کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2013-09-08 ساعت 23:37)hometown نوشته:  سلام دوست عزیز
اگر امکان دارد لینک محلی که این مطلب در ان درج شده را قرار دهید
با تشکر

در این پــــــســـــــت لینک مدارک موجوده میتونید دانلود کنید، آدرس ایمیل سفارت ها هم داخل فایل ها موجوده میتونید از خودشون هم سوال کنید....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005 ، ffrfar ، محبت ، گل نهال ، Natasha9 ، قصه گو
پست موقت

دوستانی که تمایل به شرکت در گردهمایی برندگان 2014 دارند به لینک زیر مراجعه کنند :

http://mohajersara.com/thread-6819-post-...#pid415251
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت
(2013-09-08 ساعت 22:53)aghaghia نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 22:49)hometown نوشته:  سلام دوستان
من برادرم وکیل مهاجرت هست در آمریکا و خودمم در مسابقه لاتاری برنده شدم و وقت سفارتم هم 28 اکتبر هست با ایشون که درباره مدرک مالی صحبت کردم گفتند کسی که در مسابقه گرین کارت برنده شده به این مدرک نیاز نداره و این مدرک مورد نیاز کسی هست که می خواهد ویزای توریستی اقدام کنه
با تشکر

دوست عزیز برادرتون احتمالا از روند کار لاتاری اطلاع ندارند، در برنامه لاتاری یا باید اسپانسر داست، یا آفر شغلی از آ م ر ی ک ا و یا نامه تمکن مالی از بانک و در لیست مدارک سفارت ها هم قید شده!!!
دوستان عزیز خیلی سخت میگیرید یک نامه تائیدیه مالی از بانک مربوط به حسابتان کفایت میکند (بیاید خودمان به مشکلات دامن نزنیم وکارها را در حد کفایت انجام دهیم وسواس زیاد مشکلات را افزون وافزونتر خواهد کرد)به امید آرامش بیشترو........
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-19 ساعت 13:36)رژین نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 22:53)aghaghia نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 22:49)hometown نوشته:  سلام دوستان
من برادرم وکیل مهاجرت هست در آمریکا و خودمم در مسابقه لاتاری برنده شدم و وقت سفارتم هم 28 اکتبر هست با ایشون که درباره مدرک مالی صحبت کردم گفتند کسی که در مسابقه گرین کارت برنده شده به این مدرک نیاز نداره و این مدرک مورد نیاز کسی هست که می خواهد ویزای توریستی اقدام کنه
با تشکر

دوست عزیز برادرتون احتمالا از روند کار لاتاری اطلاع ندارند، در برنامه لاتاری یا باید اسپانسر داست، یا آفر شغلی از آ م ر ی ک ا و یا نامه تمکن مالی از بانک و در لیست مدارک سفارت ها هم قید شده!!!
دوستان عزیز خیلی سخت میگیرید یک نامه تائیدیه مالی از بانک مربوط به حسابتان کفایت میکند (بیاید خودمان به مشکلات دامن نزنیم وکارها را در حد کفایت انجام دهیم وسواس زیاد مشکلات را افزون وافزونتر خواهد کرد)به امید آرامش بیشترو........

دوست عزیز بحث سختگیری نیست، بحث اینه که شما باید یکی از موارد بالا رو داشته باشید و اگر طبق گفته این دوستمون که میگن احتیاجی نیست، یکی از این موارد رو همراه نداشته باشید، نقص مدرک می خورید، ساده ترین راهش هم همون نامه تمکن مالی هست که بارها گفتیم....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، poopak16
دوستان من یه سوال دارم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

برای کارشناسی ارزش ملک و ماشین، سند خانه ام چطور باید عمل کنم و به کجا مراجعه کنم
کارشناس دادگستری میخوام ارز یابی کنه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
منظور از نامه مانده حساب بانکی اسپانسر یعنی چی؟
بهتره چند وقت قبل از مصاحبه اسپانسر مدارکشو بگیره
تشکر کنندگان:
(2013-07-22 ساعت 09:07)mehdikhosro نوشته:  ممنونم

توي سفرنامه ها خوندم كه آفيسر از كساني كه نامه حساب بانكي رو نشون دادن پرسيده اين پول رو از كجا آوردي؟؟؟؟
واسه ما كه مي خوايم بصورت سوري يه پولي قرض كنيم و نامه از بانك بگيريم چه جوابي به آفيسر بديم كه تابلو نشه؟؟؟؟؟؟؟

من بیشتر راجع به اون قسم ی که اولش قراره بخورین رفتم توی فکر! Wink
جدای از شوخی سوال مهمیه. چون اگر پس انداز عنوان کنین که بر اساس سالهایی که کار کردین باید جور در بیاد. به نظرم از منابعی مثل سهم الارث نام ببرین شاید مفید فایده واقع بشه Smile
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: ojee ، ffrfar ، قصه گو ، gema
سلام
یک سوال که هم به شرایط ازدواجی بر می گرده هم به اسپانسر!

اگر شخصی اسپانسرش ( که بسیار معتبر با تمکن مالی بسیار بالا هست) از اقوام درجه یک نامزدش باشه! و با توجه به اینکه در فرم های اولیه گزینه ی مجرد رو انتخاب کرده ( چون گزینه ی نامزدی وجود نداشته و در صورت انتخاب گزینه ازدواج در ترجمه ی شناسنامه به مشکل می خورده) ، در فرم I-134 در بخش نسبت بین شخص برنده و اسپانسر اگر به این مورد نامزدی اشاره ای بشه مشکل ساز می شه؟
چون من در تاپیکهای دیگه خوندم مجرد بودن شانس دریافت ویزا رو افزایش می ده.

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان:
سلام!
دوستان من اسپانسرم مدارکم رو برام فرستاده ولی داخل یه پاکت مهر و موم شده است که حسابدار قسم خورده اش تایید کرده و بهم گفتن که خودم پاکت رو باز نکنم و بدم آفیسر روز مصاحبه باز کنه!
ولی همش استرس دارم نکنه نقص داشته باشه!
به نظرتون چه کار کنم؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو
من برنده اصلی هستم فرم 134 را باید برای اعضا خانوادم اسپانسر جدا پر کنه یا فقط برای من کافیه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-09-28 ساعت 12:55)ali3875 نوشته:  من برنده اصلی هستم فرم 134 را باید برای اعضا خانوادم اسپانسر جدا پر کنه یا فقط برای من کافیه؟

دوست عزیز تو فرم مربوطه مشخصات تمام افراد را میخواهند ,همان کافیست.برای برنده اصلی پر میشه.موفق باشید
تشکر کنندگان: aghaghia ، قصه گو
(2013-09-28 ساعت 12:55)ali3875 نوشته:  من برنده اصلی هستم فرم 134 را باید برای اعضا خانوادم اسپانسر جدا پر کنه یا فقط برای من کافیه؟

در همون فرم بندی وجود داره ( اگه اشتباه نکنم میشه بند 3) که اسم برنده اصلی و خانواده ش ( همسر و فرزندانش) هم هست.
لزومی به جدا پر کردن نیست با این حساب. چون اسم همه ی اعضا آورده می شه
بازم از دوستانی که خانوادگی فرم پر کردن سوال بفرمایید

تشکر کنندگان: ojee ، ffrfar ، قصه گو ، gema
(2013-09-28 ساعت 18:44)Natasha9 نوشته:  

در همون فرم بندی وجود داره ( اگه اشتباه نکنم میشه بند 3) که اسم برنده اصلی و خانواده ش ( همسر و فرزندانش) هم هست.
لزومی به جدا پر کردن نیست با این حساب. چون اسم همه ی اعضا آورده می شه
بازم از دوستانی که خانوادگی فرم پر کردن سوال بفرمایید
دوست گرامی من امروز این جمله رو درI-134, Affidavit of Support دیدم,فکر کردم بهتره اینجا بگذارم:

Purpose of Form :
To show that visa applicants have sponsorship and will not become public charges while in the United States. The sponsor must file a separate affidavit for each applicant.
تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-09-22 ساعت 11:17)parinaz1 نوشته:  سلام دوستان

چرا هيچكي جواب نداده Sad
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 23:26)parinaz1 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 11:17)parinaz1 نوشته:  سلام دوستان

چرا هيچكي جواب نداده Sad

شما لطفا"امضاتو بساز تا بدونیم حدودا" کی کارنت میشید تا جواب صحیح خدمتتون ارایه کنیم,ولی بهر حال اسپانسرتون حدود 2 ماه قبل از مصاحبه ,بهتره مدارک را بدستتون برسونه .
تشکر کنندگان: aghaghia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان