کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-11-05 ساعت 02:51)hotbasic نوشته:  با سلام کسی از بچه ها نمیی دونه چه مواردی از معافیت پزشکی براشون مهمه و ممکنه کلیرنس بزنند؟

سلام دوست عزیز.
اگه مریضی که توسطش معافیت گرفتی از بیماری های خطرناک مثل سل یا بعضی از بیماری های واگیردار پوستی نباشه مشکلی نیست.
ولی هر علتی که داره صادقانه به افسر بگین که خدایی نکرده دروغتون باعث دردسر بیشتری نشه.چون اونا زیاد دنبال علت معافی نیستن. درسته که میپرسن ولی سربازی رفتن خودش یکی از عوامل اصلیه کلیر خوردن هست. پس برای شما حسن محسوب میشه.
موفق باشین
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
من خدمت نرفتم و اگه برنده شم میخوام با وثیقه از کشور خارج شم.
این که پایان خدمت ندارم تو روز مصاحبه گیر نمیدن؟
تشکر کنندگان: mohammad19911991
(2013-11-05 ساعت 21:32)Harmony نوشته:  من خدمت نرفتم و اگه برنده شم میخوام با وثیقه از کشور خارج شم.
این که پایان خدمت ندارم تو روز مصاحبه گیر نمیدن؟
شما فیش وثیقه ای که گذاشتین رو باید ترجمه کنید و با خودتون ببرین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: Harmony ، storagemeter ، mohammad19911991 ، Tero.guy
سلام
به نظر شما سفارت امریکا تو ارمنستان کاری به تاریخ و مجوز 20 روزه من از ایران داره یا نه؟ چون من سربازی نرفتم 15 میلیون وثیقه گذاشتم و 20 روز ایران بهم اجازه خروج داده. سفارت بهم گفت کلیر خوردی دوماه دیگه بیا بگیر ویزاتو، می ترسم اونموقع برم بگن چرا دو ماه اینجا موندی تو باید تو اون 20 روز برمیگشتی ایران. ممنون
تشکر کنندگان:
سلام به همه
یک سوال داشتم درسته که میگن افرادی که بین سن ۱۹ تا ۲۱ از طریق گرین کارت وارد آمریکا میشن باید سربازی برن اونجا؟ Sad Sad Sad Sad
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 14:31)Visas نوشته:  سلام به همه
یک سوال داشتم درسته که میگن افرادی که بین سن ۱۹ تا ۲۱ از طریق گرین کارت وارد آمریکا میشن باید سربازی برن اونجا؟ Sad Sad Sad Sad

افراد 18 تا 25 سال
و خیر ...
این افراد تنها باید خودشون رو به سازمان مشابه نظام وظیفه ما که بش میگن Selective Service معرفی کنن ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi ، kurosh2100 ، Visas ، azadeh2014
دوستانی که کارت سربازیشون رو عوض نکردن و برای مصاحبه تشریف بردن تو فرودگاه ایا جلوشون گرفته شده؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
دوستان بنده از جمله افرادی بودم که بدون پایان خدمت اومدم آمریکا .نکات زیر رو واستون یاد آوری میکنم خوب بخونین و انقد به هم استرس ندین.

1.اگه مثل بنده سابقه خدمتی دارین (من 5 ماه بعد لیسانس رفته بودم سربازی و بعد برگشته بودم دانشگاه واسه ارشد) به انگلیسی رو کاغذ بنویسین و ببرین و اکه لازم شد بهشون بدین.
2.فیش وثیقه خروج از کشور رو قبل از بردن به نظام وظیفه ترجمه کنین و با خودتون ببرین سفارت.هم ترجمشو هم کپیشو.اصلش باید تو نظام وظیفه بمونه.
3.یک بار خروج بودن هیچ مشکلی از هیچ دو کشور واسه شما نداره.الکی به خودتون استرس ندین.هرچند که من ریسک نکردم و بعد اینکه ویزامو گرفتم برنگشتم ایران.
4.برگه معافیت تحصیلی رو ترجمه کنین و محض اطمینان با خودتون ببرین.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Visas ، mtcanada ، mohammad19911991 ، kamix ، noobnoobi
(2013-11-11 ساعت 15:23)arash12 نوشته:  دوستانی که کارت سربازیشون رو عوض نکردن و برای مصاحبه تشریف بردن تو فرودگاه ایا جلوشون گرفته شده؟

آرش جان اگر قرار باشه جایی هم جلوی کسی رو بگیرن، دفاتر پلیس + 10 هست که کارهای پاسپورتتون رو انجام می دن. والا فرودگاه صرفاً با پاسپورت شما کار دارن.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان:
سلام. من یه سوال داشتم. من تازه از امریکا اومدم. مشکل من اینه که قراره تابستون ساله 93 برگردم امریکا . تا اون روز پسرم 16 سالو 4 ماهش میشه. ایا اون روز مشکل سربازی پیدا میکنه. لطفا راهنمائی کنید . ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 10:27)kopenhak84 نوشته:  سلام. من یه سوال داشتم. من تازه از آمریکا اومدم. مشکل من اینه که قراره تابستون ساله 93 برگردم آمریکا . تا اون روز پسرم 16 سالو 4 ماهش میشه. ایا اون روز مشکل سربازی پیدا میکنه. لطفا راهنمائی کنید . ممنون

تا جایی که من اطلاع دارم، افراد ذکور تا پایان 17 سالگی تمام می تونن از کشور خارج بشن و به محض ورود به 18 سالگی ممنوع الخروج می شوند ...

....... رئیس پلیس صدور گذرنامه و مهاجرت از محاسبه سن ممنوع الخروج کردن افراد بر اساس ماه تولد خبر داد و گفت: در گذشته افراد پس از رسیدن به سن 18 سال ممنوع الخروج می شدند اما هم اکنون سن ممنوع الخروج شدن بر اساس ماه تولد حساب می شود. .......

منبع
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: mtcanada ، azadeh2014 ، kopenhak84 ، noobnoobi
(2013-11-17 ساعت 09:46)masood182002 نوشته:  دوستان بنده از جمله افرادی بودم که بدون پایان خدمت اومدم آمریکا .نکات زیر رو واستون یاد آوری میکنم خوب بخونین و انقد به هم استرس ندین.

1.اگه مثل بنده سابقه خدمتی دارین (من 5 ماه بعد لیسانس رفته بودم سربازی و بعد برگشته بودم دانشگاه واسه ارشد) به انگلیسی رو کاغذ بنویسین و ببرین و اکه لازم شد بهشون بدین.
2.فیش وثیقه خروج از کشور رو قبل از بردن به نظام وظیفه ترجمه کنین و با خودتون ببرین سفارت.هم ترجمشو هم کپیشو.اصلش باید تو نظام وظیفه بمونه.
3.یک بار خروج بودن هیچ مشکلی از هیچ دو کشور واسه شما نداره.الکی به خودتون استرس ندین.هرچند که من ریسک نکردم و بعد اینکه ویزامو گرفتم برنگشتم ایران.

مسعود جان شما دوبار با وثيقه خارج شدي ؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
كسي كه ويزاي يضرب ميگيره بهتره ديگه برنگرده يا اگه برگرده با وجود ويزاي امريكا تو پاسپورتش نظام وظيفه اذيت نميكنه براي مجوز خروج دوباره؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در

تشکر کنندگان:
(2013-11-18 ساعت 05:45)kamix نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 09:46)masood182002 نوشته:  دوستان بنده از جمله افرادی بودم که بدون پایان خدمت اومدم آمریکا .نکات زیر رو واستون یاد آوری میکنم خوب بخونین و انقد به هم استرس ندین.

بله بار اول 10 روز رفتم برگشتم و پولمو از نظام وظیفه گرفتم.بار دوم که کلیرنسم تموم شد و ویزام اومد 15 ملیون دو دستی تقدیم کردم و اومدم.

(2013-11-18 ساعت 05:47)kamix نوشته:  كسي كه ويزاي يضرب ميگيره بهتره ديگه برنگرده يا اگه برگرده با وجود ويزاي امريكا تو پاسپورتش نظام وظيفه اذيت نميكنه براي مجوز خروج دوباره؟

من خودم این ریسک رو نکردم.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-11-18 ساعت 23:35)masood182002 نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 05:45)kamix نوشته:  

بله بار اول 10 روز رفتم برگشتم و پولمو از نظام وظیفه گرفتم.بار دوم که کلیرنسم تموم شد و ویزام اومد 15 ملیون دو دستی تقدیم کردم و اومدم.

(2013-11-18 ساعت 05:47)kamix نوشته:  كسي كه ويزاي يضرب ميگيره بهتره ديگه برنگرده يا اگه برگرده با وجود ويزاي امريكا تو پاسپورتش نظام وظيفه اذيت نميكنه براي مجوز خروج دوباره؟

من خودم این ریسک رو نکردم.

بين بار اول كه برگشتيد تا بار دوم كه رفتيت چند روز فاصله بود؟
مجوز دوباره گرفتن چقدر طول ميكشه راحت ميدن مجوز دوبار خارج شدن با فصله نزديك به هم؟
"اگر صخره در

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان