کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
با سلام به همه دوستان عزیز
برای من سفارت آمریکا تو ابوظبی وقت مصاحبه تعیین کردن واسه 3 اکتبر. برای انتقال پرونده ام به سفارت تو ارمنستان زنگ زدم و اونا گفتن امکان انتقال پرونده از ابوظبی به ارمنستان وجود داره. سوالم اینه که میشه زمانش رو هم حدود 3 ماه عقب انداخت (حدوداً واسه دی ماه)؟
ممنون از راهنمایی هاتون.
تشکر کنندگان: nedaba
(2013-08-23 ساعت 14:18)reza_norouzi نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
برای من سفارت آمریکا تو ابوظبی وقت مصاحبه تعیین کردن واسه 3 اکتبر. برای انتقال پرونده ام به سفارت تو ارمنستان زنگ زدم و اونا گفتن امکان انتقال پرونده از ابوظبی به ارمنستان وجود داره. سوالم اینه که میشه زمانش رو هم حدود 3 ماه عقب انداخت (حدوداً واسه دی ماه)؟
ممنون از راهنمایی هاتون.

بله براشون ایمیل بفرستین و درخواست کنید که هم محل رو عوض کنند و هم زمان رو، البته نمیتونید روز بخصوصی رو تعیین کنید ولی میتونید بگید از این تاریخ تا این تاریخ (حدود یک ماه) میتونید برید برای مصاحبه دیگه خودشون یک روز رو براتون مشخص میکنند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi
من ميخواستم محل مصاحبه رو تغيير بدم از آنكارا به ارمنستان
ولي انگار خودشون دارن اين كار رو ميكنن درسته؟
چيكار كنم درخواست تغيير بدم با توجه به كيس نامبر **52 ???
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-23 ساعت 17:26)sorooosh نوشته:  من ميخواستم محل مصاحبه رو تغيير بدم از آنكارا به ارمنستان

دوست عزیزیک ایمیل بزن درخواست تغییر سفارت کن اگه جواب نگرفتی تماس بگیر...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، nedaba ، زری وحدتی
(2013-08-23 ساعت 17:34)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 17:26)sorooosh نوشته:  من ميخواستم محل مصاحبه رو تغيير بدم از آنكارا به ارمنستان

ممنون دوست عزيز ميدونم اين كار رو ميشه انجام داد ولي منظورم اينه كه خودشون براي كارنتياي مرحله اول اين كار رو انجام دادن و محل مصاحبشون اكثرا تغيير كرده!!!
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
(2013-08-23 ساعت 17:52)sorooosh نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 17:34)KIMIA2005 نوشته:  

ممنون دوست عزيز ميدونم اين كار رو ميشه انجام داد ولي منظورم اينه كه خودشون براي كارنتياي مرحله اول اين كار رو انجام دادن و محل مصاحبشون اكثرا تغيير كرده!!!

درسته ولی چطور میتونی مطمئن باشی که سفارت شما رو به ایروان تغییر خواهند داد بدون اینکه خود شما درخواست نداده باشی مگر اینکه براتون مهم نباشه انکارا باشید یا ایروان ولی اگر تصمیم شما واسه تغییر سفارت صددرصد هست باید درخواست بدید از طریق ایمیل
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: sorooosh ، H Pier ، noobnoobi ، nedaba ، زری وحدتی
واییییییی برگه ی تاریخ مصاحبه ی من چرا نمیاد پس؟؟!!!!! می خوام زمانشو عوض کنم!!!!می شه بدون اینکه تاریخش مشخص باشه و فقط چون می دونم ماه اولم میل بزنم و زمان مصاحبم رو عوض کنم؟؟!!می ترسم دیر شه!!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
(2013-08-25 ساعت 13:47)niloosin نوشته:  واییییییی برگه ی تاریخ مصاحبه ی من چرا نمیاد پس؟؟!!!!! می خوام زمانشو عوض کنم!!!!می شه بدون اینکه تاریخش مشخص باشه و فقط چون می دونم ماه اولم میل بزنم و زمان مصاحبم رو عوض کنم؟؟!!می ترسم دیر شه!!
نه دوست عزیز نمیشه !
شما متن و ماه جدیدی که میخواید بزنید رو اماده کنید تا بمحض اومدن درخواست بدید !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi ، EKAM ، ffrfar ، behfaza ، niloosin ، nedaba ، زری وحدتی
(2013-08-25 ساعت 13:47)niloosin نوشته:  واییییییی برگه ی تاریخ مصاحبه ی من چرا نمیاد پس؟؟!!!!! می خوام زمانشو عوض کنم!!!!می شه بدون اینکه تاریخش مشخص باشه و فقط چون می دونم ماه اولم میل بزنم و زمان مصاحبم رو عوض کنم؟؟!!می ترسم دیر شه!!
بهتره که اینکارو نکنین تا گرفتار استرس روزهای آخر کلیرنس نشید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، EKAM ، behfaza ، niloosin ، nedaba ، زری وحدتی
(2013-08-27 ساعت 15:23)marjani نوشته:  

قطعات این کار اشتباه هست. بهتره منتظر نامه دوم باشید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، niloosin ، زری وحدتی
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام خیال همه اونهائی را که میخواند وقت مصاحبه رو عوض کنند راحت کنم.

کیس نامبر من 50XX و خانمم بارداره مصاحبه قراره آنکارا باشه.خانم من اسفند ماه فارغ میشه که فکر کنم وقت مصاحبه همون وقتها باشه.

با سفارت آمریکا در ترکیه مکاتبه داشتم و موضوع را شرح دادم

این جواب سفارته:

We don't have a record of your case file in Ankara yet. The DV 2014 program has not started. Your appointment date may be any date between 01 October 2013 and 30 September 2014. If you cannot attend the scheduled appointment you would request a rescheduled date.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

خوب پس باید صبر کرد که وقت مصاحبه مشخص بشه بعد با یک درخواست اونو تغییر بدهید

موفق باشید
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، behfaza ، amin arefi ، nedaba ، قصه گو
با سلام
من در حال حاضر در کانادا هستم و محل مصاحبه من تو شهر مونتریاله. با سفارت تماس گرفتم و این جوابو بهم دادنو کسی میدونه منظورشون چیه؟

If you are physically residing in a different country and would like for your place of interview to be changed as well, please indicate the changes to be made in your correspondence.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.
تشکر کنندگان: nedaba
دوستان من به كمك سبزتون نيازمندم... هنوز اين تغيير سفارتو نتونستم هضم كنم ديروز به kcc زنگ زدم كه خواهشااااااا سفارتو عوض كنن ميگه ميشه در result هم تاثير نداره زمان عقب ميفته وليييييييي نگفتم تو empost دبي ثبت نام كردم حالاااااااااااا چه كنم plssssssssssssss
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba
(2013-08-29 ساعت 09:33)EKAM نوشته:  دوستان من به كمك سبزتون نيازمندم... هنوز اين تغيير سفارتو نتونستم هضم كنم ديروز به kcc زنگ زدم كه خواهشااااااا سفارتو عوض كنن ميگه ميشه در result هم تاثير نداره زمان عقب ميفته وليييييييي نگفتم تو empost دبي ثبت نام كردم حالاااااااااااا چه كنم plssssssssssssss
دوست عزیز خیلی تلاش نکن، من هم چند بار مکاتبه کردم و گفتن در پروندتون لحاظ میشه آخر هم محل مصاحبه رو یه جا دیگه گذاشتنBig Grin
تشکر کنندگان: EKAM ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، behfaza ، محبت ، azadeh2014 ، nedaba
(2013-08-28 ساعت 14:12)hadi472 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 15:23)marjani نوشته:  

قطعات این کار اشتباه هست. بهتره منتظر نامه دوم باشید.

حالا من اگه صبر کنم که نامه دوم بیاد دیر نمی شه یه وقت؟؟اصلا ممکنه نامه دوم نیاد یا اینقدر دیر بیاد که اصلا وقتی واسه تغییر زمان نداشته باشم؟ا؟اگه درخواست تغییر زمان بدم سریعا رسیدگی می کنن و تغییر می دن؟؟!
چون به خاطر یه سری گرفتاری شخصی اصلا الان امادگی ندارم و از طرفیم نمی دونم چه بهانه ای تو ایمیلم بیارم واسشون که یه وقت مخالفت نکنن!! تو رو خدا یکی راهنمایی کنه بگه چی بگم!!می خوام زمانشو بندازم مارچ 2014!!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان