کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-06-23 ساعت 12:21)sejz نوشته:  دوستان عزیز خیلی خوشحالم که این جمع داره شکل میگیره! Smile
فقط دوستان این رو بهتون بگم که منم یک ماهه که فارغ التحصیلم.. فقط مشکل اینجاست که ما اومدیمو درسمون رو تموم کردیم ولی به ماها که مدرکی چه موقت و چه دائم نمیدن!!! در نتیجه بازهم اون 4 سال زحمته رو هواست..
راستی برای پذیر و اینا نیاز به ریزنمرات هم هست که فقط در ترم اخر میشه گرفت و بعد از فراغت باید صبر کنین تا اصل دانشنامتون بیاد و اون موقع هم به خاطر سربازی نمیدن دستتون.. کارت پایان خدمت و قبولی مقطع بالاتر میخوان!! البته من دانشگاه ازادم سراسری رو اطلاع ندارم ... خلاصه که مشکلات زیاد داریم ما مشمولا.. اون عراقو که فرمودین اگه اون شرایط باه خیلی خوبه. باید باهم یه راهی بسازیم اینجوری نمیشه! Smile
بله واقعا جای امید داره و بسیار هم خوشحال کنندست
من هر کمکی که از دستم بر بیاد خودتون می بینید دریغ نمی کنم
هر راه حل معقولی که به ذهنم میاد خدمتتون مطرحش می کنم
در خصوص عراق هم باید بگم که بله شدنیه تنها ابهامی که باقی مانده بود این بود که آیا بعد از رفتن به عراق درصورتی که بخواهیم به ترکیه برویم باید از سفارت ترکیه ویزا بگیریم یا خیر.
که مثل اینکه ویزا نمی خواد و می شه مستقیما از عراق به ترکیه پرواز کرد.(بنظرم سفر به ترکیه البته برای ایرانی ها رو عرض می کنم از هر کجای دنیا ویزا نیازی نباشه- البته بازم باید بیشتر بررسی اش کنیم)
فقط ویزای امارات رو مطمئن نیستم که از عراق چطور می شه گرفت.
راه حل پیشنهادی بنده اینه که قبل از سفر به عراق به سفارت امارات رفته و ویزاتونو بگیرید که همراهتون باشه.
تو فرودگاه امام هم فکر نمی کنم به ویزایی که تو پاستونو کاری داشته باشند فقط فکر می کنم مهم بلیطتون برای عراق باشه. هرچند برای عراق زمینی هم می شه رفت مثلا بریم سلیمانیه یا اربیل.
همیشه می گم چندتا فکر بهتر از یک فکر عمل می کنه.
اگر ساکت باشید و فقط خواننده موضوعات و ارسال ها کاری از پیش نمی ره.
باید همگی پابپای هم تلاش کنیم و راه حل های مناسبی پیدا کنیم.
هیچکسی به غیر از خود ما نمی تونه راه حل مناسبی رو طرح کنه چون ما تو شرایطش قرار گرفتیم و دغدغه روزمرمون شده.
در خصوص جمع شدن هم باید بگم که ما همگی یک مبلغ محدودی را با توجه به وضع مالی که داریم می تونیم با خودمون ببریم ، بعضی ها شاید با این وضع دلار هم نتونن 10هزار دلار هم با خودشون بیارن که طبیعیه.
لذا اگر با هم باشیم سنگینی وزنه ای که بلند می کنیم روی هرکدوم از ماها تقسیم می شه و فشار کمتری بهمون وارد می شه و از زندگی و راهی که انتخاب کردیم بیشتر و بیشتر لذت می بریم.
پس امیدوار باشید و باهم باشید تا بدرخشید.
برای گرفتن ریز نمرات هم بهترین راه اینه که برید و بگید می خواید اپلای کنید
مگه می تونن بهتون ندن باید بدن چون می خواید از یه دانشگاهی پذیرش بگیرید و باید تو ددلاینی که دانشگاه منتخبتون تعیین کرده مدارکتون که شامل ریزنمراتتون هم می شه را برایشان بفرستید.
بیشار مصمم و جدی برید و درخواست بدید.
من هم دانشگاه آزاد بودم اما تونستم با یکم جدیت و قاطعیت اصل دانشگاه کاردانی دانشگاه قبلیم رو که دست دانشگاه کارشناسی ام بود رو ازشون بگیرم.(چون هنرستانی هستم و پیش دانشگاهی ندارم و تو فرم هامم "مدرک دانشگاهی" رو قید کرده بودم لذا باید یک مدرک دانشگاهی به سفارت نشون می دادم که خداروشکر تونستم از دانشگاه بکشمش بیرون)
این چیزا نشدنی نیست.
یکم اراده می خواد که مطمئنم در همگی ما فراوانه.
پس ناامید نباشید.
تشکر کنندگان: sejz ، 5ina
(2013-06-23 ساعت 12:48)پسرک مهاجر نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 12:21)sejz نوشته:  دوستان عزیز خیلی خوشحالم که این جمع داره شکل میگیره! Smile
فقط دوستان این رو بهتون بگم که منم یک ماهه که فارغ التحصیلم.. فقط مشکل اینجاست که ما اومدیمو درسمون رو تموم کردیم ولی به ماها که مدرکی چه موقت و چه دائم نمیدن!!! در نتیجه بازهم اون 4 سال زحمته رو هواست..
راستی برای پذیر و اینا نیاز به ریزنمرات هم هست که فقط در ترم اخر میشه گرفت و بعد از فراغت باید صبر کنین تا اصل دانشنامتون بیاد و اون موقع هم به خاطر سربازی نمیدن دستتون.. کارت پایان خدمت و قبولی مقطع بالاتر میخوان!! البته من دانشگاه ازادم سراسری رو اطلاع ندارم ... خلاصه که مشکلات زیاد داریم ما مشمولا.. اون عراقو که فرمودین اگه اون شرایط باه خیلی خوبه. باید باهم یه راهی بسازیم اینجوری نمیشه! Smile
بله واقعا جای امید داره و بسیار هم خوشحال کنندست
من هر کمکی که از دستم بر بیاد خودتون می بینید دریغ نمی کنم
هر راه حل معقولی که به ذهنم میاد خدمتتون مطرحش می کنم
در خصوص عراق هم باید بگم که بله شدنیه تنها ابهامی که باقی مانده بود این بود که آیا بعد از رفتن به عراق درصورتی که بخواهیم به ترکیه برویم باید از سفارت ترکیه ویزا بگیریم یا خیر.
که مثل اینکه ویزا نمی خواد و می شه مستقیما از عراق به ترکیه پرواز کرد.
فقط ویزای امارات رو مطمئن نیستم که از عراق چطور می شه گرفت.
راه حل پیشنهادی بنده اینه که قبل از سفر به عراق به سفارت امارات رفته و ویزاتونو بگیرید که همراهتون باشه.
تو فرودگاه امام هم فکر نمی کنم به ویزایی که تو پاستونو کاری داشته باشند فقط فکر می کنم مهم بلیطتون برای عراق باشه. هرچند برای عراق زمینی هم می شه رفت مثلا بریم سلیمانیه یا اربیل.
همیشه می گم چندتا فکر بهتر از یک فکر عمل می کنه.
اگر ساکت باشید و فقط خواننده موضوعات و ارسال ها کاری از پیش نمی ره.
باید همگی پابپای هم تلاش کنیم و راه حل های مناسبی پیدا کنیم.
هیچکسی به غیر از خود ما نمی تونه راه حل مناسبی رو طرح کنه چون ما تو شرایطش قرار گرفتیم و دغدغه روزمرمون شده.
در خصوص جمع شدن هم باید بگم که ما همگی یک مبلغ محدودی را با توجه به وضع مالی که داریم می تونیم با خودمون ببریم ، بعضی ها شاید با این وضع دلار هم نتونن 10هزار دلار هم با خودشون بیارن که طبیعیه.
لذا اگر با هم باشیم سنگینی وزنه ای که بلند می کنیم روی هرکدوم از ماها تقسیم می شه و فشار کمتری بهمون وارد می شه و از زندگی و راهی که انتخاب کردیم بیشتر و بیشتر لذت می بریم.
پس امیدوار باشید و باهم باشید تا بدرخشید.
برای گرفتن ریز نمرات هم بهترین راه اینه که برید و بگید می خواید اپلای کنید
مگه می تونن بهتون ندن باید بدن چون می خواید از یه دانشگاهی پذیرش بگیرید و باید تو ددلاینی که دانشگاه منتخبتون تعیین کرده مدارکتون که شامل ریزنمراتتون هم می شه را برایشان بفرستید.
بیشار مصمم و جدی برید و درخواست بدید.
من هم دانشگاه آزاد بودم اما تونستم با یکم جدیت و قاطعیت اصل دانشگاه کاردانی دانشگاه قبلیم رو که دست دانشگاه کارشناسی ام بود رو ازشون بگیرم.(چون هنرستانی هستم و پیش دانشگاهی ندارم و تو فرم هامم "مدرک دانشگاهی" رو قید کرده بودم لذا باید یک مدرک دانشگاهی به سفارت نشون می دادم که خداروشکر تونستم از دانشگاه بکشمش بیرون)
این چیزا نشدنی نیست.
یکم اراده می خواد که مطمئنم در همگی ما فراوانه.
پس ناامید نباشید.

بله حتما نیاز به هم فکری داریم هممون با هم.. من هم گفتم واه پذیرش میخوام ولی گفتن الان دیگه نمیشه باید صبر کنی تا اصل مدرکت تا 7 ماه دیگه( این زوده زودشونه البته!!!) بیاد اونوقت درخواست بدی.. تا اونموقع هم که هنوز مشمولیم.. یا اینکه اصلن نمیدونستن پذیرش چیه.. یا نمیخواستن بدن.. نمیدونم حالا من دنبالشم از مراجع بالاتر از واحد اقدام کنم.. فقط اینو گفتم که دوستانی که ترم اخرن قبل از فراغت برن ریزنمرات بگیرن لاقل به مشکل من نخورن.. این دانشگاه ازاد هیچ ساز و کار مشخصی نداره!!!
اگر از طریق عراق رفتنی شدیم بهتره که از طریق همون سفارت ترکیه که راه ارتباطیش با عراق بهتره اقدام کنیم به نظر من .
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر
بچه ها همین الان با پلیس گذرنامه فرودگاه امام (تلفن: 51001 )برای بچه هایی که سفارتشون ابوطبی هست صحبت می کردم
گفتند اگر مجوز خروج برای عراق/عربستان گرفته اید بلیطتون باید برای اون کشور باشه.
پرسیدم قصد برگشت به ایران رو ندارم و می خوام به امارات برم اگر قبل از رفتن ویزای امارات رو بگیرم و تو پاسم باشه حتی اگر بلطیمم برای عراق باشه برای خروج از کشور مشکلی پیش میاد؟
که ایشون فرمودند خیر می تونی بری عراق و بعد از عراق بری امارات.
و داشتن ویزای امارات تو پاست مانعی نداره اما بلیطتت باید به مقصد عراق باشه اگر برای امارات باشه چون پاست رو به مقصد عراق گرفته بودی و ماهم اینجا چک می کنیم بهت اجازه خروج نمی دیم تنها درصورتی که بلیط عراق رو تهیه کنی می تونی خارج بشی.
بفرمایید اینم از این دیگه چی مش خواید. Wink Smile

(2013-06-23 ساعت 13:01)sejz نوشته:  بله حتما نیاز به هم فکری داریم هممون با هم.. من هم گفتم واه پذیرش میخوام ولی گفتن الان دیگه نمیشه باید صبر کنی تا اصل مدرکت تا 7 ماه دیگه( این زوده زودشونه البته!!!) بیاد اونوقت درخواست بدی.. تا اونموقع هم که هنوز مشمولیم.. یا اینکه اصلن نمیدونستن پذیرش چیه.. یا نمیخواستن بدن.. نمیدونم حالا من دنبالشم از مراجع بالاتر از واحد اقدام کنم.. فقط اینو گفتم که دوستانی که ترم اخرن قبل از فراغت برن ریزنمرات بگیرن لاقل به مشکل من نخورن.. این دانشگاه ازاد هیچ ساز و کار مشخصی نداره!!!
اگر از طریق عراق رفتنی شدیم بهتره که از طریق همون سفارت ترکیه که راه ارتباطیش با عراق بهتره اقدام کنیم به نظر من .
بله درسته بنظرم حتی زمینی هم می شه از عراق رفت ترکیه.
بهرحال خوبه که این سد شکسته شد و راه حلشو فهمیدیم.
انشاالله مابقیشم با کمک همدیگه و لطف و عنایت خداوند متعال درست خواهد شد.
(2013-06-23 ساعت 12:21)sejz نوشته:  حالا شما که مشکل منو دارین به نتیجه رسیدین که چطوری میشه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم رو بگیرم؟
من پیشنهاد می کنم که بحث استخدام یا گرفتن پذیرش رو مطرح کنید بهرحال هرطوری شده باید متقاعدشون کنید و این کار اصلا سختی هم نیست من با یک تلفن و یک توضیح ساده تونستم اصل مدرک کاردانی ام رو از دانشگاه بکشم بیرون تازه گفتم بدید به دوستم برام بیاره خودم نمی تونم بیام که بازم تونستم متقاعدشون کنم و قبول کردند که اینکار رو بکنند.الان هم خدارو شکر مدرکم دستمه و اگر نتونم برای مدرک لیسانسم کاری بکنم حداقل یه مدرک دانشگاهی (فوق دیپلم) دستمه چون هنرستانی بودم و پیش دانشگاهی ندارم و می خوام با مدرک فوقمم برای محکم کاری برای گرفتن مدرک معادل پیش دانشگاهی اقدام کنم که دیگه مشکلی پیش نیاد.
تلاش کنید شدنیه بهتون قول می دم نتیجه می ده.
تشکر کنندگان:
(2013-06-23 ساعت 13:02)noobnoobi نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 12:21)sejz نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 10:16)noobnoobi نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 09:56)پسرک مهاجر نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 01:45)noobnoobi نوشته:  نه معاف که نیستم.
من از پست شما این برداشت رو کردم که اگه آمریکا رفتم از مقطع لیسانس بخونم بهتره؟
در مورد وام هم شما مطمین هستید که در مقطع لیسانس بهم وام میدن؟من مشکلم مالی هست چون میخوام هزینه تحصیل حداقل بشه به همین خاطر میخوام از فوق بخونم. و هزینه ی لیسانس ندم.
با توجه به اینکه احتمال ویزای یکضرب من بسیار بالاست(مجرد , سربازی نرفتم , کار دولتی نداشتم) میارزه بیام ایران درسم رو تموم کنم برم یا کلا بیخیال این 4 سال و زحمتاش شم؟
منم شرایطم مثل شماست (سربازی نرفتم و کار دولتی هم نداشتم)
اما یه فرقی باهم داریم اونم اینه که من دو سه ماهی هست که از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و تو فرجه یک ساله معافیت موقت بسر می برم
منم مثل شما مشکل مالی دارم اما FAFSA که کمک هزینه دانشجوهای graduate را تامین می کنه و سایر کمک هزینه های دیگر که تنها در مقطع لیسانس صورت می پذیره کسانی که مثل ما مشکل دارن برای اینکه حداقل تو چندسال اول براشون کمکی باشه بهترین گزینه رو تحصیل در مقطع لیسانس می دونن.
بله البته که در دوره فوق وام تعلق م یگیره اما خوب بعید می دونم شامل هزینه های زندگی و اسکان و خورد و خوراک هم باشه اما برای دوره لیسانس این کمک بسیار موثر می باشد.
اگر ترم آخر هستید پیشنهاد من اینه که وقتی زمان و تاریخ مصاحبتون معلوم شد ، به KCC ایمیل بزنید و مصاحبتونو تا آنجایی که مقدوره عقب بندازید
چون وقتی از مصاحبه برگشتید دیگه چیزی از درستون نموندهو شایدم ماه یا 2 ماه آخرش باشه.ولی خوب واقعا حیفه اگر ترم آخر هستید حداقل اینجا تمومش بکنید 6 ماه هم فرصت دارید که برید آمریکا پس می تونید برید.
چرا می گم تمومش کنید بخاطر اینکه بودند دور از شما کسانی که رفتند و برگشتند و پل های پشت سرشونم خراب کردند.
من اعتقادم بر اینه که همه جوانب سنجیده بشه و با حوصله پیش بریم.
برای هزینه ها هم می تونیم از همین الان بچه ها دور هم جمع شیم و یه تیمی بشیم ، باهم باشیم تا هزینه هامون اونجا کمتر بشه مثلا اگر اجاره خانه ای 800 دلاره و 5 نفر بشیم هرکدوم هر ماه فقط باید 160 دلار بپردازن و این خیلی بهتره تا وقتی که یهو یکی 800 دلار بپردازه.
مساله نگه داشتن پس اندازه دیگه.
بهر حال اگه ما با همفکری هم پشت هم نباشیم کی می خواد به فکر ما باشه
ما باید خودمون بخوایم تا همه چیز با امید به خدا درست بشه.
من هر کمکی که از دستم بر بیاد برای بچه های مشمول می کنم
این اولین قدم من که حداقل کسایی که با من می خوان باشن مطمئن باشن که تنها نیستن.
بهرحال اگر کسی خواست می تونه بهم پیام خصوصی بده.

بله درسته من 100 درصد برای همکاری موافقم و بهتره به همدیگه چه از نظر روحی و چه از نظر مالی کمک کنیم.
بعد در ادامه سوالم اینکه لیسانس تافل یا جی آر ای و مقاله نمیخواد؟
و ففسا علاوه بر تحصیل زندگی رو هم میده؟میشه به این قضیه تکیه کرد؟

دوستان عزیز خیلی خوشحالم که این جمع داره شکل میگیره! Smile
راستی برای پذیرش و اینا نیاز به ریزنمرات هم هست که فقط در ترم اخر میشه گرفت و بعد از فراغت باید صبر کنین تا اصل دانشنامتون بیاد و اون موقع هم به خاطر سربازی نمیدن دستتون.. کارت پایان خدمت و قبولی مقطع بالاتر میخوان!! البته من دانشگاه ازادم سراسری رو اطلاع ندارم ... خلاصه که مشکلات زیاد داریم ما مشمولا.. اون عراقو که فرمودین اگه اون شرایط باشه خیلی خوبه. باید باهم یه راهی بسازیم اینجوری نمیشه! Smile
حالا شما که مشکل منو دارین به نتیجه رسیدین که چطوری میشه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم رو بگیرم؟

اگر مدرک پیش دانشگاهیتون رو قبلا از مدرستون گرفتینو به دانشگاه تحویل دادین الان هم میتونین برین و با گذاشتن چک یا سفته 500 تومنی بگیرینش از بایگانی دانشگاتون .موردی این نداره.. بیاین با یه راهی چیزی مدرک لیسانسمون رو ازاد کنیم Smile)
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، noobnoobi
(2013-06-23 ساعت 13:12)sejz نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 13:02)noobnoobi نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 12:21)sejz نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 10:16)noobnoobi نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 09:56)پسرک مهاجر نوشته:  منم شرایطم مثل شماست (سربازی نرفتم و کار دولتی هم نداشتم)
اما یه فرقی باهم داریم اونم اینه که من دو سه ماهی هست که از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و تو فرجه یک ساله معافیت موقت بسر می برم
منم مثل شما مشکل مالی دارم اما FAFSA که کمک هزینه دانشجوهای graduate را تامین می کنه و سایر کمک هزینه های دیگر که تنها در مقطع لیسانس صورت می پذیره کسانی که مثل ما مشکل دارن برای اینکه حداقل تو چندسال اول براشون کمکی باشه بهترین گزینه رو تحصیل در مقطع لیسانس می دونن.
بله البته که در دوره فوق وام تعلق م یگیره اما خوب بعید می دونم شامل هزینه های زندگی و اسکان و خورد و خوراک هم باشه اما برای دوره لیسانس این کمک بسیار موثر می باشد.
اگر ترم آخر هستید پیشنهاد من اینه که وقتی زمان و تاریخ مصاحبتون معلوم شد ، به KCC ایمیل بزنید و مصاحبتونو تا آنجایی که مقدوره عقب بندازید
چون وقتی از مصاحبه برگشتید دیگه چیزی از درستون نموندهو شایدم ماه یا 2 ماه آخرش باشه.ولی خوب واقعا حیفه اگر ترم آخر هستید حداقل اینجا تمومش بکنید 6 ماه هم فرصت دارید که برید آمریکا پس می تونید برید.
چرا می گم تمومش کنید بخاطر اینکه بودند دور از شما کسانی که رفتند و برگشتند و پل های پشت سرشونم خراب کردند.
من اعتقادم بر اینه که همه جوانب سنجیده بشه و با حوصله پیش بریم.
برای هزینه ها هم می تونیم از همین الان بچه ها دور هم جمع شیم و یه تیمی بشیم ، باهم باشیم تا هزینه هامون اونجا کمتر بشه مثلا اگر اجاره خانه ای 800 دلاره و 5 نفر بشیم هرکدوم هر ماه فقط باید 160 دلار بپردازن و این خیلی بهتره تا وقتی که یهو یکی 800 دلار بپردازه.
مساله نگه داشتن پس اندازه دیگه.
بهر حال اگه ما با همفکری هم پشت هم نباشیم کی می خواد به فکر ما باشه
ما باید خودمون بخوایم تا همه چیز با امید به خدا درست بشه.
من هر کمکی که از دستم بر بیاد برای بچه های مشمول می کنم
این اولین قدم من که حداقل کسایی که با من می خوان باشن مطمئن باشن که تنها نیستن.
بهرحال اگر کسی خواست می تونه بهم پیام خصوصی بده.

بله درسته من 100 درصد برای همکاری موافقم و بهتره به همدیگه چه از نظر روحی و چه از نظر مالی کمک کنیم.
بعد در ادامه سوالم اینکه لیسانس تافل یا جی آر ای و مقاله نمیخواد؟
و ففسا علاوه بر تحصیل زندگی رو هم میده؟میشه به این قضیه تکیه کرد؟

دوستان عزیز خیلی خوشحالم که این جمع داره شکل میگیره! Smile
راستی برای پذیرش و اینا نیاز به ریزنمرات هم هست که فقط در ترم اخر میشه گرفت و بعد از فراغت باید صبر کنین تا اصل دانشنامتون بیاد و اون موقع هم به خاطر سربازی نمیدن دستتون.. کارت پایان خدمت و قبولی مقطع بالاتر میخوان!! البته من دانشگاه ازادم سراسری رو اطلاع ندارم ... خلاصه که مشکلات زیاد داریم ما مشمولا.. اون عراقو که فرمودین اگه اون شرایط باشه خیلی خوبه. باید باهم یه راهی بسازیم اینجوری نمیشه! Smile
حالا شما که مشکل منو دارین به نتیجه رسیدین که چطوری میشه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم رو بگیرم؟

اگر مدرک پیش دانشگاهیتون رو قبلا از مدرستون گرفتینو به دانشگاه تحویل دادین الان هم میتونین برین و با گذاشتن چک یا سفته 500 تومنی بگیرینش از بایگانی دانشگاتون .موردی این نداره.. بیاین با یه راهی چیزی مدرک لیسانسمون رو ازاد کنیم Smile)

شما مطمین هستین از این قضیه؟
کی باید اقدام کنم برای اینکار؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 18:11)پسرک مهاجر نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 14:22)shabani نوشته:  ممنون که جواب دادین. از اوجایی که بعضی از داشگاهها کار آدمو اجام نمیدن و اگه دلشون نخواد سنگ جلوی پای آدم میندازن همسر من ترسید که بگه میخواد بره آمریکا چون الان ویزای آمریکا هم تو پاسش خورده و ممکن که اجازه ی خروج ندن.به خاطر همین مجوز خروجشو برای امارات گرفت و برای احتیاط قراره ویزای اماراتم بگیره اما می ترسیم تو سیستم کنترل پاسپورت مشخص بشه که مقصد آمریکاست نه دبی.
خواهش می کنم
خیلی بهتون تبریک می گم از صحبت هاتون اینطور متوجه شدم که مثل اینکه برای مصاحبه رفتید و ویزا هم گرفتید و برگشتید درسته؟؟؟؟؟

خیلی از بچه ها پرسیده بودند که وقتی برگردید در صورت گرفتن ویزا وقتی برای پس گرفتن وثبغتون به نظام وظیفه رجوع کردید آیا نگفتن که این ویزای مهاجرتی آمریکا تو پاستون چیکار می کنه؟یعنی خواستید وثیغتونو پس بگیرید احیانا هیچ گیری بخاطر بودن ویزای مهاجرتی تو پاسپورت همسرتون ندادند؟؟؟ (البته بنظر من اگر مجوز خروج برای آمریکا از طریق سفر سیاحتی گرفته باشید مشکلی پیش نخواهد آمد چون سفر به آمریکا نیازمند ویزا است دیگه، ولی باز شما یه توضیحی بدید خالی از لطف نیست)

راستی مجوز خروج برای چه سفر و به مقصد کجا گرفته بودید؟؟؟
آیا 15 میلیون نقد گذاشته بودید؟؟؟

ممنون بله ویزامونو گرفتیم و موقع آزاد کردن وثیقه هیچ مشکلی پیش نیومد.پس به نظر شما بلیطو ترانزیت نگیریم؟یعنی همسرم یه بلیط برای دبی بگیره چون مجوز خروجش برای دبی هست؟
(2013-06-23 ساعت 17:21)shabani نوشته:  ممنون بله ویزامونو گرفتیم و موقع آزاد کردن وثیقه هیچ مشکلی پیش نیومد.پس به نظر شما بلیطو ترانزیت نگیریم؟یعنی همسرم یه بلیط برای دبی بگیره چون مجوز خروجش برای دبی هست؟
1-که اینطور ، اما نگفتید مجوز خروجتونو چطوری گرفته بودید؟
2-سفر به کجا و چه مقدار وثیغه گذاشته بودید؟؟؟
3-الان مجوز خروج جدیدتون رو برای دبی با قید 15 میلیون تومان وثیغه بصورت نقد گرفتید؟؟؟(یا امتحان تافل/ایلتس ... سفر نیمه علمی به مبلغ 5 میلیون تومان گرفته اید؟؟؟)
4-همسرتون فقط 20 روز می تونه خارج بشه آیا قصد برگشت دارید؟؟؟
5-اما سوال آخرم اینه که فاصله بین دو مجوز خروجتون باید عدد خاصی باشه مثلا چند وقت پیش رفتید مصاحبه و مجوز خروجی که به تازگی گرفتید برای کی هست؟؟

بله هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.من امروز با پلیس گذرنامه فرودگاه امام صحبت می کردم.
گفتند اجازه خروج برای هر کشوری که گرفتید بلیطتونم باید به مقصد همان کشور باشه.بعد اگر بلیط به جای دیگری دارید می تونید بعد از عظیمت به آن کشوری که مجوزشو داشتید از آنجا به کشور مقصدتون بروید.
درخصوص سوال های بنده اگر لطف بفرمایید توضیح کاملتری ارئه بفرمایید واقعا سپاس گذارتون می شم.
مرسی و ممنون.
تشکر کنندگان:
دیدید بچه ها گفتم بحث FAFSA و مدرکو اینجا مطرح نکنید
بفرمایید اینم از آلارم عمو سعید Smile
من خودم می خوام بصورت همون زیارتی که توضیح دادم برم برای کارهای واکسیناسیونم پاسپورتمو زودتر بگیرم و به روزهای نزدیک مصاحبه موکولش نکنم
کلا پاسپورت دستتون باشه بهتره توصیه می کنم فعلا از طریق زیارتی اقدام بکنید و پاستونو بگیرید بعد برید کنسلش کنید که اجازه خروجتون سرجاش بمونه.
اینطوری نزدیک مصاحبتونم دیگه استرس گرفتن پاسپورت ندارید و پاستون دستتونه فقط یه اجازه خروج می مونه. Wink
تشکر کنندگان: noobnoobi
بحث مدارک و ازاد کردن و مسائل مربوطه به ان که مربوط به مشکلات سربازیس اینجا به نظرم باید وجود داشته باشه که همه با مشکل مشابه استفاده کنند یا راهی ارائه بدن و لطفا این موارد حذف نشه ولی راجع به فافسا و ادامه تحصیل در امریکا حق با سعید خانه.. Wink
تشکر کنندگان:
(2013-06-23 ساعت 20:39)پسرک مهاجر نوشته:  دیدید بچه ها گفتم بحث FAFSA و مدرکو اینجا مطرح نکنید
من خودم می خوام بصورت همون زیارتی که توضیح دادم برم برای کارهای واکسیناسیونم پاسپورتمو زودتر بگیرم و به روزهای نزدیک مصاحبه موکولش نکنم
کلا پاسپورت دستتون باشه بهتره توصیه می کنم فعلا از طریق زیارتی اقدام بکنید و پاستونو بگیرید بعد برید کنسلش کنید که اجازه خروجتون سرجاش بمونه.
اینطوری نزدیک مصاحبتونم دیگه استرس گرفتن پاسپورت ندارید و پاستون دستتونه فقط یه اجازه خروج می مونه. Wink
سلام و البته که خسته هم نباشید . .
من هم مشمولم و دانشجو هستم اگه که از طریق سفر زیارتی مثل شما پاس بگیرم بعدش برم و کنسلش کنم شما مطمئن هستید که بازم می تونم از خروج سالی 2بارم هنوز استفاده کنم و یه بارش سوخت نخواهد شد؟؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
شما وقتی اجازه خروج بگیری و خارج نشی سوخت نمیشه.

(2013-06-25 ساعت 01:09)pooyan1920 نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 20:39)پسرک مهاجر نوشته:  دیدید بچه ها گفتم بحث FAFSA و مدرکو اینجا مطرح نکنید
من خودم می خوام بصورت همون زیارتی که توضیح دادم برم برای کارهای ...خروجتون سرجاش بمونه.
من هم مشمولم و دانشجو هستم اگه که از طریق سفر زیارتی مثل شما پاس بگیرم بعدش برم و کنسلش کنم شما مطمئن هستید که بازم می تونم از خروج سالی 2بارم هنوز استفاده کنم و یه بارش سوخت نخواهد شد؟؟؟؟
(2013-06-25 ساعت 09:28)storagemeter نوشته:  شما وقتی اجازه خروج بگیری و خارج نشی سوخت نمیشه.

(2013-06-25 ساعت 01:09)pooyan1920 نوشته:  
من خودم می خوام بصورت همون زیارتی که توضیح دادم برم برای کارهای ...خروجتون سرجاش بمونه.
همانطور که دوست عزیزمان هم توضیح دادند در صورتی که برید و کنسلش کنید سهمیتون سرجاش می مونه.
قبلا هم گفتم تا از چیزی مطمئن نشوم هیچ وقت آن را با شما عزیزان در مهاجرسرا به اشتراک نمی گذارم-پس خیالتان راحت باشد Smile Wink
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، storagemeter
بچه هایی که می خوان از طریق زیارتی پاسپورت بگیرن توجه داشته باشن که چکی که به مبلغ 5 میلیون تومان می دن حتما باید تو اون حساب 5 میلیون تومان پول باشه ها ، اونجا برید استعلام می گیرن پس حواستون باشه.
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام به همگی من همه رو خوندم ولی مشکل من داخلش پیدا نشد
مشکل من اینه که من تو لاتری گرین کارت آمریکا برنده شدم تنها مشکلم اینه که سربازی نرفتم به نظر شما این گرین کارت باطل میشه تا من برم سربازی بیام یا اینکه بعد از سربازی میتونم اقدام کنم یعنی بعد از دوسال که از سربازی برگشتم؟

کسی چرا به سوال ما پاسخ نداد؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 12:17)QTM نوشته:  سلام به همگی من همه رو خوندم ولی مشکل من داخلش پیدا نشد
مشکل من اینه که من تو لاتری گرین کارت آ م ری ک ا برنده شدم تنها مشکلم اینه که سربازی نرفتم به نظر شما این گرین کارت باطل میشه تا من برم سربازی بیام یا اینکه بعد از سربازی میتونم اقدام کنم یعنی بعد از دوسال که از سربازی برگشتم؟

کسی چرا به سوال ما پاسخ نداد؟؟؟

دوست عزیز شما باید تمام مراحل کار رو برای اخذ ویزا انجام بدین، برین اونور برای فعال سازیه گرین کارتتون، بعد پاس سفید بگیرید که مدتش 2 سال برگردین و سربازی تون رو انجام بدین و دوباره برگردین اونور. یا اینکه وثیقه 15 میلیونی بزارید و برید بمونید، بعدش هم بیخیال پولتون بشید. در غیر این صورت گرین کارتتون باطل میشه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: QTM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان