کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
سلام دوستان.این اولین پست من برای 2014 هاست.خوشحالم که میبینم این تاپیک خیلی فعال تر از 2013 هست،چرا که به نظر من یکی از مشکل سازترین مراحل لاتاری برای برنده هایی هست که دانشجو هستن و معافیت تحصیلی دارن(حالا یکی ترم اولش یکی وسط یکی داره تموم میکنه) و دلیل اصلیش هم قوانین مختلف و دائما در حال تغییر و کمبود کسی که این پروسه رو تجربه کرده باشه!کما اینکه برای 2013 اینطوری بود تعداد صفحاتش بعد یکسال میبینید با اینجا برابری میکنه!به هر حال من اومدم اینجا تا تجارب خودم و کارایی رو که خودم انجام دادم به مرور براتون میگم تا بلکه کمکی برای رفع این مسئله بشه.البته خودتون خیلیاشو میدونید!به هرحال اگه دوست داشتید بگید ادامه میدم.
1-گرفتن پاسپورت:فکر میکنم خیلی از شما مثل من قبل از برنده شدن پاسپورت نگرفته نباشید یا تازه بخاین بگیرین،چون لازم نداشتین.
من پستاتون رو خوندم به نظرم برای گرفتن پاسپورت خودتو به دردسر سفر زیارتی و... نندازین.کاری که من کردم به دانشگاه درخواست خروج برای سفر تفریحی(سیاحتی) دادم برای ترکیه بردم. با هر زحمتی با قرض و قوله 15میلیون جور کردم.نامه دانشگاه رو بردم نظام وظیفه اجازه خروج 20 روزه رو صادر کرد.
حالا چند تا نکته هست شروع محدوده خروج رو حداقل 3-2 هفته بعد از درخواست برای گرفتن پاسپورت بدید چرا که مثلا میخاین برید و باید تا زمان خروجتون پاسپورت بیاد برای همین زودتر و از همین الان تا قبل مصاحبه پاسپورت رو بتونید بگیرید.
گرفتن پاسپورت از طرق دیگه به نظر من دردسر بیشتر و حتی هزینه بیشتری داره(سفر زیارتی محضر باید بری ضامن میخاد 80-70 هزار تومن باید بدی و...)
نکته بعدی برای گرفتن پولتون هست.چون از کشور خارج نمیشید باید بزارید زمان بازگشتتون برسه(اینم ازون قانوناس) ولی اگه سفر انجام بشه و فرتی برگردین میتونید فرتی هم برید پولتون رو بگیرید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، پسرک مهاجر ، زری وحدتی ، man.u65a ، behdist
خیلی هم خوب و عالی هیچی بهتر از شنیدن تجربه های دوستانی مثل شما نمی تونه به ماها کمک کنه. لطفا ادامه بدید و بیشتر هم در خصوص اقداماتی که انجام داده اید بنویسید Smile
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-08-05 ساعت 22:54)mhz_ir نوشته:  سلام دوستان.این اولین پست من برای 2014 هاست.خوشحالم که میبینم این تاپیک خیلی فعال تر از 2013 هست،چرا که به نظر من یکی از مشکل سازترین مراحل لاتاری برای برنده هایی هست که دانشجو هستن و معافیت تحصیلی دارن(حالا یکی ترم اولش یکی وسط یکی داره تموم میکنه) و دلیل اصلیش هم قوانین مختلف و دائما در حال تغییر و کمبود کسی که این پروسه رو تجربه کرده باشه!کما اینکه برای 2013 اینطوری بود تعداد صفحاتش بعد یکسال میبینید با اینجا برابری میکنه!به هر حال من اومدم اینجا تا تجارب خودم و کارایی رو که خودم انجام دادم به مرور براتون میگم تا بلکه کمکی برای رفع این مسئله بشه.البته خودتون خیلیاشو میدونید!به هرحال اگه دوست داشتید بگید ادامه میدم.
1-گرفتن پاسپورت:فکر میکنم خیلی از شما مثل من قبل از برنده شدن پاسپورت نگرفته نباشید یا تازه بخاین بگیرین،چون لازم نداشتین.
من پستاتون رو خوندم به نظرم برای گرفتن پاسپورت خودتو به دردسر سفر زیارتی و... نندازین.کاری که من کردم به دانشگاه درخواست خروج برای سفر تفریحی(سیاحتی) دادم برای ترکیه بردم. با هر زحمتی با قرض و قوله 15میلیون جور کردم.نامه دانشگاه رو بردم نظام وظیفه اجازه خروج 20 روزه رو صادر کرد.
حالا چند تا نکته هست شروع محدوده خروج رو حداقل 3-2 هفته بعد از درخواست برای گرفتن پاسپورت بدید چرا که مثلا میخاین برید و باید تا زمان خروجتون پاسپورت بیاد برای همین زودتر و از همین الان تا قبل مصاحبه پاسپورت رو بتونید بگیرید.
گرفتن پاسپورت از طرق دیگه به نظر من دردسر بیشتر و حتی هزینه بیشتری داره(سفر زیارتی محضر باید بری ضامن میخاد 80-70 هزار تومن باید بدی و...)
نکته بعدی برای گرفتن پولتون هست.چون از کشور خارج نمیشید باید بزارید زمان بازگشتتون برسه(اینم ازون قانوناس) ولی اگه سفر انجام بشه و فرتی برگردین میتونید فرتی هم برید پولتون رو بگیرید.
با سلام دوست عزیز منظورشما اینه که یک بار قبل از کارنت شدن و یک بار هم بعد از کارنت شدن این مراحل رو طی کنیم؟ مگر زمان لازم برای دریافت پاسپورت ویا تمدید اون چقدره؟
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behdist
(2013-08-06 ساعت 02:38)20142ddc نوشته:  با سلام دوست عزیز منظورشما اینه که یک بار قبل از کارنت شدن و یک بار هم بعد از کارنت شدن این مراحل رو طی کنیم؟ مگر زمان لازم برای دریافت پاسپورت ویا تمدید اون چقدره؟
من اینکار رو کردم.یه آپشن هست براتون ولی به قول شما تو همون مرحله مصاحبه هم میشه پاسپورتو گرفت و یکدفعه این مراحل اداری رو انجام داد.یعنی وقتی قراره برید مصاحبه از یه ماه قبل درخواست بدید برای خروج از کشور خوبه وتقریبا پاسپورت 2 هفته ای میاد.
تشکر کنندگان: 20142ddc ، noobnoobi ، زری وحدتی ، man.u65a
اینم یه خبر واسه مشمولان خارج از کشور به درد یه سری میخوره واسه برنامه ریزی
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار موسی کمالی افزود: براساس مصوبه جدید، مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند می‌توانند به مدت سه ماه و حداکثر دو بار در سال بدون تعیین تکلیف سربازی به کشور سفر کنند.

وی یادآورشد: پیش از این مصوبه، افرادی‌که از سال 83 به بعد از کشور خارج شده بودند بدون تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خویش حق تردد به کشور را نداشتند.

سردار کمالی مهلت اجرای این مصوبه را تا پایان سال 96 عنوان کرد و در خصوص نحوه تردد مشمولان مقیم خارج از کشور به ایران گفت: گذرنامه افراد می بایست توسط سفارت یا دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در آن کشور ممهور به مهر ورود و خروج شود،

همچنین در کشورهایی که فاقد دفتر نمایندگی ایران می باشند افراد می توانند به کشورهای همسایه مراجعه نمایند و یا در صورت انجام هماهنگی های لازم با وزارت امورخارجه، با ورود فرد به ایران، اقدامات لازم از طریق وزارت مذکور صورت پذیرد.

وی اظهار داشت: افرادیکه به صورت قانونی از کشور خارج شده و مشغول تحصیل هستند و یا فرزندان ماموران جمهوری اسلامی ایران از این قاعده مستثنی بوده و طبق قانون مربوط به خودشان می‌توانتد تردد داشته باشند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: در خصوص اجرای این مصوبه با سازمان وظیفه عمومی و وزارت امور خارجه هماهنگی لازم صورت پذیرفته است.

سردارکمالی از توقف اجرای معافیت ریالی مشمولان مقیم خارج از کشور خبرداد و گفت: بر طبق مقررات معافیت ریالی، ایرانیانی که قبل از سال 82 از کشور خارج شده و حداقل دو سال در آن کشور اقامت داشتند می توانستند با پرداخت 10 میلیون تومان ازاین معافیت بهره‌مند شوند که در حال حاضر این مصوبه متوقف شده است.

وی افزود: آن دسته از واجدین شرایط مصوبه فوق که معافیت آنان در مرحله تشکیل پرونده می‌باشد، به پرونده آنان رسیدگی خواهد شد و از آنجا که قانون عطف به ماسبق نمی‌شود طبق قانون سابق از معافیت بهره مند می‌شوند.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-08-06 ساعت 23:22)محبت نوشته:  اینم یه خبر واسه مشمولان خارج از کشور به درد یه سری میخوره واسه برنامه ریزی
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار موسی کمالی افزود: براساس مصوبه جدید، مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند می‌توانند به مدت سه ماه و حداکثر دو بار در سال بدون تعیین تکلیف سربازی به کشور سفر کنند.

وی یادآورشد: پیش از این مصوبه، افرادی‌که از سال 83 به بعد از کشور خارج شده بودند بدون تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خویش حق تردد به کشور را نداشتند.

خیلی خوبـــــــــــــه ، اما متاسفانه به درد ما نمیخوره،
ما کم کم 93 باید بریم، تا سه سال هم اگه بمونیم شده 96 قانون برداشته شده
ولی در طول زمان همیشه تسهیلاتی برای اونایی که خارج میشن و تکیف سربازی رو مشخص نمیکنن بوده ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت
مطالب این فایل شاید بدرد بعضی ها بخوره
تشکر کنندگان: ghafari88 ، پسرک مهاجر ، محبت
توضیحات مبسوط تر راجع به قانونی که گذاشته شده ..

http://www.isna.ir/fa/news/92051609058/%...8%A7%D8%B2
تشکر کنندگان: محبت ، mhz_ir
دوستان این قانون جدید خرید سربازی واسه تبعه ها کشوردیگه رو نقض که نمیکنه؟
جون میدونین که citizenکه شدیم سربازی رو میفروشن
تشکر کنندگان:
سلام. من هنوز فرم هارو نفرستادم. البته تازه متوجه شدم ك برنده شدم. همسرمن سال 80 رفته سربازي و بعد يك سال دانشگاه قبول شده. بعد از دانشگاه دوباره رفته سربازي تا تمومش كرد. منميدونم تاريخ شروع سربازيشو چي بزنم.چون اگه سال 80 بزنم اونوقت مدت زمان سربازيش 5 سال ميشه و اگه سال 84 بزنم اونوقت مدت سربازيش6ماه ميشه. چيكار كنم.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان:
(2013-08-08 ساعت 12:46)HELIAA نوشته:  سلام. من هنوز فرم هارو نفرستادم. البته تازه متوجه شدم ك برنده شدم. همسرمن سال 80 رفته سربازي و بعد يك سال دانشگاه قبول شده. بعد از دانشگاه دوباره رفته سربازي تا تمومش كرد. منميدونم تاريخ شروع سربازيشو چي بزنم.چون اگه سال 80 بزنم اونوقت مدت زمان سربازيش 5 سال ميشه و اگه سال 84 بزنم اونوقت مدت سربازيش6ماه ميشه. چيكار كنم.

دوست عزیز جواب سوال شما در اینجا داده شده، لطفا وقتی در تاپیکی سوالتون رو مطرح میکنید همونجا بدنبال جوابش باشید و از طرح یک سوال در تاپیک های مختلف خودداری کنید. ممنون از توجهتون...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: HELIAA
سلام خدمت دوستان گلم.
من بالاخره تونستم برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم.
شرح کارهایی که انجام دادم رو مینویسم شاید برای دوستان دیگه هم مورد استفاده قرار بگیره:

اول از همه یه تور زیارت عتبات پیدا کردم و ثبت نام کردم بعد فیش سفر رو پرداخت کردم که بسته به این که هوایی باشه یا زمینی قیمت متفاوته زمینی حدودا 800 تومان و هوایی از 1100 تا 1300 تومان موجوده هست. برای انصراف تور زمینی مناسب تره چون هم جریمه انصرافش(قبل رفتن به ویزا 4 تومان) و هم پول ثبت نامش کمتراز هواییه.
بعد از پرداخت در بانک ملی یه کپی از فیش پرداخت گرفتم و بردم آژانسی که ثبت نام میکنه و بهشون گفتم که مشمولم و نظام وظیفه نامه کاروان میخواد .مسیولشم یه نامه برای نظام وظیفه نوشت که اینجانب از این تاریخ تا فلان تاریخ قصد سفر به عراق رو دارم.دقت کنید مهر آژانس رو که کد ثبتی حج و زیارت روش هست حتما پای نامه بزنه.
روز بعدش با کپی فیش پرداختی و نامه کاروان وگواهی اشتغال به تحصیلم رفتم نظام وظیفه.کارشناس نظام وظیفه 3 تا فرم بهم داد که یکیش تعهد زمان برگشت بود دومی فرم پرونده بود که همه ی اطلاعاتم اونجا ثبت میشد مثل مبلغ ودیعه و زمان ورورد خروج و اجازه نامه نظام وظیفه و سومیش فرم تعهد نامه دفتری .
اول رفتم همون بانک قوامین داخل نظام وظیفه و ودیعه رو که 500 تومان بود گذاشتم بعد یه بند از فرم دومی که گفتم تکمیل شد.
بعدبه همراه ضامنم رفتم یه دفتر خونه رسمی و یه سند تنظیم کرد برامون که هزینش 105 تومان شد(این مرحله رو نمیدونستم اینقدر زیاد میشه).
یه توضیح هم بدم که از ما هیچ چکی که دوستان گفتن گرفته نشد و فقط تو سندی که تنظیم شد نوشته بود که اگه برنگردم به اندازه 5 میلیون تومان از ضامن دریافت میشود.
روز بعدش برگشتم نظام وظیفه و 3 تا فرم رو که کامل شده بود تقدیم کردم و گواهی اشتغال به تحصیل رو هم ازم خواست و ضمیمه پروندم کرد و گفت برو پلیس +10 برای پاسپورت اقدام کن.ازش پرسیدم نامه ای نمیخواد در جواب گفتن که تو سیستم ثبت میشه و به نامه احتیاجی نیست.
از نظام وظیفه که اومدم بیرون از سربازی که دم در بود پرسیدم اینجا پلیس +10 هست و گفت که نزدیک پل چوبی هست منم بعد کلی پیاده روی و گشتن بالاخره پیداش کردم و همونجا فرم و پوشه درخواست رو گرفتم و با 2 تا قطعه عکس 6*4 و 94 تومان(75 گذرنامه+15 پول خود پلیس 10+ +4 تومان پول شهرداری) کار درخواست پاسپورتم رو به پایان رسوندم.
بعد از اینکه کارم تموم شد موقع خروج در حالی که رسید دریافت پاسپورت از پستچی دستم بود در افق محو شدمBig Grin

حالا هر کس خواست سفرش رو هم بره یه زیارتی کرده باشه و هر کس نخواست انصراف بده.
یه جمع بندی هم بخوام کنم که چرا این روش رو برای گرفتن پاسپورت انتخاب کردم باید بگم که الان 15 میلیون برای ودیعه نداشتم و نمی تونسم برای سفر تفریحی اقدام کنم و با هزینه حدودا 1.5 میلیون به هدفم که گرفتن پاسپورت بود رسیدم و اگه سفر رو نخوام برم و انصراف بدم نهایتش 110 تومان ضرر کردم و به نظرم میارزه چون دوست ندارم 1 ماه مونده به مصاحبه استرس گرفتن پاسپورت رو هم تحمل کنم.
سوالی باشه خوشحال میشم کمک کنم....
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، storagemeter ، ghafari88 ، sejz ، mhz_ir ، man.u65a ، محبت ، پسرک مهاجر
(2013-08-08 ساعت 19:10)noobnoobi نوشته:  سلام خدمت دوستان گلم.
شرح کارهایی که انجام دادم رو مینویسم شاید برای دوستان دیگه هم مورد استفاده قرار بگیره:

اول از همه یه تور زیارت عتبات پیدا کردم و ثبت نام کردم بعد فیش سفر رو پرداخت کردم که بسته به این که هوایی باشه یا زمینی قیمت متفاوته زمینی حدودا 800 تومان و هوایی از 1100 تا 1300 تومان موجوده هست. برای انصراف تور زمینی مناسب تره چون هم جریمه انصرافش(قبل رفتن به ویزا 4 تومان) و هم پول ثبت نامش کمتراز هواییه.
بعد از پرداخت در بانک ملی یه کپی از فیش پرداخت گرفتم و بردم آژانسی که ثبت نام میکنه و بهشون گفتم که مشمولم و نظام وظیفه نامه کاروان میخواد .مسیولشم یه نامه برای نظام وظیفه نوشت که اینجانب از این تاریخ تا فلان تاریخ قصد سفر به عراق رو دارم.دقت کنید مهر آژانس رو که کد ثبتی حج و زیارت روش هست حتما پای نامه بزنه.
روز بعدش با کپی فیش پرداختی و نامه کاروان وگواهی اشتغال به تحصیلم رفتم نظام وظیفه.کارشناس نظام وظیفه 3 تا فرم بهم داد که یکیش تعهد زمان برگشت بود دومی فرم پرونده بود که همه ی اطلاعاتم اونجا ثبت میشد مثل مبلغ ودیعه و زمان ورورد خروج و اجازه نامه نظام وظیفه و سومیش فرم تعهد نامه دفتری .
اول رفتم همون بانک قوامین داخل نظام وظیفه و ودیعه رو که 500 تومان بود گذاشتم بعد یه بند از فرم دومی که گفتم تکمیل شد.
بعدبه همراه ضامنم رفتم یه دفتر خونه رسمی و یه سند تنظیم کرد برامون که هزینش 105 تومان شد(این مرحله رو نمیدونستم اینقدر زیاد میشه).
یه توضیح هم بدم که از ما هیچ چکی که دوستان گفتن گرفته نشد و فقط تو سندی که تنظیم شد نوشته بود که اگه برنگردم به اندازه 5 میلیون تومان از ضامن دریافت میشود.
روز بعدش برگشتم نظام وظیفه و 3 تا فرم رو که کامل شده بود تقدیم کردم و گواهی اشتغال به تحصیل رو هم ازم خواست و ضمیمه پروندم کرد و گفت برو پلیس +10 برای پاسپورت اقدام کن.ازش پرسیدم نامه ای نمیخواد در جواب گفتن که تو سیستم ثبت میشه و به نامه احتیاجی نیست.
از نظام وظیفه که اومدم بیرون از سربازی که دم در بود پرسیدم اینجا پلیس +10 هست و گفت که نزدیک پل چوبی هست منم بعد کلی پیاده روی و گشتن بالاخره پیداش کردم و همونجا فرم و پوشه درخواست رو گرفتم و با 2 تا قطعه عکس 6*4 و 94 تومان(75 گذرنامه+15 پول خود پلیس 10+ +4 تومان پول شهرداری) کار درخواست پاسپورتم رو به پایان رسوندم.
بعد از اینکه کارم تموم شد موقع خروج در حالی که رسید دریافت پاسپورت از پستچی دستم بود در افق محو شدمBig Grin

یه جمع بندی هم بخوام کنم که چرا این روش رو برای گرفتن پاسپورت انتخاب کردم باید بگم که الان 15 میلیون برای ودیعه نداشتم و نمی تونسم برای سفر تفریحی اقدام کنم و با هزینه حدودا 1.5 میلیون به هدفم که گرفتن پاسپورت بود رسیدم و اگه سفر رو نخوام برم و انصراف بدم نهایتش 110 تومان ضرر کردم و به نظرم میارزه چون دوست ندارم 1 ماه مونده به مصاحبه استرس گرفتن پاسپورت رو هم تحمل کنم.

خوشحالم که برا پاست اقدام کردی ...
فکر کنم دیگه نیازی به امریکا رفتن نباشه ، اونا قوانینشون ایالت تا ایالت فرق میکنه ... ما هم دو قدم که جا بجا بشیم قوانین بلکل جهش ملکولی پیدا میکنه
اولا هزینه دفترخونه ما 78 شد Big Grin
دوماً راهی جز چک آوردن به ما نشون ندادن،
و میخاستیم از روش های دیگه عمل کنیم میگفتن نمیشه ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت
(2013-08-08 ساعت 22:52)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 19:10)noobnoobi نوشته:  سلام خدمت دوستان گلم.

خوشحالم که برا پاست اقدام کردی ...
فکر کنم دیگه نیازی به آمریکا رفتن نباشه ، اونا قوانینشون ایالت تا ایالت فرق میکنه ... ما هم دو قدم که جا بجا بشیم قوانین بلکل جهش ملکولی پیدا میکنه
اولا هزینه دفترخونه ما 78 شد Big Grin
دوماً راهی جز چک آوردن به ما نشون ندادن،
و میخاستیم از روش های دیگه عمل کنیم میگفتن نمیشه ...

آره قانون ثابتی نداره منم شنیده بودم از یه سری چک گرفته بودن و چک هم آماده کرده بودم و از بعضی ها هم چک 15 میلیونی گرفته بودن.
با این تفاصیر توصیه میشه دوستان مشمول هر چه زودتر واسه گرفتن پاس اقدام کنن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، ojee
(2013-08-08 ساعت 12:54)aghaghia نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:46)HELIAA نوشته:  سلام. من هنوز فرم هارو نفرستادم. البته تازه متوجه شدم ك برنده شدم. همسرمن سال 80 رفته سربازي و بعد يك سال دانشگاه قبول شده. بعد از دانشگاه دوباره رفته سربازي تا تمومش كرد. منميدونم تاريخ شروع سربازيشو چي بزنم.چون اگه سال 80 بزنم اونوقت مدت زمان سربازيش 5 سال ميشه و اگه سال 84 بزنم اونوقت مدت سربازيش6ماه ميشه. چيكار كنم.

دوست عزیز جواب سوال شما در اینجا داده شده، لطفا وقتی در تاپیکی سوالتون رو مطرح میکنید همونجا بدنبال جوابش باشید و از طرح یک سوال در تاپیک های مختلف خودداری کنید. ممنون از توجهتون...

فقط جهت اطمينان بود بخاطر نگراني. مرسي. الان يه سوال ديگه دارم كارتهاي الكترونيكي جديد واسه سربازي (اونهاييكه تعويض شدن) مشكلي ندارن تو سفارت. تاييد ميشن?
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان