کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
یه سوال دیگه میشه پدر یا بردار کارهای مصاحبه رو انجام بده یعنی به جای من اون کارهای منو پیش ببره؟یا اینکه ن خودم باید انجاشون بدم
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 12:25)aghaghia نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:17)QTM نوشته:  سلام به همگی من همه رو خوندم ولی مشکل من داخلش پیدا نشد
مشکل من اینه که من تو لاتری گرین کارت آ م ری ک ا برنده شدم تنها مشکلم اینه که سربازی نرفتم به نظر شما این گرین کارت باطل میشه تا من برم سربازی بیام یا اینکه بعد از سربازی میتونم اقدام کنم یعنی بعد از دوسال که از سربازی برگشتم؟

کسی چرا به سوال ما پاسخ نداد؟؟؟

دوست عزیز شما باید تمام مراحل کار رو برای اخذ ویزا انجام بدین، برین اونور برای فعال سازیه گرین کارتتون، بعد پاس سفید بگیرید که مدتش 2 سال برگردین و سربازی تون رو انجام بدین و دوباره برگردین اونور. یا اینکه وثیقه 15 میلیونی بزارید و برید بمونید، بعدش هم بیخیال پولتون بشید. در غیر این صورت گرین کارتتون باطل میشه.

دوست عزیز کسی که رفت اونور عمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا دیگه برگرده اینور... Big GrinBig GrinBig Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: QTM ، پسرک مهاجر ، aghaghia ، noobnoobi ، alirezanz
(2013-06-25 ساعت 21:29)QTM نوشته:  یه سوال دیگه میشه پدر یا بردار کارهای مصاحبه رو انجام بده یعنی به جای من اون کارهای منو پیش ببره؟یا اینکه ن خودم باید انجاشون بدم
خیر دوست گرامی چجوری ؟ مگر ممکنه Smile
برای انجام واکسیناسیون خودتون باید حضور داشته باشید
برای مصاحبه حضورتون اجباریه و خودتون باید باشید
اما برای ارسال فرم ها به KCC شخص دیگری می تونه کمکتون کنه و تو این مراحل با شما سهیم باشه
(2013-06-25 ساعت 21:40)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز کسی که رفت اونور عمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا دیگه برگرده اینور... Big GrinBig GrinBig Grin
والا بخدا
قضیه همون مهریه خودمونه ها که می گن کی داده کی گرفته Big Grin
حالا اینجا کی بره کی بر می گرده Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، QTM ، noobnoobi
(2013-06-25 ساعت 21:40)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:25)aghaghia نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:17)QTM نوشته:  سلام به همگی من همه رو خوندم ولی مشکل من داخلش پیدا نشد
مشکل من اینه که من تو لاتری گرین کارت آ م ری ک ا برنده شدم تنها مشکلم اینه که سربازی نرفتم به نظر شما این گرین کارت باطل میشه تا من برم سربازی بیام یا اینکه بعد از سربازی میتونم اقدام کنم یعنی بعد از دوسال که از سربازی برگشتم؟

کسی چرا به سوال ما پاسخ نداد؟؟؟

دوست عزیز شما باید تمام مراحل کار رو برای اخذ ویزا انجام بدین، برین اونور برای فعال سازیه گرین کارتتون، بعد پاس سفید بگیرید که مدتش 2 سال برگردین و سربازی تون رو انجام بدین و دوباره برگردین اونور. یا اینکه وثیقه 15 میلیونی بزارید و برید بمونید، بعدش هم بیخیال پولتون بشید. در غیر این صورت گرین کارتتون باطل میشه.

دوست عزیز کسی که رفت اونور عمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا دیگه برگرده اینور... Big GrinBig GrinBig Grin

چرا دوست عزیز خودم سراغ دارم کسانی رو که خونه زندگی و کارشون اینجاست ولی به انور هم رفت و آمد میکنند برای این که گرین کارتشون رو از دست ندن و جنیه ویزای توریستی براشون داره که خب البته مطمنا خودتون میدنین که این افراد از چه قشری هستند. یه سری از دوستان هم هستند که در کشور دیگه ای درس میخونند مثلا در مقطع دکترا و خب با گرفتن پاس سفید میرن درسشون رو تمام میکنند بعد میان برای همیشه میمونن و موارد دیگه ... این دیگه بستگی به موقعیت افراد داره Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، KIMIA2005 ، QTM
(2013-06-25 ساعت 23:59)aghaghia نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 21:40)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:25)aghaghia نوشته:  دوست عزیز شما باید تمام مراحل کار رو برای اخذ ویزا انجام بدین، برین اونور برای فعال سازیه گرین کارتتون، بعد پاس سفید بگیرید که مدتش 2 سال برگردین و سربازی تون رو انجام بدین و دوباره برگردین اونور. یا اینکه وثیقه 15 میلیونی بزارید و برید بمونید، بعدش هم بیخیال پولتون بشید. در غیر این صورت گرین کارتتون باطل میشه.

چرا دوست عزیز خودم سراغ دارم کسانی رو که خونه زندگی و کارشون اینجاست ولی به انور هم رفت و آمد میکنند برای این که گرین کارتشون رو از دست ندن و جنیه ویزای توریستی براشون داره که خب البته مطمنا خودتون میدنین که این افراد از چه قشری هستند. یه سری از دوستان هم هستند که در کشور دیگه ای درس میخونند مثلا در مقطع دکترا و خب با گرفتن پاس سفید میرن درسشون رو تمام میکنند بعد میان برای همیشه میمونن و موارد دیگه ... این دیگه بستگی به موقعیت افراد داره Smile

عزیز این رو در مورد دوستمون که مشکل سربازی داشتند و سربازی نرفته بودندگفتم که اگه خودشو رسوند اونور دیگه دلیلی نداره بخواد دوباره برگرده و بیاد اینجا بره سربازیشو انجام بده ..... اره افرادی هم هستند از قشر خاص که فقط واسه اینکه گرین کارتشون رو داشته باشند و جنبه توریستی و تفریحی واسشون داشته باشه به امریکا در رفت و امد هستند..
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر ، QTM ، aghaghia
دوستان یه مورد هست اونم اینکه طبق پرس و جویی که من کردم امکان سفر شخصی به عراق وجود نداره و باید از طریق کاروان های زیارتی و ثبت نام در اونها اقدام کنید (ضمنا عراق ویزا دارد!!). تا اینجاش مشکلی نیست ولی طبق روندی که این کاروان ها دارند و اون لیسته مانیفستی که رد میکنند و تعداد افراد همراه در ورود و خروج به کشور باید یکی باشه و الی در ورودی برگشت به کاروان و مدیر اون گیر میدن و مشکلات زیادی ایجاد میشه.. و به همین خاطر پاسپورت ها نزد مدیر کاروان از لب مرزدر هنگام خروج تا دوباره لب مرز و هنگام ورود همیشه میمونه و به هیچ وجه به شخص داده نمیشه!
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، storagemeter ، mehdieb
دوستان سلام
من به رسم قدیمی مهاجر سرا دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم. این جدول واقعا در اینده نزدیک ( بعد از اعلام اولین کارنتی ها ) بسیار به درد همه ما خواهد خورد.( مخصوصا امسال که مثل اینکه ما با بچه های 2013 فرق داریم از نظر توزیع کیس نامبر ها )
مشارکت بچه های 2014 واقعا کم است. از حدود 250 الی 270 نفری که خودشون رو برنده اعلام کردن فقط 48 نفر به من اطلاعات ارسال کردند. درسته که هیچ اجباری در ارسال اطلاعات نیست ولی جدول کامل تر یعنی امار دقیق تر از روند لاتاری امسال.یعنی حدس های دقیق تر درباره روند کارنتی ها و اطلاعات دقیق تر درباره روند مصاحبه ها و یک ضربی ها و حدود کلیرنس های احتمالی و یافتن همشهری ها و هم مقصدی ها در آمریکا و یافتن عزیزانی که شرایط و ویژگی های مشابه داریم.
من از همه عزیزان خواهش میکنم مشخصات خودشون رو بر اساس جدولی که در لینک امضای من قرار داره به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنند تا جدول پربار تری داشته باشیم.
اگر جدول 2013 ها رو نگاه کنید خیلی اطلاعات خوبی به دست میارید.
با ارزوی سلامتی و شادی برای همه شما.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-06-23 ساعت 18:20)پسرک مهاجر نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 17:21)shabani نوشته:  ممنون بله ویزامونو گرفتیم و موقع آزاد کردن وثیقه هیچ مشکلی پیش نیومد.پس به نظر شما بلیطو ترانزیت نگیریم؟یعنی همسرم یه بلیط برای دبی بگیره چون مجوز خروجش برای دبی هست؟
1-که اینطور ، اما نگفتید مجوز خروجتونو چطوری گرفته بودید؟
2-سفر به کجا و چه مقدار وثیغه گذاشته بودید؟؟؟
3-الان مجوز خروج جدیدتون رو برای دبی با قید 15 میلیون تومان وثیغه بصورت نقد گرفتید؟؟؟(یا امتحان تافل/ایلتس ... سفر نیمه علمی به مبلغ 5 میلیون تومان گرفته اید؟؟؟)
4-همسرتون فقط 20 روز می تونه خارج بشه آیا قصد برگشت دارید؟؟؟
5-اما سوال آخرم اینه که فاصله بین دو مجوز خروجتون باید عدد خاصی باشه مثلا چند وقت پیش رفتید مصاحبه و مجوز خروجی که به تازگی گرفتید برای کی هست؟؟

بله هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.من امروز با پلیس گذرنامه فرودگاه امام صحبت می کردم.
گفتند اجازه خروج برای هر کشوری که گرفتید بلیطتونم باید به مقصد همان کشور باشه.بعد اگر بلیط به جای دیگری دارید می تونید بعد از عظیمت به آن کشوری که مجوزشو داشتید از آنجا به کشور مقصدتون بروید.
درخصوص سوال های بنده اگر لطف بفرمایید توضیح کاملتری ارئه بفرمایید واقعا سپاس گذارتون می شم.
مرسی و ممنون.
1-lهمسرم داشجو هست و از دانشگاه برای سفر تفریحی مجوز خروج گرفته.
2-مصاحبمون آنکارا بود وضمانت نامه بانکی به مبلغ 20 میلیون گذاشته بودیم.
3-بله قراره وثیقه 15 تومانی بذاریم.
4- قرار نیست فعلا برگردیم.
5-ما الان 6 ماهی از سفرمون گذشته اما دقیق نمیدونم که فاصلش باید چقدر باشه.
تشکر کنندگان: پسرک مهاجر
با سلام من سربازی رفتم کارت پایان خدمتم دستمه اما کارت پایان خدمتم هوشمند نیست و بهم گفتن باید عوضش کنی حالا اگه بخوام عوض کنم میگن 2ماه طول میکشه اما کسایی هستن که میگن تا 4ماهم ممکنه طول بکشه بعد اگه زمان مصاحبه تا 2 ماه دیگه باشه و منم داده باشم واسه تعویض تا اون موقع نیومده باشه باید چیکار کرد؟البته من ترجمش کردم مهر دادگستری و وزارت خارجه هم خورده. بهدش می گن یه برگه به ادم می دن همونو می گن میشه برد آیا این درسته؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 18:18)arash12 نوشته:  با سلام من سربازی رفتم کارت پایان خدمتم دستمه اما کارت پایان خدمتم هوشمند نیست و بهم گفتن باید عوضش کنی حالا اگه بخوام عوض کنم میگن 2ماه طول میکشه اما کسایی هستن که میگن تا 4ماهم ممکنه طول بکشه بعد اگه زمان مصاحبه تا 2 ماه دیگه باشه و منم داده باشم واسه تعویض تا اون موقع نیومده باشه باید چیکار کرد؟البته من ترجمش کردم مهر دادگستری و وزارت خارجه هم خورده. بهدش می گن یه برگه به ادم می دن همونو می گن میشه برد آیا این درسته؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم؟

دوست عزیز زودتر کارتتون رو بدین واسه تعویض تا مهر ماه کسی نمیره واسه مصاحبه، تازه اگر کیس نامبرتون خیلی پایین باشه مهر میرین واسه مصاحبه، حدود کیس نامبرتون رو بگین بد نیست.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان:
با سلام من سربازی رفتم کارت پایان خدمتم دستمه اما کارت پایان خدمتم هوشمند نیست و بهم گفتن باید عوضش کنی حالا اگه بخوام عوض کنم میگن 2ماه طول میکشه اما کسایی هستن که میگن تا 4ماهم ممکنه طول بکشه بعد اگه زمان مصاحبه تا 2 ماه دیگه باشه و منم داده باشم واسه تعویض تا اون موقع نیومده باشه باید چیکار کرد؟البته من ترجمش کردم مهر دادگستری و وزارت خارجه هم خورده. بهدش می گن یه برگه به ادم می دن همونو می گن میشه برد آیا این درسته؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم؟

دوست عزیز زودتر کارتتون رو بدین واسه تعویض تا مهر ماه کسی نمیره واسه مصاحبه، تازه اگر کیس نامبرتون خیلی پایین باشه مهر میرین واسه مصاحبه، حدود کیس نامبرتون رو بگین بد نیست.
من کیس نامبرم حدود 7XXX فکر می کنید چقدر وقت دارم؟
سفارت ایروان
تشکر کنندگان:
اگر کارتم رو بدم برای تعویض و تا زمان مصاحبه اماده نشه آیا با همان برگه پلیس +10 میشه رفت سفارت؟
سفارت ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 20:31)arash12 نوشته:  با سلام من سربازی رفتم کارت پایان خدمتم دستمه اما کارت پایان خدمتم هوشمند نیست و بهم گفتن باید عوضش کنی حالا اگه بخوام عوض کنم میگن 2ماه طول میکشه اما کسایی هستن که میگن تا 4ماهم ممکنه طول بکشه بعد اگه زمان مصاحبه تا 2 ماه دیگه باشه و منم داده باشم واسه تعویض تا اون موقع نیومده باشه باید چیکار کرد؟البته من ترجمش کردم مهر دادگستری و وزارت خارجه هم خورده. بهدش می گن یه برگه به ادم می دن همونو می گن میشه برد آیا این درسته؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم؟

من کیس نامبرم حدود 7XXX فکر می کنید چقدر وقت دارم؟

نمی دونم که با گواهی پلیس+10 میتونید برید مصاحبه یا نه ولی اگر ترتیب مصاحبه ها مثل سال قبل باشه، شما سال دیگه حدود خرداد ماه میرین واسه مصاحبه!
تشکر کنندگان: ojee
(2013-06-30 ساعت 13:47)shabani نوشته:  11-lهمسرم داشجو هست و از دانشگاه برای سفر تفریحی مجوز خروج گرفته.
2-مصاحبمون آنکارا بود وضمانت نامه بانکی به مبلغ 20 میلیون گذاشته بودیم.
3-بله قراره وثیقه 15 تومانی بذاریم.
4- قرار نیست فعلا برگردیم.
5-ما الان 6 ماهی از سفرمون گذشته اما دقیق نمیدونم که فاصلش باید چقدر باشه.
سفر تفریحی برا ترکیه گرفته بودید؟؟؟
خوب وقتی برگشتید و برای پس گرفتن .ثیغتون رفتید نظام وظیفه بهتون نگفتند رفتید ترکیه اما این ویزای مهاجرتی امریکا تو پاسپورتتون چه کار می کنه؟؟؟
فرمودیدضمانت نامه بانکی به مبلغ 20 میلیون گذاشته بودید
منظورتون از ضمانت نامه چی بوده! سند خونه/ماشین یا حواله گذاشته بودید؟؟؟می شه بیشتر توضیح بدید که ضمانت نامتون چی بوده دقیقا که قبول کردند بجای گذاشتن پول نقد ضمانت نامه بگذارید؟؟؟؟
اگر 6 ماه گذشته که ویزاهاتون باطل می شه که چطور تا حالا نرفتید و هنوز تو ایران هستید؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-30 ساعت 18:18)arash12 نوشته:  با سلام من سربازی رفتم کارت پایان خدمتم دستمه اما کارت پایان خدمتم هوشمند نیست و بهم گفتن باید عوضش کنی حالا اگه بخوام عوض کنم میگن 2ماه طول میکشه اما کسایی هستن که میگن تا 4ماهم ممکنه طول بکشه بعد اگه زمان مصاحبه تا 2 ماه دیگه باشه و منم داده باشم واسه تعویض تا اون موقع نیومده باشه باید چیکار کرد؟البته من ترجمش کردم مهر دادگستری و وزارت خارجه هم خورده. بهدش می گن یه برگه به ادم می دن همونو می گن میشه برد آیا این درسته؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم؟

برا مصاحبه باید اصل مدارک را ارائه بدید با توجه به کیس نامبرتون 4 ماه رو فرصت دارید واسه تعویض کارت پایان خدمت
تشکر کنندگان: میما

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان