کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
سلام به همگی خسته نباشد
یک سوال داشتم، مگه برای گرفتن ویزا نمیگن باید پاسپورتت حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. ماهایی که با معافیت تحصیلی میریم تا چند ماه اعتبار بهمون پاسپورت میدن؟ بعدش اگه به صورت غیر علمی بریم یا نیمه علمی مدت زمان اعتبار پاسپورت فرق داره؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 15:54)Visas نوشته:  سلام به همگی خسته نباشد
یک سوال داشتم، مگه برای گرفتن ویزا نمیگن باید پاسپورتت حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. ماهایی که با معافیت تحصیلی میریم تا چند ماه اعتبار بهمون پاسپورت میدن؟ بعدش اگه به صورت غیر علمی بریم یا نیمه علمی مدت زمان اعتبار پاسپورت فرق داره؟

نه دوست عزیز ، پاس شما هم مثل سایر پاسپورت ها 5 سال اعتبار داره و فرقی نداره که قصد سفر شما علمی ، نیمه علمی و یا زیارتی و سیاحتی باشه، موفق باشید
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: Visas ، azadeh2014
(2013-10-21 ساعت 10:47)mtcanada نوشته:  ایشون شرایط هرسال از اون سه سال رو توضیح دادند که حتما باید 9 ماه را حالا چه بصورت پیوسته یا ناپیوسته در خارج از کشور (در آن کشوری که اقامت دارید)حضور داشته باشید.
یعنی از 12 ماه یک سال ، 9 ماهش را می بایست حتما (بصورت پیوسته یا ناپیوسته) در آمریکا باشید و 3 ماه باقی مانده را (بصورت پیوسته یا نایوسته) اگر در خارج از آمریکا باشید(حالا هرکجا که می خواد باشه) مانعی ندارد و براتون اقامت یکساله محاسبه می شود چون مبنای اقامت یکساله برایشان 9 ماه است نه 12 ماه. Smile

راستی شما الان ایران هستید؟؟

شرایط شما به چه صورتی هستش؟؟ البته اگر مایل بودید و دوست داشتید توضیح بدید وگرنه که امیدوارم همیشه موفق باشید Smile
گفتم که با توجه به قسمت قبل که گفته " افرادی که دارای اقامت پراکنده (غیر پیوسته) در خارج بوده اند در شمول این مصوبه قرار ندارند." اینکه میگه 9 ماهش را می بایست یا بصورت ناپیوسته که قبلی رو نقض میکنه!نظرتون چیه؟
اگر پستهای قبلی منو دیده باشید(همین تاپیک 2013و2014) گفتم الان ایران نیستم به هر حال من هم همین شرایط رو داشتم البته کمی دشوارتر چرا که ترم 5 ارشد بودم و ناتموم گذاشتمSad
سوالی داشتید خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنم تا راه هموارتر بشه و نگرانی شون کمتر.
تشکر کنندگان: mtcanada
(2013-10-21 ساعت 19:09)mhz_ir نوشته:  گفتم که با توجه به قسمت قبل که گفته " افرادی که دارای اقامت پراکنده (غیر پیوسته) در خارج بوده اند در شمول این مصوبه قرار ندارند." اینکه میگه 9 ماهش را می بایست یا بصورت ناپیوسته که قبلی رو نقض میکنه!نظرتون چیه؟
اگر پستهای قبلی منو دیده باشید(همین تاپیک 2013و2014) گفتم الان ایران نیستم به هر حال من هم همین شرایط رو داشتم البته کمی دشوارتر چرا که ترم 5 ارشد بودم و ناتموم گذاشتمSad
سوالی داشتید خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنم تا راه هموارتر بشه و نگرانی شون کمتر.
بنظرم منظورشون این بوده که حتما تو یکسال ، حداقل 9 ماه را در آن کشور اقامت داشته باشید حالا یا بصورت پیوسته یا به صورت ناپیوسته مهم اینه که مدت اقامت سالیانتون 9 ماه بشه.

درمورد جمله ای که فرمودید {" افرادی که دارای اقامت پراکنده (غیر پیوسته) در خارج بوده اند در شمول این مصوبه قرار ندارند."}

باید بگم که طبق متن زیر:

واعظي نژاد در مورد شرايط اقامت سه ساله در خارج از کشور گفت: سه سال اقامت پيوسته همراه با سکونت در خارج مدنظر مي باشد . بنابراين افرادي که فقط داراي کارت اقامت بوده و فاقد سکونت در خارج از کشور مي باشند و يا افرادي که داراي اقامت پراکنده (غير پيوسته) در خارج بوده اند در شمول اين مصوبه قرار ندارند.

بنظر من هم این قانون شامل کسانی که اقامت پیوسته ندارند نمی شه

اما در ادامه هم گفته :

اين مقام مسئول با اشاره به اينکه نه ماه اقامت در خارج از کشور و سه ماه تردد به داخل کشور به عنوان يک سال اقامت محاسبه مي شود، تصريح کرد: حداقل اقامت در هر سال 9 ماه پيوسته يا ناپيوسته بوده و اقامت هاي کمتر از 9 ماه در سال ، جزء اقامت سه ساله محاسبه نمي شود.

یعنی افرادی که حتما 9 ماه در سال را بصورت پیوسته یا ناپیوسته در خارج از کشور هستند ولی حداکثر سه ما در سال را میان ایران این قانون شاملشان می شود چون ایشون فرمودند که اقامت سالیانه را 9 ماه (چه بصورت پیوسته یا ناپیوسته باشد مهم این است که حتما این مدت زمان به 9 ماه برسد) مد نظرشون است نه 12 ماه کامل.

ولی خیلی جالبه چون یک نکته مبهم و بحث برانگیزی باقی می مونه اونم اینه که اگه این قانون شامل کسانی نمی شه که با ویزای دانشجویی و با صدور معافیت تحصیلی در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند پس مشمولان دیگر چگونه می تونستند که به کشور تردد کنند!!!
چون اگر می آمدند که دیگر بهشان اجازه خروح داده نمی شده. کمی عجیب بنظر میاد.

امیدوارم به یک جمع بندی خوبی برسیم.

بله خوانده بودم ولی خوب خیلی وقت پیش و بیادم نمانده بود.

ترم 5 ارشد!!! Sad
الان کدوم ایالت و شهر هستید ؟ اگر مایل بودید کمی از وضعیتتون برام بگید خوشحال می شم اگه آشنایی بیشتری ایجاد بشه.

حالا که از ارشدتم صرفنظر کردی ، راضی هستی از رفتنت؟؟؟ (البته اگه دوست داشتی جواب بده ها چون سوال شخصی هستش)
تشکر کنندگان: noobnoobi
راجع به نکته مبهمی که میگی "اگه این قانون شامل کسانی نمی شه که با ویزای دانشجویی و با صدور معافیت تحصیلی در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند پس مشمولان دیگر چگونه می تونستند که به کشور تردد کنند" به نظرم منظورش اونایی که ویزای دانشجویی میگیرن در نتیجه معافیت تحصیلی هم مجدد میگیرن پس اگر بخان بعد از سه سال برگردن ایران و دوبازه برگردن مشکل گرفتن ویزا دارن چون باید مجدد ویزا بگیرن.
اون قسمتی هم که گفته "سه ماه تردد به داخل کشور" خنده داره!اگر کسی بتونه تو یکسال سه ماهشو بیاد ایران حتما میتونه رفت و آمد کنه دیگه نیازی به این قانون نداره!درسته؟
راستش هنوز که ددلاین ارشدم تموم نشده ولی اینجا رو ترجیح میگم در صورتی که درآمدی داشته باشم چرا که هنوز بعد از گذشت 3 ماه کاری در شیکاگو پیدا نکردم.من حتی میتونستم درسمم تموم کنم بعد بیام ولی از اونجایی که ممکن بود تغییر تحولاتی انجام بشه این ریسکو نکردم با اینکه 5 ترم هم شهریه داده بودم و حتی مدرک کارشناسیم هم دست دانشگاه هست.
کلا دردسر زیاد داشتم مخصوصا اینکه بچه های مشمول 2012&2013 زیاد نبودن و کمتر کسی بود تا از تجربش استفاده کنیم باز هم من با چند نفری که تجربه داشتن ارتباط داشتم ولی دوره شما بیشتر شدین ترجیح میدم شما همینجا راجع به یه موضوع سوال کنید و راهنمایی باشه برای دوستان و از کلی گویی پرهیز بشه.
فقط فراموش نکنید حداقل تا یه زمانی مسیر برگشت رو برای خودتون باز بزارید.
خوب منم همینو می گم دیگه- اگه کسی بتونه 3ماه در سال رو بیاد ایران که دیگه مشکل ورود و خروج نداره.

بنظرم همون 3 سال اقامت پیوسته بیشتر معقولانه هستش تا این حداقل 9 ماه در سال (پیوسته یا ناپیوسته)

باشه ولی منم در همین تایپیک ازتون خواستم که شرایطتون رو توضیح بدید دیگه !من که نخواستم جای دیگری باشه که اینطوری می گید و ترجیح می دید و بعدشم پستتونو ویرایش می کنید Smile (عیبی نداره شوخی می کنم) من هم عرض کردم که هرطوری که مایل هستید ، مانعی نداره.
با اینکه نمی خوام از بحث تایپیک دور شیم ولی

اینکه می گید حداقل مدرک کارشناسیتونم دستتون نیست و باید اونجا از اول شروع کنید خوب خوشایند نیست.

و اینکه سه ماه هستش که تو شیکاگو اقامت دارید و هنوز موفق به پیدا کردن کاری نشده اید هم همینطور.

بنظرم شهرها و ایالت های دیگری را هم امتحان می کردید و جستجوتونو فقط متمرکز به شیگاگو نمی کردید.
بنظرم سیاتل-دالاس شهر های خوبی بنظر میان.

باز هرطوری که خودتان صلاح می دانید.
تشکر کنندگان: mhz_ir ، noobnoobi
احتمالا حق با شما باشه ولی به هر حال چون مثل خیلی ها به هوای آشنایی میرن یه شهری من این موقعیتو نداشتم. البته ترجمه کارشناسی رو دارم ولی اصلش رو همون طور که میدونید به دلیل مشمول بودن دانشگاه نگه میداره.
تشکر کنندگان: mtcanada ، noobnoobi
سلام
اول تشکر کنم بابت پست های سازنده تک تکتون.
دوم اینکه یه سوالی برام پیش اومد اینکه گفتن تا آخر سال 95 قابل اجراست یعنی بعد از اون تاریخ دیگه کسی نمیتونه از این طرح استفاده کنه؟
چون ما سال 93 تازه راهی کشور مذکور هستیم و در واقع 3 سال نمیشه موند و از این فانون استفاده کرد.
ممنون میشم نظرتون رو بدونم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: mtcanada
میلاد جان نکته قابل توجه ماجرا اینجاست که هرکسی از بین ما مشمولان لاتاری 2014 ، که مصاحبشون قبل از سال 93 هستش و اگر ویزاشونو گرفتند و تا قبل از سال 93 از کشور خارج بشوند و به ایران بازنگردند ، مدت زمان اقامتشان تا آخر سال 95 سه سال خواهد شد Smile

مثلا کسی که 16 اسفند 92 (همه کارهای مصاحبه و گرفتن ویزاشم انجام شده) می ره امریکا

16 اسفند 93 می شه یک سال
16 اسفند 94 می شه دو سال
و 16 اسفند 95 می شه سه سال.
وچون هنوز سال 95 به اتمام نرسیده (چون قانونش تا آخر سال 95 بود دیگه) می تونه تو مدت زمان باقی مانده تا اتمام سال بخاطر اینکه مدت زمان اقامتش سه سال شده از این قانون استفاده کنه Wink

پس کسانی که اینور سال مصاحبه دارند و ویزا می گیرند و تا قبل از اتمام سال 92 از کشور خارج می شوند می توانند نسبت به این قانون امیدوار باشند Smile
(2013-10-22 ساعت 14:21)noobnoobi نوشته:  سلام
اول تشکر کنم بابت پست های سازنده تک تکتون.
دوم اینکه یه سوالی برام پیش اومد اینکه گفتن تا آخر سال 95 قابل اجراست یعنی بعد از اون تاریخ دیگه کسی نمیتونه از این طرح استفاده کنه؟
چون ما سال 93 تازه راهی کشور مذکور هستیم و در واقع 3 سال نمیشه موند و از این فانون استفاده کرد.
ممنون میشم نظرتون رو بدونم.
قوانینو موقت میزارن تا بتونن راحت تر تغییر بدن یه وقت دیدید بعد از اون باز پول لازم شدن گفتن بیاین 10 میلیون بدین بخرید.ولی در کل نمیشه پیش بینی کرد.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behdist
سلام دوستان عزیز
من یک پسر زیر ۲۱ سال دارم که فعلا دانشجو هست یعنی فعلا معافیت تحصیلی داره . تقریباً دوماه دیگه باید برای مصاحبه بریم ، ممکنه پیشکسوتان عزیز راهنمایی کنند که من چه مراحلی رو باید طی کنم البته غیر از ودیعه ۱۵ میلیونی که در جریانش هستم ، و ایا مشکلی از لحاظ سربازی پسرم نخواهم داشت در زمان گرفتن ویزا و خروج از کشور؟
ممنون خواهم شد از راهنماییتون .
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 22:01)mayamoor نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یک پسر زیر ۲۱ سال دارم که فعلا دانشجو هست یعنی فعلا معافیت تحصیلی داره . تقریباً دوماه دیگه باید برای مصاحبه بریم ، ممکنه پیشکسوتان عزیز راهنمایی کنند که من چه مراحلی رو باید طی کنم البته غیر از ودیعه ۱۵ میلیونی که در جریانش هستم ، و ایا مشکلی از لحاظ سربازی پسرم نخواهم داشت در زمان گرفتن ویزا و خروج از کشور؟
ممنون خواهم شد از راهنماییتون .
تا جایی که اطلاع دارم چون فرزندتون زیر 21 سال هست میشه زیر مجموعه شما باشن و برای گرفتن ویزا مشکلی نداره و برای اجازه خروج هم روال برای سفر تفریحی که قبلا 20 روزه بود ظاهرا الان 30 روزه شده به این صورت هست:
گرفتن نامه خروج از کشور از امور دانشجویی دانشگاه(تاریخ خروج و ورودتون رو از قبل آماده کنید و در فرم مربوطه وارد کنید)/بردن نامه به نظام وظیفه مرکز استان محل سکونت/گرفتن نامه واریز 15 میلیون وجه نقد برای بانک میزان(دقت کنید من خودم سر واریز این مبلغ مشکلی که داشتم این بود که بانک حتی کارت هم قبول نکرد و ناز کرد و گفت چون پول آنی به حسابمون نمیاد و مجبور شدم از طریق بانکی که حساب خودم بود برای بانکهای دیگری که بانک قوامین در اونجا حساب داشتن چک بین بانکی بگیرم و فیش واریزی رو برای بانک قوامین ببرم)/تکمیل فرم نظام وظیفه توسط بانک بابت تایید واریز و بردن آن برای نظام وظیفه/نظام وظیفه به صورت سیستمی درخواست شما را برای خروج به اداره گذرنامه ارسال میکنه و شما باید با پاسپورت به اداره گذرنامه برید و اونا تو سیستم میزنن و احتمالا میگن دو سه روز دیگه بیان خبر بگیرید که قطعی شده باشه/آماده شدن برای خروج از کشور Smile
تذکر:بهتر هست از فیش واریزی که به حساب نظام وظیفه واریز کردید یه ترجمه داشته باشید و به سفارت در صورت نیاز نشون بدید.به شخصه این مدرک رو از من نخواستن حتی سوال هم نکردن چطوری اومدی چون خودشون میدونن ولی این 100% نیست چرا که یکی دیگه از دوستان در سفارت دیگه ازش این فیش رو خواسته بودن و بدون اون کارش گیر کرده بود.غیر از این مشکل دیگه ای نباید باشه.
نکته:دیگه مجوز خروج مثل قدیما تو پاسپورت نوشته نمیشه بلکه تو سیستم ثبت میشه.
تشکر کنندگان: mtcanada ، mohammad19911991 ، behdist ، noobnoobi
سلام دوستان.
همسر من با معافیت تحصیلی 4 سال پیش از کشور خارج شد و وثیقه هم گذاشت. امسال مهلت معافیت تموم میشد و باید بر میگشتیم ایران که تونستیم با استفاده از قانون جدید مهر خروج و ورود به ایران رو بگیریم و سه سال دیگه خارج از ایران بمونیم. حالا سوال من اینه که با توجه به اینه معافیت تحصیلی همسر من تموم شده و به خاطر این مهر جدید هم احتمالا وثیقه رو بردارن، ما برای مصاحبه باید چه مدرکی رو نشون بدیم اگه برای سربازی چیزی پرسیدن ؟
تشکر کنندگان:
سلام به همه عزیزان
این مشکلات سربازی ول نمیکنه ما رو.
من از دانشگاه پرسیدم اگه بخوام از طریق امتحان تافل برم ایروان، آیا شما تو فرم درخواست خروج از کشور قصد سفر رو میزنی نیمه علمی؟
گفتن که ما فقط فرم درخواست خروج رو برای سفر های سیاحتی و زیارتی داریم (دلم میخواست اون لحظه گلوی طرف رو بجووم). حالا من موندم چیکارش کنم اینو.
دستم به دامنتون راهنمایی کنید لطفا
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
(2013-10-23 ساعت 14:05)Visas نوشته:  سلام به همه عزیزان
این مشکلات سربازی ول نمیکنه ما رو.
من از دانشگاه پرسیدم اگه بخوام از طریق امتحان تافل برم ایروان، آیا شما تو فرم درخواست خروج از کشور قصد سفر رو میزنی نیمه علمی؟
گفتن که ما فقط فرم درخواست خروج رو برای سفر های سیاحتی و زیارتی داریم (دلم میخواست اون لحظه گلوی طرف رو بجووم). حالا من موندم چیکارش کنم اینو.
دستم به دامنتون راهنمایی کنید لطفا

سلام به شما دوست عزیز
متاسفانه تو ایران کاملا دیمی با این مسایل برخورد میشه ، حالا به شخصه به من گفتن که این تیتر نیمه علمی رو برا من میزنن
اما شما اگه دانشگاهت این کارو نمیکنه اشکال نداره، وزرات علوم هم این تاییدیه رو میده ... نامه خروج و مدارک ثبت نام تافل رو ببرید وزرات علوم
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: behdist ، Visas ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان