کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
(2013-08-17 ساعت 02:51)pooyan1920 نوشته:  سلام . .
من ماه بعد اگه خدا بخواد کارنت می شم. . . . سفارتی که در نامه قبولی برام انتخاب شده ترکیه است .. . می خواستم بدونم که هنوز هم میشه درخواست تغییر سفارت داد؟
و سوال بعدی اینکه من شرایطم جوریه که احتمال ویزای یک ضرب خیلی زیاده . . تغییر سفارت به این قضیه آسیب می زنه یا نه؟؟

بله سفارتتون رو قبل از كارنت شدنتون ميتونيد عوض كنيد.
خير نگران نباش تغيير سفارت ربطي به نگرفتن يك ضرب ويزا نداره ولي اگه مسيله مالي و هزينش مهم نيست برو ابوظبي كه طبق تجربه سال هاي گذشته شانس ويزاي يك ضرب تو اين سفارت بيشتر از انكارا و ايروان بوده
به اميد ويزاي يكضرب
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، pooyan1920 ، آیدا اس ، ffrfar ، nedaba
(2013-08-17 ساعت 01:28)Babaksafi نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 02:21)aghaghia نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 01:47)Babaksafi نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 13:25)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 12:19)شاهي نوشته:  سلام. میشه یه بار دیگه بگین از کجا میشه زمان مصاحبمون رو چک کرد؟ می خوام ببینم اگه هنوز معلوم نیست مکان مصاحبه رو عوض کنم.

در تکمیل صحبت های اقاقیا خانم عرض کنم؛
بعد از اعلام شدن کارنتی ها در این سایت باید به همون سایتی که مراجعه کردید و برنده شدنتون را دیدید ( یعنی این سایت ) مراجعه می کنید و نامه دومتون رو که همون نامه دعوت به مصاحبه هست و داخلش زمان و مکان مصاحبه قید شده رو دریافت می کنید.
سلام دوستان کیس نامبر ما هم کارنت شد ولی من آمادگیشو ندارم که تو مهر یا آبان برم سفارت به چه شکلی میتونم زمان مصاحبه رو عوض کنم . ممنون

بعد از این که نامه دومتون رو گرفتین، با سفارت مربوطه مکاتبه می کنید که من نمی تونم در این روز به مصاحبه بیام نقاضای عقب انداختنش رو می کنید... زمانی رو که مناسب میدونید بهشون اعلام میکنید که البته یک روز خاص نمیتونه باشه و مثلا میتونید بگید در ماه فلان میتونم بیام واسه مصاحبه، اونها هم یه روزی که مناسب باشه براتون تعیین می کنند ...
دوستان آیا کسی متن آماده در این خصوص داره تو سایت قرار بده تا ازش استفاده کنیم. ممنون میشم

Applicant Name:
Case Number:
Date of Birth:
Country of Birth:

Dear sir /madam,
with all due to respect, I have to inform you that I was selected for the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2014.
Our appointment at the Embassy of Ankara is on .../.../.... . I respectfully want to ask if it is possible to postpone the interview date to .../.../... for our DV lottery case.
Sincerely yours
--------------------------------------------------------------------------------
كه بهتره ماه مورد نظرو بنويسيد چون بعيده به همون تاريخي كه شما بخواين جواب مثبت بدن.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، Babaksafi ، محبت
درود بر رفقا
دوستان قاعدتا سفارتی رو که تو فرم های ارسالی انتخاب کردیم باید برامون در نظر بگیرن ایا کسی بوده که خلاف این رو شنیده باشه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان:
(2013-08-18 ساعت 12:11)hossien_501 نوشته:  درود بر رفقا
دوستان قاعدتا سفارتی رو که تو فرم های ارسالی انتخاب کردیم باید برامون در نظر بگیرن ایا کسی بوده که خلاف این رو شنیده باشه؟

بعضي وقتا بعلت ازدحام در سفارتي در نامه دوم بعد كارنت شدن محل سفارتو عوض ميكنن.
UAE→USA
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، noobnoobi ، nedaba
من خودم در آلمان مشغول تحصیل هستم ولی خانومم ساکن ایران است. برام فرانکفورت رو درنظر گرفته بودن ولی خودم زدم ایروان . بنظرتون موافقت میکنن؟!
تشکر کنندگان: nedaba
(2013-08-19 ساعت 08:53)EKAM نوشته:  

سلام
بله.من سفارت آنکارا رو انتخاب کردم ولی خشبختانه Wink من رو فرستادن ابوذبیSmile
محل و تاریخ مصاحبه:ابوذبی 19 جون .کلیس نامبر:2013as84** دریافت برگه آبی و آپ دیت ها:20 جون و 6آگست و12آگستSmile کلیر:15 آگست Shy
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، nedaba
(2013-08-19 ساعت 10:41)آیدا اس نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 08:53)EKAM نوشته:  

سلام
بله.من سفارت آنکارا رو انتخاب کردم ولی خشبختانه Wink من رو فرستادن ابوذبیSmile

چه خوب با اينكه كيس نامبرتون پايين بوده!!!! من فكر ميكردم بيشتر براي كيس نامبراي بالا انجام ميدن Wink
UAE→USA
تشکر کنندگان: ffrfar
دوستان من 7 روز پیش به کی سی سی ایمیل زدم و درخواست تغییر سفارت از انکارا به ایروان را دادم امروز برام جواب اومده به شکل زیر:
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

خوب این یعنی چی؟ من باید منتظر باشم تا ببینم توی نامه دعوت به مصاحبه تغییر سفارت اعمال شده یا نه؟
از کجا می شه فهمید که اصلا لیمیل را کامل خوندن یا همینطوری این جواب را دادن؟
بهتر نیست چند وقت دیگه تماس تلفنی بگیرم و مطمئن بشم؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 17:49)ssara نوشته:  دوستان من 7 روز پیش به کی سی سی ایمیل زدم و درخواست تغییر سفارت از انکارا به ایروان را دادم امروز برام جواب اومده به شکل زیر:
Thank you for your inquiry.

خوب این یعنی چی؟ من باید منتظر باشم تا ببینم توی نامه دعوت به مصاحبه تغییر سفارت اعمال شده یا نه؟
از کجا می شه فهمید که اصلا لیمیل را کامل خوندن یا همینطوری این جواب را دادن؟
بهتر نیست چند وقت دیگه تماس تلفنی بگیرم و مطمئن بشم؟
سفارت شما تغيير داده اند
حواستيد مي تونيد پيگيري کنيد
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: noobnoobi ، EKAM ، ffrfar
با احترام
آیا استانبول هم سفارت آمریکا هست؟
یعنی میشه از سفارت بخوام محل مصاحبه رو از آنکارا به استانبول اگه باشه تغییر داد؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-21 ساعت 00:47)ستاره.ستاره نوشته:  با احترام
آیا استانبول هم سفارت آمریکا هست؟
یعنی میشه از سفارت بخوام محل مصاحبه رو از آنکارا به استانبول اگه باشه تغییر داد؟

خیر دوست عزیز، در ترکیه فقط آنکارا.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، ffrfar ، nedaba
(2013-05-09 ساعت 13:09)mehdielnaz نوشته:  با سلام. من امسال لاتاری برنده شدم(2014) و در نامه من نوشته شده :
Foreign state chargeability: UNITED STATE EMIRATES
می خواستم بدونم که معنی اش چیه؟ آیا این محل تعیین شده مصاحبه رو مشخص می کنه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
یعنی شما امارات زندگی میکنید و مصاحبتون انکاراست
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-08-22 ساعت 00:53)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 13:09)mehdielnaz نوشته:  با سلام. من امسال لاتاری برنده شدم(2014) و در نامه من نوشته شده :
می خواستم بدونم که معنی اش چیه؟ آیا این محل تعیین شده مصاحبه رو مشخص می کنه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من برام نامه دوم رو گذاشته و برخلاف اون چیزی که خواسته بودم سفارتم رو انداخته ایروان !!
Interview Appointment
YEREVAN
U.S. Embassy
Consular Section
1 American Avenue
YEREVAN
اما چون تاریخش زوده میخوام عقب بندازم باید چه کنم؟
2) من همه اطلاعاتم رو تا حالا برای انکارا کامل کرده بودم چقدر باهم فرق داره از نظر :
2-1. تست مدیکال
2.2. چند روز زودتر باید برم مثه انکارا 2 روز زودتر برای یک نفر ؟
2.3-دوستانی که از ارمنستان اطلاعات دارند میشه لطف کنن فایلاشو برام بذارم تا با اونجا بیشتر اشنا شم ؟
2.4-ازنظر مدارک روز مصاحبه چقدربا انکارا فرق داره و اینکه دیگه نیازی نیست مدارکو زودتر پست کنم ؟؟
وسایر موارد مهمه دیگه ؟
واقعاااااااااااااااااااااا غافلگیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ffrfar ، nedaba
دوستانی که درخواست تغییر سفارت داده بودن و این جوابو گرفته بودن :
الان که نامه دومشون اومده آیا تغییر واسشون اعمال شده؟
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-08-22 ساعت 01:07)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:53)mechanicalengineer نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من برام نامه دوم رو گذاشته و برخلاف اون چیزی که خواسته بودم سفارتم رو انداخته ایروان !!
Interview Appointment
YEREVAN
U.S. Embassy
Consular Section
1 American Avenue
YEREVAN
اما چون تاریخش زوده میخوام عقب بندازم باید چه کنم؟
2) من همه اطلاعاتم رو تا حالا برای انکارا کامل کرده بودم چقدر باهم فرق داره از نظر :
2-1. تست مدیکال
2.2. چند روز زودتر باید برم مثه انکارا 2 روز زودتر برای یک نفر ؟
2.3-دوستانی که از ارمنستان اطلاعات دارند میشه لطف کنن فایلاشو برام بذارم تا با اونجا بیشتر اشنا شم ؟
2.4-ازنظر مدارک روز مصاحبه چقدربا انکارا فرق داره و اینکه دیگه نیازی نیست مدارکو زودتر پست کنم ؟؟
وسایر موارد مهمه دیگه ؟
واقعاااااااااااااااااااااا غافلگیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز تاپیک سفر به ایروان راه اندازی شده میتونید مطالعه کنید ,ضمنا" برای تغییر تاریخ مصاحبه میتونید با سفارت مربوطه مکاتبه کنید.تاپیک مربوط به 2013 رو مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، noobnoobi ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان