موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی خسته نباشد
یک سوال داشتم، مگه برای گرفتن ویزا نمیگن باید پاسپورتت حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. ماهایی که با معافیت تحصیلی میریم تا چند ماه اعتبار بهمون پاسپورت میدن؟ بعدش اگه به صورت غیر علمی بریم یا نیمه علمی مدت زمان اعتبار پاسپورت فرق داره؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینهها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-21 ساعت 20:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-21 ساعت 20:54 توسط mhz_ir.)
راجع به نکته مبهمی که میگی "اگه این قانون شامل کسانی نمی شه که با ویزای دانشجویی و با صدور معافیت تحصیلی در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند پس مشمولان دیگر چگونه می تونستند که به کشور تردد کنند" به نظرم منظورش اونایی که ویزای دانشجویی میگیرن در نتیجه معافیت تحصیلی هم مجدد میگیرن پس اگر بخان بعد از سه سال برگردن ایران و دوبازه برگردن مشکل گرفتن ویزا دارن چون باید مجدد ویزا بگیرن.
اون قسمتی هم که گفته "سه ماه تردد به داخل کشور" خنده داره!اگر کسی بتونه تو یکسال سه ماهشو بیاد ایران حتما میتونه رفت و آمد کنه دیگه نیازی به این قانون نداره!درسته؟
راستش هنوز که ددلاین ارشدم تموم نشده ولی اینجا رو ترجیح میگم در صورتی که درآمدی داشته باشم چرا که هنوز بعد از گذشت 3 ماه کاری در شیکاگو پیدا نکردم.من حتی میتونستم درسمم تموم کنم بعد بیام ولی از اونجایی که ممکن بود تغییر تحولاتی انجام بشه این ریسکو نکردم با اینکه 5 ترم هم شهریه داده بودم و حتی مدرک کارشناسیم هم دست دانشگاه هست.
کلا دردسر زیاد داشتم مخصوصا اینکه بچه های مشمول 2012&2013 زیاد نبودن و کمتر کسی بود تا از تجربش استفاده کنیم باز هم من با چند نفری که تجربه داشتن ارتباط داشتم ولی دوره شما بیشتر شدین ترجیح میدم شما همینجا راجع به یه موضوع سوال کنید و راهنمایی باشه برای دوستان و از کلی گویی پرهیز بشه.
فقط فراموش نکنید حداقل تا یه زمانی مسیر برگشت رو برای خودتون باز بزارید.
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
احتمالا حق با شما باشه ولی به هر حال چون مثل خیلی ها به هوای آشنایی میرن یه شهری من این موقعیتو نداشتم. البته ترجمه کارشناسی رو دارم ولی اصلش رو همون طور که میدونید به دلیل مشمول بودن دانشگاه نگه میداره.
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول تشکر کنم بابت پست های سازنده تک تکتون.
دوم اینکه یه سوالی برام پیش اومد اینکه گفتن تا آخر سال 95 قابل اجراست یعنی بعد از اون تاریخ دیگه کسی نمیتونه از این طرح استفاده کنه؟
چون ما سال 93 تازه راهی کشور مذکور هستیم و در واقع 3 سال نمیشه موند و از این فانون استفاده کرد.
ممنون میشم نظرتون رو بدونم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من یک پسر زیر ۲۱ سال دارم که فعلا دانشجو هست یعنی فعلا معافیت تحصیلی داره . تقریباً دوماه دیگه باید برای مصاحبه بریم ، ممکنه پیشکسوتان عزیز راهنمایی کنند که من چه مراحلی رو باید طی کنم البته غیر از ودیعه ۱۵ میلیونی که در جریانش هستم ، و ایا مشکلی از لحاظ سربازی پسرم نخواهم داشت در زمان گرفتن ویزا و خروج از کشور؟
ممنون خواهم شد از راهنماییتون .
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
همسر من با معافیت تحصیلی 4 سال پیش از کشور خارج شد و وثیقه هم گذاشت. امسال مهلت معافیت تموم میشد و باید بر میگشتیم ایران که تونستیم با استفاده از قانون جدید مهر خروج و ورود به ایران رو بگیریم و سه سال دیگه خارج از ایران بمونیم. حالا سوال من اینه که با توجه به اینه معافیت تحصیلی همسر من تموم شده و به خاطر این مهر جدید هم احتمالا وثیقه رو بردارن، ما برای مصاحبه باید چه مدرکی رو نشون بدیم اگه برای سربازی چیزی پرسیدن ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان
این مشکلات سربازی ول نمیکنه ما رو.
من از دانشگاه پرسیدم اگه بخوام از طریق امتحان تافل برم ایروان، آیا شما تو فرم درخواست خروج از کشور قصد سفر رو میزنی نیمه علمی؟
گفتن که ما فقط فرم درخواست خروج رو برای سفر های سیاحتی و زیارتی داریم (دلم میخواست اون لحظه گلوی طرف رو بجووم). حالا من موندم چیکارش کنم اینو.
دستم به دامنتون راهنمایی کنید لطفا
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟