کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
http://www.isna.ir/fa/news/92051609058/%...8%A7%D8%B2

وی با بیان اینکه مهلت اجرای این طرح [b]در حال حاضر تا سال 96 است، به ایسنا گفت: به عنوان مثال اگر فردی امروزه از کشور خارج شود و سه سال را در یک کشور خارجی اقامت داشته باشد، در سال 95 می‌تواند به کشور مراجعه کند و مشکلی نیز نداشته باشد.[/b]

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه اجرای این تسهیلات به معنای معافیت از سربازی نیست، اظهارکرد: این افراد اگرچه می‌توانند به کشور تردد کنند، اما باید توجه داشته باشند که در صورتی که مدت اقامت، ماموریت یا تحصیل‌شان در کشور خارجی تمام شود و قصد بازگشت به کشور را داشته باشند، باید به خدمت سربازی اعزام شوند و در صورتی که وارد غیبت شده باشند (سربازان فراری) نیز برابر مقررات جاری با آنان برخورد می‌شود، اما مادامی که در خارج از کشور هستند، می‌توانند با شرایط قید شده تردد کنند.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، storagemeter
(2013-12-13 ساعت 04:35)pi30 نوشته:  دوستان یه سوال.
از مرز عراق میشه رفت ترکیه ؟(منظورم اتباع ایرانی) ایا باید از سفارت ترکیه تو عراق ویزا بگیریم یا برای ایرانیه ا از هرجا ویزا نمیخواد؟

اقا من کارت ندارم می خوام یه جور خودمو برسونم سفارت میگم سربازی نرفتم یعنی تا اونجا رفتم میگن برگرد یا تصمیم دیگه اتخاذ می کنند>؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 15:28)rk20000 نوشته:  
از مرز عراق میشه رفت ترکیه ؟(منظورم اتباع ایرانی) ایا باید از سفارت ترکیه تو عراق ویزا بگیریم یا برای ایرانیه ا از هرجا ویزا نمیخواد؟

اقا من کارت ندارم می خوام یه جور خودمو برسونم سفارت میگم سربازی نرفتم یعنی تا اونجا رفتم میگن برگرد یا تصمیم دیگه اتخاذ می کنند>؟

دوست عزیز دو حالت داره
یا سریازی رفتی و یا معاف شدی که کارت پایان خدمت یا معافیت داری ...
و
یا خدمت نرفتی و دانشجویی و با وثیقه از کشور خارج شدی که در اون صورت فیش و رسید وثیقه داری ...

در غیر این دو صورت در ترکیه و هرجای دیگه مجرم به حساب میای و به ایران دیپورت میشی
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: aghaghia ، ghafari88 ، noobnoobi
سوال من چند تا سوال داشتم که اگر کسی پاسخ بده ممنون میشم.

1 - این که توی سپاه باشه سربازیمون دردسر میشه برامون ؟ با توجه به اینکه با دیپلوم سرباز باشیم ؟ یعنی میگید وزارت دفاع بهتره ؟ چون اون هم زیر شاخه سپاهه دیگه ؟ اذیت میکنن یا ویزا نمیدن ؟ اصلا کسی بوده که سپاه سربازی رفته باشه بعد بهش ویزا ندن ؟

2 - از کجا میفهمن که ما سربازی رفتیم ؟ مثلا من میرم سربازی و وسط سربازی متوجه میشم که برنده شدم لاتاری (ایشالله) بعد پذیر از دانشگاه میگیرم و معافی دانشجویی میگیرم و وثیقه میزارم و از کشور خارج میشم و توی فرم هم نمینویسم که سربازی رفته بودم پذیرش از دانشگاه هم رو هم دارم دیگه فیش وثیقه رو هم دارم دیگه از کجا میخان بفهمن ؟ یکی هست که بگه ؟

ممنون که جواب بدین
تشکر کنندگان:
(2013-12-14 ساعت 16:01)gorgia نوشته:  سوال من چند تا سوال داشتم که اگر کسی پاسخ بده ممنون میشم.

1 - این که توی سپاه باشه سربازیمون دردسر میشه برامون ؟ با توجه به اینکه با دیپلوم سرباز باشیم ؟ یعنی میگید وزارت دفاع بهتره ؟ چون اون هم زیر شاخه سپاهه دیگه ؟ اذیت میکنن یا ویزا نمیدن ؟ اصلا کسی بوده که سپاه سربازی رفته باشه بعد بهش ویزا ندن ؟

2 - از کجا میفهمن که ما سربازی رفتیم ؟ مثلا من میرم سربازی و وسط سربازی متوجه میشم که برنده شدم لاتاری (ایشالله) بعد پذیر از دانشگاه میگیرم و معافی دانشجویی میگیرم و وثیقه میزارم و از کشور خارج میشم و توی فرم هم نمینویسم که سربازی رفته بودم پذیرش از دانشگاه هم رو هم دارم دیگه فیش وثیقه رو هم دارم دیگه از کجا میخان بفهمن ؟ یکی هست که بگه ؟

ممنون که جواب بدین

کلا کسانی که خدمت رفتن کلیرنس میخورن س پ ا ه و ارتش هم نداره . البته بودن کسانی که حتی تو سپاه بودن و یه ضرب ویزا رو زدن تو رگ. تو مصاحبه شما باید وضعیت خدمتتون رو مشخص کنید . یا پایان خدمت یا معافیت و یا معافیت تحصیلی. برای اونا فرق نمیکنه فقط باید یکی از این حالت رو بهشون ثابت کنی. اصلا اونا لازم ندارن ببینن شما رفتی سربازی یا نه؟ بیشتر فکر میکنم سر قانونی خارج شدن از کشور براشون مهم باشه Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: kamix ، noobnoobi ، lira
(2013-12-18 ساعت 13:31)ostokhan نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 16:01)gorgia نوشته:  سوال من چند تا سوال داشتم که اگر کسی پاسخ بده ممنون میشم.

ممنون که جواب بدین

کلا کسانی که خدمت رفتن کلیرنس میخورن س پ ا ه و ارتش هم نداره . البته بودن کسانی که حتی تو سپاه بودن و یه ضرب ویزا رو زدن تو رگ. تو مصاحبه شما باید وضعیت خدمتتون رو مشخص کنید . یا پایان خدمت یا معافیت و یا معافیت تحصیلی. برای اونا فرق نمیکنه فقط باید یکی از این حالت رو بهشون ثابت کنی. اصلا اونا لازم ندارن ببینن شما رفتی سربازی یا نه؟ بیشتر فکر میکنم سر قانونی خارج شدن از کشور براشون مهم باشه Big Grin Big Grin Big Grin

دوست عزيز اصلا نگران نباشيد كه كجا خدمت كردين سپاه و ارتش نداره من كسي و ديدم كه رده بالاي سپاه بوده ويزا گرفته چه برسه به خدمت كردن تو سپاه
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: amin arefi ، azadeh2014 ، noobnoobi ، farshadm999
(2013-12-13 ساعت 15:28)rk20000 نوشته:  

مگه بدون پاسپورت میشه دوست من؟ نقص مدارک میخوری. فرض کن میخوان بهت ویزا بدن. باید اون رو کاغذ بچسبونن بهت بدن؟ یه خرده منطقی فکر کن دوست خوبم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: 5ina ، farshadm999
دوستان من با ویزای توی پاس رفتم مجوز خروج نظام وظیفه و ثبت سیستم توی پاس اداره گذرنامه رو انجام دادم و الانم از ایران اومدم بیرون۰۰ گفتم اطلاع بدم که نگران نباشین۰ ایشالا واسه همه همینطور این مرحله هم پیش بره۰ باارزوی موفقیت برای دوستان مشمول
تشکر کنندگان: 5ina ، mohammad19911991 ، mtcanada ، farshadm999 ، noobnoobi ، peidaye penhan
(2013-12-21 ساعت 21:40)sejz نوشته:  دوستان من با ویزای توی پاس رفتم مجوز خروج نظام وظیفه و ثبت سیستم توی پاس اداره گذرنامه رو انجام دادم و الانم از ایران اومدم بیرون۰۰ گفتم اطلاع بدم که نگران نباشین۰ ایشالا واسه همه همینطور این مرحله هم پیش بره۰ باارزوی موفقیت برای دوستان مشمول

با ویزای یو اس ؟؟؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: sejz ، mtcanada ، farshadm999
بله دیگه۰۰۰ توقع چه ویزایی رو دارین پس :-)
تشکر کنندگان: mtcanada ، farshadm999 ، noobnoobi ، 5ina ، mohammad19911991
(2013-11-03 ساعت 21:45)behzadrad62 نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 20:20)mtcanada نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 16:12)behzadrad62 نوشته:  با سلام
من تو ایروان رفتم سفارت آمریکا برای مهاجرت اما تو مصاحبه گفت تو که وثیقه گذاشتی اومدی مدارک نظام وظیفه ت رو بیار دو ماهه دیگه که نشون بده تو وثیقه گذاشتی و نظام وظیفه بهت اجازه داده، اما من نمی خوام برگردم ایران چون ممکنه دیگه نذارن بیام ایروان. مجوز خروجم فقط 20 روزه و میترسم دو ماهه دیگه که رفتم سفارت بگن این مدرکی که داری فقط برای 20 روز بوده و تمام شده و تو الان غیرقانونی ارمنستانی و برای همین هم بهم ویزا رو ندن. من مدارک خروج بار اول رو براشون ایمیل کردم اما فکر میکنید بار دوم که میرم سفارت دیگه ازم مجوز خروج بار دوم را هم میخوان یا نه؟ ایمیل زدم بهشون اما نوشته ما مدارک جدید رو ضمیمه پرونده شما کردیم و جوای درستی نمیدن. ممنون میشم کمکم کنید
درود بر شما
بهزاد جان طبق فرمایشات خودت افیسر ازت مدارک نظام وظیفه مثل همون ترجمه فیش وثیغه را خواسته که من متوجه نشدم اگر داشتیش و براشون بعد از مصاحبه ات از ارمنستان ایمیل کردی پس چرا همون روز که ازت خواستنش نشونشون ندادی!!!!

نکته بعدی اینه که افیسر ازت خواسته که بهش ثابت کنی الان که اومدی برای مصاحبه خروجت قانونی بوده ، شما دو ماه دیگه که رفتی همون فیش قبلی رو که نشونشون ندادی رو نشونشون بده و مورد قبول خواهد بود.
1% هم اگر بهت سر مسائلی مثل تاریخ پرینتت گیر دادند به افیسرت حتما بگو مگه شما نمی خواستی بدونی که زمانی که برای مصاحبه اومدم خروجم قانونی بوده یا نه !! و ازم فیش وثیغشو خواسته بودید ، بفرمایید اینم فیش وثیغش.

دیگه هیچ صحبت اضافه ای راجع به الانت و تاریخ و این حرفها نکن.
افیسرها مطمئنا انقدر فهیم هستند که بدونند اگر دفعه قبلی برای خروجت مجوز داشتی پس برای خروج بعدیتم داری.(شاید الان بگید خوب افیسر از مهر ورود و خروج پاسش می فهمه که این پسر گل ما اصلا برنگشته! من می گم مهم اون چیزیه که می خواسته ، افیسر ازش فیش وثیغشو خواسته بوده که باهاش اجازه خروج گرفته بوده تا برای مصاحبه حضور پیدا کنه همین نقطه سر خط .)
یعنی فقط مهم این بود که بتونی اثبات کنی که خوب جای شکرش باقیه باز می گی فیشش همرات هست پس می تونی ثابت کنی.

می دونی یکمی باید تو این جور مواقع هوشمندانه و منطقی و بدون استرس عمل کنی تا نتیجه ای رو که می خوای بگیری. Smile

این نظر من بود و بنظر من نگران نباش فقط با تدبیر بیشتری عمل کن ،همین Wink

سلام. من وثیقه ها همراهم نبود برادرم از ایران براشون ایمیل کرد اونها هم گفتن که این مدرک رو گذاشتن توی پروندم. برای من البته دو تا نقص پرونده دیگه هم توی فرم آبی بود که گفت دو ماهه دیگه وقتی اسمت رو تو سایت دیدی با خودت بیار، امیدوارم همونطور که افیسر گفت بیشتر از دو ماه نشه اگه خدا بخواد، ممنون از راهنماییتون

من امروز خیلی‌ خیلی‌ اتفاقی‌ پست این دوستمون رو دیدم.

من اصلا نمیدونم الان مشکلت دوست عزیز حل شده یا نه ولی‌ این چیزی که میگم از حرفی‌ که میزنم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰% مطمئن هستم چون خودم ۱ بار با این مشکل برخورد کردم و بیچاره شدم تا حل بشه.

شما در صورتی‌ که میتونی‌ ویزاتو از سفارت آمریکا بگیری که over Stay نشده باشی‌. به هیچ عنوان شما نمیتونی‌ تو یه کشور over stay باشی‌ بعد پاشی بری سفارت آمریکا ویزا بگیری ! کی‌ گفته به سفارت آمریکا ربط نداره؟!!!!! حرفا می‌زنید دوست عزیز! شما باید هم خروجتون قانونی‌ باشه هم تا زمانی‌ که تو اون کشور هستید ویزا داشته باشید حالا می‌خواد ویزا دانشجویی باشه ، اقامت کاری باشه ، یا توریستی باشه ! شما باید ویزا داشته باشید! بازم میگم نمیدونم مشکله شما حل شده یا نه ولی‌ این مشکلو من داشتم دارم با اطمینان کامل میگم شما باید ویزا داشته باشید تو ارمنستان، شما باید بری immigration ازشون درخواست Special passport بکنید، کافی‌ فقط یه بلیط برگشت به ایران بگیرید مثلا برایه ۳ ماه دیگه ازشون در خواست Special passport کنید، شما اگه بدون ویزا داخل ارمنستان باشید حتی وقتی‌ بخواید خارج بشید اجازه خروج بهتون نمیدان تا پروندتون رسیدگی بشه و جریمهٔ over Stay بودنتون رو پرداخت کنید.

تاکید می‌کنم و باز هم تاکید نمی‌تونید بدون ویزا برید سفارت ویزا یه کشوره دیگری بگیرید.

لینک زیر رو نگاه کنید ،
http://www.lonelyplanet.com/thorntree/th...ID=1830397

شما به محض اینکه برید فرودگاه و ببینن اورستی شدید باید پنالتی بدید ، و جریمه میدید ، و اینم بگم شما اگر مهر اورستی بخوره تو پاسپورتتون دیگه با اون پاسپورت نمی‌تونید ویزا هیچ کجارو به این راحتیا بگیرید مگه اینکه پاسپورتتون رو عوض کنید که خوشبختانه ایران موقع تمدید پاسپورت کلا پاسپورت جدید میده.

من از پروسهٔ اسپشیال پاسپورت کاملا آشنا هستم اگه مشکلتون حل نشده رو پیغام خصوصی بهم بگو.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: mtcanada ، noobnoobi
(2013-12-22 ساعت 19:20)farshadm999 نوشته:  
من تو ایروان رفتم سفارت آمریکا برای مهاجرت اما تو مصاحبه گفت تو که وثیقه گذاشتی اومدی مدارک نظام وظیفه ت رو بیار دو ماهه دیگه که نشون بده تو وثیقه گذاشتی و نظام وظیفه بهت اجازه داده، اما من نمی خوام برگردم ایران چون ممکنه دیگه نذارن بیام ایروان. مجوز خروجم فقط 20 روزه و میترسم دو ماهه دیگه که رفتم سفارت بگن این مدرکی که داری فقط برای 20 روز بوده و تمام شده و تو الان غیرقانونی ارمنستانی و برای همین هم بهم ویزا رو ندن. من مدارک خروج بار اول رو براشون ایمیل کردم اما فکر میکنید بار دوم که میرم سفارت دیگه ازم مجوز خروج بار دوم را هم میخوان یا نه؟ ایمیل زدم بهشون اما نوشته ما مدارک جدید رو ضمیمه پرونده شما کردیم و جوای درستی نمیدن. ممنون میشم کمکم کنید
درود بر شما
بهزاد جان طبق فرمایشات خودت افیسر ازت مدارک نظام وظیفه مثل همون ترجمه فیش وثیغه را خواسته که من متوجه نشدم اگر داشتیش و براشون بعد از مصاحبه ات از ارمنستان ایمیل کردی پس چرا همون روز که ازت خواستنش نشونشون ندادی!!!!

نکته بعدی اینه که افیسر ازت خواسته که بهش ثابت کنی الان که اومدی برای مصاحبه خروجت قانونی بوده ، شما دو ماه دیگه که رفتی همون فیش قبلی رو که نشونشون ندادی رو نشونشون بده و مورد قبول خواهد بود.
1% هم اگر بهت سر مسائلی مثل تاریخ پرینتت گیر دادند به افیسرت حتما بگو مگه شما نمی خواستی بدونی که زمانی که برای مصاحبه اومدم خروجم قانونی بوده یا نه !! و ازم فیش وثیغشو خواسته بودید ، بفرمایید اینم فیش وثیغش.

افیسرها مطمئنا انقدر فهیم هستند که بدونند اگر دفعه قبلی برای خروجت مجوز داشتی پس برای خروج بعدیتم داری.(شاید الان بگید خوب افیسر از مهر ورود و خروج پاسش می فهمه که این پسر گل ما اصلا برنگشته! من می گم مهم اون چیزیه که می خواسته ، افیسر ازش فیش وثیغشو خواسته بوده که باهاش اجازه خروج گرفته بوده تا برای مصاحبه حضور پیدا کنه همین نقطه سر خط .)
یعنی فقط مهم این بود که بتونی اثبات کنی که خوب جای شکرش باقیه باز می گی فیشش همرات هست پس می تونی ثابت کنی.

می دونی یکمی باید تو این جور مواقع هوشمندانه و منطقی و بدون استرس عمل کنی تا نتیجه ای رو که می خوای بگیری. Smile

سلام. من وثیقه ها همراهم نبود برادرم از ایران براشون ایمیل کرد اونها هم گفتن که این مدرک رو گذاشتن توی پروندم. برای من البته دو تا نقص پرونده دیگه هم توی فرم آبی بود که گفت دو ماهه دیگه وقتی اسمت رو تو سایت دیدی با خودت بیار، امیدوارم همونطور که افیسر گفت بیشتر از دو ماه نشه اگه خدا بخواد، ممنون از راهنماییتون

من اصلا نمیدونم الان مشکلت دوست عزیز حل شده یا نه ولی‌ این چیزی که میگم از حرفی‌ که میزنم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰% مطمئن هستم چون خودم ۱ بار با این مشکل برخورد کردم و بیچاره شدم تا حل بشه.

شما در صورتی‌ که میتونی‌ ویزاتو از سفارت آمریکا بگیری که over Stay نشده باشی‌. به هیچ عنوان شما نمیتونی‌ تو یه کشور over stay باشی‌ بعد پاشی بری سفارت آمریکا ویزا بگیری ! کی‌ گفته به سفارت آمریکا ربط نداره؟!!!!! حرفا می‌زنید دوست عزیز! شما باید هم خروجتون قانونی‌ باشه هم تا زمانی‌ که تو اون کشور هستید ویزا داشته باشید حالا می‌خواد ویزا دانشجویی باشه ، اقامت کاری باشه ، یا توریستی باشه ! شما باید ویزا داشته باشید! بازم میگم نمیدونم مشکله شما حل شده یا نه ولی‌ این مشکلو من داشتم دارم با اطمینان کامل میگم شما باید ویزا داشته باشید تو ارمنستان، شما باید بری immigration ازشون درخواست Special passport بکنید، کافی‌ فقط یه بلیط برگشت به ایران بگیرید مثلا برایه ۳ ماه دیگه ازشون در خواست Special passport کنید، شما اگه بدون ویزا داخل ارمنستان باشید حتی وقتی‌ بخواید خارج بشید اجازه خروج بهتون نمیدان تا پروندتون رسیدگی بشه و جریمهٔ over Stay بودنتون رو پرداخت کنید.

تاکید می‌کنم و باز هم تاکید نمی‌تونید بدون ویزا برید سفارت ویزا یه کشوره دیگری بگیرید.

لینک زیر رو نگاه کنید ،

شما به محض اینکه برید فرودگاه و ببینن اورستی شدید باید پنالتی بدید ، و جریمه میدید ، و اینم بگم شما اگر مهر اورستی بخوره تو پاسپورتتون دیگه با اون پاسپورت نمی‌تونید ویزا هیچ کجارو به این راحتیا بگیرید مگه اینکه پاسپورتتون رو عوض کنید که خوشبختانه ایران موقع تمدید پاسپورت کلا پاسپورت جدید میده.

من از پروسهٔ اسپشیال پاسپورت کاملا آشنا هستم اگه مشکلتون حل نشده رو پیغام خصوصی بهم بگو.

اولا ایشون اگه برگرده ایران، دیگه مجوز خروجی براشون صادر نمیشه که از کشور خارج بشن،
دوما من گفتم اونجا بمونه، نگفتم که بیخیال امور روادیدش بشه،،، از چند و چون اطلاعی ندارم اما ویزا بعد از انقضا قابل تمدید هست
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: farshadm999 ، noobnoobi
(2013-12-22 ساعت 22:40)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 19:20)farshadm999 نوشته:  
درود بر شما

لینک زیر رو نگاه کنید ،

اولا ایشون اگه برگرده ایران، دیگه مجوز خروجی براشون صادر نمیشه که از کشور خارج بشن،
دوما من گفتم اونجا بمونه، نگفتم که بیخیال امور روادیدش بشه،،، از چند و چون اطلاعی ندارم اما ویزا بعد از انقضا قابل تمدید هست

البته خدایی نکرده قصد توهین نداشتم خواستم فقط اطلاعات بدم،

موضوع اینجاس ویزا بعد انقضا قابل تمدید هست ولی نه به این سادگی و شما باید قبلش برید اسپشیال پاسپورت بگیرید و برای گرفتن اسپشیال پاسپورت بلیط برگشت لازمه، همین. اصلا لازم نیست حتما با اون بلیط برید ایران که، شما بلیط می‌گیرید بعد که اپشیل پاسپورت خورد تو پاستون بلیط رو کنسل می‌کنید، ولی‌ over stay شدن حتا ۱ ساعت منجر به جریمه و دیپورت می‌شه، بازم میگم خدایی نکرده صحبت من حمل بر بی‌ احترامی نشه، من به صورته خیلی‌ اتفاقی‌ این پست رو دیدم و جواب دادم چون دقیق و دقیق همین مشکلو داشتم که اگه بدون ویزا برم برای گرفتن ویزا یه کشور سوم چی‌ می‌شه! و با اطمینان کامل اینرو عرض کردم، حالا باز هر جور صلاح میدونید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: mtcanada ، mohammad19911991
درود بر شما
فرشاد جان من فکر می کنم خود بهزاد عزیز هم نسبت به این موضوع اشراف کاملی داشته باشند که اگر بیش از مدت زمانی که بهشان اجازه اقامت داده اند بمانند حتما برایشان مشکلی پیش خواهد آمد.
لذا در اینطور مواقع که دوستان راه برگشتی به ایران ندارند ، بعد از اتمام مدت زمان اقامتشان در کشوری که حضور دارند یا نسبت به تمدید ویزاشون اقدام می نمایند یا اگر نشدنی باشه یعنی شرط صدور ویزای مجدد تنها خروج از آن کشور است.از این رو معمولا دوستان به کشورهای همسایه آن کشور سفری خواهند داشت تا در برگشت به آن کشور بتوانند ویزای مجددی دریافت نمایند.
برای ارمنستان که من تا کنون نشنیده و ندیده ام که برای صدور ویزا خیلی سخت بگیرند.

امیدوارم که کارهای دوستمون آقا بهزاد هم درست شده باشه. Smile

و مرسی بابت اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتی.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، noobnoobi ، mohammad19911991 ، hamid_fs3
سلام دوستان ميخواستم بدون از وسيقه فقط سالي يك بار ميشه استفاده كرد يا هر چند با؟
دوم اين كه اگه مثلا ٢٠روز بشه ٢١ روز پول رو بر نميگردونن؟
سوم اين كه من امثال كنكوري هستم و الان هم يك ضرب گرفتم ميخواستم بدونم من تابستان كه منتظر نتايج دانشگاه هستم مي توام وثيقه را پگيرم يا حتما بايد گواهي داشته باشي؟
چهارم اين كه اگه من در ا م ر ي ك ا دانشگاه برم ديگه نميتوانم براي سر باز ي برگرددم ايران يا ميشه از دانشگاه ا م ر ي ك ا نامه گرفت كه من درس ميخوانم؟
ببخشيد اگر طولاني شد ممنون ميشم چواب بدين؟؟؟
تشکر کنندگان: farshadm999

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان