کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
با سلام
من تو ایروان رفتم سفارت امریکا برای مهاجرت اما تو مصاحبه گفت تو که وثیقه گذاشتی اومدی مدارک نظام وظیفه ت رو بیار دو ماهه دیگه که نشون بده تو وثیقه گذاشتی و نظام وظیفه بهت اجازه داده، اما من نمی خوام برگردم ایران چون ممکنه دیگه نذارن بیام ایروان. مجوز خروجم فقط 20 روزه و میترسم دو ماهه دیگه که رفتم سفارت بگن این مدرکی که داری فقط برای 20 روز بوده و تمام شده و تو الان غیرقانونی ارمنستانی و برای همین هم بهم ویزا رو ندن. من مدارک خروج بار اول رو براشون ایمیل کردم اما فکر میکنید بار دوم که میرم سفارت دیگه ازم مجوز خروج بار دوم را هم میخوان یا نه؟ ایمیل زدم بهشون اما نوشته ما مدارک جدید رو ضمیمه پرونده شما کردیم و جوای درستی نمیدن. ممنون میشم کمکم کنید
تشکر کنندگان: mtcanada
با سلام
از دوستان کی می دونه در مورد معافیت پزشکی . ممکنه کدوم مورد سختگیری کنند و کلیر بزنند
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-31 ساعت 16:12)behzadrad62 نوشته:  با سلام
من تو ایروان رفتم سفارت آمریکا برای مهاجرت اما تو مصاحبه گفت تو که وثیقه گذاشتی اومدی مدارک نظام وظیفه ت رو بیار دو ماهه دیگه که نشون بده تو وثیقه گذاشتی و نظام وظیفه بهت اجازه داده، اما من نمی خوام برگردم ایران چون ممکنه دیگه نذارن بیام ایروان. مجوز خروجم فقط 20 روزه و میترسم دو ماهه دیگه که رفتم سفارت بگن این مدرکی که داری فقط برای 20 روز بوده و تمام شده و تو الان غیرقانونی ارمنستانی و برای همین هم بهم ویزا رو ندن. من مدارک خروج بار اول رو براشون ایمیل کردم اما فکر میکنید بار دوم که میرم سفارت دیگه ازم مجوز خروج بار دوم را هم میخوان یا نه؟ ایمیل زدم بهشون اما نوشته ما مدارک جدید رو ضمیمه پرونده شما کردیم و جوای درستی نمیدن. ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز شما الان ارمنستان هستید؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 12:02)behdist نوشته:  
من تو ایروان رفتم سفارت آمریکا برای مهاجرت اما تو مصاحبه گفت تو که وثیقه گذاشتی اومدی مدارک نظام وظیفه ت رو بیار دو ماهه دیگه که نشون بده تو وثیقه گذاشتی و نظام وظیفه بهت اجازه داده، اما من نمی خوام برگردم ایران چون ممکنه دیگه نذارن بیام ایروان. مجوز خروجم فقط 20 روزه و میترسم دو ماهه دیگه که رفتم سفارت بگن این مدرکی که داری فقط برای 20 روز بوده و تمام شده و تو الان غیرقانونی ارمنستانی و برای همین هم بهم ویزا رو ندن. من مدارک خروج بار اول رو براشون ایمیل کردم اما فکر میکنید بار دوم که میرم سفارت دیگه ازم مجوز خروج بار دوم را هم میخوان یا نه؟ ایمیل زدم بهشون اما نوشته ما مدارک جدید رو ضمیمه پرونده شما کردیم و جوای درستی نمیدن. ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز شما الان ارمنستان هستید؟
بله ایشون ارمنستان هستند در حال حاضر، امیدوارم دوستان بتونند کمک و یا راهنمایی شون کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
من متاسفانه نمی دونم اگر کسی ارمنستان بمونه 1 تا 2 ماه غیر قانونی هست یا نه؟ولی می دونم اگر برگردی ممنوع الخروج میشی.حالا تصمیم با خودتون هست.متاسفانه برادر من هم چنین شرایطی خواهد داشت ولی ما سعی می کنیم تمام مدارک را همان دفعه اول داشته باشیم که بهونه دست سفارت ندیم با توجه به توصیه های دوستان که از روز اول بارها و بارها توصیه می شد که اگر با وثیقه خارج می شوید حتما باید فیش وثیقه را با ترجمه اش همراه داشته باشید.ولی حالا به نظر من شما بین 2راهی قرار دارید که یا باید بی خیال وثیقه بشید و یا برگردید و بی خیال رفتنتون بشید و تنها در صورتی شما می تونی با خیال راحت برگردی که دانشگاه ثبت نام کنید و دانشجو باشی و دفعه دوم با خیال راحت اجازه خروج بگیری در غیر اینصورت همونجا بمون و اینکه من نمی دونم ایا سفارت مشکلی با موندن شما داره و یا نه؟
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، aghaghia ، noobnoobi
(2013-11-03 ساعت 12:20)behdist نوشته:  من متاسفانه نمی دونم اگر کسی ارمنستان بمونه 1 تا 2 ماه غیر قانونی هست یا نه؟ولی می دونم اگر برگردی ممنوع الخروج میشی.حالا تصمیم با خودتون هست.متاسفانه برادر من هم چنین شرایطی خواهد داشت ولی ما سعی می کنیم تمام مدارک را همان دفعه اول داشته باشیم که بهونه دست سفارت ندیم با توجه به توصیه های دوستان که از روز اول بارها و بارها توصیه می شد که اگر با وثیقه خارج می شوید حتما باید فیش وثیقه را با ترجمه اش همراه داشته باشید.ولی حالا به نظر من شما بین 2راهی قرار دارید که یا باید بی خیال وثیقه بشید و یا برگردید و بی خیال رفتنتون بشید و تنها در صورتی شما می تونی با خیال راحت برگردی که دانشگاه ثبت نام کنید و دانشجو باشی و دفعه دوم با خیال راحت اجازه خروج بگیری در غیر اینصورت همونجا بمون و اینکه من نمی دونم ایا سفارت مشکلی با موندن شما داره و یا نه؟
اگر فيش همراه خودت بار اول ببري ولي كلرينس بخوري مجبور شي بموني تا ٢ ماه سفارت امريكا به مجوزي كه نظام وظيفه داده تا ٢٠ روز گير ميده؟ فكر نكنم اونا كاري به اين داشته باشن فيش وثيقه رو داشته باشي ديگه كاري ندارن كه چقدر ميموني تو كشور ارمنستان يا تركيه
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
این دوستمون ظاهرا دلیل کلیرنس خوردنشون نداشتن فیش وثیقه دفعه اول هست ولی با این وجود باز هم تصمیم گیری سخت هست.
تشکر کنندگان:
من این دوستمونو راهنمایی کردم ،
موندن تو ارمنستان ، ترکیه ، امارات اصلا به سفارت مربوط نمیشه ، فقط از پس هزینه هاتون باید بر بیاین
کسایی که تو موقعیت مشابه هستن ( یکسال فراقت از تحصیل ) سعی کنن ، تمامی مدارک ( برگه معافیت تحصیلی - فیش وثیقه - رسید وثیقه - فرم چند بخشی که نظام وظیفه میده ) رو همراه داشته باشن ، فکر هم نمیکنم برای سفارت فرقی داشته باشه که مهلت خروجی برای شما تعیین شده .
همین که بدونه به چه صورتی بدون اتمام خدمت یا معافیت از کشور خارج شدین براش قابل هضم خواهد بود
این دوستمون هم کلیر نخوردن ، و مدارک مربوط به نظام وظیفشون ناقص بوده ... که انشالا تا دو ماه دیگه با مدرکی که در دست داره ، میره و ویزا رو میگیره ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: behdist ، mtcanada ، hamid_fs3 ، noobnoobi ، miladtorfi
درود بر شما
بهزاد جان طبق فرمایشات خودت افیسر ازت مدارک نظام وظیفه مثل همون ترجمه فیش وثیغه را خواسته که من متوجه نشدم اگر داشتیش و براشون بعد از مصاحبه ات از ارمنستان ایمیل کردی پس چرا همون روز که ازت خواستنش نشونشون ندادی!!!!

نکته بعدی اینه که افیسر ازت خواسته که بهش ثابت کنی الان که اومدی برای مصاحبه خروجت قانونی بوده ، شما دو ماه دیگه که رفتی همون فیش قبلی رو که نشونشون ندادی رو نشونشون بده و مورد قبول خواهد بود.
1% هم اگر بهت سر مسائلی مثل تاریخ پرینتت گیر دادند به افیسرت حتما بگو مگه شما نمی خواستی بدونی که زمانی که برای مصاحبه اومدم خروجم قانونی بوده یا نه !! و ازم فیش وثیغشو خواسته بودید ، بفرمایید اینم فیش وثیغش.

دیگه هیچ صحبت اضافه ای راجع به الانت و تاریخ و این حرفها نکن.
افیسرها مطمئنا انقدر فهیم هستند که بدونند اگر دفعه قبلی برای خروجت مجوز داشتی پس برای خروج بعدیتم داری.(شاید الان بگید خوب افیسر از مهر ورود و خروج پاسش می فهمه که این پسر گل ما اصلا برنگشته! من می گم مهم اون چیزیه که می خواسته ، افیسر ازش فیش وثیغشو خواسته بوده که باهاش اجازه خروج گرفته بوده تا برای مصاحبه حضور پیدا کنه همین نقطه سر خط .)
یعنی فقط مهم این بود که بتونی اثبات کنی که خوب جای شکرش باقیه باز می گی فیشش همرات هست پس می تونی ثابت کنی.

می دونی یکمی باید تو این جور مواقع هوشمندانه و منطقی و بدون استرس عمل کنی تا نتیجه ای رو که می خوای بگیری. Smile

این نظر من بود و بنظر من نگران نباش فقط با تدبیر بیشتری عمل کن ،همین Wink
تشکر کنندگان: black_jay ، noobnoobi ، behdist
(2013-11-03 ساعت 20:20)mtcanada نوشته:  
درود بر شما
بهزاد جان طبق فرمایشات خودت افیسر ازت مدارک نظام وظیفه مثل همون ترجمه فیش وثیغه را خواسته که من متوجه نشدم اگر داشتیش و براشون بعد از مصاحبه ات از ارمنستان ایمیل کردی پس چرا همون روز که ازت خواستنش نشونشون ندادی!!!!

نکته بعدی اینه که افیسر ازت خواسته که بهش ثابت کنی الان که اومدی برای مصاحبه خروجت قانونی بوده ، شما دو ماه دیگه که رفتی همون فیش قبلی رو که نشونشون ندادی رو نشونشون بده و مورد قبول خواهد بود.
1% هم اگر بهت سر مسائلی مثل تاریخ پرینتت گیر دادند به افیسرت حتما بگو مگه شما نمی خواستی بدونی که زمانی که برای مصاحبه اومدم خروجم قانونی بوده یا نه !! و ازم فیش وثیغشو خواسته بودید ، بفرمایید اینم فیش وثیغش.

دیگه هیچ صحبت اضافه ای راجع به الانت و تاریخ و این حرفها نکن.
افیسرها مطمئنا انقدر فهیم هستند که بدونند اگر دفعه قبلی برای خروجت مجوز داشتی پس برای خروج بعدیتم داری.(شاید الان بگید خوب افیسر از مهر ورود و خروج پاسش می فهمه که این پسر گل ما اصلا برنگشته! من می گم مهم اون چیزیه که می خواسته ، افیسر ازش فیش وثیغشو خواسته بوده که باهاش اجازه خروج گرفته بوده تا برای مصاحبه حضور پیدا کنه همین نقطه سر خط .)
یعنی فقط مهم این بود که بتونی اثبات کنی که خوب جای شکرش باقیه باز می گی فیشش همرات هست پس می تونی ثابت کنی.

می دونی یکمی باید تو این جور مواقع هوشمندانه و منطقی و بدون استرس عمل کنی تا نتیجه ای رو که می خوای بگیری. Smile

این نظر من بود و بنظر من نگران نباش فقط با تدبیر بیشتری عمل کن ،همین Wink

سلام. من وثیقه ها همراهم نبود برادرم از ایران براشون ایمیل کرد اونها هم گفتن که این مدرک رو گذاشتن توی پروندم. برای من البته دو تا نقص پرونده دیگه هم توی فرم آبی بود که گفت دو ماهه دیگه وقتی اسمت رو تو سایت دیدی با خودت بیار، امیدوارم همونطور که افیسر گفت بیشتر از دو ماه نشه اگه خدا بخواد، ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان: BirdMan ، mtcanada ، kamix ، noobnoobi
سلام دوستان عزیز. سوال من این بود : "من یه دانشجوی اخراجیه دانشگاه آزادم. من وثیقه گذاشتم و برای وقت مصاحبه آمدم ارمنستان اینجا افیسر بهم گفت دوماهه دیگه باید مدارک ناقصت رو وقتی اسمت رو تو سایت دیدی با خودت بیار تا ویزاتو بگیری. به نظرتون برگردم ایران دومرتبه، بهم اجازه خروج میدن؟ تو سفارت آمریکا افسر بهم گفت دومرتبه که اومدی اینجا مدرک وثیقه ت رو بیار، حالا اگر بخوام دوماه ارمنستان بمونم دیگه مدت اعتبار وثیقه و اجازه نظام وظیفه (20 روز تا 23 آبان) تموم میشه، میترسم سفارت آمریکا بگه غیرقانونی اینجا هستی و نده، اگرم برم ایران ممکنه دیگه نذارن خارج شم. در حقیقت من یبار از کشور خارج شدم و یکسال هم مهلت دارم برای معرفی. فقط میخوام بدونم تو این یکسال چند بار و با چه فاصله ای اجازه خروج میدن."
اما الان با توجه به کمک شما دوستان تصمیم گرفتم بر نگردم ایران و حداقل دوماه ذر ایروان بمونم، همچنین خانوادم تو ایران تلاش کنن تا کپیه فیش واریزی من رو از بانک قوانین تو خود میدون سپاه تهیه کنن و همچنین به یه بهونه ای تو همونجا کپیه برگه چندبخشی که نظام وظیفه مهر و امضاء کرده است رو بگیرن و این دوتا رو برام بفرستن ارمنستان. البته امیدوارم بتونن موفق بشن. فکر کنم با کارت ملی من کپیه این مدارک رو بهشون بدن ان شا ا...
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، behdist
یه سوال دیگه داشتم کسی میدونه تو ارمنستان آیا میشه شخص دیگری رو بجای خودمون بفرستی برای گرفتن ویزا یا نه؟ البته پرسجو کردم بعضیا گفتن ویزای توریستی رو میشه کسی رو فرستاد اما برای ویزای مهاجرت باید خودت حضور داشته باشی. مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 03:05)behzadrad62 نوشته:  سلام دوستان عزیز. سوال من این بود : "من یه دانشجوی اخراجیه دانشگاه آزادم. من وثیقه گذاشتم و برای وقت مصاحبه آمدم ارمنستان اینجا افیسر بهم گفت دوماهه دیگه باید مدارک ناقصت رو وقتی اسمت رو تو سایت دیدی با خودت بیار تا ویزاتو بگیری. به نظرتون برگردم ایران دومرتبه، بهم اجازه خروج میدن؟ تو سفارت آمریکا افسر بهم گفت دومرتبه که اومدی اینجا مدرک وثیقه ت رو بیار، حالا اگر بخوام دوماه ارمنستان بمونم دیگه مدت اعتبار وثیقه و اجازه نظام وظیفه (20 روز تا 23 آبان) تموم میشه، میترسم سفارت آمریکا بگه غیرقانونی اینجا هستی و نده، اگرم برم ایران ممکنه دیگه نذارن خارج شم. در حقیقت من یبار از کشور خارج شدم و یکسال هم مهلت دارم برای معرفی. فقط میخوام بدونم تو این یکسال چند بار و با چه فاصله ای اجازه خروج میدن."
اما الان با توجه به کمک شما دوستان تصمیم گرفتم بر نگردم ایران و حداقل دوماه ذر ایروان بمونم، همچنین خانوادم تو ایران تلاش کنن تا کپیه فیش واریزی من رو از بانک قوانین تو خود میدون سپاه تهیه کنن و همچنین به یه بهونه ای تو همونجا کپیه برگه چندبخشی که نظام وظیفه مهر و امضاء کرده است رو بگیرن و این دوتا رو برام بفرستن ارمنستان. البته امیدوارم بتونن موفق بشن. فکر کنم با کارت ملی من کپیه این مدارک رو بهشون بدن ان شا ا...

بهزاد جان مگه قصدت مهاجرت نیست دوست گلم؟ با شرایطی که داری اگه آمریکا هم رفتی به خاطر سربازیت دیگه نمیتونی برگردی ایران. اگه شرایط مالی ات اجازه میده خب فکر کن مهاجرتت از الان شروع شده . نمیدونم بازم خودت خوب راجبش فکر کن.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: noobnoobi ، amohammadiazar
دوستان یکی میگفت چون تو سربازی نرفتی، مسافرت خارجی نداشتی و تو پاسپورتت اصلا مهری نخورده، شرکتی هم که کار میکنی یه شرکت خصوصیه به احتمال زیاد کمتر از دو ماه یا حداقل قبل از سال نو میلادی حتما زمان checkname تموم میشه و ویزات آماده میشه. راستی شما اطلاع دارید که آیا کسی میتونه جای من بره ویزای مهاجرتم رو بگیره یا نه؟
تشکر کنندگان:
با سلام کسی از بچه ها نمیی دونه چه مواردی از معافیت پزشکی براشون مهمه و ممکنه کلیرنس بزنند؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان