کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
یک راه ایده آل پیشنهادی من به دوستانی که میتوانند تقریبا تا زمان مصاحبه و گرفتن ویزا درسشون رو تموم کنن، گرفتن پذیرش هست.پذیرش باید برای مقطع بالاتر و نه همون مقطعی که درس میخونید باشه وگرنه وزارت علوم مجوز معافیت تحصیلی نمیده.این راه رو که خودم میخاستم انجام بدم ولی به خاطر کمبود زمان و مشکلات و دردسر های خروج زمان رو از دست دادم و انرژیم صرف همین کارها شد.موفق باشید.
تشکر کنندگان: noobnoobi
این معافیت یکساله و قصه اجازه خروج آن هم فقط 1 بار واقعا دردسر سازه.

من خودم با اینکه معافیت یکسالم تا بهمن 92 بود ولی به امید خدا ارشد 92 قبول شدم و از مهر هم که کلاسا شروع شده. حداقل دیگه خیالم راحت شد که اگه یه موقعی خدایی تکرده رفتم و کلیرنس خوردم می تونم با خیال راحت برگردم و بعد از کلیر شدن برای دریافت ویزا مجددا اجازه خروج بگیرم و برم و خدارو شکر این قضیه اجازه یکبار خروج برای من لااقل حل شد. امیدوارم که بچه ها بتونن چاره ای بیاندیشند و دوستان هم توضیحات خوبی دادند می شه برای پذیرش اقدام کرد.

من خودم با اینکه ترم 1 ارشدم اما می خوام رفتم مصاحبه صحبتی از ارشد نکنم و تو فرمهام هم چیزی رو عنوان نکنم . بقولی سری که درد نمی کنه چرا بیخودی دستمال ببندیم و قضیه رو هی براشون پیچیدش کنیم.
من بعید می دونم مشکلی پیش بیاد ولی دوستان کسی رو می شناسید که شرایط مشابهی مثل من داشته باشه و اطلاع داشته باشید که بخاطر پنهان کردن و از اینکه از کارشناسی ارشدش چیزی نگفته براش مشکلی پیش امده یا خیر؟؟

فقط دوستان مثل اینکه این اجازه خروج مدتش از 20 روز به 30 روز افزایش پیدا کرده ها.(تو یکی دو صفحه قبل هم لینک داده بودم)

بچه ها مثل اینکه تو هر ترم یکبار اجازه خروج نمی دن ، بنظرتون چون تابستان ترم حساب نمی شه اگر کسی تو ترم بهار خارج شد و برگشت ایران تو تابستان بهش اجازه خروج می دن؟؟ یا باید وایسه تا ترم مهر؟؟؟
تشکر کنندگان: storagemeter ، noobnoobi ، azadeh2014 ، amin arefi
(2013-10-15 ساعت 14:23)mtcanada نوشته:  این معافیت یکساله و قصه اجازه خروج آن هم فقط 1 بار واقعا دردسر سازه.

من خودم با اینکه معافیت یکسالم تا بهمن 92 بود ولی به امید خدا ارشد 92 قبول شدم و از مهر هم که کلاسا شروع شده. حداقل دیگه خیالم راحت شد که اگه یه موقعی خدایی تکرده رفتم و کلیرنس خوردم می تونم با خیال راحت برگردم و بعد از کلیر شدن برای دریافت ویزا مجددا اجازه خروج بگیرم و برم و خدارو شکر این قضیه اجازه یکبار خروج برای من لااقل حل شد. امیدوارم که بچه ها بتونن چاره ای بیاندیشند و دوستان هم توضیحات خوبی دادند می شه برای پذیرش اقدام کرد.

من خودم با اینکه ترم 1 ارشدم اما می خوام رفتم مصاحبه صحبتی از ارشد نکنم و تو فرمهام هم چیزی رو عنوان نکنم . بقولی سری که درد نمی کنه چرا بیخودی دستمال ببندیم و قضیه رو هی براشون پیچیدش کنیم.
من بعید می دونم مشکلی پیش بیاد ولی دوستان کسی رو می شناسید که شرایط مشابهی مثل من داشته باشه و اطلاع داشته باشید که بخاطر پنهان کردن و از اینکه از کارشناسی ارشدش چیزی نگفته براش مشکلی پیش امده یا خیر؟؟

فقط دوستان مثل اینکه این اجازه خروج مدتش از 20 روز به 30 روز افزایش پیدا کرده ها.(تو یکی دو صفحه قبل هم لینک داده بودم)

بچه ها مثل اینکه تو هر ترم یکبار اجازه خروج نمی دن ، بنظرتون چون تابستان ترم حساب نمی شه اگر کسی تو ترم بهار خارج شد و برگشت ایران تو تابستان بهش اجازه خروج می دن؟؟ یا باید وایسه تا ترم مهر؟؟؟
مشکل همینجاست که خواسته ناخواسته پیچیده میشه.حالا اینکه برای نگفتن دلیلتون چی هست به خودتون مربوطه ولی به نظر من هر چی هست بگید چرا که ممکنه به ضررتون تموم بشه.البته بودن کسانی که با نگفتن بعضی مسایلشون حتی یکضرب گرفتن(این مورد رو از من نشنیده بگیرید)!تعداد دفعات خروج در هر ترم از نظر نظام وظیفه محدودیتی نداره ولی بعضا دانشگاه ها سلیقه ای عمل میکنن.ترم تابستان هم از دانشگاتون سوال کنید ولی کلا با ترم دوم یکی میگیرن.
تشکر کنندگان: mtcanada ، noobnoobi
والا با عمو سعید هم حرف می زدیم ایشون هم می گفت سری که درد نمی کنه چرا دستمال ببندی دورش اخه.

وقتی ببینم اوضاع رو پیچیده می کنه چرا بگم آخه.

یعنی تا نپرسیدن بهتره چیزی نگیم و فقط به سوال هایی که می پرسند پاسخ بدیم.

چون آخرین مدرک تحصیلی رو خواستند ، همون لیسانس رو ارائه کنم کفایت می کنه (تازه برای بچه هایی هم که نمی تونن مدرکشونو بگیرن و ببرن می تونن بگن که اصل مدرکشون هنوز آماده نشده بوده)- اگه چیزی نپرسیدن خوب از ارشدم حرفی نمی زنم اگرم پرسیدن سعی می کنم جوابی بدم که به نفعم باشه تا به ضررم.

در کل برای خودم آسون می گیرم و امیدوارم که آسون تر از این ها هم تموم شه.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Saeedv13 ، Badzad
سلام من یه سوال دارم کسی که دانشگاه بوده و می خواد بره امریکا میره اداره نظام وظیفه و اجازه خروج واسه سفر تفریحی میگیره و ۱۵ میلیونو میزاره و ۲۰ روزم اجازه خروج میگیره و میره ویزاشو می گیره و میره امریکا و دیگه بر نمیگرده . بعد ۲ یا ۳ سال شاید زود تر بخواد برگرده ایران تکلیفش چیه باید چکار کنه یا اونا چکارش میکنن ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: mtcanada
(2013-10-15 ساعت 14:23)mtcanada نوشته:  بچه ها مثل اینکه تو هر ترم یکبار اجازه خروج نمی دن ، بنظرتون چون تابستان ترم حساب نمی شه اگر کسی تو ترم بهار خارج شد و برگشت ایران تو تابستان بهش اجازه خروج می دن؟؟ یا باید وایسه تا ترم مهر؟؟؟

من که مجوز خروجم گرفتم بهم گفتن 2 بار در هر ترم اجازه خروج داری (من پارسال رفتم).
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
(2013-10-20 ساعت 04:48)ali2013-13 نوشته:  سلام من یه سوال دارم کسی که دانشگاه بوده و می خواد بره آمریکا میره اداره نظام وظیفه و اجازه خروج واسه سفر تفریحی میگیره و ۱۵ میلیونو میزاره و ۲۰ روزم اجازه خروج میگیره و میره ویزاشو می گیره و میره آمریکا و دیگه بر نمیگرده . بعد ۲ یا ۳ سال شاید زود تر بخواد برگرده ایران تکلیفش چیه باید چکار کنه یا اونا چکارش میکنن ؟

طبق چیزی که نظام وظیفه به من گفتن، یک سال ممنوع الخروج میشی (البته اگه 2-3 روز تاخیر کنی و نه 2-3 سال). اگه 2-3 سال طول بکشه که احتمالا اومدین مستقیم باید برید سربازی
(موریس مترلینک)
بچه ها من هزار بار گفته م. بازم میگم، بعد از این هم بتونم باز میگم. لازم نیست 15 میلیون رو بدین، موقعی که قرار شد برای همیشه برید از اینجا، کافیه یه فیش ثبت نام تافل یا ایلتس توی امارات یا ترکیه و... داشته باشید، سفر نیمه علمی حساب میشه. یعنی 8 میلیون وثیقه به اضافه ی هزینه ی ثبت نام آزمون
(موریس مترلینک)
تشکر کنندگان: mtcanada ، azadeh2014 ، noobnoobi
(2013-10-19 ساعت 12:55)mtcanada نوشته:  والا با عمو سعید هم حرف می زدیم ایشون هم می گفت سری که درد نمی کنه چرا دستمال ببندی دورش اخه.

وقتی ببینم اوضاع رو پیچیده می کنه چرا بگم آخه.

یعنی تا نپرسیدن بهتره چیزی نگیم و فقط به سوال هایی که می پرسند پاسخ بدیم.

چون آخرین مدرک تحصیلی رو خواستند ، همون لیسانس رو ارائه کنم کفایت می کنه (تازه برای بچه هایی هم که نمی تونن مدرکشونو بگیرن و ببرن می تونن بگن که اصل مدرکشون هنوز آماده نشده بوده)- اگه چیزی نپرسیدن خوب از ارشدم حرفی نمی زنم اگرم پرسیدن سعی می کنم جوابی بدم که به نفعم باشه تا به ضررم.

در کل برای خودم آسون می گیرم و امیدوارم که آسون تر از این ها هم تموم شه.

طبق تجربه ی بچه های قبلی (خصوصا چندتا از بچه های ویزای موقت که حسابی زبونشون کار دستشون داده بود) ، سعی کنید چیزی اضافه تر از سوالی که ازتون میپرسن جواب ندید. و اینکه تحت هیچ شرایطی دروغ نگید،تحت هیچ شرایطی.
(موریس مترلینک)
تشکر کنندگان: mtcanada ، azadeh2014 ، noobnoobi
(2013-10-20 ساعت 05:02)miladtorfi نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 04:48)ali2013-13 نوشته:  سلام من یه سوال دارم کسی که دانشگاه بوده و می خواد بره آمریکا میره اداره نظام وظیفه و اجازه خروج واسه سفر تفریحی میگیره و ۱۵ میلیونو میزاره و ۲۰ روزم اجازه خروج میگیره و میره ویزاشو می گیره و میره آمریکا و دیگه بر نمیگرده . بعد ۲ یا ۳ سال شاید زود تر بخواد برگرده ایران تکلیفش چیه باید چکار کنه یا اونا چکارش میکنن ؟

طبق چیزی که نظام وظیفه به من گفتن، یک سال ممنوع الخروج میشی (البته اگه 2-3 روز تاخیر کنی و نه 2-3 سال). اگه 2-3 سال طول بکشه که احتمالا اومدین مستقیم باید برید سربازی
مطلبی شما گفتید برای مشمولینی که کمتر از 3 سال خارج بودن درست هست این مطلب رو هم اضافه کنم که 3ماه اضافه خدمت هم میزنن.طبق قانون جدید مشمولانی که حداقل 3 سال خارج از کشور بودن تحت هر شرایطی که مشمول هستن میتونن حداکثر دو بار در سال و درمجموع 3ماه برگردن ایران البته این قانون تا اول سال 96 هست.
(2013-10-20 ساعت 05:10)miladtorfi نوشته:  طبق تجربه ی بچه های قبلی (خصوصا چندتا از بچه های ویزای موقت که حسابی زبونشون کار دستشون داده بود) ، سعی کنید چیزی اضافه تر از سوالی که ازتون میپرسن جواب ندید. و اینکه تحت هیچ شرایطی دروغ نگید،تحت هیچ شرایطی.
دوستان از اینکه در بحث ها شرکت می کنید واقعا جای تشکر داره.

خیلی بهتون تبریک می گم و امیدوارم که تو US روز ها و شب های بسیار عالی رو سپری کنید.

میلاد جان بنده هم نمی خوام چیزی اضافه تر از سوالی که بپرسیدند بگم Smile تو ارسالم هم گفتم ،اگه چیزی نپرسیدن خوب از ارشدم حرفی نمی زنم.

یکی از دوستان 2014ای ([عکس: avatar_55948.gif?dateline=1373964143] Sejz ) دقیقا شرایط بنده را داشتند و با اینکه ارشد هم قبول شده بودند اما چیزی رو عنوان نکرده بودند چون افیسر چیزی ازشون نپرسیده بود. Smile
و الانم که ویزاشونو یکضرب گرفتند.

کلا عرضم چیز دیگری بود - اینکه تا افیسر چیزی نپرسیده بهتره توضیح اضافی از جناب بچه ها داده نشه.سکوت بهترین چیزه.فقط پاسخ سوال هایی که پرسیده می شه داده بشه توضیحات اضافی لازم نیست.
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، sejz ، aghaghia ، noobnoobi
(2013-10-20 ساعت 07:39)mhz_ir نوشته:  

مطلبی شما گفتید برای مشمولینی که کمتر از 3 سال خارج بودن درست هست این مطلب رو هم اضافه کنم که 3ماه اضافه خدمت هم میزنن.طبق قانون جدید مشمولانی که حداقل 3 سال خارج از کشور بودن تحت هر شرایطی که مشمول هستن میتونن حداکثر دو بار در سال و درمجموع 3ماه برگردن ایران البته این قانون تا اول سال 96 هست.
یعنی این تاریخ که تموم بشه بعدش چی میشه ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 20:46)ali2013-13 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 07:39)mhz_ir نوشته:  

یعنی این تاریخ که تموم بشه بعدش چی میشه ؟
والا باید از مسئولین بپرسین Rolleyes
تشکر کنندگان: sejz
سرهنگ “حجت اله واعظی نژاد” معاون مشمولان وامور معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص ضوابط مربوط به تردد مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور بیان داشت : این مشمولان با داشتن حداقل سه سال اقامت در خارج از کشور ،می توانند در هر سال حداکثر دوبار و مجموعا سه ماه به داخل کشور، ترددکنند.

وی با بیان این مطلب که مهلت اجرای مصوبه فوق تا پایان سال ۱۳۹۵ است، افزود : مشمولان مقیم خارج از کشور برای دریافت مجوز تردد می بایست به نمایندگی دولت جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت مراجعه کنند و گذرنامه آنان پس از بررسی شرایط مذکور، با مهر تردد مبنی برتردد ویژه مشمولان مقیم خارج از کشور ثبت می شود.

واعظی نژاد در مورد شرایط اقامت سه ساله در خارج از کشور گفت: سه سال اقامت پیوسته همراه با سکونت در خارج مدنظر می باشد . بنابراین افرادی که فقط دارای کارت اقامت بوده و فاقد سکونت در خارج از کشور می باشند و یا افرادی که دارای اقامت پراکنده (غیر پیوسته) در خارج بوده اند در شمول این مصوبه قرار ندارند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نه ماه اقامت در خارج از کشور و سه ماه تردد به داخل کشور به عنوان یک سال اقامت محاسبه می شود، تصریح کرد: حداقل اقامت در هر سال ۹ ماه پیوسته یا ناپیوسته بوده و اقامت های کمتر از ۹ ماه در سال ، جزء اقامت سه ساله محاسبه نمی شود.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: مشمولانی که برابر مقررات مربوط برای ادامه تحصیل با مجوز وظیفه عمومی از کشور خارج شده اند و همچنین فرزندان مشمول ماموران ثابت دولت در خارج که دارای مجوز خروج از کشوراز سازمان وظیفه عمومی می باشند ، در شمول این مصوبه نبوده و تردد آنان به داخل کشورمطابق ضوابط مربوط صورت می گیرد.

معاون مشمولان سازمان وظیفه عمومی ناجا ، مهلت اجرای مقررات مربوط به معافیت خریدخدمت ویژه مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور را حداکثر تا پایان روز ۳۱/۵/۹۲ عنوان کرد و گفت: فقط درخواست هایی که تا پایان روز ۳۱/۵/۹۲ از سوی نمایندگی های خار ج از کشور ثبت و حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۲ از طریق اداره کل امور ایرانیان وزارت امور خارجه تحویل سازمان وظیفه عمومی شده قابل رسیدگی می باشند و درخواست هایی که پس از این تاریخ واصل شود ،قابل رسیدگی نخواهد بود.
منبع

کسی میتونه قسمت بولد شده رو با توجه به توضیحات قبلش ترجمه کنه؟!Sad
تشکر کنندگان: mtcanada ، noobnoobi ، black_jay
ایشون شرایط هرسال از اون سه سال رو توضیح دادند که حتما باید 9 ماه را حالا چه بصورت پیوسته یا ناپیوسته در خارج از کشور (در آن کشوری که اقامت دارید)حضور داشته باشید.
یعنی از 12 ماه یک سال ، 9 ماهش را می بایست حتما (بصورت پیوسته یا ناپیوسته) در امریکا باشید و 3 ماه باقی مانده را (بصورت پیوسته یا نایوسته) اگر در خارج از امریکا باشید(حالا هرکجا که می خواد باشه) مانعی ندارد و براتون اقامت یکساله محاسبه می شود چون مبنای اقامت یکساله برایشان 9 ماه است نه 12 ماه. Smile

راستی شما الان ایران هستید؟؟

شرایط شما به چه صورتی هستش؟؟ البته اگر مایل بودید و دوست داشتید توضیح بدید وگرنه که امیدوارم همیشه موفق باشید Smile
تشکر کنندگان: mhz_ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان