موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
یک راه ایده آل پیشنهادی من به دوستانی که میتوانند تقریبا تا زمان مصاحبه و گرفتن ویزا درسشون رو تموم کنن، گرفتن پذیرش هست.پذیرش باید برای مقطع بالاتر و نه همون مقطعی که درس میخونید باشه وگرنه وزارت علوم مجوز معافیت تحصیلی نمیده.این راه رو که خودم میخاستم انجام بدم ولی به خاطر کمبود زمان و مشکلات و دردسر های خروج زمان رو از دست دادم و انرژیم صرف همین کارها شد.موفق باشید.
موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
این معافیت یکساله و قصه اجازه خروج آن هم فقط 1 بار واقعا دردسر سازه.
من خودم با اینکه معافیت یکسالم تا بهمن 92 بود ولی به امید خدا ارشد 92 قبول شدم و از مهر هم که کلاسا شروع شده. حداقل دیگه خیالم راحت شد که اگه یه موقعی خدایی تکرده رفتم و کلیرنس خوردم می تونم با خیال راحت برگردم و بعد از کلیر شدن برای دریافت ویزا مجددا اجازه خروج بگیرم و برم و خدارو شکر این قضیه اجازه یکبار خروج برای من لااقل حل شد. امیدوارم که بچه ها بتونن چاره ای بیاندیشند و دوستان هم توضیحات خوبی دادند می شه برای پذیرش اقدام کرد.
من خودم با اینکه ترم 1 ارشدم اما می خوام رفتم مصاحبه صحبتی از ارشد نکنم و تو فرمهام هم چیزی رو عنوان نکنم . بقولی سری که درد نمی کنه چرا بیخودی دستمال ببندیم و قضیه رو هی براشون پیچیدش کنیم.
من بعید می دونم مشکلی پیش بیاد ولی دوستان کسی رو می شناسید که شرایط مشابهی مثل من داشته باشه و اطلاع داشته باشید که بخاطر پنهان کردن و از اینکه از کارشناسی ارشدش چیزی نگفته براش مشکلی پیش امده یا خیر؟؟
فقط دوستان مثل اینکه این اجازه خروج مدتش از 20 روز به 30 روز افزایش پیدا کرده ها.(تو یکی دو صفحه قبل هم لینک داده بودم)
بچه ها مثل اینکه تو هر ترم یکبار اجازه خروج نمی دن ، بنظرتون چون تابستان ترم حساب نمی شه اگر کسی تو ترم بهار خارج شد و برگشت ایران تو تابستان بهش اجازه خروج می دن؟؟ یا باید وایسه تا ترم مهر؟؟؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
والا با عمو سعید هم حرف می زدیم ایشون هم می گفت سری که درد نمی کنه چرا دستمال ببندی دورش اخه.
وقتی ببینم اوضاع رو پیچیده می کنه چرا بگم آخه.
یعنی تا نپرسیدن بهتره چیزی نگیم و فقط به سوال هایی که می پرسند پاسخ بدیم.
چون آخرین مدرک تحصیلی رو خواستند ، همون لیسانس رو ارائه کنم کفایت می کنه (تازه برای بچه هایی هم که نمی تونن مدرکشونو بگیرن و ببرن می تونن بگن که اصل مدرکشون هنوز آماده نشده بوده)- اگه چیزی نپرسیدن خوب از ارشدم حرفی نمی زنم اگرم پرسیدن سعی می کنم جوابی بدم که به نفعم باشه تا به ضررم.
در کل برای خودم آسون می گیرم و امیدوارم که آسون تر از این ها هم تموم شه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه سوال دارم کسی که دانشگاه بوده و می خواد بره امریکا میره اداره نظام وظیفه و اجازه خروج واسه سفر تفریحی میگیره و ۱۵ میلیونو میزاره و ۲۰ روزم اجازه خروج میگیره و میره ویزاشو می گیره و میره امریکا و دیگه بر نمیگرده . بعد ۲ یا ۳ سال شاید زود تر بخواد برگرده ایران تکلیفش چیه باید چکار کنه یا اونا چکارش میکنن ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-15 ساعت 14:23)mtcanada نوشته: بچه ها مثل اینکه تو هر ترم یکبار اجازه خروج نمی دن ، بنظرتون چون تابستان ترم حساب نمی شه اگر کسی تو ترم بهار خارج شد و برگشت ایران تو تابستان بهش اجازه خروج می دن؟؟ یا باید وایسه تا ترم مهر؟؟؟
من که مجوز خروجم گرفتم بهم گفتن 2 بار در هر ترم اجازه خروج داری (من پارسال رفتم).
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-20 ساعت 04:48)ali2013-13 نوشته: سلام من یه سوال دارم کسی که دانشگاه بوده و می خواد بره آمریکا میره اداره نظام وظیفه و اجازه خروج واسه سفر تفریحی میگیره و ۱۵ میلیونو میزاره و ۲۰ روزم اجازه خروج میگیره و میره ویزاشو می گیره و میره آمریکا و دیگه بر نمیگرده . بعد ۲ یا ۳ سال شاید زود تر بخواد برگرده ایران تکلیفش چیه باید چکار کنه یا اونا چکارش میکنن ؟
طبق چیزی که نظام وظیفه به من گفتن، یک سال ممنوع الخروج میشی (البته اگه 2-3 روز تاخیر کنی و نه 2-3 سال). اگه 2-3 سال طول بکشه که احتمالا اومدین مستقیم باید برید سربازی
(موریس مترلینک)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من هزار بار گفته م. بازم میگم، بعد از این هم بتونم باز میگم. لازم نیست 15 میلیون رو بدین، موقعی که قرار شد برای همیشه برید از اینجا، کافیه یه فیش ثبت نام تافل یا ایلتس توی امارات یا ترکیه و... داشته باشید، سفر نیمه علمی حساب میشه. یعنی 8 میلیون وثیقه به اضافه ی هزینه ی ثبت نام آزمون
(موریس مترلینک)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-19 ساعت 12:55)mtcanada نوشته: والا با عمو سعید هم حرف می زدیم ایشون هم می گفت سری که درد نمی کنه چرا دستمال ببندی دورش اخه.
وقتی ببینم اوضاع رو پیچیده می کنه چرا بگم آخه.
یعنی تا نپرسیدن بهتره چیزی نگیم و فقط به سوال هایی که می پرسند پاسخ بدیم.
چون آخرین مدرک تحصیلی رو خواستند ، همون لیسانس رو ارائه کنم کفایت می کنه (تازه برای بچه هایی هم که نمی تونن مدرکشونو بگیرن و ببرن می تونن بگن که اصل مدرکشون هنوز آماده نشده بوده)- اگه چیزی نپرسیدن خوب از ارشدم حرفی نمی زنم اگرم پرسیدن سعی می کنم جوابی بدم که به نفعم باشه تا به ضررم.
در کل برای خودم آسون می گیرم و امیدوارم که آسون تر از این ها هم تموم شه.
طبق تجربه ی بچه های قبلی (خصوصا چندتا از بچه های ویزای موقت که حسابی زبونشون کار دستشون داده بود) ، سعی کنید چیزی اضافه تر از سوالی که ازتون میپرسن جواب ندید. و اینکه تحت هیچ شرایطی دروغ نگید،تحت هیچ شرایطی.
(موریس مترلینک)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-20 ساعت 07:39)mhz_ir نوشته: (2013-10-20 ساعت 05:02)miladtorfi نوشته: (2013-10-20 ساعت 04:48)ali2013-13 نوشته: سلام من یه سوال دارم کسی که دانشگاه بوده و می خواد بره آمریکا میره اداره نظام وظیفه و اجازه خروج واسه سفر تفریحی میگیره و ۱۵ میلیونو میزاره و ۲۰ روزم اجازه خروج میگیره و میره ویزاشو می گیره و میره آمریکا و دیگه بر نمیگرده . بعد ۲ یا ۳ سال شاید زود تر بخواد برگرده ایران تکلیفش چیه باید چکار کنه یا اونا چکارش میکنن ؟
طبق چیزی که نظام وظیفه به من گفتن، یک سال ممنوع الخروج میشی (البته اگه 2-3 روز تاخیر کنی و نه 2-3 سال). اگه 2-3 سال طول بکشه که احتمالا اومدین مستقیم باید برید سربازی
مطلبی شما گفتید برای مشمولینی که کمتر از 3 سال خارج بودن درست هست این مطلب رو هم اضافه کنم که 3ماه اضافه خدمت هم میزنن.طبق قانون جدید مشمولانی که حداقل 3 سال خارج از کشور بودن تحت هر شرایطی که مشمول هستن میتونن حداکثر دو بار در سال و درمجموع 3ماه برگردن ایران البته این قانون تا اول سال 96 هست.
یعنی این تاریخ که تموم بشه بعدش چی میشه ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا