کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
(2013-10-22 ساعت 00:53)aghaghia نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 00:47)maryam_ros نوشته:  برای درخواست تغییر زمان مصاحبه باید اول صبر کرد نامه دوم بیاد بعد با سفارت مصاحبه کننده مکاتبه کرد؟
یه سایت دیگه می گفت با کی سی سی باید مکاتبه داشت قبل از نامه دوم...
الان کدوم درسته؟

خب مگه شما تاریخ مصاحبه تون رو میدونید که میخواین عقب بندازینش؟ کارنت شدین؟ کیس نامبرتون چه حدودی هست؟

حذوذ 1900 هستش.ولی نامه دوم دریافت نکردم
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 01:09)maryam_ros نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 00:47)maryam_ros نوشته:  برای درخواست تغییر زمان مصاحبه باید اول صبر کرد نامه دوم بیاد بعد با سفارت مصاحبه کننده مکاتبه کرد؟
الان کدوم درسته؟

خب مگه شما تاریخ مصاحبه تون رو میدونید که میخواین عقب بندازینش؟ کارنت شدین؟ کیس نامبرتون چه حدودی هست؟

من بجای شما باشم تغییر نمی دم
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: ojee
الان کدوم درسته؟

تا جاییکه براتون ممکنه تغییر ندید زمان مصاحبه رو، ولی اگر مجبور بودید باید صبر کنید تا نامه دوم بیاد بعد این کار رو انجام بدید، چون قاعدتا وقتی زمان مصاحبه براتون تعیین نشده باشه نمیتونید که تغییرش بدید، البته این نظر منه، میتونید صبر کنید نظر باقی دوستان رو هم ببینید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، arffx ، nasim ، ojee
(2013-10-22 ساعت 10:32)azadeh2014 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 01:27)aghaghia نوشته:  
الان کدوم درسته؟

تا جاییکه براتون ممکنه تغییر ندید زمان مصاحبه رو، ولی اگر مجبور بودید باید صبر کنید تا نامه دوم بیاد بعد این کار رو انجام بدید، چون قاعدتا وقتی زمان مصاحبه براتون تعیین نشده باشه نمیتونید که تغییرش بدید، البته این نظر منه، میتونید صبر کنید نظر باقی دوستان رو هم ببینید...
در تکمیل صحبت دوستان ضمن اینکه سفارش میکنم تا جاییکه براتون مقدوره اینکار رو نکنید بگم که بعدآ هم که نامه دوم دریافت کردید باید با سفارت مربوطه جهت تغییر زمان مصاحبه مکاتبه یا تماس بگیرید.

پس یعنی من که دیروز نامه دومم اومده توش پست رو زده ابوظبی باید با سفارت ابوظبی مکاتبه کنم که تاریخش رو عوض کنم؟!می شه لطفا ایمیل سفارت ابوظبی رو بدید؟ممنون!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان: ffrfar ، ojee
(2013-10-24 ساعت 16:50)farzadsmile نوشته:  سلام
دوستان بنده هنوز کارنت نشدم و در فرم dsp 122 هم اسم سفارت موردنظر خودم رو نوشتم. اما می ترسم از اینکه خودشون محل مصاحبه ام را عوض کنند. مکان مصاحبه موردنظر من غیر از ایروان و انکارا و ابوظبی هست. به نظر شما من ایمیل بزنم و همون سفارتی که توی فرم نوشتم رو بگم برام انتخاب کنند یا صبر کنم ببینم توی نامه دوم مکان مصاحبه رو کجا زدند و بعد ایمیل بزنم؟

پاسختون رو در جای دیگه ای که پرسیده بودید دادم. لطف کنید سوالتون رو یک جا مطرح کنید. ممنون.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، ojee
ببخشید یه سوال داشتم تو نامه دوم محل مصاحبه من رو نوشتن ابوظبی چطوری میتونم به ارمنستان تغییرش بدم?
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 07:53)nimamp3 نوشته:  ببخشید یه سوال داشتم تو نامه دوم محل مصاحبه من رو نوشتن ابوظبی چطوری میتونم به ارمنستان تغییرش بدم?

باید با 2 سفارت خونه از طریف ایمیل و تلفن هماهنگی کنید، سفارت ابوظبی رو باید زنگ بزنید و با سفارت ارمنستان با ایمیل مکاتبه کنید...
ولی در حال حاضر اگر بخواین این کار رو انجام بدین احتمالا یه مدتی مصاحبه تون عقب میفته...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، H Pier ، ffrfar ، ojee
دوستان سلام و خسته نباشید من تو فرم 122 سفارت انکارا رو انتخاب کردم ایا می تونم سفارت رو عوض کنم؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 19:00)arash12 نوشته:  دوستان سلام و خسته نباشید من تو فرم 122 سفارت انکارا رو انتخاب کردم ایا می تونم سفارت رو عوض کنم؟

بله عزیزم چرا نتونی.
یک ایمیل به کی سی سی بزن و بهشون بگو من تمایل دارم (مثلا به دلیل راحتی در مسافرت به ایروان یا ابوظبی) در ایروان یا ابوظبی مصاحبه بشوم . آیا امکان دارد محل مصاحبه من تغییر پیدا کند به ابوظبی یا ایروان؟
که اونها در جواب نامه یا میگن که براتون تغییر دادیم و یا میگن که فرم ها رو آپدیت کن و برامون بفرست مجددا.
کلا از ایمیل هایی که با کی سی سی مکاتبه کردید پرینت بگیرین و با خود به سفارت در روز مصاحبه ببرید.
(اگه اشتباه گفتم اساتید اصلاح کنن)
پاینده باشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ojee ، nasim ، زری وحدتی
من در آلمان دانشجو هستم ولی خانومم ساکن ایرانه (ازدواج بعد از قبولی). برام پست فرانکفورت رو انتخاب کردن. نامه دومم هنوز نیومده. چون میترسم المان به خانومم ویزا نده برای مصاحبه، درخواست تغییر مکان مصاحبه دادیم از فرانکفورت به ارمنستان. ولی میگن شما (یعنی من!) باید ساکن ایران باشید تا بتونید ارمنستان مصاحبه بشید. خلاصه واقعا نمیدونم چه کنم. استرس گرفتم Sad اینم جوابشون:

If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy.

کسی هست تجربه مشابه داشته باشه بتونه کمکی بکنه. من میخام تو ارمنستان یا ترکیه یا امارات مصاحبه شم چون خانومم برای اومدن به المان مشکل بتونه ویزا بگیره. نمیخام ریسک کنیم
تشکر کنندگان:
با سلام
نمی دونم اینجا جای سوالمه یا نه اصلا نمی دونم جای دیگه توضیحی اومده.می خواستم بدونم آیا لازمه بعد از دریافت نامه دوم جواب بدیم که بله ما در این تاریخ میایم مصاحبه یا نه لازم نیست.ممنون از پاسخ دهندگانCool
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان:
من برای تغییر در سفارت محل مصاحبه ایمیل به KCC زدم و اونها این جواب را دادند
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

آیا لازم دوباره ایمیل بزنم چون جواب خاصی به من ندادند؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: arash12
(2013-10-29 ساعت 18:57)mohamad92 نوشته:  با سلام
نمی دونم اینجا جای سوالمه یا نه اصلا نمی دونم جای دیگه توضیحی اومده.می خواستم بدونم آیا لازمه بعد از دریافت نامه دوم جواب بدیم که بله ما در این تاریخ میایم مصاحبه یا نه لازم نیست.ممنون از پاسخ دهندگانCool

خیر، فقط اگر نخواین در اون تاریخ برین باید ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبه تون رو عقب بندازید...
تشکر کنندگان: mohamad92 ، nasim
(2013-10-29 ساعت 11:01)parsab نوشته:  ...کسی هست تجربه مشابه داشته باشه بتونه کمکی بکنه. من میخام تو ارمنستان یا ترکیه یا امارات مصاحبه شم چون خانومم برای اومدن به المان مشکل بتونه ویزا بگیره. نمیخام ریسک کنیم
من مورد مشابه شما یادم نمیاد ولی زحمت بکش یک ایمیل به KCC بزن و همین حرفهایی که به ما گفتی رو به صورت مختصر و مفید به اونها بگو. اونها هم انسانند و اگر بتونین موضوع رو بهشون برسونین حتماً موافقت می کنند. موفق باشی.
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، ffrfar ، parsab ، estreza ، nasim
سلام
من الان این مطلب را خوندم. یعنی ما که در کشور آلمان زندگی می کنیم و فرانکفورت را برای مصاحبه انتخاب کردیم. بعد از دریافت نامه دوم محل مصاحبه ما تغییر می کنه؟ کسی می دونه؟
As of August 1st, 2013: Immigrant visas for residents of Iran are processed at: U.S. Embassy Ankara, Turkey; U.S. Embassy Abu Dhabi, United Arab Emirates; and U.S. Embassy Yerevan, Armenia. For those applicants whose cases are already in process at the U.S. Embassy Vienna, or U.S. Consulates Frankfurt or Naples, your cases will be processed to completion at that post.
Nonimmigrant visa applicants who are residents of Iran may apply at any U.S. embassy or consulate that provides nonimmigrant visa services, but should be aware that Farsi-speaking officers are only available at the U.S. Embassy in Yerevan, the U.S. Embassy in Ankara, the U.S. Embassy in Abu Dhabi, and the U.S. Consulate General in Dubai.
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان