موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ضمن عرض سلام خواستم یادآوری وتقاضا کنم تا زمان باقیست تقاضای کاهش مدت زمان انجام پروسه اداری (کلیرینس) را مستقیما" ازآقای باراک اوباما بخواهیم. چون من فکر می کنم بهترین راه حصول نتیجه است.اگه همگی قرار بگذاریم ودر یک روز کامنتهای خود را در سایت کاخ سفید قرار دهیم یک حرکت معجزه آفرین خواهد شد.http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4425
--------------------------------------------------------------------------------
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من هم موافقم
حرکت خوبی هستش ، من شروع کردم ، حالا بقیه دوستان را نمیدونم
من هیچ سو سابقه ای هم نداشتم . حتی یک مورد کلانتری هم نبوده ! البته واسه مزاح تو 35 ساله پیش سر مدادم تو کلاس سوم دبستان با دوستم دعوا کردم !
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-19 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 01:02 توسط rbadboy85.)
سلام
بعد از 104 روز از ابوظبی کلیر شدیم
تا بعد...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
يك درخواست از مديران عزيز سايت
اگر مقدور است يك تاپيك جهت كارنت شدن مجدد و كليرنس بعد آن ايجاد شود بخصوص افرادي مثل ما كه تمام مراحل را گذراندن ( از مصاحبه تا كلير شدن) تا دوستان بتوانند از تجربيات هم استفاده كنند و اگر دوستي اطلاعاتي دارد تنها جهت خواندن مطالب هم وارد سايت نشود و در گفتگوها هم شريك باشد تا بهتر بتوانيم اين دوران را سپري كنيم . با تشكر از همه
Category: F4
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-01 ساعت 13:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-03 ساعت 15:53 توسط Ehsan F2B.)
مرسی از خانوم بنفشه، و آقای Comrun. چشم من این مطلبمو تو سفرنامه هم میذارم.
پس بذارید حالا که همه چیو گفتم، نگرانیه آخرمم بگم: همه میدونیم که عدم سوء پیشینه ی ایران برای آمریکا مورد قبول نیست، ولی تو ایمیلی که برای دعوت به مصاحبه برام فرستادن یه چک لیست هست برای مدارک که اگه چیزی کم و کسر باشه اونجا مشخص میشه. و جلوی Police certificate حرفی که الان یادم نیست ولی نشون میده که عدم سوء پیشینه به دستشون رسیده درج شده بود. در صورتی که اگه نیاز نباشه با یه حرف دیگه مشخص می کنند که به این مدرک نیازی نبوده و بیخودی فرستادین.
از اونجایی هم که من خیلی خوش شانسم. من با چند تا از دوستام جاتون خالی رفته بودیم کیش و و یه روز که تو خونه نشسته بودیم اومدن ریختن تو خونه که این خانوما چه نسبتی با شما دارن و فلانو از ما انکار از اونا اصرار... سرتونو درد نیارم ههمونو بردن بازداشتگاه و شبم موندیمو و فرداشم انگش نگاریو خلاصه از اون زمان به بعد (4-5 سال پیش) رفتیم به زمره ی خلافکارا پیوستیم و هر وقت که تقاضای عدم سوء پیشینه می کنم باید برم آگاهی کل، بعد از کلی بدبختی بهم میدن با این تفاوت که دیگه مثل اونایی که هیچ سابقه ای ندارن این فرم کامپیوتری نیست و یه فرم معمولیه و چون گناه مارو زدن روابط نا مشروع (روم به دیوار) و چون هیچ محکومیتی به غیر از پرداخت 50000 تومن جریمه نداشتیم این برگه ی عدم سوء رو بهمون میدن.
حالا من میخوام بدونم که چون تو فرم 230 قسمت آخر پارت اول چند مورد yes و no برای موارد محکومیت و دستگیری ... ذکر شده و من همشو no زدم. آیا رابطه ای بین پلیس ایران و سفارت آمریکا وجود داره برای پی بردن به این موارد؟
در ضمن توی پست قبلیم یادم رفت بگم که قبل از مصاحبه (استپ آخر) خانم آفیسر گفتند دست راستتو ببر بالا و قول بده که فقط حقیقت و بگی.
فک کنم دیگه همه چیزو بهتون گفتم. آیا به نظر شما باز هم جای نگرانی وجود نداره؟
واقعا مچکرم...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اقاي كامران، در همين قسمت مهاجرت خانوادگي تاپيكي به نام نحوه انجام fbi check هست. آيا اين تاپيك منظور شما را تامين مي كنه؟ ببخشين كه فضولي كردم.
گروه F4
تاریخ PD: نوامبر 2005
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-02 ساعت 17:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-05 ساعت 12:36 توسط بنفشه.)
با توجه به شباهت به پروسه دوستانی نظیر آقای varozhan در اون تاپیک دنبال کنیم، در حالی که شما هم کلیر شدید و هم کارنت، چه نامی برای اون تاپیک انتخاب بشه که مناسب باشه. شما همه این مواردو طی کردید ولی اصلا معلوم نیست و حتی مطمئن نیستیم که چرا دوباره به شما گفته شده صبر کنید یا بررسی مجدده، چیه.
سلام دوست عزيز من قبلا اين تاپيك را خوانده بودم البته قبل از آمدن كليربا نوشته شما مجددا اين تاپيك را خواندم جالب بود چون اين دفعه چيزي را متوجه شدم كه آن مدت اعتبار كليرنس هست كه در سايت ابوظبي تاريخ را مشخص نمي كند .
آقای varozhan در ابتداي همان تاپيك نوشته
پاسو دادیم گرفتن گفتن برو ۲ روز دیگه بیا ما بعد ۲ روز رفتیم سفارت گفتن ادمین چک ۶۰ روزبیشتر اعتبار نداره باطل شده باید صبر کنی
ودر پاسخ به نامه من هم گفته مدت اعتبار تمام شده و بايد تمديد شود نيمي از جوابم را گرفته ام .
Category: F4