2013-06-23 ساعت 12:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-23 ساعت 12:58 توسط پسرک مهاجر.)
(2013-06-23 ساعت 12:21)sejz نوشته: دوستان عزیز خیلی خوشحالم که این جمع داره شکل میگیره!بله واقعا جای امید داره و بسیار هم خوشحال کنندست
فقط دوستان این رو بهتون بگم که منم یک ماهه که فارغ التحصیلم.. فقط مشکل اینجاست که ما اومدیمو درسمون رو تموم کردیم ولی به ماها که مدرکی چه موقت و چه دائم نمیدن!!! در نتیجه بازهم اون 4 سال زحمته رو هواست..
راستی برای پذیر و اینا نیاز به ریزنمرات هم هست که فقط در ترم اخر میشه گرفت و بعد از فراغت باید صبر کنین تا اصل دانشنامتون بیاد و اون موقع هم به خاطر سربازی نمیدن دستتون.. کارت پایان خدمت و قبولی مقطع بالاتر میخوان!! البته من دانشگاه ازادم سراسری رو اطلاع ندارم ... خلاصه که مشکلات زیاد داریم ما مشمولا.. اون عراقو که فرمودین اگه اون شرایط باه خیلی خوبه. باید باهم یه راهی بسازیم اینجوری نمیشه!
من هر کمکی که از دستم بر بیاد خودتون می بینید دریغ نمی کنم
هر راه حل معقولی که به ذهنم میاد خدمتتون مطرحش می کنم
در خصوص عراق هم باید بگم که بله شدنیه تنها ابهامی که باقی مانده بود این بود که آیا بعد از رفتن به عراق درصورتی که بخواهیم به ترکیه برویم باید از سفارت ترکیه ویزا بگیریم یا خیر.
که مثل اینکه ویزا نمی خواد و می شه مستقیما از عراق به ترکیه پرواز کرد.(بنظرم سفر به ترکیه البته برای ایرانی ها رو عرض می کنم از هر کجای دنیا ویزا نیازی نباشه- البته بازم باید بیشتر بررسی اش کنیم)
فقط ویزای امارات رو مطمئن نیستم که از عراق چطور می شه گرفت.
راه حل پیشنهادی بنده اینه که قبل از سفر به عراق به سفارت امارات رفته و ویزاتونو بگیرید که همراهتون باشه.
تو فرودگاه امام هم فکر نمی کنم به ویزایی که تو پاستونو کاری داشته باشند فقط فکر می کنم مهم بلیطتون برای عراق باشه. هرچند برای عراق زمینی هم می شه رفت مثلا بریم سلیمانیه یا اربیل.
همیشه می گم چندتا فکر بهتر از یک فکر عمل می کنه.
اگر ساکت باشید و فقط خواننده موضوعات و ارسال ها کاری از پیش نمی ره.
باید همگی پابپای هم تلاش کنیم و راه حل های مناسبی پیدا کنیم.
هیچکسی به غیر از خود ما نمی تونه راه حل مناسبی رو طرح کنه چون ما تو شرایطش قرار گرفتیم و دغدغه روزمرمون شده.
در خصوص جمع شدن هم باید بگم که ما همگی یک مبلغ محدودی را با توجه به وضع مالی که داریم می تونیم با خودمون ببریم ، بعضی ها شاید با این وضع دلار هم نتونن 10هزار دلار هم با خودشون بیارن که طبیعیه.
لذا اگر با هم باشیم سنگینی وزنه ای که بلند می کنیم روی هرکدوم از ماها تقسیم می شه و فشار کمتری بهمون وارد می شه و از زندگی و راهی که انتخاب کردیم بیشتر و بیشتر لذت می بریم.
پس امیدوار باشید و باهم باشید تا بدرخشید.
برای گرفتن ریز نمرات هم بهترین راه اینه که برید و بگید می خواید اپلای کنید
مگه می تونن بهتون ندن باید بدن چون می خواید از یه دانشگاهی پذیرش بگیرید و باید تو ددلاینی که دانشگاه منتخبتون تعیین کرده مدارکتون که شامل ریزنمراتتون هم می شه را برایشان بفرستید.
بیشار مصمم و جدی برید و درخواست بدید.
من هم دانشگاه آزاد بودم اما تونستم با یکم جدیت و قاطعیت اصل دانشگاه کاردانی دانشگاه قبلیم رو که دست دانشگاه کارشناسی ام بود رو ازشون بگیرم.(چون هنرستانی هستم و پیش دانشگاهی ندارم و تو فرم هامم "مدرک دانشگاهی" رو قید کرده بودم لذا باید یک مدرک دانشگاهی به سفارت نشون می دادم که خداروشکر تونستم از دانشگاه بکشمش بیرون)
این چیزا نشدنی نیست.
یکم اراده می خواد که مطمئنم در همگی ما فراوانه.
پس ناامید نباشید.