کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
دوست عزیز فکر میکنم سوالم رو واضح مطرح نکردم ایشون پاسپورت داره ولی چون یک سال دیگر اعتبار داره میخوام تعویضش کنم در واقع میخوام تمدیدش کنم و کارت زرد رو هم به همین دلیل دریافت نکردم یعنی گذاشتم برای بعد از زمانی که پاسپورتو تعویض کردم حالا سوالم اینه که ایا بعد از کارنت شدن زمان کافی برای انجام این کارها وجود داره یا نه با توجه به اینکه کیس نامبرم 1xxxاست
متشکرم
تشکر کنندگان:
(2013-08-01 ساعت 13:31)20142ddc نوشته:  دوست عزیز فکر میکنم سوالم رو واضح مطرح نکردم ایشون پاسپورت داره ولی چون یک سال دیگر اعتبار داره میخوام تعویضش کنم در واقع میخوام تمدیدش کنم و کارت زرد رو هم به همین دلیل دریافت نکردم یعنی گذاشتم برای بعد از زمانی که پاسپورتو تعویض کردم حالا سوالم اینه که ایا بعد از کارنت شدن زمان کافی برای انجام این کارها وجود داره یا نه با توجه به اینکه کیس نامبرم 1xxxاست
متشکرم
بله اگر زودتر کارها انجام شود و همه چیز به دقیقه 90 واگذار نشود که بهتر است.
با توجه به زمانی که دارید بهتر است اقدام فرمایید.
تشکر کنندگان: 20142ddc
با سلام
من پارسال کارت پایان خدمت جدید درخواست دادم و کامپیوتری شده چون از نظام وظیفه گفتن کارتای قدیمی رو باید جدید کنین ولی ترجمه قدیمیو دارم .میخواستم بدونم کارتای جدید چون کامپیوتری هست مثل قدیمیا اطلاعات کامل روش ننوشته برا ترجمه مشکلی نداره؟؟کارتای جدیدو میشناسن یا همون قدیم رو ببرم سفارت؟؟
تشکر کنندگان: mehdikhosro
داداش لطفا بیشتر توضیح بده دقیقا مشکلت چی بوده بهت پاسپورت ندادن؟
تشکر کنندگان:
صدور کارت بین المللی واکسن چه قدر زمان میبره ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-02 ساعت 12:01)araaaash نوشته:  صدور کارت بین المللی واکسن چه قدر زمان میبره ؟؟؟
شما باید سوالتون رو اینجا مطرح کنید.
ولی در پاسخ به شما باید بگویم صدور کارت وقتی را نمیگیرد این فرایند زدن واکسن هاست که ممکن است طولانی باشد مثلا هپاتیت را باید در سه نوبت 0-1-6ماهه بزنید.
شما میتوانید واکسن ها را شروع کنید و بزنید ولی بعد از دریافت پاسپورت برید و بر اساس کارت هایی که موقع زدن واکسن ها بهتون میدهند کارت واکسن بین المللی رو پرکنید و بگیرید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: ojee ، man.u65a ، noobnoobi ، mehdikhosro ، محبت
امیدواریم با اومدن دولت و پرزیدنت جدید معجزه ای رُخ دهد و قوانین نظام وظیفه به نفع ما یه تکانی بخورد.
والا به غرعان اصن یه وضی.
اینطوری بخواد پیش بره بچه ها یا باید 15 میلیون تومان نقد بذارند یا اینکه از همان طریق زیارتی که گفتم با 5ونیم میلیون تومان خارج بشند.

بهترین بهترینش اگه کسی وقتشو داره دنبال دانشگاه هایی بگرده که بدون داشتن تافل/آیلتس و جی آر ای پذیرش می دهند.دیگه با خیال راحت 15 میلیون وثیقه می ذارید 2 سال هم بهتون معافیت تحصیلی می دهند برید با خیال راحت همه کراهاتونو بکنید پاس سفیدتونم بگیرید بعد با یک نامه انصراف از اون دانشگاه پاشید بیاید ایران البته این روش برای کسانی خوبه که می خواند 15 تاشون نپره و برگردن بیان برن سربازی.
وگرنه می تونید درستونم بخونید ، امریکاتونم برید.خلاصه بی کار نمی مونید.
ولی من بازم می گم بچه ها این دندون لغو بندازید بیرون این فکر رو نکنید که بعد 5 سال با پاس امریکاییتون می تونید بیاید ایران که محاله محضه.
بله با ضرس قاطع بهتون می گم فقط و فقط با پاس ایرانیتون می تونید وارد ایران شوید ولاغیر.
دیگه صلاح خویش رو خوسروان داند.
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-08-04 ساعت 23:53)پسرک مهاجر نوشته:  امیدواریم با اومدن دولت و پرزیدنت جدید معجزه ای رُخ دهد و قوانین نظام وظیفه به نفع ما یه تکانی بخورد.
والا به غرعان اصن یه وضی.
اینطوری بخواد پیش بره بچه ها یا باید 15 میلیون تومان نقد بذارند یا اینکه از همان طریق زیارتی که گفتم با 5ونیم میلیون تومان خارج بشند.

بهترین بهترینش اگه کسی وقتشو داره دنبال دانشگاه هایی بگرده که بدون داشتن تافل/آیلتس و جی آر ای پذیرش می دهند.دیگه با خیال راحت 15 میلیون وثیقه می ذارید 2 سال هم بهتون معافیت تحصیلی می دهند برید با خیال راحت همه کراهاتونو بکنید پاس سفیدتونم بگیرید بعد با یک نامه انصراف از اون دانشگاه پاشید بیاید ایران البته این روش برای کسانی خوبه که می خواند 15 تاشون نپره و برگردن بیان برن سربازی.
وگرنه می تونید درستونم بخونید ، آمریکاتونم برید.خلاصه بی کار نمی مونید.
ولی من بازم می گم بچه ها این دندون لغو بندازید بیرون این فکر رو نکنید که بعد 5 سال با پاس آمریکاییتون می تونید بیاید ایران که محاله محضه.
بله با ضرس قاطع بهتون می گم فقط و فقط با پاس ایرانیتون می تونید وارد ایران شوید ولاغیر.
دیگه صلاح خویش رو خوسروان داند.

تو این مدت نمیشه تافل و جی آر ای گرفت؟
یه رشته که تافلش پایین ترین باشه و بشه کارای پذیرش رو انجام داد میشه؟
برای گرفتن پذیرش حتما باید لیسانست تموم شده باشه یا من که 20 واحدم مونده هم میتونم واسه پذیرش مستر اقدام کنم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-08-01 ساعت 15:43)amir rad نوشته:  با سلام
من پارسال کارت پایان خدمت جدید درخواست دادم و کامپیوتری شده چون از نظام وظیفه گفتن کارتای قدیمی رو باید جدید کنین ولی ترجمه قدیمیو دارم .میخواستم بدونم کارتای جدید چون کامپیوتری هست مثل قدیمیا اطلاعات کامل روش ننوشته برا ترجمه مشکلی نداره؟؟کارتای جدیدو میشناسن یا همون قدیم رو ببرم سفارت؟؟

دوست عزیز اگه کارت جدید داری همون رو بده ترجمه اگرم کارتت قدیمیه همون قدیمی رو بده. من خودمم هم عوض نکردم همین ۲روز پیش دادم برای ترجمه حتی مهر دادگستری و وزارت خوارجه هم خورد.البته تو خود دستورالعمل سفارتم نوشته نیاز به مهر دادگستری و وزارت خوارجه نیست.ولی من می خواستم ببینم از نظر اونا کارت اعتبار داره که البته اونا مهر کردن.هیچ فرقی نمی کنه برای سفارت اگه کارت جدید داری همون رو ارايه بده.اتفاقا من تایپیک بچه های پارسال رو می خوندم اونا هم همین مشکل کارت رو داشتن ولی حتی اونایی که کارت قدیمی رو برده بودن می گفتن هیچ مشکلی نبوده و سفارت ازشون قبول کرده بوده.فقط یا کارت جدید رو ارايه بده یا قدیم رو ۲ تاش رو با هم ارايه نده.باز اگر پیشکسوتان سایت یا دوستان نظری دارند بدن منم خوشحال میشم بدونم.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
اینم یه خبر خوب واسه مشمولینی که میخواستن برن و بر نگردن که میتونن بعد از 3 سال اقامت در خارج از ایران حتی غایب ها , سالی 2 بار و مجموعا 3 ماه به ایران بدون مشکل رفت و امد کنن.. تا سال 96 هم اجرا میشه.. قبلا هم گفتم که حتما یه فکری برای ادامه ی اون قانون سال 82 میکنن.. فعلا این قانون گذاشته شد تا سال 96 .. ایشالا بعد از 96 هم یا باز همین تمدید میشه یا باز میان میگن 10 تومن بدین بخرین.. پس اون 3 سال رو فقط تحمل کنین دوووستان... دیگه سالی 2 یار بیشتر میخوایم بیایم ایرااان؟؟ Smile
منکه خیلی خوشحال شدم!!!!!!!!!!!!! Smile)
اینم لینک

http://www.isna.ir/fa/news/92051407944/%...8%A7%DB%8C
تشکر کنندگان: علی1369 ، mohammad19911991 ، 5ina ، noobnoobi ، mhz_ir ، زری وحدتی ، man.u65a
سلام:
من چند ماه پیش کارت پایان خدمتمو کامپیوتری کردم.میخواستم بدونم توی سفارت کارتای جدیدرو میشناسن؟چون مثل کارتای قدیم روشون اطلاعات کامل شخصی نزده که بخوام ترجمه کنن.ترجمه کارت قذیممو دارم
تشکر کنندگان:
دوستان ازتون خواهش میکنم بحث رو ادامه ندیم.و در کنار هم دوستانه این قضیه مشمولین رو باهم مورد بررسی قرار بدیم و با دادن پیشنهادهامون بهم کمک کنیم.
اختلاف نظر همه جا هست و اتفاقا لازمه پیشرفت انسان هست پس دوستانه تر میتونیم با هم با وجود اختلاف نظر به هدف مشترکمون برسیم.

خوب برای اینکه بحث عوض بشه من یه سوال دارم:

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح افزود: واجدان شرایط می‌توانند برای اخذ مجوز به سفارت یا نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مراجعه کنند و قبل از ورود به کشور حتما گذرنامه خود را به مهر اجازه تردد ممهور کنند.

در آمریکا که سفارت ایران نیست نماینده رو نمیدونم میخواستم این موضوع رو متوجه بشم که تو آمریکا تکلیف چیه؟
سوال دوم اینکه این طرح تا 96 اجرا میشه یعنی اگه 93 وارد آمریکا بشیم بعد از 3 سال یکم قضیه پیچیده میشه اصلا ما میتونیم استفاده کنیم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
Sejz، محمد، پسرك مهاجر ديگه بحثتون را اينجا ادامه ندهيد كه اخطار نگيريد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام
شنیدم اینجا بحثی در گرفته اومدم پیگیر بشم ببینم چیه قضیه ؟ دیدم هر کس نظرشو گفته و راه حلی ارائه داده و دیگری دلیلی برای ثابت بودن ادعا خواسته یا از خطراتش گفته و دیگری هم دلایل حرفاشو اورده و خلاص !!!!! کجاش جای این همه بی احترامی و لحن بد داشته رو متوجه نشدم!!! میشد همه اینا رو خیلی دوستانه بیان کرد!!!! میشه یکی ادعای دیگری رو رد کنه و اون دوباره از حرفش با دلیل مدرک دفاع کنه
دوستان عزیز sjze و پسرک مهاجر و هر کس دیگه ای که در این انجمن فعاله و در حال خواندن این متن.
من به دلیل وطیفه و مسولیتی که دارم باید بهتون اخطار بدم که در صورتی که نطری رو میدید و یا دارید براش دلیل و مدرک رائه میکنید و اگر دارید سخنی رو به چالش میکشید و ردش میکنید به هیچ عنوان اجازه ندارید به هم توهین کنید.
این توهین کردن به دیگران صرفا به دلیل تفاوت نظر نه در این تاپیک نه در مهاجر سرا و نه در هیچ جای دنیا کار پسندیده ای نیست.
به هرحال من متذکر میشوم در صورتی که از این گونه سخنان که در ان احترامی دیده نمیشه زده بشه هرکس که باشه و هر سابقه خوبی که هم داشته رو با توجه به قوانین مجازات میکنیم.(محرومیت و یا محدود کردن دست رسی)
قصدم این بود که اخطار بدم.اما دیدم هردو نفر از اعضای محترم و فعال سایت اند که مشکل خیلی از دوستان رو با راهنمایی هاشون برطرف کردن به دلیل احترامی که سایت و ما برای کاربران فعال قائل میشه به تذکری بسنده کردم.همگی موفق . شاد باشید
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
بنظر من هنوز هیچ چیز رو نمی شه قطعی درموردش اظهار نظر کرد
به قول شما تا 96 هستش!!!
شاید تمدیدش بکنن شاید تمدیدش هم نکنن.
پس فقط می شه امیدوار بود و منتظر موند.
اما در خصوص سوالتون درباره عدم بودن کنسولگری ایران در امریکا باید بگم که شما باید به دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن مراجعه کنید
آدرس سایتشون : http://www.daftar.org/far/default.asp
جای نگرانی نیست.
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان