگان: reyk62 ، محبت
(2013-08-27 ساعت 11:38)byazdani نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 13:18)ffrfar نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 11:28)amiekin نوشته:  سلام
من می خواستم توسط یکی از بستگان نزدیک که وضع مالی خوبی هم تو اون ینگه دنیا داره ساپورت بشم و ایشون اسپانسر بنده و همسرم بشن ولی به دلایل ذیل الان دچار سردرگمی هستم :
1- در صورت داشتن اسپانسر پروسه کلیرنس طولانی تر می شود
2- در صورت بروز مشکل با اسپانسر ممکن است برای شما هم مشکلات مهاجرتی ایجاد شود
3- در صورت داشتن اسپانسر در آینده دولت به شما کمکهای مالی نظیر کمک هزینه تحصیلی و اجاره خانه و درآمد کم و اینها را نخواهد کرد و شما را به اسپانسر محترم حواله خواهد داد
4- یک عمر منت اسپانسر محترم حتی اگر یک سنت هم خرج شما نکند
با توجه به این موارد لطفا دوستان قدیمی تر ، پیشکسوتان،مدیران و عزیزان مقیم اون ور آبی راهنمایی کنن مزایا و معایب اسپانسر داشتن رو

دوست عزیز ما هم دقیقا"مشکل شما رو داریم ,به همین دلیل فعلا"تصمیم قطعی برای داشتن اسپانسر نگرفتیم؟؟؟؟؟!!!!! میخوام بدونم کمکهای مالی نظیر کمک هزینه تحصیلی و اجاره خانه و درآمد کم و .....را از کجا می دونید و آیا اطلاعاتتون موثقه؟؟؟؟چون اینطور که من فهمیدم مهمترین موضوع برای ما بیمه پزشکی و درمانیه.......ممنون از راهنمایی دوستان مطلع می شوم.....

دوست عزیز چرا اطلاعات را دقیق نمیدید و بقیه را دچار گمراهی میکنید.
اولا اسپانسر فقط هزینه خورد و خوراک شما را تقبل میکنه که گشنه نمونید. والا کی گفته که اگه اسپانسر داشتید دیگه دولت بهتون وام خرید خونه و تحصیل نمیده. این که میگید منت اسپانسرو خواهید داشت در مورد افراد مختلف فرق میکنه. به نظر من با توجه به تمام شرایط اگر کسی بتونه یه اسپانسر برا خودش جور کنه خیلی بهتره. چون ما ایرانی هستیم و ممکنه در خصوص مدارک توانایی مالیمون شک و شبهه ایجاد کنن گرچه خیلیها با همون مدارک هم اقدام کردن و مشکلی پیش نیومده. بنابراین در کل بنده فکر میکنم که اسپانسر روش مطمئنتریه.

دوستان من هم مشکل شما رو داشتم وبین اسپانسر و تمکن مالی گیر بودم و برای هر دوش هم امکانش واسم بود . بعد تحقیق از دوستان باتجربه به این نتیجه رسیدم که تمکن مالی خیلی بهتر هست . محض اطلاع بعضی از دلایلش رو براتون مینویسم : 1. ممکن هست اسپانسر شما کلیر بخوره که مدت کلیر شما رو افزایش میده . 2. بدلیل اسپانسر دولت زیاد شما رو حمایت نمیکنه . 3. افسر پروده کسی رو که خودش تمکن مالی داره رو راحتتر باهاش کنار میاد تا کسی که میخواهد سر بار یک کس دیگه بشه و .....
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: H Pier ، shadi79 ، noobnoobi ، ffrfar ، m.mina ، محبت
دوستان سلام.
من تقریبا تو ژانویه وقت مصاحبه بهم میدن.به نظر شما اگر از الان بگم اسپانسرم فرمها رو پر کنه مشکلی پیش نمیاد؟یا اینکه باید بعد از کارنت شدن باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 14:37)mohamadir نوشته:  دوستان سلام.
من تقریبا تو ژانویه وقت مصاحبه بهم میدن.به نظر شما اگر از الان بگم اسپانسرم فرمها رو پر کنه مشکلی پیش نمیاد؟یا اینکه باید بعد از کارنت شدن باشه؟

چه مشکلی پیش میاد؟؟ شما هرچه زودتر کارها رو انجام بدین خیالتون راحتتر میشه ,ضمنا اسپانسرتون هم با فراق خیال این کار رو انجام میده!!!
تشکر کنندگان: mohamadir ، noobnoobi ، محبت
دوستان اگه از یه دانشگاهی تو امریکا بشه فاند گرفت، آیا باز هم نیاز به اسپانسر و گزارش موجودی حساب هست؟
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-09-08 ساعت 22:49)hometown نوشته:  سلام دوستان
من برادرم وکیل مهاجرت هست در آمریکا و خودمم در مسابقه لاتاری برنده شدم و وقت سفارتم هم 28 اکتبر هست با ایشون که درباره مدرک مالی صحبت کردم گفتند کسی که در مسابقه گرین کارت برنده شده به این مدرک نیاز نداره و این مدرک مورد نیاز کسی هست که می خواهد ویزای توریستی اقدام کنه
با تشکر

دوست عزیز برادرتون احتمالا از روند کار لاتاری اطلاع ندارند، در برنامه لاتاری یا باید اسپانسر داست، یا آفر شغلی از آ م ر ی ک ا و یا نامه تمکن مالی از بانک و در لیست مدارک سفارت ها هم قید شده!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، محبت ، گل نهال ، ffrfar ، رژین ، Natasha9 ، قصه گو ، gema
سلام دوست عزیز
اگر امکان دارد لینک محلی که این مطلب در ان درج شده را قرار دهید
با تشکر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان