کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-10-23 ساعت 00:10)mhz_ir نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 22:01)mayamoor نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یک پسر زیر ۲۱ سال دارم که فعلا دانشجو هست یعنی فعلا معافیت تحصیلی داره . تقریباً دوماه دیگه باید برای مصاحبه بریم ، ممکنه پیشکسوتان عزیز راهنمایی کنند که من چه مراحلی رو باید طی کنم البته غیر از ودیعه ۱۵ میلیونی که در جریانش هستم ، و ایا مشکلی از لحاظ سربازی پسرم نخواهم داشت در زمان گرفتن ویزا و خروج از کشور؟
ممنون خواهم شد از راهنماییتون .
تا جایی که اطلاع دارم چون فرزندتون زیر 21 سال هست میشه زیر مجموعه شما باشن و برای گرفتن ویزا مشکلی نداره و برای اجازه خروج هم روال برای سفر تفریحی که قبلا 20 روزه بود ظاهرا الان 30 روزه شده به این صورت هست:
گرفتن نامه خروج از کشور از امور دانشجویی دانشگاه(تاریخ خروج و ورودتون رو از قبل آماده کنید و در فرم مربوطه وارد کنید)/بردن نامه به نظام وظیفه مرکز استان محل سکونت/گرفتن نامه واریز 15 میلیون وجه نقد برای بانک میزان(دقت کنید من خودم سر واریز این مبلغ مشکلی که داشتم این بود که بانک حتی کارت هم قبول نکرد و ناز کرد و گفت چون پول آنی به حسابمون نمیاد و مجبور شدم از طریق بانکی که حساب خودم بود برای بانکهای دیگری که بانک قوامین در اونجا حساب داشتن چک بین بانکی بگیرم و فیش واریزی رو برای بانک قوامین ببرم)/تکمیل فرم نظام وظیفه توسط بانک بابت تایید واریز و بردن آن برای نظام وظیفه/نظام وظیفه به صورت سیستمی درخواست شما را برای خروج به اداره گذرنامه ارسال میکنه و شما باید با پاسپورت به اداره گذرنامه برید و اونا تو سیستم میزنن و احتمالا میگن دو سه روز دیگه بیان خبر بگیرید که قطعی شده باشه/آماده شدن برای خروج از کشور Smile
تذکر:بهتر هست از فیش واریزی که به حساب نظام وظیفه واریز کردید یه ترجمه داشته باشید و به سفارت در صورت نیاز نشون بدید.به شخصه این مدرک رو از من نخواستن حتی سوال هم نکردن چطوری اومدی چون خودشون میدونن ولی این 100% نیست چرا که یکی دیگه از دوستان در سفارت دیگه ازش این فیش رو خواسته بودن و بدون اون کارش گیر کرده بود.غیر از این مشکل دیگه ای نباید باشه.
نکته:دیگه مجوز خروج مثل قدیما تو پاسپورت نوشته نمیشه بلکه تو سیستم ثبت میشه.

دوست عزیز ، ضمن تشکر فراوان از توضیحات کامل و مفیدتون ، اگر امکانش هست به یک سوال دیگه منهم پاسخ بفرمایید، من شنیدم پسر یکی از کسانیکه ویزاشون رو دریافت کردن با خوشحالی به وطن بازگشتن و زمانیکه برای خروج از کشور و رفتن به ا م ر ی ک ا اقدام کردن بدلیل وجود مهر ویزا در پاسشون اجازه خروج به پسرشون رو ندادن ، این امکان داره ؟ایا ممکنه منهم دچار چنین مشکلی در رابطه با پسرم بشم ؟ در اینصورت چکار باید کرد ؟
mayamoor
تاریخ رویت قبولی : 1 june
تاریخ ارسال فرمها به کی سی سی: 8june
تاریخ دریافت نامه دوم : 21 oct
تاریخ مصاحبه: هفته اخر دسامبر
کنسولگری: ابوظبی
کلیرنس: انشالله بدون کلیرنس
به امید ویزای یکضرب
تشکر کنندگان:
(2013-10-23 ساعت 14:25)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 14:05)Visas نوشته:  سلام به همه عزیزان
این مشکلات سربازی ول نمیکنه ما رو.
من از دانشگاه پرسیدم اگه بخوام از طریق امتحان تافل برم ایروان، آیا شما تو فرم درخواست خروج از کشور قصد سفر رو میزنی نیمه علمی؟
گفتن که ما فقط فرم درخواست خروج رو برای سفر های سیاحتی و زیارتی داریم (دلم میخواست اون لحظه گلوی طرف رو بجووم). حالا من موندم چیکارش کنم اینو.
دستم به دامنتون راهنمایی کنید لطفا

سلام به شما دوست عزیز
متاسفانه تو ایران کاملا دیمی با این مسایل برخورد میشه ، حالا به شخصه به من گفتن که این تیتر نیمه علمی رو برا من میزنن
اما شما اگه دانشگاهت این کارو نمیکنه اشکال نداره، وزرات علوم هم این تاییدیه رو میده ... نامه خروج و مدارک ثبت نام تافل رو ببرید وزرات علوم

ببخشید ولی نفهمیدم چی شد. مگه نامه خروج رو نباید دانشگاه بده؟که با توجه به اون چیزی که گفتن به من نمیدن نیمه علمی رو.
بعد اون تاییدیه وزارت علوم چی بود؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-10-23 ساعت 15:43)mayamoor نوشته:  دوست عزیز ، ضمن تشکر فراوان از توضیحات کامل و مفیدتون ، اگر امکانش هست به یک سوال دیگه منهم پاسخ بفرمایید، من شنیدم پسر یکی از کسانیکه ویزاشون رو دریافت کردن با خوشحالی به وطن بازگشتن و زمانیکه برای خروج از کشور و رفتن به ا م ر ی ک ا اقدام کردن بدلیل وجود مهر ویزا در پاسشون اجازه خروج به پسرشون رو ندادن ، این امکان داره ؟ایا ممکنه منهم دچار چنین مشکلی در رابطه با پسرم بشم ؟ در اینصورت چکار باید کرد ؟
ببینید باید اطلاعات دقیقتری بگیرید ازشون مثلا پسرشون دانشجو بوده و معافیت تحصیلی داشته؟اجازه خروج از چه نوعی گرفته؟و...
به هر حال من نشنیدم دوستان مشمول که مهر ویزا تو پاسشون خورده بوده رو با داشتن مجوز خروج مانع خروجشون بشن.بازم اطلاعات دقیقتر بگیرید که چه شرایطی داشتن؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-10-23 ساعت 16:26)Visas نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 14:25)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 14:05)Visas نوشته:  سلام به همه عزیزان
این مشکلات سربازی ول نمیکنه ما رو.
من از دانشگاه پرسیدم اگه بخوام از طریق امتحان تافل برم ایروان، آیا شما تو فرم درخواست خروج از کشور قصد سفر رو میزنی نیمه علمی؟
گفتن که ما فقط فرم درخواست خروج رو برای سفر های سیاحتی و زیارتی داریم (دلم میخواست اون لحظه گلوی طرف رو بجووم). حالا من موندم چیکارش کنم اینو.
دستم به دامنتون راهنمایی کنید لطفا

سلام به شما دوست عزیز
متاسفانه تو ایران کاملا دیمی با این مسایل برخورد میشه ، حالا به شخصه به من گفتن که این تیتر نیمه علمی رو برا من میزنن
اما شما اگه دانشگاهت این کارو نمیکنه اشکال نداره، وزرات علوم هم این تاییدیه رو میده ... نامه خروج و مدارک ثبت نام تافل رو ببرید وزرات علوم

ببخشید ولی نفهمیدم چی شد. مگه نامه خروج رو نباید دانشگاه بده؟که با توجه به اون چیزی که گفتن به من نمیدن نیمه علمی رو.
بعد اون تاییدیه وزارت علوم چی بود؟
شما دانشگاه سراسری هستید یا آزاد؟در کل اگر دانشگاه نامه نداد برید وزارت علوم(برای دانشگاه سراسری) و سازمان مرکزی(برای آزاد) از طریق اونا فرمشو بگیرید و ببرید دانشگاه.در نهایت نامه رو باید دانشگاه تکمیل کنه و شماره معافیت تحصیلیتون رو وارد کنه و بده ببرید نظام وظیفه.من بعید میدونم بدون تایید دانشگاه وزارت علوم یا سازمان مرکزی تایید کنن ولی یه تلفن بزنید بگید دانشگاه نامه سفر نیمه علمی نمیده شما میدید؟منظور محمد هم همین بود فکر میکنم.برای سفر نیمه علمی برای دانشگاه آزاد یه فرم دو قسمتی(یا دو امضا) هست که قسمت اولشو دانشگاه تکمیل و قسمت دومشو باید ببرید سازمان مرکزی تایید کنه و درنهایت ببرید نظام وظیفه.حسابشو بکنید این فرمو حتی دانشگاه من بهم اشتباه داد و من مجبور شدم 34 ساعت بکوبم برم نظام وظیفه و برگردم دانشگاه و فرم اصلیشو از نظام وظیفه گرفتم بردم دانشگاه یه نسخه هم دادم برای خودشون که نفر بعدی مشکلی منو نداشته باشه.من به mtcanada گفتم چالش زیادی داشتم همینطوری لابلا میگم بهتون.
تشکر کنندگان: Visas ، mohammad19911991 ، noobnoobi ، mtcanada
(2013-10-23 ساعت 20:51)mhz_ir نوشته:  شما دانشگاه سراسری هستید یا آزاد؟در کل اگر دانشگاه نامه نداد برید وزارت علوم(برای دانشگاه سراسری) و سازمان مرکزی(برای آزاد) از طریق اونا فرمشو بگیرید و ببرید دانشگاه.در نهایت نامه رو باید دانشگاه تکمیل کنه و شماره معافیت تحصیلیتون رو وارد کنه و بده ببرید نظام وظیفه.من بعید میدونم بدون تایید دانشگاه وزارت علوم یا سازمان مرکزی تایید کنن ولی یه تلفن بزنید بگید دانشگاه نامه سفر نیمه علمی نمیده شما میدید؟منظور محمد هم همین بود فکر میکنم.برای سفر نیمه علمی برای دانشگاه آزاد یه فرم دو قسمتی(یا دو امضا) هست که قسمت اولشو دانشگاه تکمیل و قسمت دومشو باید ببرید سازمان مرکزی تایید کنه و درنهایت ببرید نظام وظیفه.حسابشو بکنید این فرمو حتی دانشگاه من بهم اشتباه داد و من مجبور شدم 34 ساعت بکوبم برم نظام وظیفه و برگردم دانشگاه و فرم اصلیشو از نظام وظیفه گرفتم بردم دانشگاه یه نسخه هم دادم برای خودشون که نفر بعدی مشکلی منو نداشته باشه.من به mtcanada گفتم چالش زیادی داشتم همینطوری لابلا میگم بهتون.

بله دقیقاً ، منتها چون از جزیاتش مطلع نبودم کلی گفتم ...
بی نهایت سپاس
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: mhz_ir ، noobnoobi
سوال1:دوست عزیز میگم حالا اگر دانشگاه اون نامه سفر نیمه علمی رو داد نظام وظیفه میپذیره یا حتما به اون فرمی که توسط دانشگاه و سازمان مرکزی تکمیل میشه، احتیاج داره ؟؟؟

جواب1:برای دانشگاه آزاد که فرم دو امضا بود یعنی قسمت اول رو دانشگاه و قسمت دوم رو سازمان مرکزی امضا میکردن و اونو باید میبردین نظام وظیفه و بدون تایید سازمان مرکزی نظام وظیفه قبول نمیکرد همین باعث شد که من دوباره برم دانشگاه فرم مخصوص سفر نیمه علمی رو بگیرم.احتمالا برای دانشگاه دولتی هم همینطور باشه.ضمن اینکه دانشگاه مدارک مربوط به آزمون برای سفر نیمه غلمی رو نخواست و این مدارک رو به سازمان مرکزی نشون دادم و اونا تایید میکنن.

سوال2:من کپی نامه خروج رو ترجمه کردم همون نامه ای که چند قسمتی است و قسمت های مختلف نظام وظیفه آن را امضا می کنند این کافیه یا خیر؟؟؟
شما زمانی که سفارت رفتید دانشجو بودید؟؟ اشتغال به تحصیل هم داشتید به همراه خود؟؟

جواب2:اگر مبلغ وثیقه هم نوشته که حله ولی اگر ننوشته بتونی از فیش واریزی هم ترجمه داشته باشی بهتره.اینا فقط برای محکم کاری بهتون گفتم که بدون استرس برین البته از من نخواست از یکی دیگه خواستن.آره دانشجو بودم.به نظر من اشتغال به تحصیل نمیخاد اونا شاید از ما هم بهتر در جریان قضیه باشن بعشدم همون نامه ای که میگی نشون میده دانشجویی و با گذاشتن وثیقه اومدی.
تشکر کنندگان: black_jay ، mohammad19911991 ، mtcanada ، pooyan1920 ، noobnoobi
سلام. میخواستم بدونم موقع ارسال مدارک به آنکارا که 15 روز قبل است آیا برای کسانی که دانشجو هستند و از معافیت تحصیلی دارند آیا نامه ای از دانشگاه میخواد برای اشتغال به تحصیل که ترجمه کنیم و بفرستیم یا همون مدارکی که برای نظام وظیفه میگیرم رو ترجمه کنیم کافیه فقط لطف کنید که آیا باید پست شه یا فقط روز مصاحبه اگه ازمون خواستند دستمون باشه البته ترجمش. کلا بیشتر میخوام بدونم کسانیکه مثل این مورد بوده چکار کردند.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 17:05)علی1369 نوشته:  سلام. میخواستم بدونم موقع ارسال مدارک به آنکارا که 15 روز قبل است آیا برای کسانی که دانشجو هستند و از معافیت تحصیلی دارند آیا نامه ای از دانشگاه میخواد برای اشتغال به تحصیل که ترجمه کنیم و بفرستیم یا همون مدارکی که برای نظام وظیفه میگیرم رو ترجمه کنیم کافیه فقط لطف کنید که آیا باید پست شه یا فقط روز مصاحبه اگه ازمون خواستند دستمون باشه البته ترجمش. کلا بیشتر میخوام بدونم کسانیکه مثل این مورد بوده چکار کردند.

نه جزو مدارک ارسالی نیست ، ولی هر مدرکی رو که فکر میکنید تو این زمینه کارسازه ترجمه کنید و روز مصاحبه همراه داشته باشید و اگر خواسته شد ارایه بدید
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: علی1369 ، noobnoobi
آقا محمد شما شرایطتون به چه صورت هستش؟؟

معافیت تحصیلی تو چه مقطعی دارید و ترم چندم هستید؟؟؟

از چه طریقی (سیاحتی/زیارتی/علمی/نیمه علمی) قصد گرفتن اجازه خروج برای مصاحبه را دارید؟؟
چون نسبت به سایر دوستان زمان کارنتی و مصاحبتون نزدیک تره براتون بهترین ها رو آرزومندم و همینطور برای سایر دوستان گل و دوستداشتنی و امیدوارم که همگی یکضرب بگیرید.

تو لاتاری 2014 واقعا بچه های مشمول نسبت به سایر سالها بیشتر بودن و امیدوارم که سفرنامه ها و این تایپیک راهنمای جامعی برای بچه های سالهای بعدی بشه. Smile
تشکر کنندگان: noobnoobi ، pooyan1920 ، mohammad19911991
(2013-10-27 ساعت 20:04)mtcanada نوشته:  آقا محمد شما شرایطتون به چه صورت هستش؟؟

معافیت تحصیلی تو چه مقطعی دارید و ترم چندم هستید؟؟؟

از چه طریقی (سیاحتی/زیارتی/علمی/نیمه علمی) قصد گرفتن اجازه خروج برای مصاحبه را دارید؟؟
چون نسبت به سایر دوستان زمان کارنتی و مصاحبتون نزدیک تره براتون بهترین ها رو آرزومندم و همینطور برای سایر دوستان گل و دوستداشتنی و امیدوارم که همگی یکضرب بگیرید.

تو لاتاری 2014 واقعا بچه های مشمول نسبت به سایر سالها بیشتر بودن و امیدوارم که سفرنامه ها و این تایپیک راهنمای جامعی برای بچه های سالهای بعدی بشه. Smile

آقا محمد فیلمو مارو بهروز بازی کرده، فیلم شما رو کی بازی کرده ؟ Big Grin
والا یکی دیگه از بچه شمارش پایین تر من بود ، اسمش یادم رفت ،
ولی من وضعیتم پیچیدس ، تو یکی دو صحفه جاش نمیشه ، ولی مقطعم کارشناسیه

تشکر کنندگان: mtcanada
با سلام. مدت زمان خروج از کشور برای سفرهای سیاحتی برای کسانیکه با معافیت تحصیلی میروند 30 روز شده یا همون 20 روزه.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 11:34)علی1369 نوشته:  با سلام. مدت زمان خروج از کشور برای سفرهای سیاحتی برای کسانیکه با معافیت تحصیلی میروند 30 روز شده یا همون 20 روزه.

درود بر شما - علی جان حداکثر 30 روز شده Wink

(2013-10-28 ساعت 09:04)mohammad19911991 نوشته:  آقا محمد فیلمو مارو بهروز بازی کرده، فیلم شما رو کی بازی کرده ؟ Big Grin
والا یکی دیگه از بچه شمارش پایین تر من بود ، اسمش یادم رفت ،
ولی من وضعیتم پیچیدس ، تو یکی دو صحفه جاش نمیشه ، ولی مقطعم کارشناسیه

آقا محمد "ممل آمریکایی (2)" فیلم من هستش Big Grin هنوزم ساخته نشده Smile

حالا این پیچیدگیه عیبی نداره فقط امیدی باشه که بتونی بری مصاحبه و برگردی دیگه باقیش حله Wink

جناب Sej فکر می کنم از همه کمتر بودن بعدشم بنظرم شما بودید کسی دیگه را یادم نمیاد Smile

راستی ای کاش Sej عزیز میومدن و کمی بیشتر توضیح می دادن و یکمی درمورد اینکه بعد از ورودشون به ایران وقتی برای پس گرفتن وثیقه به نظام وظیفه مراجعه کردند آیا بخاطر بودن ویزای امریکا تو پاسشون اذیتشون کردند یا خیر.(هرچند بعید می دونم ولی اگه کسی تجربه هاشو با بقیه دوستان به اشتراک بذاره این نگرانی ها رفته رفته از بین خواهد رفت Smile )

به امید موفقیت همه دوستان و دریافت ویزای یکضرب Smile
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، noobnoobi
من تازه امروز رفتم اونجا دوستان..Smile مطمئنا اطلاعاتی بدست بیارم درمیون میذارم اینجا Wink
خیر فقط پاس رو گرفت نگاه کرد و تو سیستم چک کرد و پرسید کجا بودی.. دیگه اینکه دید یا نه رو نمیدونم. بعدم یه نامه داد رفتم بانک پولمو گرفتم. فکر نکنم نگرانی بابت ویزا باشه..داشتنش جرم که نیست!
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، mtcanada ، amin arefi ، pooyan1920 ، mhz_ir ، noobnoobi
لطف می کنی، تا همینجا هم ممنون که در کنار بچه هایی هستی که شرایط مشابهی مثل شمارا دارن.
sej جان شما اجازه خروج رو برای ترکیه سیاحتی گرفته بودی دیگه درسته؟؟
چون بقولی اگه اجازه خروج رو برای امریکا بگیریم و بریم ترکیه ویزا بخوره تو پاسمون ریسکش خیلی کمتره که اجازه خروج رو برای ترکیه بگیریم و بریم و با ویزای امریکا برگردیم.برای همین عرض کردم واقعا کمک بزرگی هستش که دوستانی که رفتند و تجربه کردند ، تجربه ها و دیده ها و شنیده های خودشان را با سایر بچه ها به اشتراک بگذارند. Smile
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، sejz ، mohammad19911991 ، noobnoobi
(2013-10-28 ساعت 16:25)mtcanada نوشته:  لطف می کنی، تا همینجا هم ممنون که در کنار بچه هایی هستی که شرایط مشابهی مثل شمارا دارن.
sej جان شما اجازه خروج رو برای ترکیه سیاحتی گرفته بودی دیگه درسته؟؟
چون بقولی اگه اجازه خروج رو برای آمریکا بگیریم و بریم ترکیه ویزا بخوره تو پاسمون ریسکش خیلی کمتره که اجازه خروج رو برای ترکیه بگیریم و بریم و با ویزای آمریکا برگردیم.برای همین عرض کردم واقعا کمک بزرگی هستش که دوستانی که رفتند و تجربه کردند ، تجربه ها و دیده ها و شنیده های خودشان را با سایر بچه ها به اشتراک بگذارند. Smile

خواهش میکنم محمد جان.. بله سیاحتی رفتم.در رابطه با سوالت اینو بگم که اصلا این کار رو نکن. شما واسه هرجا که اجازه خروج بگیری و بری برگردی باید توی پاست مهر ورود و خروج اون کشور موجود باشه.. یعنی شما میری میگی میری ترکیه بعدم واقعا همونجا میری و حالا یه وبزای امریکا هم از سفارتش توی ترکیه میگیری و این حرفی که زدی رو نقض نمیکنه که ترکیه بودی. ولی اگه اجازه خروج امریکا بگیری بعد بری ترکیه فقط با یه ویزا برگردی مطمئن باش خلاف حرفت انجام دادی و اونها هم که اماده هستن تا وثیقت رو... من رفتم و اومدم و وقثیقه هم پس گرفتم پس دوستان نگران نباشن.فعلا من رو دعا کنین که پیش مرگ شدم (یعنی مشکلی واسه کارام پیش نیاد, یه وقت سو تفاهم نشه که منت میذارم Wink ) و اطلاعات بدست اومده رو باهاتون در میون میذارم Smile
اگرم کسی میخواد اجازه خروج امریکا بگیره در سفر دوم که ویزا دستشه و واقعا امریکام میره اینکار رو انجام بده.
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، mtcanada ، mohammad19911991 ، ojee ، noobnoobi ، azadeh2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان