کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-07-31 ساعت 12:18)OXyGeNziX نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:04)sejz نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:25)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان

من می‌خوام وثیقه بذارم تا بتونم پاسپورتم رو بگیرم اما معافیت تحصیلی مربوط به این ترم دانشگاه تا ۳۱ شهریور هست ، اگر من تا اون موقع از کشور خارج نشوم آیا بعد از گرفتن پاسپورت می‌تونم وثیقه رو پس بگیرم ؟

اگر وثیقه رو پس نگیرم بعد از ۳۱ شهریور چه بالایی‌ سر پاسپورت و وثیقه میاد ؟

اگر نخوام پاسپورتم رو تمدید کنم یا بخوام پولم رو قبل از ۳۱ شهریور بگیرم و بعد برم واسهٔ تمدید کردنش می‌تونم ؟

دوست عزیز شما با نامه دانشگاهتون میتونید برین و پاسپورت رو بعد از کارای نظام وظیفتون بگیرین و بعد از اون تاریخی هم که مشخص میکنین میتونین برین و وثیقتون رو بگیرین یا اینکه بعد از انکه پاستون رو گرفتین برین و بگین که منصرف شدین از سفر و باز پولتون رو بگیرین.. بعد شما چرا میگین تا 31 شهریور؟ یعنی تا اون تاریخ فقط دانشجویین؟ مشکلتون رو یا شرایطتون رو واضح تر بگن تا بهتر بشه راهنمایی کرد

ممنون دوست عزیز

نه من تا ۱ ساله دیگه هنوز دانشجو هستم، می‌خواستم ببینم وثیقه رو چه زمانی‌ می‌تونم پس بگیرم

۱ سوال دیگه اینکه... میدونم تکراری اما ۱ جواب قاطع پیدا نکردم اینکه در هر ترم دانشگاهی چند بار می‌شه از کشور خارج شد ؟

اگر جواب بیش از ۱ بار هست فواصل بین سفر A تا سفر B چقدر باید باشه ؟

از 09680 بپرسین بهتره.. توی سایتشون یه چیزه توی حرف... معلوم نیست خیلی چطوریه جریان Smile شما برنامه هاتو روی ترمی 1 بار ببند که مشکلی پیش نیاد.. اگرم بیشتر شد که چه بهتر!
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-07-31 ساعت 12:18)OXyGeNziX نوشته:  ۱ سوال دیگه اینکه... میدونم تکراری اما ۱ جواب قاطع پیدا نکردم اینکه در هر ترم دانشگاهی چند بار می‌شه از کشور خارج شد ؟

من تلفنی و اینترنتی پرسیدم گفتن محدودیتی نداره ...
اما وقتی از رئیس امور محصلین تو نظام وظیفه پرسیدم گفت که به ما ابلاغ شده فقط یکبار در طول هر ترم ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi ، OXyGeNziX ، زری وحدتی
برادرا
من اگه بلیطمو واسه انکارا بگیرم نشون بدم نمیکن اااااااااااایییییییییییی کلککککککک میخوای بری امریکا؟!!!Big Grin
مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-07-31 ساعت 19:04)araaaash نوشته:  برادرا
من اگه بلیطمو واسه انکارا بگیرم نشون بدم نمیکن اااااااااااایییییییییییی کلککککککک میخوای بری آمریکا؟!!!Big Grin
مشکلی پیش میاد؟
می خوای چیزی که تو فکرت و ذهنت می گذره کامل بگی تا بتونم بهتر راهنماییت کنم.
فقط کلک نزنیااااا Smile
آخه رفتن به آنکارا که مانعی نداره مگر اینکه اجازه خروجت برای آنکارا یا امریکا نباشه که معلومه می خوای کلک بزنیاااا
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-31 ساعت 19:52)پسرک مهاجر نوشته:  
من اگه بلیطمو واسه انکارا بگیرم نشون بدم نمیکن اااااااااااایییییییییییی کلککککککک میخوای بری آمریکا؟!!!Big Grin
مشکلی پیش میاد؟
فقط کلک نزنیااااا Smile
آخه رفتن به آنکارا که مانعی نداره مگر اینکه اجازه خروجت برای آنکارا یا آمریکا نباشه که معلومه می خوای کلک بزنیاااا

سروری شماBig Grin
نه داداش من اصلا میخوام همه چیرو واسه انکارا اقدام کنم
مشکلی پیش میاد؟
نمیگن کلکککککککککککBig Grin اگه میخواب بری تفریح برو انتالیا چرا انکارا؟
(2013-07-31 ساعت 19:58)araaaash نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 19:52)پسرک مهاجر نوشته:  
مشکلی پیش میاد؟
فقط کلک نزنیااااا Smile
آخه رفتن به آنکارا که مانعی نداره مگر اینکه اجازه خروجت برای آنکارا یا آمریکا نباشه که معلومه می خوای کلک بزنیاااا

سروری شماBig Grin
نه داداش من اصلا میخوام همه چیرو واسه انکارا اقدام کنم
مشکلی پیش میاد؟
نمیگن کلکککککککککککBig Grin اگه میخواب بری تفریح برو انتالیا چرا انکارا؟

نه آقا چه مشکلی.. اصن نگران نباش .. نمیتونن بگن انکارا نرو که.. اونا وثیقشو گرفتنو اصلا خوشحال میشن ما کلکا بریم.. Smile
تشکر کنندگان: araaaash ، زری وحدتی
سلام من الان مشمول سربازي هستم اگر با وثيقه از كشور خارج بشم بعدا چطوري مي تونم به كشور برگردم؟
(2013-07-31 ساعت 15:05)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:18)OXyGeNziX نوشته:  ۱ سوال دیگه اینکه... میدونم تکراری اما ۱ جواب قاطع پیدا نکردم اینکه در هر ترم دانشگاهی چند بار می‌شه از کشور خارج شد ؟

من تلفنی و اینترنتی پرسیدم گفتن محدودیتی نداره ...
اما وقتی از رئیس امور محصلین تو نظام وظیفه پرسیدم گفت که به ما ابلاغ شده فقط یکبار در طول هر ترم ...

داخل سایت نوشته ۲ بار در هر ترم برای کسانی‌ که ایران دانشجو هستن و از معافی تحصیلی‌ استفاده میکنند

و برای کسانی‌ که در خارج از ایران تحصیل میکنند و معافی تحصیلی‌ از این طریق دارند (یعنی‌ کسانی‌ که مشمول هستند ولی‌ طی‌ مکاتبه با دانشگاهی در خارج از کشور پذیرش گرفته اند ، نظام وظیفه برای این افراد هم معافی تحصیلی‌ صادر می‌کنه که بعد از تحصیل باید برگردن و برن سربازی) --- تعداد دفعات خروج برای این دسته محدودیتی نداره

http://www.yjc.ir/fa/news/4248337/%D8%AC...8%B4%D8%AF

اینها چیزهایی هست که داخل سایت نوشته یعنی‌ تلفنی که صحبت کنیم با خودشون چیز دیگه‌ای میگن ؟!!!
(2013-08-01 ساعت 00:55)mohammad9675 نوشته:  سلام من الان مشمول سربازي هستم اگر با وثيقه از كشور خارج بشم بعدا چطوري مي تونم به كشور برگردم؟
سلام
شما 20 روز اجازه داری که از کشور خارج باشی کمتر می تونی ولی بیشتر از 20 روز خارج باشی وثیقه ات ضبط می شه.
البته مدت خروجت بستگی به نوع سفرت داریه که زیارتی است یا سیاحتی / علمی است یا نیمه علمی.
بهرحال طی یک بازه مشخصی می تونی بیرون بمونی و نباید بیشتر از آن مدت بیرون باشی چون اگر برگردی هم وثیقه ات به نفع دولت ضبط می شه هم از 6 تا 1سال ممنوع الخروجت می کنن هم اینکه اضافه خدمت می خوری.
تشکر کنندگان: shatsi
(2013-07-31 ساعت 11:03)sejz نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 03:19)20142ddc نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی
پسر من دانشجو ست پاسپورت داره ولی میخوام تمدیدش کنم.آیا با توجه به مشمول بودنش میشه این کارو انجام داد؟

بله هر موقع که خواستین باید برن از دانشگاه نامه خروج رو برای نظام وظیفه بگیرن و بعد هم با گذاشتن وثیقه و اون نامه , نظام وظیفه مجوز خروج رو صادر میکنه و اونوقت میتونین از طریق پلیس +10 قدام کنید. ( ترجیحا زمانیکه موعد مصاحبتون مشخص شد این کار رو انجام بدین,چون گاها پیش میاد که ترمی یکبار اجازه خروج داده میشه.. روند خیلی مشخصی این تعدادش متاسفانه نداره)
تشکر کنندگان:
متشکرم از بابت راهنماییتون ولی منظورم اینه که آیا قبل مشخص شدن زمان مصاحبه و رفتن به نظام وظیفه ویا گذاشتن وثیقه وبه خاطر تسریع کارها میتونم الآن یعنی این کارو انجام بدم
تشکر کنندگان:
(2013-08-01 ساعت 11:47)20142ddc نوشته:  متشکرم از بابت راهنماییتون ولی منظورم اینه که آیا قبل مشخص شدن زمان مصاحبه و رفتن به نظام وظیفه ویا گذاشتن وثیقه وبه خاطر تسریع کارها میتونم الآن یعنی این کارو انجام بدم
خدمت شما عرض سلام و ادب و احترام دارم
آخه وقتی هنوز تاریخ مصاحبه فرزندشوت معلوم نیست می خواهید تاریخ خروج را برای چه تاریخی تنظیم کنید.
وقتی می خواهید برای پاسپورت اقدام کنید باید یک تاریخی را هم برای خروج تعیین کنید.
لذا من توصیه می کنم با نامه ای که از دانشگاه می گیرن نسبت به سفر تفریحی/سیاحتی اقدام کنید و 15 میلیون وثیقه بذارید بعد که پاسپورت اومد مجددا به نظام مظیفه مراجعه کنید و بفرمایید که منصرف شدید و فعلا قصد سفر ندارید تا وثیقه تان را پس بگیرید.
و اینطوری حداقل تا روز مصاحبه پاسپورت دستتان هست و می تونید نسبت به صدور کارت بین المللی واکسن اقدام نمایید.

بعد که تاریخ مصاحبشون معلوم شد همراه با ایشون و پاسپورتشون به نظام وظیفه برید و طبق اون تاریخ مصاحبه البته چند روز جلوتر (بخاطر مسائل مربوط به مدیکالش) برایشان وثیقه بگذارید تا اجازه خروج صادر گردد.
تشکر کنندگان: 20142ddc
ممنون از پاسختون
اگر زمانی که تاریخ مصاحبه معلوم شد اقدام کنم تعویض پاسپورت ویا صدور کارت بین المللی واکسن چه قدر زمان میبره
تشکر کنندگان:
اگر قبل از مشموليت از كشور خارج شوم و بعد از ان بخوام بيام ايران هم همينطوره؟اگر انجا دانشجو باشم چي؟مي تونم از معافيت تحصيلي استفاده كنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-01 ساعت 12:28)20142ddc نوشته:  ممنون از پاسختون
اگر زمانی که تاریخ مصاحبه معلوم شد اقدام کنم تعویض پاسپورت ویا صدور کارت بین المللی واکسن چه قدر زمان میبره
خواهش می کنم
پاسپورت که اعتبارش 5 سالست و نیازی به تعویض نداره.
فقط اجازه خروج صادر می کنند همین.
کارت بین المللی هم همان یکبار که صادر شده کافیه و نیازی به تعویض نیست
تشکر کنندگان: 20142ddc

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان