موضوعها: 0
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه همراهان
من سفارتم ابوظبي تعيين شده و ميخوام به ايروان تغيير بدم و همچنين چند ماهي عقب بندازم (حدود دي ماه) آيا هردوشو قبول مي كنن؟ واسه تغيير سفارت درخواست دادم گفتن در دست انجامه.
مرسي.
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
طبق مطالعاتی که از تاپیک های مختلف داشتم متوجه شدم اگه کسی یکضرب ویزا بگیره پاسشو ازش میگیرن و نمیتونه برگرده ایران.
من مصاحبه ام تو ماه اکتبره می خاستم یه سوالی بپرسم. با توجه به اینکه من هنوز دانشجوی ارشد هستم و زمان دفاعم اواخر دی ماه است می تونم تاریخ مصاحبه ام را بندازم واسه بعدش چون در هر صورت اگر اونها بخواهند به من ویزای یکضرب بدن من نمیتونم و باید برگردم ایران. به نظر شما عزیزانی که تجربه دارید بهتر نیست من تغییر تاریخ بدم تا اینجوری واسه دوباره رفتن به آنکارا هزینه مجدد نکنم؟ یا اینکه بهتره که همین اکتبر برم و دفعه بعدم باز برم؟
ممنون
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در نامه برنده شدن پست بنده آنکارا درج شده بود و من در فرم 122 نام سفارت ایروان رو نوشتم و دوباره هفته گذشته بابت تغییر سفارت به KCC ایمیل زدم که دیروز جواب زیر رو دادند. منظورشون چیه؟
The post assignment on your case file has been updated as per your request.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .کیس من کارنت شده ولی هنوز نامه دوم من نیامده ایمیلی برای kcc فرستادم مبنی بر درخواست تغییر مکان سفارت این جواب را به من دادند:
Thank you for your inquiry.
If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy
قسمت اول و متوجه نشدم الان باید چکار کنم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
بنده ایمیل مبنی بر تغییر محل سفارت زدم و امروز جواب گرفتم متن ایمیل رو قرار دادم منظورش چیه موافقت شده یا باید صبر کرد ؟
The information you provided will be included in your case file for review.
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 23:00)morteza-dm نوشته: درود
بنده ایمیل مبنی بر تغییر محل سفارت زدم و امروز جواب گرفتم متن ایمیل رو قرار دادم منظورش چیه موافقت شده یا باید صبر کرد ؟
The information you provided will be included in your case file for review.
درود
بنده مجدد ایمیل زدم برای تغییر محل مصاحبه و این جواب رو گرفتم مشکلی کهه نیست ؟ ضمنا گفته در ماه نوامبر به سایت DV مراجعه کنم و اونجا شماره کیس خودم رو چک کنم با توجه به اینکه کیس نامبر من 7000 هست چطور ماه نوامبر مگر زمانش برای اردیبهشت 92 نمیباشد ؟
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of November. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. KCC is showing that your interviewing US Embassy will be in Abu Dhabi, once the interview date is scheduled.
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/