موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من تو ایروان رفتم سفارت امریکا برای مهاجرت اما تو مصاحبه گفت تو که وثیقه گذاشتی اومدی مدارک نظام وظیفه ت رو بیار دو ماهه دیگه که نشون بده تو وثیقه گذاشتی و نظام وظیفه بهت اجازه داده، اما من نمی خوام برگردم ایران چون ممکنه دیگه نذارن بیام ایروان. مجوز خروجم فقط 20 روزه و میترسم دو ماهه دیگه که رفتم سفارت بگن این مدرکی که داری فقط برای 20 روز بوده و تمام شده و تو الان غیرقانونی ارمنستانی و برای همین هم بهم ویزا رو ندن. من مدارک خروج بار اول رو براشون ایمیل کردم اما فکر میکنید بار دوم که میرم سفارت دیگه ازم مجوز خروج بار دوم را هم میخوان یا نه؟ ایمیل زدم بهشون اما نوشته ما مدارک جدید رو ضمیمه پرونده شما کردیم و جوای درستی نمیدن. ممنون میشم کمکم کنید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان کی می دونه در مورد معافیت پزشکی . ممکنه کدوم مورد سختگیری کنند و کلیر بزنند
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من متاسفانه نمی دونم اگر کسی ارمنستان بمونه 1 تا 2 ماه غیر قانونی هست یا نه؟ولی می دونم اگر برگردی ممنوع الخروج میشی.حالا تصمیم با خودتون هست.متاسفانه برادر من هم چنین شرایطی خواهد داشت ولی ما سعی می کنیم تمام مدارک را همان دفعه اول داشته باشیم که بهونه دست سفارت ندیم با توجه به توصیه های دوستان که از روز اول بارها و بارها توصیه می شد که اگر با وثیقه خارج می شوید حتما باید فیش وثیقه را با ترجمه اش همراه داشته باشید.ولی حالا به نظر من شما بین 2راهی قرار دارید که یا باید بی خیال وثیقه بشید و یا برگردید و بی خیال رفتنتون بشید و تنها در صورتی شما می تونی با خیال راحت برگردی که دانشگاه ثبت نام کنید و دانشجو باشی و دفعه دوم با خیال راحت اجازه خروج بگیری در غیر اینصورت همونجا بمون و اینکه من نمی دونم ایا سفارت مشکلی با موندن شما داره و یا نه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این دوستمون ظاهرا دلیل کلیرنس خوردنشون نداشتن فیش وثیقه دفعه اول هست ولی با این وجود باز هم تصمیم گیری سخت هست.
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
من این دوستمونو راهنمایی کردم ،
موندن تو ارمنستان ، ترکیه ، امارات اصلا به سفارت مربوط نمیشه ، فقط از پس هزینه هاتون باید بر بیاین
کسایی که تو موقعیت مشابه هستن ( یکسال فراقت از تحصیل ) سعی کنن ، تمامی مدارک ( برگه معافیت تحصیلی - فیش وثیقه - رسید وثیقه - فرم چند بخشی که نظام وظیفه میده ) رو همراه داشته باشن ، فکر هم نمیکنم برای سفارت فرقی داشته باشه که مهلت خروجی برای شما تعیین شده .
همین که بدونه به چه صورتی بدون اتمام خدمت یا معافیت از کشور خارج شدین براش قابل هضم خواهد بود
این دوستمون هم کلیر نخوردن ، و مدارک مربوط به نظام وظیفشون ناقص بوده ... که انشالا تا دو ماه دیگه با مدرکی که در دست داره ، میره و ویزا رو میگیره ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز. سوال من این بود : "من یه دانشجوی اخراجیه دانشگاه آزادم. من وثیقه گذاشتم و برای وقت مصاحبه آمدم ارمنستان اینجا افیسر بهم گفت دوماهه دیگه باید مدارک ناقصت رو وقتی اسمت رو تو سایت دیدی با خودت بیار تا ویزاتو بگیری. به نظرتون برگردم ایران دومرتبه، بهم اجازه خروج میدن؟ تو سفارت آمریکا افسر بهم گفت دومرتبه که اومدی اینجا مدرک وثیقه ت رو بیار، حالا اگر بخوام دوماه ارمنستان بمونم دیگه مدت اعتبار وثیقه و اجازه نظام وظیفه (20 روز تا 23 آبان) تموم میشه، میترسم سفارت آمریکا بگه غیرقانونی اینجا هستی و نده، اگرم برم ایران ممکنه دیگه نذارن خارج شم. در حقیقت من یبار از کشور خارج شدم و یکسال هم مهلت دارم برای معرفی. فقط میخوام بدونم تو این یکسال چند بار و با چه فاصله ای اجازه خروج میدن."
اما الان با توجه به کمک شما دوستان تصمیم گرفتم بر نگردم ایران و حداقل دوماه ذر ایروان بمونم، همچنین خانوادم تو ایران تلاش کنن تا کپیه فیش واریزی من رو از بانک قوانین تو خود میدون سپاه تهیه کنن و همچنین به یه بهونه ای تو همونجا کپیه برگه چندبخشی که نظام وظیفه مهر و امضاء کرده است رو بگیرن و این دوتا رو برام بفرستن ارمنستان. البته امیدوارم بتونن موفق بشن. فکر کنم با کارت ملی من کپیه این مدارک رو بهشون بدن ان شا ا...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه داشتم کسی میدونه تو ارمنستان آیا میشه شخص دیگری رو بجای خودمون بفرستی برای گرفتن ویزا یا نه؟ البته پرسجو کردم بعضیا گفتن ویزای توریستی رو میشه کسی رو فرستاد اما برای ویزای مهاجرت باید خودت حضور داشته باشی. مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی میگفت چون تو سربازی نرفتی، مسافرت خارجی نداشتی و تو پاسپورتت اصلا مهری نخورده، شرکتی هم که کار میکنی یه شرکت خصوصیه به احتمال زیاد کمتر از دو ماه یا حداقل قبل از سال نو میلادی حتما زمان checkname تموم میشه و ویزات آماده میشه. راستی شما اطلاع دارید که آیا کسی میتونه جای من بره ویزای مهاجرتم رو بگیره یا نه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام کسی از بچه ها نمیی دونه چه مواردی از معافیت پزشکی براشون مهمه و ممکنه کلیرنس بزنند؟