2013-07-31 ساعت 12:55
(2013-07-31 ساعت 12:18)OXyGeNziX نوشته:(2013-07-31 ساعت 12:04)sejz نوشته:(2013-07-31 ساعت 11:25)OXyGeNziX نوشته: سلام دوستان
من میخوام وثیقه بذارم تا بتونم پاسپورتم رو بگیرم اما معافیت تحصیلی مربوط به این ترم دانشگاه تا ۳۱ شهریور هست ، اگر من تا اون موقع از کشور خارج نشوم آیا بعد از گرفتن پاسپورت میتونم وثیقه رو پس بگیرم ؟
اگر وثیقه رو پس نگیرم بعد از ۳۱ شهریور چه بالایی سر پاسپورت و وثیقه میاد ؟
اگر نخوام پاسپورتم رو تمدید کنم یا بخوام پولم رو قبل از ۳۱ شهریور بگیرم و بعد برم واسهٔ تمدید کردنش میتونم ؟
دوست عزیز شما با نامه دانشگاهتون میتونید برین و پاسپورت رو بعد از کارای نظام وظیفتون بگیرین و بعد از اون تاریخی هم که مشخص میکنین میتونین برین و وثیقتون رو بگیرین یا اینکه بعد از انکه پاستون رو گرفتین برین و بگین که منصرف شدین از سفر و باز پولتون رو بگیرین.. بعد شما چرا میگین تا 31 شهریور؟ یعنی تا اون تاریخ فقط دانشجویین؟ مشکلتون رو یا شرایطتون رو واضح تر بگن تا بهتر بشه راهنمایی کرد
ممنون دوست عزیز
نه من تا ۱ ساله دیگه هنوز دانشجو هستم، میخواستم ببینم وثیقه رو چه زمانی میتونم پس بگیرم
۱ سوال دیگه اینکه... میدونم تکراری اما ۱ جواب قاطع پیدا نکردم اینکه در هر ترم دانشگاهی چند بار میشه از کشور خارج شد ؟
اگر جواب بیش از ۱ بار هست فواصل بین سفر A تا سفر B چقدر باید باشه ؟
از 09680 بپرسین بهتره.. توی سایتشون یه چیزه توی حرف... معلوم نیست خیلی چطوریه جریان شما برنامه هاتو روی ترمی 1 بار ببند که مشکلی پیش نیاد.. اگرم بیشتر شد که چه بهتر!