کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
مرسی از توضیحاتت واقعا لطف کردی
انشاالله که مشکلی برات پیش نخواهد آمد.

فقط برای سفر دومت چطوری می خوای اجازه خروج بگیری و بری؟؟

یادمه گفتی تو معافیت موقت یکساله هستی و خوب یکبار بیشتر اجازه خروج نداشتی!!!
تشکر کنندگان: sejz ، noobnoobi
(2013-10-28 ساعت 20:46)mtcanada نوشته:  مرسی از توضیحاتت واقعا لطف کردی
انشاالله که مشکلی برات پیش نخواهد آمد.

فقط برای سفر دومت چطوری می خوای اجازه خروج بگیری و بری؟؟

یادمه گفتی تو معافیت موقت یکساله هستی و خوب یکبار بیشتر اجازه خروج نداشتی!!!

اون موقع بله ولی الان دیگه دانشجوی ارشدم و اشتغال به تحصیل میتونم بگیرم واسه همینم برگشتم..
تشکر کنندگان: mtcanada ، ojee ، noobnoobi
سوال1:برای سفر نیمه علمی از طریق ازمون تافل شما فقط همون کانفرمشن تیکتی که ets میل میکنه رو پرینت گرفتین و به سازمان مرکزی جزو مدارک ارائه دادین؟

جواب1:دقیقا شما باید کانفیرمیشن ثبت نام که تاریخ و محل آزمون مشخص هست رو تحویل بدید

سوال2:من تابستون امسال فارغ التحصیل کارشناسی شدم اما دانشگاه مدرک موقت کارشناسی یا اصلی کارشناسی رو بهم نمیده. چون سربازی نرفتم! و الان هیچ مدرکی ندارم. مدرک موقت صادر شده ولی فقط 6 ماه اعتبار داره.اگر سال دیگه لاتاری برنده بشم. دیگه اعتبار نداره!اصل مدرک دیپلم رو دارم. اصل مدرک پیش دانشگاهیم دانشگاه گیره! ( از پیش دانشگاهیم یه کپی دارم!).به نظرت توی فرم ثبت نام لاتری قسمت مدرک رو چی بزنم؟ که بتونم بعدا ثابت کنم!

جواب2: به نظر من شما که از الان دارید به این مسئله فکر میکنید به این سوال من هم فکر کنید؟آیا میخاین بعد از برنده شدن از لیسانستون در امریکا استفاده کنید یا دوباره اونجا درس بخونید چون درس خوندن از لیسانس مزایایی مثل گرفتن وام FAFSA( یه نوع وام تحصیلی بلاعوض مختص تحصیل لیسانس و نه بالاتر).حالا اگر میخاین که دوباره از اول امریکا درس بخونید که فقط روی مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی حساب کنید و بیخیال لیسانس بشید و در قرم های ارسالی هم میگید دیپلم دارید ولی اگر میخاهید ادامه تحصیل بدید یا از مدرک لیسانستون برای کار و... استفاده کنید که باید تو فرمها بگید لیسانس دارید و برای گرفتن اونها دانشگاه موظف است اونا رو برای مدت معینی به مشمولین بده مثلا با گذاشتن وثیقه(سفته) این کار انجام میشه و دلیل شما برای گرفتنش میتونه پیدا کردن کار یا برای ترجمه یا ... باشه.همچنین مدرک پیش دانشگاهیتون البته مدرک پیش دانشگاهیتون باید دست خودتون باشه یعنی باید بتونید بگیرید چرا که مدرک لیسانستون به خاطر مشمولیت گرو دانشگاه هست و مدرک پیش دانشگاهیتون میتونه دست خودتو باشه خود من گرفتم.

سوال3(در ادامه سوال 2):آیا حتما باید لیسانس بزنم؟ یعنی اگر دیپلم بزنم و موقع مصاحبه هم بگم که دیپلم دارم و بعدش که مدرک لیسانس رو گرفتم برای دانشگاه ارشد آمریکا اقدام کنن، برام مشکل ایجاد میشه؟

جواب3:ببینید این چیزی هست که ما نمیدونیم یعنی اینکه شما هرچی به سفارت بگید براتون ثبت میشه حالا اینکه بعدا بیان بگن شما که گفتی دیپلم دارم ولی حالا لیسانس از کجا اوردی و... رو نمیدونم کما اینکه شاید کسی هم اینکارو کرده باشه و الان چندین ساله داره اینجا به خوبی و خوشی سر میکنه!فقط میتونم بگم شما یکیش رو انتخاب کنید یا بگید دارم تا آخرش برید یا بگید ندارم تا آخرش برید.
تشکر کنندگان: kurosh2100 ، sejz ، noobnoobi
سوال2:من تابستون امسال فارغ التحصیل کارشناسی شدم اما دانشگاه مدرک موقت کارشناسی یا اصلی کارشناسی رو بهم نمیده. چون سربازی نرفتم! و الان هیچ مدرکی ندارم. مدرک موقت صادر شده ولی فقط 6 ماه اعتبار داره.اگر سال دیگه لاتاری برنده بشم. دیگه اعتبار نداره!اصل مدرک دیپلم رو دارم. اصل مدرک پیش دانشگاهیم دانشگاه گیره! ( از پیش دانشگاهیم یه کپی دارم!).به نظرت توی فرم ثبت نام لاتری قسمت مدرک رو چی بزنم؟ که بتونم بعدا ثابت کنم!

جواب2: به نظر من شما که از الان دارید به این مسئله فکر میکنید به این سوال من هم فکر کنید؟آیا میخاین بعد از برنده شدن از لیسانستون در آمریکا استفاده کنید یا دوباره اونجا درس بخونید چون درس خوندن از لیسانس مزایایی مثل گرفتن وام FAFSA( یه نوع وام تحصیلی بلاعوض مختص تحصیل لیسانس و نه بالاتر).حالا اگر میخاین که دوباره از اول آمریکا درس بخونید که فقط روی مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی حساب کنید و بیخیال لیسانس بشید و در قرم های ارسالی هم میگید دیپلم دارید ولی اگر میخاهید ادامه تحصیل بدید یا از مدرک لیسانستون برای کار و... استفاده کنید که باید تو فرمها بگید لیسانس دارید و برای گرفتن اونها دانشگاه موظف است اونا رو برای مدت معینی به مشمولین بده مثلا با گذاشتن وثیقه(سفته) این کار انجام میشه و دلیل شما برای گرفتنش میتونه پیدا کردن کار یا برای ترجمه یا ... باشه.همچنین مدرک پیش دانشگاهیتون البته مدرک پیش دانشگاهیتون باید دست خودتون باشه یعنی باید بتونید بگیرید چرا که مدرک لیسانستون به خاطر مشمولیت گرو دانشگاه هست و مدرک پیش دانشگاهیتون میتونه دست خودتو باشه خود من گرفتم.
[/quote]
مرسی از راهنماییت دوست عزیز
من فعلا تلاشم اینه که مدرک لیسانسم رو بگیرم.که ارشد خارج بخونم.
من با دانشگاهم (دانشگاه آزاد دزفول) تماس گرفتم. گفتن تا زمانی که کارت سبز اعزام سربازی نیاری، مدرک موقت نمیدیم. مدرک اصلی هم بعداز اتمام سربازی میدیم! گفتن به هیچ وجه هیچ راه دیگه ای نیست حتی سفته و ترجمه یا هر چیز دیگه!!!!!
دیگران هم همین فرمایش شما رو دارن ولی نمیدونم چرا دانشگاه ما اینطوریه!!؟؟
تا چند روز دیگه مهلت ثبت نام لاتاری تموم میشه. یعنی باید الان بتونم حداقل مدرک موقت رو بگیرم تا بتونم گزینه لیسانس انتخاب کنم. به همین خاطر عجله دارم. (فرضم اینه با مدرک لیسانس احتمال موفقیتم واسه ویزا بیشتر بشه)
بهشت و دوزخ ما در این جهان در دستان خود ماست . نیکی پاسخ نیکی است و بدی سزای بدی . نتیجه زندگی ما حاصل اعمال ماست .
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام به همه
من الان از نظام وظیفه اومدم و رفته بودم برای سفر نیمه علمی سوال بپرسم و به یک مشکل خوردم. تو مدارکی که لازم داشت برای سفر نیمه علمی اینا رو دیدم:
۱. کپی شناسنامه ضامن و مشمول
۲. تعهد نامه محضری

حالا موندم اگه ضامن بخواد که بدبختی داره. این عکسی که از مدارک مورد نیاز گرفتم:

[عکس: 57354549468222243916.jpg]
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان: noobnoobi ، black_jay
(2013-10-29 ساعت 14:33)Visas نوشته:  سلام به همه
من الان از نظام وظیفه اومدم و رفته بودم برای سفر نیمه علمی سوال بپرسم و به یک مشکل خوردم. تو مدارکی که لازم داشت برای سفر نیمه علمی اینا رو دیدم:
۲. تعهد نامه محضری

دوست عزیز این ضامن و کپی شناسنامه برای زیارتیه که 500 تومن وثیقه میگیرن!
غیر زیارتی که 15 تومنه که ضامن نداره.. علمی نیمه علمی هم همینطور با نامه اشتغال به تحصیلی که توش نوع سفر نیمه علمی از طرف دانشگاه ذکر شده انجام میشه.(حداقل نیمه علمی رو مطمئنم.. توی همین تاپیک دوستمون mhz انجام داده). شما اگر میرفتی بعد از نوبت با مدارک پیش افسر مربوطه کارت انجام میشد.. به این کاغذ های کلی نوشته شده رو دردیوار توجه نکن. اینم لینک خود مدارک مورد نیاز انواع خروج از سایت نظام وظیفه!! استرس به خودتون و دیگران وارد نکنین Smile
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&site...ageid=1183
تشکر کنندگان: Visas ، noobnoobi ، mtcanada
(2013-10-29 ساعت 16:43)sejz نوشته:  
۲. تعهد نامه محضری

دوست عزیز این ضامن و کپی شناسنامه برای زیارتیه که 500 تومن وثیقه میگیرن!
غیر زیارتی که 15 تومنه که ضامن نداره.. علمی نیمه علمی هم همینطور با نامه اشتغال به تحصیلی که توش نوع سفر نیمه علمی از طرف دانشگاه ذکر شده انجام میشه.(حداقل نیمه علمی رو مطمئنم.. توی همین تاپیک دوستمون mhz انجام داده). شما اگر میرفتی بعد از نوبت با مدارک پیش افسر مربوطه کارت انجام میشد.. به این کاغذ های کلی نوشته شده رو دردیوار توجه نکن. اینم لینک خود مدارک مورد نیاز انواع خروج از سایت نظام وظیفه!! استرس به خودتون و دیگران وارد نکنین Smile
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&site...ageid=1183

ممنون از جواب شما
از دوستانی که بهشون استرس وارد کردم معذرت میخوام
فقط اگه این دوستمون تهران زندگی میکردن میشه آدرس نظام وظیفه تهران رو اینجا قرار بدین.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، kurosh2100
نیازی به معذرت خواهی نیست دوست عزیز.. من اساعه ادب نکردم.
انتهای اتوبان صیاد جنوب - میدان سپاه - سازمان وظیفه عمومی(ضلع شمالشرقی میدان)

[img][عکس: 76636356732762093269.png][/img]
تشکر کنندگان: Visas ، noobnoobi ، kurosh2100 ، mtcanada
یک سوال شما برای ارسال به آنکارا بابت مدرکی که نشون بده که چطوری معافیت داری 15 وز قبل فرستادی یا فقط زمان مصاحبه بردین و کلا چه چیزی رو باید ترجمه کردید برای این کار.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-29 ساعت 17:50)علی1369 نوشته:  یک سوال شما برای ارسال به آنکارا بابت مدرکی که نشون بده که چطوری معافیت داری 15 وز قبل فرستادی یا فقط زمان مصاحبه بردین و کلا چه چیزی رو باید ترجمه کردید برای این کار.

آقای sejz شما جواب رو میدونید با توجه به تجربتون
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: kurosh2100
(2013-10-29 ساعت 17:22)sejz نوشته:  نیازی به معذرت خواهی نیست دوست عزیز.. من اساعه ادب نکردم.
انتهای اتوبان صیاد جنوب - میدان سپاه - سازمان وظیفه عمومی(ضلع شمالشرقی میدان)

پیشنهاد من به دوستان ساکن تهران: با توجه به اینکه میدان سپاه در طرح میباشد بهتر است از مترو استفاده کنید و در ایستگاه مترو طالقانی پیاده شده و در آن سوی خیابان تاکسی های میدان سپاه نفری 500 تومان (خیلی شیک به قول یکی از دوستان) میبره.
موقع برگشت نیز سمت غربی میدان سپاه 4-5 خط اتوبوس برای مسیرهای مختلف موجود هست.
این تجربه شخصی بنده هست برای اینکه کمترین هزینه برای رفت برگشت انجام بشه ولی با آژانس با پول بیشتر هم میشه رفتBig Grin
موفق باشین
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: mtcanada ، Visas
(2013-10-29 ساعت 21:25)علی1369 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 17:50)علی1369 نوشته:  یک سوال شما برای ارسال به آنکارا بابت مدرکی که نشون بده که چطوری معافیت داری 15 وز قبل فرستادی یا فقط زمان مصاحبه بردین و کلا چه چیزی رو باید ترجمه کردید برای این کار.

آقای sejz شما جواب رو میدونید با توجه به تجربتون

فیش واریزی بانک (فیش بانکی) و رسید پرداخت کارتی که کشیدم توی بانک قوامین نظام وظیفه رو ترجمه کردم 1 نسخه بردم. 20 روز قبل هم یک نسخه ترجمه رو با بقیه مدارک فرستادم.(15 تومن)
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، mtcanada
۲. تعهد نامه محضری

دوستان در مورد این موضوع باید بگم که من امروز رفتم نظام وظیفه و فقط با پرداخت 8 میلیون ناقابل اجازه صدور پاسپورت رو گرفتم ازشون. اصلا نگران این پست من نباشید. Wink
تشکر کنندگان: mtcanada
دوست عزیز Visas در مورد اینکه شما اجازه خروج نیمه علمی (گفتید وثیقه 8 میلیتون تومان گذاشته اید) گرفته اید

لطفا بفرمایید که:

1-شما دانشگاه آزاد بودید یا سراسری؟؟ اگر دانشگاه آزاد بودید سازمان مرکزی ازتون پرینت ثبت نام تو آزمون مربوطه را خواست یا خیر؟؟

2- از چه طریقی(سایت) و در کدام آزمون ثبت نام کردید؟؟؟(اگر هزینه ثبتنامتون را هم بفرمایید ممنون می شم)
تشکر کنندگان: storagemeter ، mohammad19911991 ، Visas
(2013-10-30 ساعت 20:44)mtcanada نوشته:  دوست عزیز Visas در مورد اینکه شما اجازه خروج نیمه علمی (گفتید وثیقه 8 میلیتون تومان گذاشته اید) گرفته اید

لطفا بفرمایید که:

1-شما دانشگاه آزاد بودید یا سراسری؟؟ اگر دانشگاه آزاد بودید سازمان مرکزی ازتون پرینت ثبت نام تو آزمون مربوطه را خواست یا خیر؟؟

2- از چه طریقی(سایت) و در کدام آزمون ثبت نام کردید؟؟؟(اگر هزینه ثبتنامتون را هم بفرمایید ممنون می شم)

1. من دانشگاه پیام نور هستم که اصلا از دانشگاه نتونستم نامه نیمه علمی بگیرم. به جای اون اشتغال به تحصیل گرفتم و بردم وزارت علوم و یک مهری پایینش زد که مثل همون نوشته هایی که تو فرم دانشگاه هست ولی مختصر. و این هم بگم که شما باید داشته باشد پرینت ثبت نام آزمون رو چون اگه نداشته باشین که باور نمیکنن.
2. من از طریق شرکت امین پرداز که سایتش هم پایین گذاشتم ثبت نام کردم. برای امتحان تافل 527 هزار تومن هزینه ثبت نامش شد. فقط برای ثبت نام باید برید شرکتشون اینترنتی نمیشه.

اینم سایت امین پردازه(البته تبلیغ نیست فقط اطلاع رسانی است) Wink

www.aminpardaz.com

سفرنامه Big Grin این مراحل هم اگر خواستید براتون مینویسم.
بازم اگر سوالی بود من در خدمتم Smile