کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان عزیز ضمن عرض سلام خواستم یادآوری وتقاضا کنم تا زمان باقیست تقاضای کاهش مدت زمان انجام پروسه اداری (کلیرینس) را مستقیما" ازآقای باراک اوباما بخواهیم. چون من فکر می کنم بهترین راه حصول نتیجه است.اگه همگی قرار بگذاریم ودر یک روز کامنتهای خود را در سایت کاخ سفید قرار دهیم یک حرکت معجزه آفرین خواهد شد.http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4425

--------------------------------------------------------------------------------

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، sasan_rock ، dreamer60 ، comrun ، بنفشه ، eblam ، Ali Sepehr ، amir2640
با سلام من هم موافقم
حرکت خوبی هستش ، من شروع کردم ، حالا بقیه دوستان را نمیدونم

من هیچ سو سابقه ای هم نداشتم . حتی یک مورد کلانتری هم نبوده ! البته واسه مزاح تو 35 ساله پیش سر مدادم تو کلاس سوم دبستان با دوستم دعوا کردم !

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، بنفشه ، comrun ، im-i ، battosai ، eblam
سلام
بعد از 104 روز از ابوظبی کلیر شدیم
تا بعد...
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، dreamer60 ، sasan_rock ، واهیک آقاجانی ، Toranj ، بنفشه ، GBUSA ، battosai ، Blaze ، im-i ، amir2640 ، f1f ، eblam
سلام
يك درخواست از مديران عزيز سايت
اگر مقدور است يك تاپيك جهت كارنت شدن مجدد و كليرنس بعد آن ايجاد شود بخصوص افرادي مثل ما كه تمام مراحل را گذراندن ( از مصاحبه تا كلير شدن) تا دوستان بتوانند از تجربيات هم استفاده كنند و اگر دوستي اطلاعاتي دارد تنها جهت خواندن مطالب هم وارد سايت نشود و در گفتگوها هم شريك باشد تا بهتر بتوانيم اين دوران را سپري كنيم . با تشكر از همه
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، comrun ، dreamer60 ، eblam
بنفشه خانم گل سلام
هر بار که میبینم شما هنوز اینجا هستید کلی نارحت میشم واقعا" امان از دست این آمریکا که هممون رو گذاشته سر کار ...Sad
در مورد پیشنهادتون با توجه به غیبت عزیزانی همچون ]هستی و فروزن عزیز بهتره در این مورد شما و کامران عزیز تصمیم گیری کنید . به نظر من تاپیک های موجود پاسخ گوی این نیاز هست .البته در این مورد که بحث های دیگری هم در بین بحث های مربوط به مشکل شما به وجود خواهد اومد شکی نیست.
پس پیشنهاد می کنم که اگر واقعا" وجود چنین تاپیکی رو لازم می دونید حداقل به صورت موقت اون رو باز بفرمایید و با توجه به اینکه شاید این مشکل هر 100سال یک بار اتفاق می افتهBig Grin (این از شانس بد ماهاست دیگهBig Grin ) می تونید بعد از اینکه انشا.. همگی این مرحله رو پشت سر گذاشتیم تاپیک رو حذف کنید تا هم به سبک بودن حجم مهاجرسرا کمک کنیم و هم به آیندگانی که شاید دیگه با همچین مشکلاتی روبرو نشوند. و وجود چنین مباحثی اونها رو گیج نکنه .
باز هم از همه دوستانی که در این مدت به حفط نظم و آرامش مهاجرسرا کمک می کنند به عنوان کوچکترین عضو مهاجرسرا تشکر و قدردانی می کنم.Shy
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، ParsTrader ، battosai ، Blaze ، بنفشه ، eblam
(2011-10-01 ساعت 04:14)Ehsan F2B نوشته:  سلام
من کتگوری F2B هستم و مشکلی با داستان ویزا بولتن ندارم چون PD من فوریه 2003 هست. فقط الان 9 ماه که همچنان in processing هستم(ابوظبی). دیگه کم کم دارم بی خیالش میشم ... و اینکه کلیرنس من از مرز 9 ماه گذشته و هنوز خبری نیست...لطفا اگه نظری پیشنهادی دارید واقعا خوشحال میشم بدونم...
آقا احسان سلام
در ابتدا ورود شما را به مهاجرسرا خیرمقدم عرض میکنم
دوم اینکه باریکلا به شما با نگارش کامل جریان مصاحبه. کاشکی بجای اینجا به تاپیک سفرنامه اضافه میکردینش
اما اصل مطلب: شما همیشه همینجوری قید میزنی؟ Smile نگران نباشید، دیر و زود داره. داستان اخذ ویزا با کش اومدن یا بقول شما یکضرب، بخصوص در صورت تکمیل بودن مدارک، به شانس بستگی داره. کلیر شدن بعضیا در چندهفته و بعضیا خیلی خیلی بیشتر طول میکشه. دوستان دیگری در همین سایت عضو هستند که از شما هم انتظار طولانیتری کشیده اند و هنوز یا کلیر نشده اند، یا اینکه کلیر شدند ولی بخاطر برگشت به عقب تاریخها، هنوز کارنت نیستند. اون مسائلی که در مورد سوتی و این جور چیزا نوشتین، زیاد جدی نگیرین. شما تنها نیستید که به خاطر انتظار و طولانی شدن جواب، نشستیدو دنبال دلیل میگردید چون بسیاری از افراد به خاطر رعایت هزار و یک نکته در مصاحبه به اصطلاح هول میشن و بدتر، همون چیزایی که مد نظر داشتند، بنظر خودشون خراب میکنن. یکیش خود من که همش فکر میکردم که حتما فلان چیز مورد داشته یا فلان پاسخم باعث شده کلیر نشم که البته این حدس و گمانها با تغییر اون Application in processing به Ready تموم شد. من خودم شاهد بودم که روز مصاحبه در همون سالنی که شما هم تشریف بردید و صدای تمام مصاحبه ها را میشنیدیم، شانسی پاسپورت چند نفرو نگه داشنتد و به بقیه با خوشگلترین لبخند و تاکید اینکه همه چیز مرتبه، برگه آبی میدادن. واقعیت اینه که آفیسرهای مصاحبه کننده، آدمایی مثل من و شما هستن که به این مسائل (که ما فکر میکنیم سوتی دادیم) عادت کرده و هر روز شاهدش هستن و شاید توی دلشونم میخندن، با در نظر گرفتن نکات روانشناسی و دستورالعملهای امنیتی، در نهایت این مطلبم میدونن که اگرچه بدلایل اداری و آماری و .. میتونن روند صدور ویزا را کند کنن ولی متقاضی ویزای خانوادگیو نهایتا" میشه معطل کرد و رد کردن ویزاش، تقریبا موضوع نداره و بیمورد و لوس بازیه، چون اینقدر وکیل بازی میکنه تا جلوی روی خودشون ویزاشو بگیره و تشریف ببره.
نه بیجهت نگران باشید نه بقول خودتون بیخیالش بشید Smile و از این فرصت اجباری باز هم برای افزایش تعداد واژگان استفاده کنید.
خوش و پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه ، GBUSA ، ladan ، Toranj ، Blaze ، dreamer60 ، Ehsan F2B ، eblam
(2011-10-01 ساعت 04:14)Ehsan F2B نوشته:  سلام
این کل داستان بود و اینکه کلیرنس من از مرز 9 ماه گذشته و هنوز خبری نیست...
لطفا اگه نظری پیشنهادی دارید واقعا خوشحال میشم بدونم... متشکرم...
سلام
دقيقا با جناب آقاي comrunn من هم موافق هستم اين مواردي كه گفتيد به نظر من مشكلي ايجاد نمي كند و اين نه ماه هم اگر سري به همين تاپيك كليرنس ها بياندازيد مي بينيد شما اولي و آخري هم نخواهيد بود من فكر مي كنم سفارت ابوظبي كمي سختر عمل ميكند البته اين استنباط شخصي من هست تنها چيزي كه هست مانند بقيه ما فكر ميكنم كه بايد صبر كنيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، sasan_rock ، GBUSA ، Blaze ، dreamer60 ، Ehsan F2B ، eblam
(2011-09-28 ساعت 23:08)dreamer60 نوشته:  بنفشه خانم گل سلام
هر بار که میبینم شما هنوز اینجا هستید کلی نارحت میشم واقعا" امان از دست این آمریکا که هممون رو گذاشته سر کار ...Sad
در مورد پیشنهادتون با توجه به غیبت عزیزانی همچون ]هستی و فروزن عزیز بهتره در این مورد شما و کامران عزیز تصمیم گیری کنید . به نظر من تاپیک های موجود پاسخ گوی این نیاز هست .البته در این مورد که بحث های دیگری هم در بین بحث های مربوط به مشکل شما به وجود خواهد اومد شکی نیست.
پس پیشنهاد می کنم که اگر واقعا" وجود چنین تاپیکی رو لازم می دونید حداقل به صورت موقت اون رو باز بفرمایید و با توجه به اینکه شاید این مشکل هر 100سال یک بار اتفاق می افتهBig Grin (این از شانس بد ماهاست دیگهBig Grin ) می تونید بعد از اینکه انشا.. همگی این مرحله رو پشت سر گذاشتیم تاپیک رو حذف کنید تا هم به سبک بودن حجم مهاجرسرا کمک کنیم و هم به آیندگانی که شاید دیگه با همچین مشکلاتی روبرو نشوند. و وجود چنین مباحثی اونها رو گیج نکنه .
باز هم از همه دوستانی که در این مدت به حفط نظم و آرامش مهاجرسرا کمک می کنند به عنوان کوچکترین عضو مهاجرسرا تشکر و قدردانی می کنم.Shy

ممنون دوست عزيز براي من هم خيلي جالب است كه يك پرونده دوباره بررسي پروسه داشته باشد آن هم بعد از اينكه همه چيز انجام شده است اگر comrun عزيز هم موافق هستند زحمت ايجاد آن را بكشند به دليل اينكه ايشان اطلاعات خوبي دارند .

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Blaze ، GBUSA ، Ehsan F2B ، comrun
مرسی از خانوم بنفشه، و آقای Comrun. چشم من این مطلبمو تو سفرنامه هم میذارم.
پس بذارید حالا که همه چیو گفتم، نگرانیه آخرمم بگم: همه میدونیم که عدم سوء پیشینه ی ایران برای آمریکا مورد قبول نیست، ولی تو ایمیلی که برای دعوت به مصاحبه برام فرستادن یه چک لیست هست برای مدارک که اگه چیزی کم و کسر باشه اونجا مشخص میشه. و جلوی Police certificate حرفی که الان یادم نیست ولی نشون میده که عدم سوء پیشینه به دستشون رسیده درج شده بود. در صورتی که اگه نیاز نباشه با یه حرف دیگه مشخص می کنند که به این مدرک نیازی نبوده و بیخودی فرستادین.
از اونجایی هم که من خیلی خوش شانسم. من با چند تا از دوستام جاتون خالی رفته بودیم کیش و و یه روز که تو خونه نشسته بودیم اومدن ریختن تو خونه که این خانوما چه نسبتی با شما دارن و فلانو از ما انکار از اونا اصرار... سرتونو درد نیارم ههمونو بردن بازداشتگاه و شبم موندیمو و فرداشم انگش نگاریو خلاصه از اون زمان به بعد (4-5 سال پیش) رفتیم به زمره ی خلافکارا پیوستیم و هر وقت که تقاضای عدم سوء پیشینه می کنم باید برم آگاهی کل، بعد از کلی بدبختی بهم میدن با این تفاوت که دیگه مثل اونایی که هیچ سابقه ای ندارن این فرم کامپیوتری نیست و یه فرم معمولیه و چون گناه مارو زدن روابط نا مشروع (روم به دیوار) و چون هیچ محکومیتی به غیر از پرداخت 50000 تومن جریمه نداشتیم این برگه ی عدم سوء رو بهمون میدن.
حالا من میخوام بدونم که چون تو فرم 230 قسمت آخر پارت اول چند مورد yes و no برای موارد محکومیت و دستگیری ... ذکر شده و من همشو no زدم. آیا رابطه ای بین پلیس ایران و سفارت آمریکا وجود داره برای پی بردن به این موارد؟
در ضمن توی پست قبلیم یادم رفت بگم که قبل از مصاحبه (استپ آخر) خانم آفیسر گفتند دست راستتو ببر بالا و قول بده که فقط حقیقت و بگی.
فک کنم دیگه همه چیزو بهتون گفتم. آیا به نظر شما باز هم جای نگرانی وجود نداره؟
واقعا مچکرم...
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، dreamer60
(2011-10-01 ساعت 09:38)بنفشه نوشته:  
(2011-09-28 ساعت 23:08)dreamer60 نوشته:  ... تاپیک های موجود پاسخ گوی این نیاز هست ... پیشنهاد می کنم که اگر واقعا" وجود چنین تاپیکی رو لازم می دونید حداقل به صورت موقت اون رو باز بفرمایید و با توجه به اینکه شاید این مشکل هر 100سال یک بار اتفاق می افتهBig Grin (این از شانس بد ماهاست دیگهBig Grin ) می تونید بعد از اینکه انشا.. همگی این مرحله رو پشت سر گذاشتیم تاپیک رو حذف کنید تا هم به سبک بودن حجم مهاجرسرا کمک کنیم و هم به آیندگانی که شاید دیگه با همچین مشکلاتی روبرو نشوند و وجود چنین مباحثی اونها رو گیج نکنه .
باز هم از همه دوستانی که در این مدت به حفط نظم و آرامش مهاجرسرا کمک می کنند تشکر و قدردانی می کنم.Shy

ممنون دوست عزيز براي من هم خيلي جالب است كه يك پرونده دوباره بررسي پروسه داشته باشد آن هم بعد از اينكه همه چيز انجام شده است اگر comrun عزيز هم موافق هستند زحمت ايجاد آن را بكشند به دليل اينكه ايشان اطلاعات خوبي دارند .
بنفشه خانم گل
اولا" از اظهار لطفی که به بنده دارید، نهایت سپاسگزاریو دارم. فرمودبد که اطلاعات خوبی دارم، در کمی اطلاعات همین بس که چرا میبایستی به عنوان فرزند یک سیتیزن برای من فایل بشود؟ اگر اطلاعات خوبی داشتم، باید حداقل از 7سال پیش آمریکا بودم.
اما امان از طولانی شدن و گره افتادنای مکرر در پروسه ویزای ما. راجع به این موضوع که تاپیک تازه ای ایجاد بشه، کمی بررسی کردمو دیدم که همون طور که dreamer عزیز هم گفتند، تاپیکهای مختلفی برای مسائل مختلف پروسه مهاجرت موجوده و دوستان متعددی به تفصیل هر خبر یا پیشرفتیو درج کردند . مثلا خواهر من که مصاحبه کرده و شامل کلیرنس شده، مباحث و اخبارشو در تاپیک کلیرنس دنبال میکنه و من که کارنت نیستم، در تاپیک ویزا بولتن. من نمیدونم که اگر قرار باشه با موافقت مدیران محترم، نام تاپیک سوال در مورد backgroud check تغییر داده بشه و بخواهیم ادامه بحثو با توجه به شباهت به پروسه دوستانی نظیر آقای varozhan در اون تاپیک دنبال کنیم، در حالی که شما هم کلیر شدید و هم کارنت، چه نامی برای اون تاپیک انتخاب بشه که مناسب باشه. شما همه این مواردو طی کردید ولی اصلا معلوم نیست و حتی مطمئن نیستیم که چرا دوباره به شما گفته شده صبر کنید یا بررسی مجدده، چیه.
میبخشید که حرافی کردم ولی واقعا با این مورد خاص نمیدونستم که چطور خدمتی میتونم بکنم. واقعا مواردی پیش میاد که کسی پاسخ شفافی براش نداره. نظیر اون پسر 12 ساله که شامل کلیرنس!!! شده و با وجود ویزا گرفتن پدر و مادرش در همون روز مصاحبه و پیگیریهای چند ماهه و 4 بار پیام کنسولگری در دبی برای آوردن پاسپورت جهت صدور ویزا، هنوز ویزاش صادر نشده!
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، بنفشه ، eblam
(2011-10-01 ساعت 13:55)Ehsan F2B نوشته:  ... هیچ محکومیتی به غیر از پرداخت 50000 تومن جریمه نداشتیم این برگه ی عدم سوء رو بهمون میدن. حالا من میخوام بدونم که چون تو فرم 230 قسمت آخر پارت اول چند مورد yes و no برای موارد محکومیت و دستگیری ... ذکر شده و من همشو no زدم. آیا رابطه ای بین پلیس ایران و سفارت آمریکا وجود داره برای پی بردن به این موارد؟
.. آیا به نظر شما باز هم جای نگرانی وجود نداره؟
خیر با هم در این زمینه تعاملی ندارن. فقط در موارد خاص (معدود caseهای تحت تعقیب بین المللی در مورد مجرمان حرفه ای سازمان یافته و آنهم از طریق اینترپول). مورد بعد اینکه بارها اعلام شده که گواهی عدم یا غیر عدم سوءپیشینه صادره از پلیس ایران، نیاز نیست و مورد استناد قرار نمیگیرد. اصلا آیا شما خودتون تا حالا گواهی سوء پیشینه فرستاده بودید؟ اگر تا حالا خودتون چنین مدرکیو نفرستادید یا به سفارت ارائه نکردید، نگران نباشید. ولی همیشه پاسخ درستو بنویسید تا هیچ زمانی به خاطر تناقض مشکلی پیش نیاد. حتی در موارد اینچنینی که آیا سابقه محکومیت داشتید، بگید بله و با مشخص شدن مواردی که اصلا در آمریکا جرم محسوب نمیشه، مشکلی ندارید. پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan F2B ، dreamer60 ، GBUSA ، eblam
(2011-10-01 ساعت 20:42)comrun نوشته:  
(2011-10-01 ساعت 13:55)Ehsan F2B نوشته:  ... هیچ محکومیتی به غیر از پرداخت 50000 تومن جریمه نداشتیم این برگه ی عدم سوء رو بهمون میدن. حالا من میخوام بدونم که چون تو فرم 230 قسمت آخر پارت اول چند مورد yes و no برای موارد محکومیت و دستگیری ... ذکر شده و من همشو no زدم. آیا رابطه ای بین پلیس ایران و سفارت آمریکا وجود داره برای پی بردن به این موارد؟
.. آیا به نظر شما باز هم جای نگرانی وجود نداره؟
خیر با هم در این زمینه تعاملی ندارن. فقط در موارد خاص (معدود caseهای تحت تعقیب بین المللی در مورد مجرمان حرفه ای سازمان یافته و آنهم از طریق اینترپول). مورد بعد اینکه بارها اعلام شده که گواهی عدم یا غیر عدم سوءپیشینه صادره از پلیس ایران، نیاز نیست و مورد استناد قرار نمیگیرد. اصلا آیا شما خودتون تا حالا گواهی سوء پیشینه فرستاده بودید؟ اگر تا حالا خودتون چنین مدرکیو نفرستادید یا به سفارت ارائه نکردید، نگران نباشید. ولی همیشه پاسخ درستو بنویسید تا هیچ زمانی به خاطر تناقض مشکلی پیش نیاد. حتی در موارد اینچنینی که آیا سابقه محکومیت داشتید، بگید بله و با مشخص شدن مواردی که اصلا در آمریکا جرم محسوب نمیشه، مشکلی ندارید. پیروز باشید
کامران جان دست گل شما درد نکنه، منم مثل خیلیهای دیگه جهت رعایت احتیاط، این مدرکو برای NVC فرستادم و انتظار داشتم که تو نامه دعوت مصاحبه و چک لیستشون بگن که اینو بیخودی فرستادی ولی در کمال تعجب همانطور که گفتم جلوی Iran Police certificate حرف D درج شده بود که به معنی این که ما این مدرکتو دریافت کردیم. در صورتی که باید حرف F درج میشد که یعنی به این مدرک نیازی نیست. در هر صورت ممنونم از لطفتون...
سایت شما یکی از خوبیاش این که خیلی اطلاعات خوبی به کاربر میده ولی یه بدیم داره و اون این که کسی مثل من که کم کم داشت بی خیال این موضوع میشد، دوباره میاره تو بطن داستان و تعداد دفعات چک کردن کیس نامبرو از 2-3 روز یکبار به روزی 2-3 بار افزایش میده البته برای آدمای جوگیری مث من... Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، comrun ، dreamer60 ، GBUSA
اقاي كامران، در همين قسمت مهاجرت خانوادگي تاپيكي به نام نحوه انجام fbi check هست. آيا اين تاپيك منظور شما را تامين مي كنه؟ ببخشين كه فضولي كردم.
گروه F4
تاریخ PD: نوامبر 2005
پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه ، comrun ، dreamer60 ، frozen mind
با توجه به شباهت به پروسه دوستانی نظیر آقای varozhan در اون تاپیک دنبال کنیم، در حالی که شما هم کلیر شدید و هم کارنت، چه نامی برای اون تاپیک انتخاب بشه که مناسب باشه. شما همه این مواردو طی کردید ولی اصلا معلوم نیست و حتی مطمئن نیستیم که چرا دوباره به شما گفته شده صبر کنید یا بررسی مجدده، چیه.

سلام دوست عزيز من قبلا اين تاپيك را خوانده بودم البته قبل از آمدن كليربا نوشته شما مجددا اين تاپيك را خواندم جالب بود چون اين دفعه چيزي را متوجه شدم كه آن مدت اعتبار كليرنس هست كه در سايت ابوظبي تاريخ را مشخص نمي كند .
آقای varozhan در ابتداي همان تاپيك نوشته
پاسو دادیم گرفتن گفتن برو ۲ روز دیگه بیا ما بعد ۲ روز رفتیم سفارت گفتن ادمین چک ۶۰ روزبیشتر اعتبار نداره باطل شده باید صبر کنی

ودر پاسخ به نامه من هم گفته مدت اعتبار تمام شده و بايد تمديد شود نيمي از جوابم را گرفته ام .
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، Blaze
(2011-09-19 ساعت 01:01)rbadboy85 نوشته:  سلام
بعد از 104 روز از ابوظبی کلیر شدیم
تا بعد...

ما بعد از 11 روز دوباره برگشتیم به پروسس
یعنی یه بار کلیر شدیم، بعد 11 روز دوباره نشدیم
کلا پیدا کنید پرتقال فروش رو
بچه ها من میگم بیاین لاتاری ثبت نام کنیم، شانسش بیشتره ها...
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، comrun ، Blaze

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان