2013-07-02 ساعت 13:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-02 ساعت 13:27 توسط mohammad19911991.)
دوستان چون امروز این موضوع رو لمس کردم لازم دونستم این جریان پاس گرفتن رو توضیح بدم ...
1- گواهی اشتغال به تحصیل
2- نامه خروج از کشور از دانشگاه
3- این دو تا رو میبرید نظام وظیفه ... تایید میکنه و به بانک قوامین و دفتر رسمی مورد نظرش معرفیتون میکنه ...
4- میرید اونجا 500 تومان میریزید به حساب، (اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی لازمه ببرید)
5- بعد با ضامنتون میرید همون دفتر رسمی که نظام وظیفه گفت (کارت پرسنلی ضامن) (کارت ملی شما و ضامن) (یه چک کارمندی به مبلغ 150 میلیون ریال) (لازم نیست تو حساب پول باشه این چک تضمینیه و اگه برنگشتین به اجرا گذاشته میشه و حقوق ضامن رو تا صفر شدن مبلغ برداشت میکنه) -
هزینه دفتر هم 78 تومان ...
6-یه نامه ضمیمه مدارکتون میکنه ، بعد اونا رو میبرید نظام وظیفه ... بعد 24 الی 48 ساعت میرید پلیس + 10 برا پاس اقدام میکنید ... (این برا خروج به عراق)
(برای سیاحت فکر میکنم به جای 500 هزار تومان ، 15 میلیون تومان میگیرن و تمام)
1- گواهی اشتغال به تحصیل
2- نامه خروج از کشور از دانشگاه
3- این دو تا رو میبرید نظام وظیفه ... تایید میکنه و به بانک قوامین و دفتر رسمی مورد نظرش معرفیتون میکنه ...
4- میرید اونجا 500 تومان میریزید به حساب، (اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی لازمه ببرید)
5- بعد با ضامنتون میرید همون دفتر رسمی که نظام وظیفه گفت (کارت پرسنلی ضامن) (کارت ملی شما و ضامن) (یه چک کارمندی به مبلغ 150 میلیون ریال) (لازم نیست تو حساب پول باشه این چک تضمینیه و اگه برنگشتین به اجرا گذاشته میشه و حقوق ضامن رو تا صفر شدن مبلغ برداشت میکنه) -
هزینه دفتر هم 78 تومان ...
6-یه نامه ضمیمه مدارکتون میکنه ، بعد اونا رو میبرید نظام وظیفه ... بعد 24 الی 48 ساعت میرید پلیس + 10 برا پاس اقدام میکنید ... (این برا خروج به عراق)
(برای سیاحت فکر میکنم به جای 500 هزار تومان ، 15 میلیون تومان میگیرن و تمام)
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck