کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
دوستان چون امروز این موضوع رو لمس کردم لازم دونستم این جریان پاس گرفتن رو توضیح بدم ...
1- گواهی اشتغال به تحصیل
2- نامه خروج از کشور از دانشگاه
3- این دو تا رو میبرید نظام وظیفه ... تایید میکنه و به بانک قوامین و دفتر رسمی مورد نظرش معرفیتون میکنه ...
4- میرید اونجا 500 تومان میریزید به حساب، (اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی لازمه ببرید)
5- بعد با ضامنتون میرید همون دفتر رسمی که نظام وظیفه گفت (کارت پرسنلی ضامن) (کارت ملی شما و ضامن) (یه چک کارمندی به مبلغ 150 میلیون ریال) (لازم نیست تو حساب پول باشه این چک تضمینیه و اگه برنگشتین به اجرا گذاشته میشه و حقوق ضامن رو تا صفر شدن مبلغ برداشت میکنه) -
هزینه دفتر هم 78 تومان ...
6-یه نامه ضمیمه مدارکتون میکنه ، بعد اونا رو میبرید نظام وظیفه ... بعد 24 الی 48 ساعت میرید پلیس + 10 برا پاس اقدام میکنید ... (این برا خروج به عراق)
(برای سیاحت فکر میکنم به جای 500 هزار تومان ، 15 میلیون تومان میگیرن و تمام)
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: 5ina ، sejz ، پسرک مهاجر
من امروز با وجود داشتن پاسپورت به سفارش برخی از دوستان در مهاجرسرا رفتم برای گرفتن کارت پایان خدمت الکترونیکی . مسئول مربوطه پلیس +10 گفتش که 2ماه طول می کشه، شوکه شدم بعد یه سوال که برام پیش اومد اینه که اصلن چرا باید عوض کنم مگه پاسپورت کفایت نمی کنه برای خروج از کشور چه لزومی داره کارت خدمتو عوض کنم، یعنی واقعا کارت پایان خدمت می خوان اونم الکترونیکیش
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 13:17)mohammad19911991 نوشته:  برای سیاحت فکر میکنم به جای 500 هزار تومان ، 15 میلیون تومان میگیرن تمام

درسته،برای سیاحت یا باید 15 میلیون تومان در بانک قوامین واقع در خود نظام وظیفه بریزید،یا از بانک(هر بانکی) ضمانتنامه به مبلغ 15 میلیون تومان بگیرید و بدید به نظام وظیفه
(وقتی ضمانتنامه رو تحویل میدید،اون سرباز توی امور مالی نظام وظیفه یه دفتر خیلی بزرگ داره که گویا توش اطلاعات شعب بانک هاست،اونو نگاه میکنه،اگر اطلاعات شعبه ی بانکی که ازش ضمانتنامه گرفتید توش باشه،میگه اوکی و ادامه ماجرا،اما اگه نباشه،میگه باید ضمانتنامه رو از بانک استعلام کنیم و چون با پست استعلام میکنن،حدود 4 روز طول میکشه)

[4 تا نکته: اوی اینکه اگر خدای نکرده کسی به مرحله استعلام رسید،باید به اون سرباز بگه نامه ی استعلام رو بده به من خودم ببرم بانک برات استعلام کنم بیارم
دومی برای خودم پیش اومد؛وقتی که ضمانتنامه رو دادم به سرباز،گفت باید استعلام کنیم و 4 روز و ... که گفتم من عجله دارم خیلی،بده خودم ببرم و بیارم برات که اون موقع وقتی دید عجله دارم دفترو باز کرد و دیگه کار به استعلام نکشید،پس حتما حواستون باشه اون دفتر رو چک کنه اول
سوم در مورد لحن صحبت شما توی نظام وظیفس،اگه خیلی آروم باشید،اونا هم کار شما رو هی لفت میدن و با آرامش تمام کار میکنن،اگر هم زیادی طلبکارانه باشه،لج میکنن و کارتونو عقب میندازن،هیچ کاریم نمیشه کرد مثل اعتراض و ... ، پس با یه لحن کاملا جدی و خشک ولی غیر عصبی برخورد کنید
چهارمین نکته هم مربوط به آزاد شدن وثیقه است،5 روز بعد از اتمام تاریخ خروج از کشور وثیقه آزاد میشه،که اگر نقد توی قوامین بگذارید باید برید و پس بگیرید و اگه ضمانتنامه باشه،باید یک راست برید بانکی که ازش ضمانتنامه گرفتید]
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، پسرک مهاجر ، 5ina
(2013-07-02 ساعت 13:37)میما نوشته:  من امروز با وجود داشتن پاسپورت به سفارش برخی از دوستان در مهاجرسرا رفتم برای گرفتن کارت پایان خدمت الکترونیکی . مسئول مربوطه پلیس +10 گفتش که 2ماه طول می کشه، شوکه شدم بعد یه سوال که برام پیش اومد اینه که اصلن چرا باید عوض کنم مگه پاسپورت کفایت نمی کنه برای خروج از کشور چه لزومی داره کارت خدمتو عوض کنم، یعنی واقعا کارت پایان خدمت می خوان اونم الکترونیکیش
بله-شما مگر 2014 ي نيستيد؟خب فرصت كه داريد.ضمنا همين سوال شما دو پست بالاتر جواب داده شده.كم لطفي نفرماييد!
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: میما ، Saeedv13
(2013-07-02 ساعت 13:37)میما نوشته:  من امروز با وجود داشتن پاسپورت به سفارش برخی از دوستان در مهاجرسرا رفتم برای گرفتن کارت پایان خدمت الکترونیکی . مسئول مربوطه پلیس +10 گفتش که 2ماه طول می کشه، شوکه شدم بعد یه سوال که برام پیش اومد اینه که اصلن چرا باید عوض کنم مگه پاسپورت کفایت نمی کنه برای خروج از کشور چه لزومی داره کارت خدمتو عوض کنم، یعنی واقعا کارت پایان خدمت می خوان اونم الکترونیکیش

کارت پایان خدمتتون رو ترجمه کنید (قدیمیرو)

(2013-07-02 ساعت 13:17)mohammad19911991 نوشته:  دوستان چون امروز این موضوع رو لمس کردم لازم دونستم این جریان پاس گرفتن رو توضیح بدم ...
1- گواهی اشتغال به تحصیل
3- این دو تا رو میبرید نظام وظیفه ... تایید میکنه و به بانک قوامین و دفتر رسمی مورد نظرش معرفیتون میکنه ...
4- میرید اونجا 500 تومان میریزید به حساب، (اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی لازمه ببرید)
5- بعد با ضامنتون میرید همون دفتر رسمی که نظام وظیفه گفت (کارت پرسنلی ضامن) (کارت ملی شما و ضامن) (یه چک کارمندی به مبلغ 150 میلیون ریال) (لازم نیست تو حساب پول باشه این چک تضمینیه و اگه برنگشتین به اجرا گذاشته میشه و حقوق ضامن رو تا صفر شدن مبلغ برداشت میکنه) -
6-یه نامه ضمیمه مدارکتون میکنه ، بعد اونا رو میبرید نظام وظیفه ... بعد 24 الی 48 ساعت میرید پلیس + 10 برا پاس اقدام میکنید ... (این برا خروج به عراق)

دوسته عزیر پاسی که به شما میدن چه مدت اعتبار خواهد داشت ؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 13:39)Szsanazsz نوشته:  
بله-شما مگر 2014 ي نيستيد؟خب فرصت كه داريد.ضمنا همين سوال شما دو پست بالاتر جواب داده شده.كم لطفي نفرماييد!

ممنون از پاسختون ولی مشکل من اینه که باتوجه به کیس نامبر پایینم احتمالا برای مهر ماه کارنت می شم بعد شما که وضعیت سرویس دهی در اینجا رو می دونین که می ترسم الان برای تعویضش اقدام کنم بعد بیشتر از دوماه طول بکشه و بعدش کلی دردسر بکشم، سوالم این بود که آیا اصولن با در دست داشتن پاسپورت مگه کارت پایان خدمت رو هم موقع خروج از کشور بررسی میکنن و الزام دارن که حتمن الکترونیکی باشه؟!
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان:
با توجه به صحبت های mohammad19911991 عزیز , اون کسانی که میخواستن از طریق عراق برن و وثیقه رو کم کنن پس به کل منتفی شد ( 15 میلیون چک تضمین شده اونم کارمندی و کارت پرسنلی +500 تومن نقد!! + دردسرهای سفر زیارتی و ....) ازین روش فقط برای گرفتن زودتر پاس میشه استفاده کرد پس... همون 15 تومنو سیاحتی و خیلی شیک باید جریمه بدیم راهی نیس Smile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، farzad021 ، behdist ، mosavi_69
(2013-07-02 ساعت 14:37)میما نوشته:  آیا اصولن با در دست داشتن پاسپورت مگه کارت پایان خدمت رو هم موقع خروج از کشور بررسی میکنن و الزام دارن که حتمن الکترونیکی باشه؟!

دوست عزیز به هیچ وجه این طور نیست،وقتی شما پاسپورت رو گرفتید و مجاز به خروج هستید،یعنی مشکل خدمت نداشتید و الآن مجاز به خروج هستید،و موقع خروج به هر مقصدی،تنها چیزی که چک میشه پاسپورت هست
با خیال آسوده اقدام به تعویض کنید

(2013-07-02 ساعت 14:43)sejz نوشته:  با توجه به صحبت های mohammad19911991 عزیز , اون کسانی که میخواستن از طریق عراق برن و وثیقه رو کم کنن پس به کل منتفی شد ( 15 میلیون چک تضمین شده اونم کارمندی و کارت پرسنلی +500 تومن نقد!! + دردسرهای سفر زیارتی و ....) ازین روش فقط برای گرفتن زودتر پاس میشه استفاده کرد پس... همون 15 تومنو سیاحتی و خیلی شیک باید جریمه بدیم راهی نیس Smile

دوست خوبم این پست رو مطالعه کن،اینکه با چه راهی با کمترین هزینه خارج بشیم برای مهاجرت رو توضیح دادم [در 2 پاراگراف آخر ]
تشکر کنندگان: sejz ، behfaza
(2013-07-02 ساعت 18:41)farzad021 نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 14:37)میما نوشته:  آیا اصولن با در دست داشتن پاسپورت مگه کارت پایان خدمت رو هم موقع خروج از کشور بررسی میکنن و الزام دارن که حتمن الکترونیکی باشه؟!

دوست عزیز به هیچ وجه این طور نیست،وقتی شما پاسپورت رو گرفتید و مجاز به خروج هستید،یعنی مشکل خدمت نداشتید و الآن مجاز به خروج هستید،و موقع خروج به هر مقصدی،تنها چیزی که چک میشه پاسپورت هست

(2013-07-02 ساعت 14:43)sejz نوشته:  با توجه به صحبت های mohammad19911991 عزیز , اون کسانی که میخواستن از طریق عراق برن و وثیقه رو کم کنن پس به کل منتفی شد ( 15 میلیون چک تضمین شده اونم کارمندی و کارت پرسنلی +500 تومن نقد!! + دردسرهای سفر زیارتی و ....) ازین روش فقط برای گرفتن زودتر پاس میشه استفاده کرد پس... همون 15 تومنو سیاحتی و خیلی شیک باید جریمه بدیم راهی نیس Smile

دوست خوبم این پست رو مطالعه کن،اینکه با چه راهی با کمترین هزینه خارج بشیم برای مهاجرت رو توضیح دادم [در 2 پاراگراف آخر ]

ممنون فرزاد عزیز از جواب شفاف شما، پس با این وصف با توجه به اینکه وجود اصل کارت در مصاحبه الزامی هست و من احتمال در مهرماه کارنت خواهم بود بهترر اینه که الان نسبت به تعویضش اقدام نکنم و بذارم بعد از مصاحبه
تشکر کنندگان: farzad021
(2013-07-02 ساعت 18:41)farzad021 نوشته:  

بله دوست عزیز خونده بودم پست شما رو و اینکه وقتی دانشجو هستین امکان رفتن نیمه علمی به بهانه ازمون زبان هست.. و وثیقش فکر کنم 8 میلیونه که با 1 تومنه ازمون زبان بازهم 6 تومن صرفه جویی خواهد شد.. ولی برای من و بعضی از دوستان که مثل من تازه فارغ التحصیل شدن این امکانم وجود نداره(فارغ التحصیل نمیتونه برای نیمه علمیم اقدام کنه طبق گفته کارشناس 09680 ) مگر اینکه در ارشد قبول شیم و ثبت نام کنیم و ..... که اینجوریم باز در صورت قبولی یه 1-2 میلیونی هزینه ثبت نام هست ولی بازهم 4 تومنی تهش میمونه! Smile
پس دوستانی که دانشجو هستند ازمون زبان بنویسند و 8 تومن بذارن بقیه هم دنبال قبولی ارشد باشن یا در غیر این صورت همون 15 تومن..
(2013-07-02 ساعت 19:19)میما نوشته:  ممنون فرزاد عزیز از جواب شفاف شما، پس با این وصف با توجه به اینکه وجود اصل کارت در مصاحبه الزامی هست و من احتمال در مهرماه کارنت خواهم بود بهترر اینه که الان نسبت به تعویضش اقدام نکنم و بذارم بعد از مصاحبه

خواهش میکنم دوست گرامی،
بله،بالاخره عقلانی ترین راه در این شرایط کم خطر ترین راه هست
(البته میتونید تعویض کنید و موقع مصاحبه اصل و ترجمه و کپی کارت جدید رو ببرید،اما میتونید هم ریسک نکنید)

(2013-07-02 ساعت 20:31)sejz نوشته:  بله دوست عزیز خونده بودم پست شما رو و اینکه وقتی دانشجو هستین امکان رفتن نیمه علمی به بهانه ازمون زبان هست.. و وثیقش فکر کنم 8 میلیونه که با 1 تومنه ازمون زبان بازهم 6 تومن صرفه جویی خواهد شد.. ولی برای من و بعضی از دوستان که مثل من تازه فارغ التحصیل شدن این امکانم وجود نداره(فارغ التحصیل نمیتونه برای نیمه علمیم اقدام کنه طبق گفته کارشناس 09680 ) مگر اینکه در ارشد قبول شیم و ثبت نام کنیم و ..... که اینجوریم باز در صورت قبولی یه 1-2 میلیونی هزینه ثبت نام هست ولی بازهم 4 تومنی تهش میمونه! Smile
پس دوستانی که دانشجو هستند ازمون زبان بنویسند و 8 تومن بذارن بقیه هم دنبال قبولی ارشد باشن یا در غیر این صورت همون 15 تومن..

اِوا گرون شد که،5 تومن بود Smile
در زمینه فارغ التحصیلان شما وارد ترید به هر حال؛ اما 1 میلیون تومن کمتر هم 1 میلیون تومنه Smile
تشکر کنندگان: sejz ، behdist ، میما ، alirezanz
(2013-07-02 ساعت 21:52)farzad021 نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 19:19)میما نوشته:  ممنون فرزاد عزیز از جواب شفاف شما، پس با این وصف با توجه به اینکه وجود اصل کارت در مصاحبه الزامی هست و من احتمال در مهرماه کارنت خواهم بود بهترر اینه که الان نسبت به تعویضش اقدام نکنم و بذارم بعد از مصاحبه

خواهش میکنم دوست گرامی،
بله،بالاخره عقلانی ترین راه در این شرایط کم خطر ترین راه هست
(البته میتونید تعویض کنید و موقع مصاحبه اصل و ترجمه و کپی کارت جدید رو ببرید،اما میتونید هم ریسک نکنید)

(2013-07-02 ساعت 20:31)sejz نوشته:  بله دوست عزیز خونده بودم پست شما رو و اینکه وقتی دانشجو هستین امکان رفتن نیمه علمی به بهانه ازمون زبان هست.. و وثیقش فکر کنم 8 میلیونه که با 1 تومنه ازمون زبان بازهم 6 تومن صرفه جویی خواهد شد.. ولی برای من و بعضی از دوستان که مثل من تازه فارغ التحصیل شدن این امکانم وجود نداره(فارغ التحصیل نمیتونه برای نیمه علمیم اقدام کنه طبق گفته کارشناس 09680 ) مگر اینکه در ارشد قبول شیم و ثبت نام کنیم و ..... که اینجوریم باز در صورت قبولی یه 1-2 میلیونی هزینه ثبت نام هست ولی بازهم 4 تومنی تهش میمونه! Smile

اِوا گرون شد که،5 تومن بود Smile
در زمینه فارغ التحصیلان شما وارد ترید به هر حال؛ اما 1 میلیون تومن کمتر هم 1 میلیون تومنه Smile
از همون اول گرون بود , نیمه علمیش 8 تومنه Wink علمی 5 تومن..
بله 4 تومنم خوبه صرفه جویی کرد به شرطی که ازاد قبول شم و تا قبل از رسیدن تاریخ مصاحبه بتونم کارای ثبت نامو اجازه خروج رو از دانشگاه ارشد بگیرم..! گیری افتادیمااا Smile
سلام به همگی
بچه ها یی که ترم 1 ارشد باشند سفر علمی به عنوان فرصت های مطالعاتی بهشون می دن ؟؟؟؟
این سفر علمی به عنوان فرصت های مطالعاتی وثیغش چقدره ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 13:17)mohammad19911991 نوشته:  دوستان چون امروز این موضوع رو لمس کردم لازم دونستم این جریان پاس گرفتن رو توضیح بدم ...
1- گواهی اشتغال به تحصیل
محمد جان خوشحالم که بالاخره اقدام کردی
تو پست بعدیم کاملا توضیح دادم که چی شد که چک 5 میلیونی که باید می ذاشتی تبدیل به چک 15 میلیونی شد!!!
الان زیاد اهمیت نداره چون فقط می خوای که پاسپورت بگیری و قصد رفتن نداری پس زیاد مهم نیست
اما اگر خواستی که از طریق سفر زیارتی (که وثیغش 500 تومان نقد + چک 5 میلیونی هستش) بری و برنگردی حواست باشه که دیگه چک 15 میلیونی نذاری و چی کار کنی که چکت 5 میلیونی بشه. Smile Wink
تشکر کنندگان: تورج123456 ، storagemeter ، mohammad19911991 ، 5ina ، noobnoobi
من یه قضیه ای باید براتون توضیح بدم
سفر به عراق دو قطبی شده این یعنی چی یعنی اینکه شما هم می تونی سیاحتی بری عراق هم زیارتی حالا براتون توضیح بدم تا بهتر متوجه بشید
اول سیاحتی:
شما دانشجویید یا فارغ التحصیل هستید با نامه ای که از دانشگاه گرفتید یا برگه فارغ التحصیلیتون می رید نظام وظیفه می گید که می خواید برید کربلا بعد اونا می گن که 500 هزار تومان نقد + یک چک 15 میلیون تومانی بذارید بعدم باقی قضایا که معرفیتون می کنن اداره گذرنامه و بعد پلیس +10 و باقی ماجرا.
الان می گید بابا من می خوام برم زیارت چرا چک 5 میلیون تومانی شد 15 میلیون تومان!!!!
جوابش اینه که شما شخصا می خواید برید عراق و اگر با تور و کاروان و .... می خواستید برید می شد 500 هزار تومان نقد + یک چک 5 میلیون تومانی و اگر بدون کاروان و تور و... بخواید برید سیاحتی حساب می شه.

حالا زیارتی:
شما دانشجویید یا فارغ التحصیل هستید با نامه ای که از دانشگاه گرفتید یا برگه فارغ التحصیلیتون + برگه ثبت نامتون در تور یا کاروان که برای کربلا ثبت نام کرده بودید می رید نظام وظیفه می گید که می خواید برید کربلا بعد اونا می گن که 500 هزار تومان نقد + یک چک 5 میلیون تومانی بذارید بعدم باقی قضایا که معرفیتون می کنن اداره گذرنامه و بعد پلیس +10 و باقی ماجرا.

پس حواستون باشه مثل mohammad19911991 عزیز اگر بدون ثبت نام در کاروانی/توری و .... برید نظام وظیفه ، چکی که می ذارید مبلغش 15 میلیون هستش نه 5 میلیون.
تشکر کنندگان: ojee ، mohammad19911991 ، farzad021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان